2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369886 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

martins indi mi ? mangala mı ?
ikiside hala inmedi diye biliyorum ama  :iblush: :outtahere: :outtahere:

Çevrimdışı brkntcnr

Bonservis hakkımız da var aslında. Boyko + bir miktar para verip Vida' yı getirsek bonservisiyle çok iyi iş olur. Veya Aboubakar ve Martins Indi paketi opsiyonlu kiralık da çok iyi olur.

Çevrimdışı linux

Kenan Karaman

Daniel Barlaser 

#Beşiktaş, Newcastle United'ın 19 yaşındaki Türk asıllı futbolcusu Daniel Tan Barlaser'le ilgileniyor. Görüşmeler sürüyor.

Çevrimdışı ekrembaser

İngiltereye transferde milli takım şartı yokmuydu?
Taliscanın U21 i var ama yuzde olarak cok dusuk sadece 3 mac
kriterleri karşılamıyor

saygılar
İnşallah yalandır yoksa telefonu kıracam artık psikolojim bozuldu 10 gün daha dayanamayacam bitsin artık

Çevrimiçi sozkul

olabilir ama bu gün hiç duymadım ben şaşırtmada olabilir yedek stoper için yabancı düşüneceklerini sanmıyorum
kadro şişti

Pektemek Yalçın Ayhan takası havalara hoplatır bazı arkadaşları

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fener transfer dönemi başından beri 10 numara arıyor.Sosa'yı sattığımız gün aldık.Başkanın kıymetini bilmek lazım :D

Baş üstünde tutup, pamuklara sarmamız lazım Fikret Başkanımızı

Çevrimdışı atalay

Olasılık üzerinden yazmayı sevmiyorum. Fakat Talisca hamlesi yapılıyor ise 'work permit' olayından mütevellittir. Oyuncunun İngiltere'de müşterisi hazır ve çalışma izni alamıyorsa buradan geçiş yapacaktır. Peki, böyle bir durumda oyuncu neden Benfica'nın planlamasında yer almıyor?

Çevrimdışı canU

Yalnız okadar plan yok, scout ekibi ne iş yapıyor dedim ettim. Yüzüme patlattılar, sosa gider gitmez yedekteki oyuncunun gelmesi  :super: :super: :ok: :ok: :sevinc

Demek ki olay cidden ffp para kısıtlamasındaymış, tabi hocanın atarı da azıcık etkili olmuş olabilir  :steamed: :steamed: :halay:

Gomezden de acaba 3.5 milyon euro gibi bir hak gelecek mi o %50 konusu ne olacak bilen var mı? o da gelirse sağlam bütçe olcak. Ulan milan 2 ay önce versene 7.5 direk alsana ne uğraştırdın bizi. :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı linux

aslında şöyle düşünüyorum .

boyko + para ( vida yada rakitsky ) mükemmel transfer olur . ama bizim başkan para bile vermez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olasılık üzerinden yazmayı sevmiyorum. Fakat Talisca hamlesi yapılıyor ise 'work permit' olayından mütevellittir. Oyuncunun İngiltere'de müşterisi hazır ve çalışma izni alamıyorsa buradan geçiş yapacaktır. Peki, böyle bir durumda oyuncu neden Benfica'nın planlamasında yer almıyor?

Wolves e kiralanacakmış biz araya girmişiz diye bir haver okudum nette. Çalışma izni yok mu Championship de ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı acan07

abilerim şimdi talisca için ödenecek kiralık parası bizim transfer bütçesinden düşüyomu ?  (zaten fikret başgann vade farksız 5 taksit yapmıştır )  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Yani Gil olmuyor diyorsun Necmi abi peki kim gelecek :D
olmuyor demiyorum bugünkü paketin içinde yok
dörtlü paket gelirse kadro doluyor zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Gil'den vazgeçilmiş sezon sonu 4.5 milyon Euro'ya garanti satın alma teminatı istenmeye devam ediyormuş Çin kulübü o yüzden vazgeçilmiş.

Çevrimdışı TURKahvesi

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 00:01:04 Özgür ]

Çevrimiçi sozkul

bende aynısını anlatmaya çalıştım aslında ama necmi abi katılmadı :)

Farkettim, şimdi bana da bir cevap yazar.

Çevrimdışı linux

ukarakullukcu
Chelsea, Kadıköy'deki Brezilya-Türkiye maçı için scout yollamış... Elbette bizim takım için değil. Benfica'dan Talisca'yı izleyecekler.

1 years, 9 months ago

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı atalay

Benfica, teknik açıdan oyuncuya kadroda yer açamamış ve menajer vasıtasıyla temasa geçip, oyuncuyu Beşiktaş üzerinden parlatarak yine yüksek bedelle satmayı düşünüyor da olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez' den gelen parayı sayarsak elimizde 13 milyon € luk bir bonservis harcama hakkı var. Talisca 2 yıllık kiralık geldi diyorlar, santrafor da Aboubakar veya Babacar veya başka birisi büyük ihtimal kiralık olacak. Elimizdeki parayla stoper için Boyko + 5 milyon € Rakitsky veya Vida kovalayabiliriz. Çok da iyi olur çok da güzel olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ikiside hala inmedi diye biliyorum ama  :iblush: :outtahere: :outtahere:
Gel buraya kaçma :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hamahakki

ukarakullukcu
Chelsea, Kadıköy'deki Brezilya-Türkiye maçı için scout yollamış... Elbette bizim takım için değil. Benfica'dan Talisca'yı izleyecekler.

1 years, 9 months ago

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/538716/Liverpool-Wolves-target-Talisca-agrees-Benfica-loan-move

Çevrimdışı Tolga

olmuyor demiyorum bugünkü paketin içinde yok
dörtlü paket gelirse kadro doluyor zaten
Necmi abi o 4 lü pakette kimler var ondan bahset biraz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı anılnr

Benfica, teknik açıdan oyuncuya kadroda yer açamamış ve menajer vasıtasıyla temasa geçip, oyuncuyu Beşiktaş üzerinden parlatarak yine yüksek bedelle satmayı düşünüyor da olabilir.
Şunu 3-4 sene önce yapamazdık.Artık dışarıdan da oyuncu parlatan bir takım algısı oluşuyor demek ki yavaştan.

Çevrimdışı atalay

Wolves e kiralanacakmış biz araya girmişiz diye bir haver okudum nette. Çalışma izni yok mu Championship de ?

Sadece Premier ligde 'work permit' kuralları var diye biliyorum. Bu kadar katı bir şekilde...
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 00:09:18 atalay ]

Çevrimdışı b.damatoglu

Sadece Premier ligde 'work permit' kuralları var diye biliyorum.
Bütün ingilterede var. Futbol dışında da her sektörde

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: