2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362056 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Offf offf renkli forumları alev almış " Çok üst düzey bir topcu, nasıl almışlar anlamak mümkün değil" cümleleri beni aldı. Anlaşıldı bugün Süper birgün olacak

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Boşverin lens ve babacar işimizi görür . Sayın başkan babacar i 2.5 kiralar umarım

Benteke olsun lütfen ya , Babacar cok fazla sinmiyo içimize.

Benteke >> Babacar.

Çevrimdışı OnizukaSensei

Bir ara Bony konusuluyordu, O ne oldu? Alinamaz mi veya alinabilse nasil olur Bony?

Çevrimdışı linux

Benteke olsun lütfen ya , Babacar cok fazla sinmiyo içimize.

Benteke >> Babacar.

Ben başkandan yine bir sürpriz bekliyorum.  Talisca işini sessiz sedasız hallettiler .

Gomezden 2.5 $ almayalım . Kiralama + satın alma opsiyonu yapalım .

Boyko da gidiciymis . Vida yada rakitsky işimizi görür . Ama ralitsky 10 numara olur .

Birde Hakim Ziyech ismi geçiyor umarım doğrudur .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben başkandan yine bir sürpriz bekliyorum.  Talisca işini sessiz sedasız hallettiler .

Gomezden 2.5 $ almayalım . Kiralama + satın alma opsiyonu yapalım .

Boyko da gidiciymis . Vida yada rakitsky işimizi görür . Ama ralitsky 10 numara olur .

Birde Hakim Ziyech ismi geçiyor umarım doğrudur .

Talisa'ye ek bir orta saha alacaklarmış, dediğin gibi Ziyech olabilir inş.

Bişeyler yapacak belli Başkanımız. Süpriz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Günaydın herkese. Bu arada başkanın telefonundan en son nerden sinyal alınmış?  Çok eğlenecuk bugün.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı linux

:icool: :icool:
Günaydın arkadaşlar :bandit:

Çevrimdışı bjk4ever

Beyler dış basın ;
Bruno Martins Indi diyor Beşiktaş diyor  :busted_cop:

Ingiliz basinina gore Klopp istemis kendisini, hatta ayni habere gore Sakho'nun bize gelmesi sonucu istenmis. Indi'yi istemem; cok kaliteli veya ozel meziyetleri olan oyuncu degil bence. Sakho'yu tercih ederim acikcasi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı abdusta

Portekiz basınıda Taliscanın Beşiktaş la anlastığını yazmaya başladı
açıklama bekleniyormuş

Nasıl Beşiktaşa geldi diye soranlara:
Taliscanın Beşiktaşa gelmesinin nedenleri Querazma ve şampiyonlar liginde oynama heyecanı
ile tabiki oynayarak teknik,güç tecrübe olarak dahada parlatılması diye yorumlar var

saygılar

Çevrimdışı bjk4ever

burda malum sitenin propagandasına katkıdamı bulunuyorsun her yere bakıyorum öyle bir bilgiye ulaşamadım
oranın burda neden yasaklı olduğunu biliyormusun sürekli Beşiktaşı baltalayan haberler yaptıkları için
nasri gibi bir ismi karalasınlarki transferin önemini söndürsünler. Belki aldık şu anda yaptığın aldığın oyuncuya çamur atmak değilmi

Madem malum site yasakli, neden surekli yasakli site diye kaynak veren haberler buraya yaziliyor? Ha yasakli link demissin ha adini vermissin, cocukca oluyor biraz.

Kaldi ki arkadas makuk bir sekilde fikrini belirtmis. Nasri disiplinsizliklerinden dolayi Fransa milli takimindan atildi ve City'de kadro disi kaldi. Guardiola da fiziksel durumundan dolayi kampa almadi. Biraz Avrupa futbolunu takip eden biri zaten Nasri'nin sikintilarini bilir, Balotelli'yi bildigi gibi. Arkadas o sekilde mantikli bir yorum yapmis. Bunu da kisitlayacaksaniz hepimiz susalim saksaksi robot olalim ne dersin? KAP bildirimicde gelmedigine gore Nasri falan zaten daha bitmedi, ki bitmis olsa bile arkadas transferi begenmeme hakkina sahip. Ki Nasri transferi sasali olmasa bize ne. Transferde olusan kamuoyu ve sukseden ziyade saha performansinin onemli oldugunu biz gecen sene FB'ye gostermedik mi zaten?

Bu siteyi yeni buldum ve takip ediyorum, cunku kaliteli ve kalabalik bjk forumu yok gibi birsey. Ama son gunlerde bu sacma sapan sekilde kisitlayici mesajlar can sikici. Burasi insanlarin fikirlerini argumanlarla destekleyip ozgurce fikrini belirtebilecegi bir platform mu yoksa herkesin tek tip yoruma zorlandigi bir diktatorluk mu? Once bir ona karar verin bence.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı T.Yapici

Günaydın arena. Sanada gunaydin KAP. Biraz keyfimiz yerine gelsin 👍
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Koa_lAA

nasri yi umarım almazlar... oldum olası sevmediğim bi adam... bildiim kadarıyla disiplin sorunları da var.. huzuru bozar gerek yok...

Çevrimdışı doctore

Arkadaşlar günaydın;

Talisca tamam mı? sallamacı gazeteler tamam diyor ama?? inanmak istiyorum...  :eyes :eyes
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri bence 10 numara için alınıyorsa gereksiz olur. Elindeki Taliscayı da Oğuzhanı da yedekte bırakamazsın öyle kıymetli oyuncular ikisi de. Sol kanat için gelecekse gelsin burada İstanbul gecelerine dalmazsa ismi sayesinde katara çine satabiliriz büyük paralara.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasri mi ziyech mi deseler 1000 kere ziyech derim

Çevrimdışı caner.eryigit

Gazamız mübarek olsun haydi Bismillah...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Mehmet Ali C. Yahu nedir bu sende ki Ziyech aşkı  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Nasri olayi ilginc, balotelliyi istemeyen nasriyi istiyor, quaresmaya giydiren nasriyi istiyor falan
Nasri ancak mustafa beye spa arkadasi olur tesislerde, doymus adam.
Problemli adam gelecekse balotelli gelsin tam ariza hep ariZa.
Gun icinde ne gelismeler olacak acaba

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasri olayi ilginc, balotelliyi istemeyen nasriyi istiyor, quaresmaya giydiren nasriyi istiyor falan
Düşünsene Pektemek gidiyormuş bugün bir anda güneş açıyor, kuş sesleri, böcek cıvıltıları, çiçek kokuları geliyor burnuna kesif kesif.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

nasrinin veya 10 numaranın elzem olmadığını düşünüyorum. eğer talisca geldi ise oguzhan tolgay ve talisca ile 8-10 pozisyonlarını idare edebiliriz. öncelik mutlaka gomez etkisi yaratacak bir forvet ve sert, ismi ve kariyeri olan bir stoper olmalı..zaten stoper gelsin şenol hoca'nın keyfi yerine gelir. umudum yüksek bakalım...

Çevrimdışı Çağatay

nasri ismi hiç hoş değil açıkçası
bari aboubakar için porto ya gitmişken juan quintero ile görüşün kiralayın opsiyonlu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hamahakki

Düşünsene Pektemek gidiyormuş bugün bir anda güneş açıyor, kuş sesleri, böcek cıvıltıları, çiçek kokuları geliyor burnuna kesif kesif.

Nerde o günler...ya verin geçlerbirliğine kardeşim ne kadar veriyor 800k mı tamam geri kalanı ben ödeyeyim de yolla adamın yüzünden kaç tane futbolcu huzursuz

Çevrimdışı Çağatay

Schalke, Kaan Ayhan'ı satış listesine koymuş. Yerli statüsünde Back-up oyuncusu. Maliyeti de pek yüksek olmaz.

çok rahatlıkla halledebileceğim bir isim
yaş ve pozisyon itibariyle back-up ta işimizi rahatlıkla göreceğini düşünüyorum + türk statü
zaten biz almazsak gs-ts çöker buna
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O da olumlu abi nasriyi hiç sevmiyorum çağatay abinin dediği Quinteroda olumlu ama nasri olumsuz benim isteğim ziyech ya da cardonanın alınması....

Etiketler: