2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383637 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

HAKAN gündogar : Gomez ile görüşmeler çok olumlu gidiyor akşam bu transfer bitebilir
Bak bir de tarih vermiş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat baltacı

Bu seneki transfer dönemi yönetime ders olmalı lig bitmeden anlaştığımız oyuncular var sözleşmeler çekmecede giden gitsin daha iyisini alırız falan esip gürlediler atiba sosa gomez ayaklandı kitlendik kaldık bu oyuncular yüzünden alacağımız oyuncuları alamadık aciliyetli bölge stoperdi alamadık.

Sosanın kalmasına sevindim gomezde kalır kaliteli bi stoperde alınırsa geçen seneye göre baya baya güçlenmiş oluruz ama önümüzdeki sene ben yönetimin sağlam bi transfer dönemi geçirip sosa,q7 gibi oyuncuları satarak kaynak yaratıp yerlerine hem daha genç hemde takıma aidiyet duygusu olacak kaliteli oyuncular kazandırılmalı sosa her sene aynı taktiği yapıyo bu sene elimiz kolumuz bağlı ama seneye biz onu pazarlayalım yerine daha iyisini alalım atiba,q7 yaşlandı yerlerine daha kalitelilerini alalım tesis var stad var taraftar var maaşlarını tıkır tıkır fazla fazla alıyolar lig bitince türlü bahanelerle gitmek istiyolar sırf bu yüzden gomezinde alınmasını istemiyorum bentekeyi kiralayabilsek yada eto alınsa aynı katkıyı alırız gomezde gitsin üçüncü yedek olsun seneye tıpış tıpış gelsin beni alın diye oyuncularında biraz aklını başına alması lazım tüm şartları yerine getiriliyo şımarıyo adamlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

HAKAN gündogar : Gomez ile görüşmeler çok olumlu gidiyor akşam bu transfer bitebilir

Abi yapmayın gözünüzü seviyim umutlanıyorum bak :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma'yı iç sahada on bir, dış sahada hamle oyuncusu olarak kullanmamız lazım.

İç sahada maçlara şöyle orta saha ve hücum hattı ile çıkabiliriz

Atiba - Ozi - Tolgay - Sosa - Quaresma - Forvet

Duruma göre hamle oyuncuları ; Aras , Olcay, Cenk , Necip.

Birde Atiba'yı yedekleyebilecek bir oyuncu lazım. Chelsea, City, Tottenham, Arsenal ibi Epl takımların kiralık olarak gönderebileceği bir oyuncu katmamız lazım son gün de olsa.

Chelsea'den Chalobah olabilir mesela.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

quaresma bağlasan durmaz orda geçer sağ açığa
sosada oyundan düşer
geçemez belki :) ilk 11'de olacağını çok düşünmüyorum ben Necmi abi

Çevrimdışı OrhanAker

İki forvet filan dolaşıyordu nette remy gomez birlikte gelirse.. :D

Çevrimdışı ayayhan

radyosporta menger ayhan yeşilbaşın anlatıgına göre

stoper transferi tamamlanmış

onun elindeki bir stopere biz o işi halletik ilgilenmiyoruz denmiş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İki forvet filan dolaşıyordu nette remy gomez birlikte gelirse.. :D

abartmayalım artık :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Alıntı
Uzun oldu,
Ne zor oldu
Kalp yoruldu
Dön gel

Her şey kalsın,
Yalnız aşkla,
Yalnız aşkla
Dön gel

Affettim,
Kendini akla,
Yalnız aşkla,
Yalnız aşkla dön gel

Yak gel
Bildiğin ne varsa
Sat gel
Gözüm yok para pulda
Yalnız sanadır bu hasretim

Dön gel
Vaktimiz daraldı,
Zaten şu yalan dünyada
Yen inadı sevdiğim

Şarkı resmen bizim için yazılmış beyler  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ve Derbinin hakemi

METE KALKAVAN :bandit: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Hakemlerin hiçbiri iyi değildir
Aydınustaki hata tekrarlanıyor

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı murat baltacı

Sağlam ve formda bir Sosa'yı kanatta oynatabiliriz bu sezon.
Katılıyorum bide önceki senelere göre beklerimiz kaliteli buda sosanın kanatta rahat oynamasını sağlar hem pas alışverişi yapar hemde bekler çizgiye iner sosa içeri yönelir ceza sahası dışından basar şutu.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Quaresma'yı iç sahada on bir, dış sahada hamle oyuncusu olarak kullanmamız lazım.

İç sahada maçlara şöyle orta saha ve hücum hattı ile çıkabiliriz

Atiba - Ozi - Tolgay - Sosa - Quaresma - Forvet

Duruma göre hamle oyuncuları ; Aras , Olcay, Cenk , Necip.

Birde Atiba'yı yedekleyebilecek bir oyuncu lazım. Chelsea, City, Tottenham, Arsenal ibi Epl takımların kiralık olarak gönderebileceği bir oyuncu katmamız lazım son gün de olsa.

Chelsea'den Chalobah olabilir mesela.

nereye yabancı alıyorsun kadronda yermi var şu anda 22 yabancı oyuncu var ve sen bunun 15 tanesini cl kadrosuna yazabiliyorsun
mevcuttan bile 7 tane eksiltmen gerekiyor @Samet Ç

Hakemlerin hiçbiri iyi değildir
Aydınustaki hata tekrarlanıyor
METE iyidir

Bize ugurlu geliyor Derbilerde Genelde kazanıyoruz onun yönettiği maçları

Bizim maclarda Eyyam yapmayan adaletli yöneten tek hakem :bandit:

Tff Riske girmeyip Ligin en iyi ve en formda hakemini atamis maça Doğru karar :ok:

Çevrimdışı mylife1903

abi yanlış anlamada Sibirya'da senin karaciğer pek sağlam kalmamıştır  :evillol: :evillol:
Normal insan karacigerinin iki misli ama okuz cigerinden az kucuk biraz daha calisma yapmam lazim.
Pektemek giderse okuz cigeri boyutlarina buyuturum ben onu

Çevrimiçi Necmi

geçemez belki :) ilk 11'de olacağını çok düşünmüyorum ben Necmi abi
hoca kaptanlığı quaresmaya verdi tekrar düşün şenol hocanın kaptanı sahada olur.

Çevrimdışı tangaz

sen işi biliyorsun tek işe yaramaz organı veriyorsun olsada olur olmasada :D
aldırırsan görevini diğer organlar üstleniyor nasıl olsa  :evillol: @tangaz
bende mesajı okuyunca allah seni yaratırken torpil geçmiş sanırım dedim hem gereksiz
hemde iki tane var :busted_cop:

@Necmi abi keyfimiz yerine gelince de daha bir güzelleşen camia oluyoruz değil mi  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu arada hemen herkes sosayı kanat opsiyonu olarak sola yazıyor ama bence sosanın oynayabileceği tek kanat sağ kanattır...
Sosa sagda oynarsa quaresma solda kendi yerinde oynar. Olcay ne olacah?

Sosa biraz zor oynar bence ham kalmistir o butun takim filinta gibi. Omer sismanoglu bile kopek gibi kosuyor @Necmi abiye nazire yapiyor. Benim en begendigim tosic suan. Kesin oynar hatta marceloyu keser rodolfo ile oynar.

Gozden kacmasin bu bombaci marcelo izledigim ozette bile bombalari gondermis ama gol yememisiz. Cok bagirdiniz cagirdiniz ama alexisi arayacaksiniz lig baslayinca

Çevrimdışı yigitcan1903

METE iyidir

Bize ugurlu geliyor Derbilerde Genelde kazanıyoruz onun yönettiği maçları

Bizim maclarda Eyyam yapmayan adaletli yöneten tek hakem :bandit:
Böyle iyi iyi yazın da doğratmaya başlasınlar aydınusta olduğu gibi
İyiyse de iyi demenin manası yok

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi keyfimiz yerine gelince de daha bir güzelleşen camia oluyoruz değil mi  :iblush:
sabah şampiyonluk gitmişti şimdi uefa kupasına oynuyoruz :busted_cop:
güzelmi bilmiyorum ama çok garip olduğu kesin :D

Neremizle Gülüyorduk :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Marcelo'dan da olmayacağı aşikar.
Marcelo hava toplarını alabilen yedek stoper.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: