2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu bir işaret olabilir abi seneye hem ligi alıp 3.yıldızı takarız hemde kupayı alıp 10'larız inşallah  :)
Neden olmasın

2009 da o yetersiz kadro ile 2 kupayı da aldik tarih tekerrur edebilir lakin hoca Kupaya hic onem vermiyor ben buna anlam veremiyorum

Kupa kupadir arkadas , Teneke bile olsa Buyuk takimsan o kupayi alacaksin , Aldığın her kupa camiaya prestij kazandirir , Taraftar da her kupayı almak ister..

Kupaya da onem verilmeli artik , 3 senedir Ceyrek final bile göremiyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adanasporla yapilan anlasma ne oldu , Hala gecerli mi :alala:
O tür anlaşmalardan bir sonuç çıkmaz Yunus Emre. Oyuncunun gelişiminin en üst seviyede olması için üst düzey bir organizasyon kurmalısın. Kardeş takım projeleriyle olacak bir iş değil bu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Evet ama uzun vadede yapılacak birşey bu. Başkan daha önce denedi takım falan buldu ama lafta kaldı.Şuan girişilecek bir iş değil. Seneye şampiyon oluruz, transferdeki kısıtlamamız kalkar,  gelirlerimizi daha doğru kullanırız ve as kadromuzu eksiksiz bir şekilde kurarız ancak daha sonra scouting sistemi, pilot takım vsvs. kurulabilir bence. Yani kurulsa bile doğru olmaz şuan yeterince ilgilenilemez, bi kere o işi yapacak personel bile yok.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altınordu bir proje ortaya koyabiliyorsa Beşiktaş gibi bir kulüp işe ciddiyetle yaklaşırsa bunun fazlasını rahat rahat yapar.

Çevrimdışı brkntcnr

Altınordu bir proje ortaya koyabiliyorsa Beşiktaş gibi bir kulüp işe ciddiyetle yaklaşırsa bunun fazlasını rahat rahat yapar.
Ya zaten rahat rahat yapar. Ama Beşiktaş yarışmacı bir takımdır. O yüzden yetiştirmeciliği bir yere kadar yapabilir. Altınordu hedefi olan zirveye oynayan bir takım değil. Yerli oyuncu yetiştirme misyonunu edinmişler çok iyi güzel işlerini önemsiyorlar ama biz böyle birşey yapamayız. Onun yerine Altınordu yu pilot kulüp yapalım daha kolay olur. Hiç onlara karışmayalım da kendi işlerini yapmaya devam etsinler biz sadece takip edelim, beğendiğimiz oyuncuları da direk kadromuza katalım. Böyle olursa daha güzel daha kolay olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O tür anlaşmalardan bir sonuç çıkmaz Yunus Emre. Oyuncunun gelişiminin en üst seviyede olması için üst düzey bir organizasyon kurmalısın. Kardeş takım projeleriyle olacak bir iş değil bu.
Yok abi hani alip onlara kiralarız bir sene sonra gelir geri diye sey ettiydim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ya zaten rahat rahat yapar. Ama Beşiktaş yarışmacı bir takımdır. O yüzden yetiştirmeciliği bir yere kadar yapabilir. Altınordu hedefi olan zirveye oynayan bir takım değil. Yerli oyuncu yetiştirme misyonunu edinmişler çok iyi güzel işlerini önemsiyorlar ama biz böyle birşey yapamayız. Onun yerine Altınordu yu pilot kulüp yapalım daha kolay olur. Hiç onlara karışmayalım da kendi işlerini yapmaya devam etsinler biz sadece takip edelim, beğendiğimiz oyuncuları da direk kadromuza katalım. Böyle olursa daha güzel daha kolay olur.

Barcelona'nın , Bayern München'in , Manchester United'in ve de diğer Şampiyonlar Ligi seviyesinde takımların alt yapıyı önemsememe lüksü var mı diye bir soru sorayım o zaman. Sen istemesen bile UEFA ve kriterleri seni buna zorluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yok abi hani alip onlara kiralarız bir sene sonra gelir geri diye sey ettiydim :bandit:
O anlaşmaların hepsi kağıt üzerinde geçerli olsa bile işlevi olmadığı için bir süre sonra unutulup gidiyor. En iyisi böyle bir anlaşma hiç olmamış gibi davranmak  :)

Çevrimdışı wbishop82

Anadolu kulüplerini dikkate alıp sinirlenmeye değmez.Küçük enişte gibi bağırıp dursunlar :)

Bu raskolnikov mudur nedir yıllardır 1 tane tutturamadı.Şu Remy i bir tuttursa şeş kaza.Beyler emin olun geçen seneden daha iyi hücum edeceğiz.Gomez i falan beklemiyorum kendi adıma.Alıntılarsınız

Çevrimdışı worns

Sosa kalıyor gibi. Çok kötü bir transfer dönemi geçirdiğimizden yerini dolduracak orta saha oyuncusu da alınmaması yüksek ihtimaldi. Bu nedenle kalması bizim için olumlu olur.

Çevrimdışı worns

Bu arada Sosa dönecek olsa bile Şenol Hoca'yı biraz tanıdıysam formayı kolay alamaycaktır. İlk devre muhtemelen sıklıkla kulübede olacaktır. Yine de mevcut rotasyonda kulübede oturan Sosa fikri de kulağa kötü gelmiyor.

Çevrimiçi Savaş

Sosa'nın bu sene oynayacağını düşünmüyorum. Safi zarar olacak. Keşke satılsaydı. Umarım takımı bozmaz bu sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Direk affedilirse 3-4 hafta, affedilmezse takım teklemeye başladığında kadroya girer.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tolgay in hakkini yemez Sosaya forma vermez Senol hoca.

Çevrimdışı Berat

Tolgay futbola aç.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Il Milan mette nel mirino un altro giocatore del Besiktas: Ozyakup. I rossoneri devono battere una vasta concorrenza. Il calciatore non vorrebbe trasferirsi
di  Stefano Bressi, @StefanoBressi 08/08/2016, 17:35 10

Milanla bir krizimiz daha olmak üzere
Bugunku birkaç saat önceki habere göre şimdide Oguzhana takmışlar..
Günün sonunda Fikret Başkan da Vincenzo Montella kötü takacak..

saygılar

Çevrimdışı Berat

Isco'ya teklif götüreceklermiş.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Günün sonunda Fikret Başkan da Vincenzo Montella kötü takacak..

saygılar

İtalyadan adam cikmaz. Totti haric

Çevrimiçi Mehmet57

Oguzhan'i isteyebilirler, lakin Oguzhan ve Sosa arasinda buyuk fark var. Biri genc, Besiktasli, takimda kalmak istiyor ve bonservisi Sosa'dan cok daha yuksek. Onu ayartamazlar.

Yeni aldigimiz Oguzhan'i da merak ediyorum. Umarim Senol hoca A takimda oynatir. Yetenekli cocuga benziyor.

Çevrimdışı worns

Adrian Mierzejewski takımıyla kontratını feshetmiş. Şenol Hoca'dan beklediğimiz Polonya'lı hamlesi o olmasın.  :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Loic Remy Q7'yi takibe almış instagramda diyolla.

Çevrimdışı brkntcnr

Barcelona'nın , Bayern München'in , Manchester United'in ve de diğer Şampiyonlar Ligi seviyesinde takımların alt yapıyı önemsememe lüksü var mı diye bir soru sorayım o zaman. Sen istemesen bile UEFA ve kriterleri seni buna zorluyor.
Altyapıyı önemseme demiyorum. Barcelona, Bayern München, Manchester United kadar hatta onların yarısı kadar ekonomik rahatlığa eriş sen de önemse diyorum. Şuan böyle bir imkan malesef yok. Keşke olsa.

Çevrimdışı linux

SafakSina1903
Sosa ile Beşiktaş'lı yöneticilerin toplantısı tamamlandı.Toplantıya eşi de katıldı.Ve yöneticilerden aldığım bilgiyi aktarıyorum.SOSA KALDI👊

SafakSina1903
Remy ile daha önceden anlaşılmıştı. Chelsea de büyük oranda ikna edildi. Remy büyük bir ihtimalle gelecek sene Beşiktaş forması giyecek.

SafakSina1903
Mario Gomez için Fiorentina ile 1 sene daha kiralık anlaşmasına varıldı. Gomez ikna edildi. Ailesi ile görüşüp, bilgi verecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

SafakSina1903
Sosa ile Beşiktaş'lı yöneticilerin toplantısı tamamlandı.Toplantıya eşi de katıldı.Ve yöneticilerden aldığım bilgiyi aktarıyorum.SOSA KALDI👊

SafakSina1903
Remy ile daha önceden anlaşılmıştı. Chelsea de büyük oranda ikna edildi. Remy büyük bir ihtimalle gelecek sene Beşiktaş forması giyecek.

SafakSina1903
Mario Gomez için Fiorentina ile 1 sene daha kiralık anlaşmasına varıldı. Gomez ikna edildi. Ailesi ile görüşüp, bilgi verecek.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Zafer55

SafakSina1903

SafakSina1903

SafakSina1903
Gomez+Remy mi diyor benmi uanlış anladım :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

SafakSina1903

SafakSina1903

SafakSina1903
Hem remy hem gomez olursa nefis olur. Remy - Gomez - Quaresma yaparız Remy de Şenol Hocada bakambu etkisi yaratır.

Etiketler: