2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373561 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

BASTIR BAŞKANIM BELİNE KUVVET

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar

Benim 2 oğlum oldu her geçen saniye nefretim artıyo mesela lens transferinde fener devreye girmiş otomatik olarak biraz daha arttı

Çevrimdışı linux

babacar da gelse fena olmaz valla .

Mario gomezden gelecek 3.5 € .Başkan 1 yıllığına kiralasın . Daha sonrada satın alma opsiyonu 2 € olsun . Para vermeyelim .Hadi başkanım . sen bilirsin işini .

babacar gelmeli .

Çevrimdışı Bishamon

Lens, Dick'in eski oyuncusu arada kalirsa bence onu tercih edebilir..

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba - Oğuzhan - Talisca orta sahası da nefis orta saha be. Adam yer bu orta saha. Forvete Aboubakar gelirse bir de Gs ve Fb deplasmanlarını hükmen kazandık gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

giderse işte giderseye göre transfer yapılmaz
Kaç gündür Malaga kiralık haberleri çıkıyordu onun için dedim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Beyler...

Forumun 3,419 üyesi var.

3,000 diyelim.

Hepimiz 1,000'er TL versek, 1 milyon Euro yapıyor.

Biraz sıksak Mustafa Pektemek'i transfer edebiliriz.

Tamam derseniz ortak hesabı açıyorum...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

Kaliteli transfer isteyen Gomez Wolfsburga gider gitmez transfer yağmuru başlaması da Fikret Başkanın intikam şekli oluyor galiba  :claps: :claps:

Çevrimdışı SEBA

hiç bir yerden gelen listede omeruo yok

En başından beridir ismi geçiyordu ondan dedim @Necmi Abi

Çevrimiçi Necmi

bir psikolojik danışman olarak cevap vereyim bunu bilinçaltı ile açıklayabiliriz.misal eğerki 1968-1970 doğumlu olsaydın 1990 lı yıllara kadar bu nefret fb ve gs lilerde olacaktı. son 20 yılda başarı olarak çok geriye gittiğimiz için geride klama duygusu oluştu.eğerki bu başkan iyi yönetimine devam ederse uzun yıllar aynı duygular şuan ki çocuk ve genç fb ve gs lilerde oluşacak bu duygu . umarım aydınlatabilmişimdir arkadaşım ;)
bence senin teori tutmuyor 65 doğumluyum nefret ötesi özellikle kırmızılı olandan tiksiniyorum :bandit:
biz hep fenerle rakip bildik yarıştık sevmem ama nefret de duymam gs ninki sportif mücadelenin ötesinde
benim için sosyal bakış açısıyla tiksiniyorum

Çevrimdışı OrhanAker

Aboubakar transferi az sonra malum sitedeymiş :D
Hakkatten overdose oldu gece gece dikkat edin :D

Çevrimdışı abdusta

offfg :ebebe: :busted_cop:, kim acaba :alala:

okudugum Fiorentina ısrarla Babacar ı Beşiktaşa yollamak istiyor!
ama adı hiç çıkmadı son 24 saatte
  saygılar

Çevrimiçi Necmi

En başından beridir ismi geçiyordu ondan dedim @Necmi Abi
olabilir ama bu gün hiç duymadım ben şaşırtmada olabilir yedek stoper için yabancı düşüneceklerini sanmıyorum
kadro şişti

Çevrimiçi Mehmet57

Fabri
Gokhan-Rhodolfo-Gil-Adriano
Oguzhan-Atiba
Aras-Talisca-Quaresma
Aboubakar

Çevrimdışı linux

saygılar

bu adamın gelmesini çok istiyorum keşke gelse. gel be gözü karam gel . böyle taraftar hiç bir yerde yok .

Çevrimdışı brkntcnr

Az izleyelim de keyfimiz yerine gelsin ya   :sevinc :sevinc

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Ergin1903

talisca,  izledigim kadariyla bir sosa değil. Pas oyununda sosa kadar bize yarar sağlamaz. Uzaktan şut çeken oyuncumuz yoktu, o açidan skora katki yapacaktir. Bizim oyun şablonumuzda bize nasil  katki verir açıkcasi merak ediyorum.

Çevrimdışı worns

Talisca transferi yarım saat önceye kadar çok mantıksız geliyordu. Şimdi nerdeyse kesinleşmiş anladığım kadarıyla. Hem de 2 yıllık kiralık deniliyor. Valla ne diyeyim hakikaten büyük transfer başarısı olur.

Ati-Ozi-Talisca. Kağıt üzerinde çok iyi duruyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

bir psikolojik danışman olarak cevap vereyim bunu bilinçaltı ile açıklayabiliriz.misal eğerki 1968-1970 doğumlu olsaydın 1990 lı yıllara kadar bu nefret fb ve gs lilerde olacaktı. son 20 yılda başarı olarak çok geriye gittiğimiz için geride klama duygusu oluştu.eğerki bu başkan iyi yönetimine devam ederse uzun yıllar aynı duygular şuan ki çocuk ve genç fb ve gs lilerde oluşacak bu duygu . umarım aydınlatabilmişimdir arkadaşım ;)

Ben pek katılmıyorum bu tespitinize :)

Beşiktaşlı'yı delirten, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın başarıları değil bence...

Her iki takımda da 'kazanmak için her şey mübah' anlayışı var. Yere yat, penaltı bekle... Sakat numarası yap... Olay çıkar... Nasıl olsa rezil olmak gibi bir korkun yok, sürekli aşırı iddialı açıklamalar yap. Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlar da bunlar oldukları için basın da sürekli arkalarında... Bir skandal olur, hemen üstü örtülür... Beşiktaş'ta en ufak bir anlaşmazlık büyütüldükçe büyütülür...

Bütün bu çirkeflikler ve haksızlıklar bize bu nefreti aşıladı...

Fenerbahçe ve Galatasaray'da son 15 yılda oynayan çirkef, kavgacı, sahtekar futbolcuların listesini çıkarsak sayfalar yetmez. Bir Fenerbahçeli'ye ya da Galatasaraylı'ya 'Son 15 yılda Beşiktaş'ta oynayan çirkef, kavgacı, sahtekar futbolcuların listesini çıkar' desek, 3-5 isim anca bulur, onlardan da 2'si yalan olur.

Benim naçizane tespitim budur :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Hamahakki

saygılar

Gomez'in payını vermek istemedikleri içindir.ama benim fikrim bizim başkan onları ağlatmadan o transferi bitirmez.

Çevrimdışı abdusta

Fabri
Gokhan-Rhodolfo-Gil-Adriano
Oguzhan-Atiba
Aras-Talisca-Quaresma
Aboubakar

Benimde elimdeki bilgiler yukarıdaki yeni transferleri destekliyor ama GIL sanki biraz ertelenmiş gibi
oysaki iş sadece teminat mektubuna kalmıstı

saygılar

Çevrimdışı matias_27

bence senin teori tutmuyor 65 doğumluyum nefret ötesi özellikle kırmızılı olandan tiksiniyorum :bandit:
biz hep fenerle rakip bildik yarıştık sevmem ama nefret de duymam gs ninki sportif mücadelenin ötesinde
benim için sosyal bakış açısıyla tiksiniyorum

necmi abi her zaman söylerim gerçek beşiktaşlının asıl sevmediği takım gs dir. asla fener değildir.çünkü bü gs bize travmatik şeyler yaşatmıştır.8-0 ankaragücünü yendiklerinde hüngür hüngür ağladım çocuktum. her zaman arkadaşlarım der beşiktaş-gs ile kardeştir sen neden gs den bu kadar nefret ediyorsun bu duyguyu sadece gerçek beşiktaşlılar bilir emin olun süper kupada fenere kaybetsek burda forumda bulunan tüm arkadaşlara bu kadar koymazdı. imzam da bile 4 yıl üstüste şampiyonluk gelecek yazılı neden çünkü hep bu gs nin üstünlük algısı yerleştirmesi ben böyle düşünüyorum
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı SEBA

olabilir ama bu gün hiç duymadım ben şaşırtmada olabilir yedek stoper için yabancı düşüneceklerini sanmıyorum
kadro şişti

Haklısın @Necmi Abi. Şampiyonlar Ligi için kadro seçimi de epey bir zor olacak gibi. Orasına hiç bakmadık daha.

Çevrimiçi sozkul

Bu konu kafami hep kurcalamistir. Soyle bir gozlemim var yillara dayali tecrubelerimden edindigim. Entelektuelligin 3 seviyesi var. Birinci seviye avam seviyesidir (bunu pejoratif anlamda kullanmiyorum, sadece bir tespit). Bu seviyede dusunce derinligi ile sahip olunan dil yetisi arasinda bir esitlik mevcut. Yani kisinin sahip oldugu dusunce derinligini karsilayan bir dil yetisi var. Dusunce yetisi cok derin olmadigi icin soyut kavramlara ihtiyac yoktur ve var olan dusunce dile cok net ve basarili bir sekilde aktarilir.

Ikinci seviyede ise kisi biraz okumakla dil yetisini gelistirir ve parlatir; fakat, dusunce ayni oranda derinlesmez. Yani sahip olunan dilin siniri, ulasilan dusunce derinligine bol gelir. Bu seviyede olanlarin yazilarina baktiginizda cok suslu ve alimli oldugunu gorursunuz; fakat, bu dili sikip icindeki dusunceyi cikarsaniz goreceksiniz ki islenen fikir cok sig ve yavandir. Dil parlak dusunce sigdir bu asamada. Ve malesef bir cok kisi bu seviyede debelenip durur. Ve az once bahsettigimiz kavramlara zulum bu asamada oldukca yaygindir.

Ucuncu asamada ise dusunce oyle derinlesir ki dildeki mevcut kavram seti bu dusunceleri ifade etmeye yetmez. Yani dusuncenin derinligi ve soyutlugu, dili asar. Iste bu durumda kisi mevcut kavramlara kendine has anlamlar yukleyerek soyut ve derin dusuncelerini ifade etmeye calisir. Sonuc olarak oldukca soyut ve nufuz edilmesi zor metinler ortaya cikar. Foucault, Derrida Bourdieu gibi tiplerin metinleri bunlara ornektir.

Konu disi olmasin diye konuya baglayalim: Yonetim uyumasin transfer yapsin kardesim.  :lol:

Çok açıklayıcı yazmışsın, etkilendim.
Küçük bir sorum var onuda cevapla konu dışını kapatalım,
Bunu pejoratif anlamda kullanmıyorum yerine, bunu küçümseme ya da aşağılama anlamında kullanmıyorum deseydin tam istediğin anlam çıkmıyor muydu, merak ettim?

Çevrimdışı o2bucak

beni asıl üzen ne biliyormusunuz arkadaşlar lütfen bazı arkadaşlar özeleştiri yapsın artık.yazdığım tüm yazılarda başkanın önemini tarihimize adını altın harflerle adını yavaş yavaş yazdığını hep belirttim. ama en ufak bi sallantıda başkan istifa sesleri bile sanki yükselecekti yapmayın arkadaşlar başkan her zaman söyler tribünlerin içinden geldim beşiktaş taraftarının ruh halini en iyi ben anlarım hep der bu adama yazık etmeyelim gözbebeğimiz o bizim nolursa olsun

Abi bu tarfatar 16 yıl Son derece başarılı bir başkan olan Süleyman Seba'yı gönderdi ondan sonra gelen (10 da 1'i zor eder ama) adamı harcamaları çok da zor olmaz...

Etiketler: