2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363619 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Yahu nedir bu sende ki Ziyech aşkı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Hem İyi adam hem de fener alamadı biz alırsak çıldırırlar :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina yok ya ondan hep
Seneye fabriyi yollarız alırız ospinayı wenger ospinayı devamlı oynatmaz o da bırakıp bize gelebilir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hem İyi adam hem de fener alamadı biz alırsak çıldırırlar :evillol:

@Mehmet Ali C. Valla sırf bende o yüzden istiyorum Ziyech'i. Gökhandan sonra iyi olur .
Erdal torunoğulları abimiz Hakimle ilgileniyormuş inş. olumlu olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gece 35 oyuncu almışız bi anda coşmuş herkes  :evillol:
Nasri ben de istemem,zapt etmesi çok zor o adamı

Çevrimdışı abdusta

ivme düşmesin

Alıntı
FC PORTO17-08-2016 10:24
Aboubakar pode reencontrar Quaresma na Turquia

Avançado camaronês é alvo do Besiktas para colmatar a saída de Mario Gómez.

ABOUBAKAR mı BABACAR mı? forvet hattıda çok önemli

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

katılamayacağım lig bu sene daha zor geçecek kulübe kaliteli olmalı
nasri mesela hem on numara hemde iki kanadı yedekliyor talisca 6-8 yedekliyor
ikiside önemli bir on numara daha alırlarsa fazla denebilir unutmayalım cl maçlarımızdan
önce yada sonra hep derbi var bu sene ts devrede başak konya osmanlı renkliler
ligin üçte biriyle çetin bir yarış olacak kadro kalitenle psikolojik olarak rakiplerini pes ettirmen gerekiyor
bu kadroda kimse yedek olmaz herkese eşit şans verilir. yoksa ne ozi nede atiba bu yükü kaldıramaz
bu güne kadar cl yi silmiştik ama bu kadro kurulursa cl silinmez gidebildiğin yere gidersin
her oyuncuya ihtiyacın olur.
Lig bu sene daha zor sayılmaz abi, Fener geçen seneden kötü, diğeri de aynı.

Yine de adam alınmasına karşı değilim,  ama Nasri gibi senede 4 milyon alacak adam fazla lüks. Daha makul maaşlı ve düşük profilli bir adam alalım,  yedek kaldığında sorun çıkmasın m

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ivme düşmesin

saygılar

@abdusta İkisini de izlemedim, izleyen arkadaşlar ne der acaba ?
İtalya ligi biraz daha sert ve üst olduğu için Babacar bizde iyi seyler yapabilir diyebilir miyiz abi ?

Çevrimdışı mylife1903

Düşünsene Pektemek gidiyormuş bugün bir anda güneş açıyor, kuş sesleri, böcek cıvıltıları, çiçek kokuları geliyor burnuna kesif kesif.
Sorma ya yd den sonra ikinci kurtulus bayrami olur

Çevrimdışı linux

Sabaha kadar babacar derim . Bu adam tam şenol hocanın istediği bir oyuncu

Çevrimdışı mylife1903

@abdusta İkisini de izlemedim, izleyen arkadaşlar ne der acaba ?
İtalya ligi biraz daha sert ve üst olduğu için Babacar bizde iyi seyler yapabilir diyebilir miyiz abi ?
Ebubekirjan mert dombranin yandan yemisi
Babacar da youlanin italya gormusu

Çevrimdışı Fatih_

ivme düşmesin

saygılar

Benim için Aboubakar hatta Benteke nin yerine bile Aboubakar
Geçen yıl Porto  iyi bir top oynamadı, ama bizim gibi ligde baskı kurarak oynayacak takımda güzel iş yapar Aboubakar

Çevrimdışı Jukebox

Neyse ki Nasri'yi istemeyen bir çok kişi var benim gibi.
Bence adamın Balotelli'den bir farkı yok.
Ayrıca bu adamı yedek oturtabileceğimizi sanmıyorum.
Didier Deschamps'a 2014 Dünya Kupası'na neden çağırmadığı sorulmuş,şöyle demiş :“When he doesn’t start, he is not happy and when he is not happy, it shows. And it affects the team.”

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ebubekirjan mert dombranin yandan yemisi
Babacar da youlanin italya gormusu

@mylife1903 Abi kimi alalım onu söyle  :biggrinking:
Hangisi bizi şampiyon yapar? Hangisi gol kralı olur ? Hangisi 25+ gol atar?
Hangisi Şenol Hoca sisteminin adamı ?
Sadece bu ikisinin ismi varsa bvaska seçenek yok demektir.

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA !!!
Beşiktaş 32 Yaşındaki Gökhan İnleri İstanbula Getiriyor

Buyur Burdan Yak

millet nasri'yi bulmuş da beğenmiyor. çok ilginç gerçekten sosa yerine james rodrigez falan bekliyorsunuz sanırım.

Çevrimdışı linux

Yav ne gökhan inleri  :akuma: :s20:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA !!!
Beşiktaş 32 Yaşındaki Gökhan İnleri İstanbula Getiriyor
Buyur Burdan Yak

Yapmayın ya devamını getirin şu bomba isimlerin. Gökhan inler ne yaptı ki gecen sene Leichster'de  :alala:

Çevrimdışı s4rc4stic

tatil bitti transferlere denk geldik nefis mi nefis :) forumuda özlemişim büyüklerimize ve küçüklerimize herkese selamlar..

Çevrimdışı linux

Tolgay atiba oğuzhan necip . O bölge için yeter . Gökhan inlere ihtiyaç yok . Biri şaka desin

Çevrimdışı OrhanAker

Taliscanın kapı gelse iyi olur bugün. :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

millet nasri'yi bulmuş da beğenmiyor. çok ilginç gerçekten sosa yerine james rodrigez falan bekliyorsunuz sanırım.
O adam takmaz kimseyi burda
Beğenmemek değil mesele,risk büyük

Çevrimdışı s4rc4stic

guti'de gelmeden önce çok yazıldı çizildi şöyle gece hayatı böyle kişiliği diye ama gel gör ki oynadı topunu derbilere damga vurdu büyük maçların oyuncusu idi..hoş kendi bünyemizden sergenimiz vardı ki eğlenirdi gezerdi ama büyük futbolcuydu şampiyonlukta derbilerde büyük pay sahibiydi..yani diyeceğim o ki samir nasri bizim lig için büyük topçu gelirse hakikaten psikolojik olarak rakibine karşı 1-0 önde başlarsın..

Çevrimdışı OrhanAker

Tolgay atiba oğuzhan necip . O bölge için yeter . Gökhan inlere ihtiyaç yok . Biri şaka desin
Talisca yıda eklediğin zaman yeterli artı daniel barlaser deniyor inlere hiç gerek yok bencede.

Çevrimdışı brkntcnr

Mesele Nasrinin kalitesi yeteneği değil. Zaten talisca almışsın, nasri alırsan taliscayı mı ozzy mi yedeğe atacaksın. İkisi de yedeğe atılmayacak kadar kaliteli topçu. Nasri de senelik 4,5 5 ten az almaz. Hem o parayı vereceksin, hem de tribini çekeceksin. He oynarsa 2-3 sene sonra Çin e Katar a da satabilirsin deli paralara. Ama oyuncunun niyeti önemli. Ben yeniden piyasada ismimi yukarıya çıkartmak istiyorum diyorsa gelsin. Ama yatacaksa gelmesin. Bunu da ancak yönetim bilir zaten oyuncuyla görüşenler onlar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Talisca işi tamamsa Gökhan İnler transferinin bir manası kalmaz. İkisinin birden gelmesi çok mantıklı görünmüyor.

Etiketler: