2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382521 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

City'nin defansa Stones'u alması Mangala veya Kompany'i açığa alacağı anlamına geliyor.

Kompany kaptan eyvallah o kalır da şu Mangala'ya bi niyetlensek. Napcaklar fazla defans oyuncusunu yani koklatsalar ya ucundan bize biraz :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yolu buralara düşer mi zor tabi ama bizim sağımız solumuz belli olmuyor :icool:
bence düşmese'de olur yıllık 7 8 stopere verilmez :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çünkü işin düsturu bu değil. Salt sonuç odaklı bakmaktan vazgeçin.

Oyuncu özverili ise adım atıyorsa, taraftar da atar. Biraz beklemek, yalpalasa da fevri davranmamak gerek.
Bence transfer sezonu, bittikten sonra değerlendirilir ve sonuca bakılır. Ne odaklı bakacağız transfer sezonuna?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

kompany yazdırmamıştır kendini adam transfer olursa ŞL.de oynayabileceği bir takım ister ve bunun önünün kesilmemesi için ismini yazdırmak istemez.
:eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Sosa konusunda belli ki hoca kalması yönünde net durmuş, aksi halde üçe beşe bakmaz yollardık!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

bence düşmese'de olur yıllık 7 8 stopere verilmez :D
Zaten veremeyiz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Play-Off kadrosuna almayan gruplar başladığı zaman da almaz :evillol:
Ama alabilir de

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Tolga = Fabri
İsmail = Adriano
Alexis = Rudalfho
Töre   = Aras
+  Gökhan
+  Tolgay

stoper almasak bile geçen seneye göre levıl atlamış oluruz.
Gomez çok önemli değil aslında başka bir forvette iş görür ama
Gomezin varlığı renklileri iki basamak aşağıya düşürür morelman
en vasat oyuncuları eleyip 6 tane onbire oyuncu sokmak ne demek

Abi bi an tolga'yı fabri'yle ismail'i adriano ile denk tuttuğunu zannettmmm..... :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kemal

Gomezde kalır ve Barcelonalı stoperi alırsak bir tek ,  kapak olur medyaya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa konusunda belli ki hoca kalması yönünde net durmuş, aksi halde üçe beşe bakmaz yollardık
sadece sosa değil gomezin de ısrarla katılmasını istiyormuş  abi :D atiba,sosa,gomez ve oğuzhan geçen seneki en sağlam oyunculardı 3'ü kaldı sırada gomez var :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa konusunda belli ki hoca kalması yönünde net durmuş, aksi halde üçe beşe bakmaz yollardık!
Kontratı var
Blöf yaptı,yenmeyince kuyruğunu kıstırdı döndü
Panikleyip satmadıkları için tebrikler
Bu sene sıfır katkı yapsın isterse
Ben gidicem deyip kafasına göre gidemez kontratlı oyuncu

Çevrimdışı sozkul

O kadar da değil. Türk futbol tarihinin nerdeyse her bölgede en iyi kadrosu GS'nin 2000-2001 kadrosudur...

Onların o zaman ki orta sahası Hagi dışında Güreş takımı gibiydi, kaos yaratıp top kapıyorlardı,  karşılaştıramazsın bile futbol zevki açısından

Çevrimdışı Bishamon

Kompany şu an sakat onun için listede değil.Gündoğan da ypk mesela.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı wbishop82

belki abartı gelecek ama gomezde gelirse sosayla beraber bu sene iç saha 60 üstü gol bekliyorum abi toplamda 100 gole ulaşma şansımız var abi :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim.Üst düzey bir stoper ve gomez döndüğü an bu yıl belkide tarihin en iyi Beşiktaş ını izleyeceğiz.Yerimizi ayırttık heyecanla bekliyoruz.Benim lig harici şampiyonlar liginde de büyük beklentilerim oluşacak.Bu orta saha avrupa da sayılı takımda var.Kura şansımızda olursa gülmeyin ama yarı final görürsek hiç şaşırmayacağım.Takımıma çok güveniyorum.Barca, Bayern, City ve Real hariç diğer takımlara ikili maçlarda sürpriz yapabiliriz. Vodafone Arenadaki her maçı kazanabiliriz.Hiç biri sürpriz olmayacaktır.Ben buna gerçekten çok inanıyorum.Umarım hayallerim gerçeğe dönüşür

Eğer tahminlerim bu doğrultuda gelişirse bundan 20 sene sonra bu seneki Beşiktaş için '' Biz canlı izledik o takımı.Efsaneydi'' diyeceğiz yeni nesile.Bu iki transfer Beşiktaş ve Türk futbol tarihinin akışını etkileyecek bu kadarda iddalıyım
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 15:21:08 wbishop82 ]

Çevrimdışı tangaz

fener bielsayı getirirse en geç 26.hafta şampiyonuz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Tolga taraftarlarına kötü haber!!
Şenol Hoca Fabri yi 1ci kaleci yapmakta kararlı imiş

saygılar

Çevrimdışı Deadam

ben şahsen 1 dalağımı verirdim  :icool:

Dalak tek değilmiydi yaW :D

Hücüm hattı çok iyi oldu bu oyuncular form tutarsa şampiyonluk çok zor değil. Üstelik rakiplerin durumu göz önüne alındığında. Yalnız doğmamış çocuğa don biçmemek lazım. Ligde en az 3-4 civciv ve sempatizan tayfası ve anti BJK lilerle mücadele edeceğiz. Hiç bir maç oynamadan kazanılmıyor.

Gökhanın gidişinin takımda bence hiç bir olumsuz etkisi olmayacak. tamam fena oyuncu değil ancak istikrarsızlık çok büyük bir sorun. BU takımdaki en istikrarsız oyuncuydu. Tolga bile belli bir istikrara sahipti her maçta gol yemek gibi. :D yalnız halen atibanın, stoperin ve forvetin yedeği yok.  en önemli handikap bu. Gomez hatırlarsanız 7-8 hafta sarı kart ceza sınırında oynamıştı. onu farklı kılan bu oyun tecrübesi ve duracağı yeri iyi bilmesi çok umutlu olmasamda geri dönmesi takımı şampiyonlar liginde bir son 16 ya taşıyacak, uefa da finale yürüyecek bir takım olmamızı sağlar kanaatindeyim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı alimm

City'nin defansa Stones'u alması Mangala veya Kompany'i açığa alacağı anlamına geliyor.

Kompany kaptan eyvallah o kalır da şu Mangala'ya bi niyetlensek. Napcaklar fazla defans oyuncusunu yani koklatsalar ya ucundan bize biraz :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten guardiola stoper pek sevmez. Beklerden önliberodan stopere devşirmeyi sever... Oynatmaz da... yollsn bize...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga taraftarlarına kötü haber!!
Şenol Hoca Fabri yi 1ci kaleci yapmakta kararlı imiş

saygılar

Yok öyle bişey :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Dalak tek değilmiydi yaW :D

Hücüm hattı çok iyi oldu bu oyuncular form tutarsa şampiyonluk çok zor değil. Üstelik rakiplerin durumu göz önüne alındığında. Yalnız doğmamış çocuğa don biçmemek lazım. Ligde en az 3-4 civciv ve sempatizan tayfası ve anti BJK lilerle mücadele edeceğiz. Hiç bir maç oynamadan kazanılmıyor.

Gökhanın gidişinin takımda bence hiç bir olumsuz etkisi olmayacak. tamam fena oyuncu değil ancak istikrarsızlık çok büyük bir sorun. BU takımdaki en istikrarsız oyuncuydu. Tolga bile belli bir istikrara sahipti her maçta gol yemek gibi. :D yalnız halen atibanın, stoperin ve forvetin yedeği yok.  en önemli handikap bu. Gomez hatırlarsanız 7-8 hafta sarı kart ceza sınırında oynamıştı. onu farklı kılan bu oyun tecrübesi ve duracağı yeri iyi bilmesi çok umutlu olmasamda geri dönmesi takımı şampiyonlar liginde bir son 16 ya taşıyacak, uefa da finale yürüyecek bir takım olmamızı sağlar kanaatindeyim.

cümleyi kurarken bir gariplik sezmiştim şimdi uyandım  :D
Beşiktaşa tek dalağımız varsa da helal olsun :biggrinking:
gomez bu arada 7-8 değil 17. haftadan sonra ikinci devrenin tümünde sınırda oynadı ve 17 haftayı kartsız geçti gördüğü 3 sarıdan 2si zaten küçük itirazlara idi ve namıssız son 5-6 maçı da boş geçmemişti finallerin adamı resmen...

Çevrimdışı Tolga

Porto, Martins İndi'yi kadro dışı bırakmış.

Kiralık alsak güzel olur.

Çevrimdışı Ersoy

Gil olmazsa denenebilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne zaman kadro dışı bırakmış?

İndi. :evillol: :evillol:

:outtahere:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Everton da ilgileniyormuş hemen hayallerini yıkıyım :D

Çevrimdışı Turco

Onların o zaman ki orta sahası Hagi dışında Güreş takımı gibiydi, kaos yaratıp top kapıyorlardı,  karşılaştıramazsın bile futbol zevki açısından

Futbol zevkini geç abi sen başarıya bak. Başarılı olamadıktan sonra zevki ne yapalım ? En büyük zevk başarıdır.

Bi UEFA kupasını alsak fena mı olur ? Başarı gelsin de nasıl gelirse gelsin önemi yok.

Etiketler: