2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350522 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

aboubakar 1,60
gyan 2,25
etoo 3,70
mbokani 5,00
Diger 8,50

gyana bi 100luk çalışır benden  :bandit:

bş herkese
Eto'o kasa basıldı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

aboubakar 1,60
gyan 2,25
etoo 3,70
mbokani 5,00
Diger 8,50

bş herkese

Eto'o için varını yoğunu basmayan kaldı mı :D
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 19:53:54 Anıl ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Çevrimdışı İhsan

aboubakar 1,60
gyan 2,25
etoo 3,70
mbokani 5,00
Diger 8,50

bş herkese

diğer  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca'yı 2 senelik 2 milyon euro'ya mı aldık şimdi biz?

Transferin bug'unu bulduk bence. Keşke biraz da erken yapabilsek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan Talisca'yı 2 yıllığına 2 milyon euro'ya kiraladıysa, Aboubakar'a 2.2 milyon euro'yu 5 sene kiralamak için teklf etmiştir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

aboubakar 1,60
gyan 2,25
etoo 3,70
mbokani 5,00
Diger 8,50

bş herkese

Aboubakar diyorum ben. Büyüh ihtimal Çarşamba kap gelir.

Çevrimdışı mylife1903

pardon ama konu dışı yapacam bunu paylaşmam lazm  :kop: :evillol: :lol:
Lan ahahaha gece gece o,dum gulmekten, karnima agrilar girdi, insallah silinmez acar acar izlerim ben bunu. Ulann benim sinir bir okuz degil ama gene iyi yani eferim on numara bes yildiz. Oldum gulmekten ya
Benim odun kelimemi kullandi galiba telif hakki isteyeyim offf iki uc sefer daha izlemem lazim.

Offf basim, basim
Ulan beyin bedava, beyin bedava
Super bisiymis bu ya
Ara ara canli yayinda kufur eden turkler videosunu izlerim o da iyi ama bu super

Çevrimdışı Karabay

Talisca'nın sözleşmesinde şöyle bir madde varmış ; Benfica, Talisca'yı 25 m üzerinde bir fiyata satarsa Beşiktaş'ın ödediği 2 m euroluk kiralama bedelini Benfica geri ödemek zorunda kalacakmış. :D Ulan Başkan ahaah harbi büyüksün.  Badem'in facebook sayfasında gördüm bunu bu arada doğruluk payı nedir bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl yani. Biz iki sene sonra diyelimki 25 m verip almak istedik. Benfica hayır ben daha yükseğe başkasına satacağım diyebilecekmi. Bu nasıl opsiyon?

Çevrimdışı cursedofdragon

forvet
abubakar + eto :)

Eto,Abubakar,Cenk,Ömer

:)

Çevrimdışı emrecakmak

aboubakar 1,60
gyan 2,25
etoo 3,70
mbokani 5,00
Diger 8,50

bş herkese

Mandzukic nerde :P

Çevrimdışı Gökhan Kurt

nasıl yani. Biz iki sene sonra diyelimki 25 m verip almak istedik. Benfica hayır ben daha yükseğe başkasına satacağım diyebilecekmi. Bu nasıl opsiyon?

Opsiyonlarda öncelik kiralık takımındır yani sene sonunda biz 25'i bastırıp alabiliriz isterse city-madrid 50 versin. Opsiyon amacı budur zaten. Belirli bir ürün yada hizmetin fiyatının belirli bir tarihten önce taraflarla kararlaştırılması.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bir forma bu kadar mı Asil, bu kadar mı çekici olabilir kardeşim ya???

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bir forma bu kadar mı Asil, bu kadar mı çekici olabilir kardeşim ya???

hemende photoshopu yapistirmislar  :D
Besiktask!

Çevrimdışı Karabay

Opsiyonlarda öncelik kiralık takımındır yani sene sonunda biz 25'i bastırıp alabiliriz isterse city-madrid 50 versin. Opsiyon amacı budur zaten. Belirli bir ürün yada hizmetin fiyatının belirli bir tarihten önce taraflarla kararlaştırılması.

e o zaman 25 i verir yüksek fiyata biz satarız. Gereksiz bir ayrıntı olmuş

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar transferin kitabini yazmislar bu taliskada kesin bir ariza vardir. Iki sene sonra 25e satacagi adami bence kiralik vermez benfika. Bu iki uc haftaya sakatlanir falan bence.
Ben hep bu heriflerin back to the future daki gibi gelecege gidip maclari izlediklerini ve zaman dongusune mudahele ettiklerini dusunuyorum ayrica sozlesmeyi komple okumak lazim. Benfika salak degil bu herif tutarsa bunlar 25e alip 30a satarlari dusunmustur adamlar, ayrica turkiyeden hicbir topcuya30-40 milyon verilmeyecegini de biliyorlardir. Bilemedim ben simdi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaynak tırt, ama ona göre Wolfsburg Nasri'ye 28 milyon euro'luk bir teklif hazırlıyormuş.

İsabetli olur, orta sahayı çok şişirmeye ve 4-5 milyon euro maaş vermeye gerek yoktu.

http://soccer-rumours.com/?story=27&buying=10&selling=18&player=10

Çevrimdışı tuncaboylu

Önümüzdeki 2 sene için 10 numara pozisyonu.

Sosa: 1.5 milyon maaş --- Talisca: 1.5 milyon euro maaş
Sosa: +7.5 milyon euro --- Talisca: -2 milyon euro.

Hem Sosa'nın yerini doldurduk, hem 5.5 milyon euro para kazandık.

Çevrimdışı canU

doldurup dolduramadığımızı ilk senenin sonunda görücez biraz erken olmuş bu abi. Ayrıca 2 senelik falan hesaplamayalım ilk senenin sonunda gider. Gomez'e de neler söylendi yok 2 yıllık alındı, yok alıcak takım illa bizden izin almalı, yarısı bize gelecek edecek. Tık yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı İhsan

BU açıdan iyi ama Talisca nın yeri 10 numara değil ki.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı artena_condari

doldurup dolduramadığımızı ilk senenin sonunda görücez biraz erken olmuş bu abi. Ayrıca 2 senelik falan hesaplamayalım ilk senenin sonunda gider. Gomez'e de neler söylendi yok 2 yıllık alındı, yok alıcak takım illa bizden izin almalı, yarısı bize gelecek edecek. Tık yok.

Aynen, ben de bundan korkuyorum. Talisca'yı 2 yıllık bir planlamanın içine oturtururuz, bir maddenin anektodundan mayısta gider.

Besiktask!

Aynen, ben de bundan korkuyorum. Talisca'yı 2 yıllık bir planlamanın içine oturtururuz, bir maddenin anektodundan mayısta gider.
1 sene sonrami gider 2 sene sonrami gider belli olmaz ama bizde kalmiyacagini 25 milyonluk opsiyondan zaten anliyoruz
Besiktask!

Çevrimdışı artena_condari

1 sene sonrami gider 2 sene sonrami gider belli olmaz ama bizde kalmiyacagini 25 milyonluk opsiyondan zaten anliyoruz

2 yıla mali kısıtlamalar gevşeyecek; bakarsın Talisca tutar takımda - biz de sponsor ile vesaire alırız.

Etiketler: