2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381459 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Antalya eto'yu ayarttık diye şikayet edecekmiş. Yeni yönetim popülerlik peşinde belli ki. Aziz'in peşinde muhtemelen çünkü açıklamayı kimse görmeden fenerli muhabirler servis etti ne hikmetse.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Antalya eto'yu ayarttık diye şikayet edecekmiş. Yeni yönetim popülerlik peşinde belli ki. Aziz'in peşinde muhtemelen çünkü açıklamayı kimse görmeden fenerli muhabirler servis etti ne hikmetse.
Yapsınlar yapabiliyorlarsa.Onlar kaybeder. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama bu kafayla ancak sert kayaya çarparlar.
Böyle bir şeye yeltenirlerse Eto'o yu da karşılarına alırlar. Çıkabilecek anlaşmazlıkta mali yapıları bozulur. Bir sonraki aşama küme düşme olur.Kaybeden kendileri olur.

Çevrimiçi Kapkarakartal

3 dk.3 dakika önce
RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm
Siyahi & Fransız
Kiralık ( Opsiyonlu )

5 dk.5 dakika önce
Yeni forvetimiz

Doğrumudur.

Çevrimdışı Berat

Antalya Vodafone Arena'da fark yemeye şimdiden hazırlansın.

Çevrimdışı Kutay

3 dk.3 dakika önce
Siyahi & Fransız
Kiralık ( Opsiyonlu )

5 dk.5 dakika önce
Yeni forvetimiz

Doğrumudur.
Remy kesin tabi bu adamın dedikleri doğruysa
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı brkntcnr

3 dk.3 dakika önce
Siyahi & Fransız
Kiralık ( Opsiyonlu )

5 dk.5 dakika önce
Yeni forvetimiz

Doğrumudur.
Remy transferi de yattı böylece geçmiş olsun

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ellerinde kanıt varsa etsinler.

2 sene içinde küme düşecek ve 10 sene beli doğrultamayacak bir camia, uğraşmaya değmez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Antalya'nın yaptığı saçmalık ama Başkanın yaptığıda yanlış, mikrofon görünce dayanamıyor, bonservis verecek durumda değiliz, Eto ile ilgilenmiyoruz de bitsin, ayrıca Eto'ya yaptığı ayıp, niye açıklıyorsun ANÇ ile görüştüğünü, adam size güvenip gelmiş, açıklayın diye değilki, işin en kötü yanı, Başkanın bu yönünü değiştirmesi mümkün değil, çok güzel konuştuğunu düşünüyor çünkü. Ama ses tonundaki güzellik, yerli yerine oturmuş mimikler doğru davranmış olmak anlamına gelmiyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu Antalya gibilerinin kume dusup birdaha cikamamasini istiyorum. Eskiden Ankaragucu boyleydi. 2-3 yasi gecmis oyuncu alip kendilerine dev aynasindan bakiyorlardi.

Allahin gerizekali yoneticileri, Eto'o gittiginde kume dusme adaylarinin basinda geliyorsunuz. Eto'o giderse hangi buyuk kulubun kapisini calacaksiniz? Berbat mali durumunuzdan dolayi "bize Omer'i bedelsiz kiralayabilirmisiniz.....?" demekten ote gidebilecek kulup degilsiniz. Kime kafa tutuyorsunuz?

Bari birde kurallari derin derin inceleseler. 30 yas ustu oyuncu sozlesmesinde kalan sureci alacak maasini verip fesih edebilirkem, 36 yasina girecek oyuncu icin bonservis beklemek aptalliktan baska birsey degil.

Insallah kume duserler.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Antalyaspor'un yapmaya çalıştığı şantaj yaparak para koparmaya çalışmak. Başkan Eto'o ile ilgilenmiyoruz deyince bildiğiniz paçaları tutuşmuş bunların.
Başkan bugün yine de sinirlerine hakim olup çok kibar cevap vermiş bunlara.
Bence Antalya Başkanı kankası Erman ile bir olup Eto'o yu başka takımlara örneğin Fener ve G.S.'ye pazarlamalı Türkiye'de . Onlara verilebilecek en doğru akıl bu.

Çevrimdışı Alper1903

Antalyaspor'un ve hatta tüm Anadolu takımlarının aynı tepkiyi gs'ye ve fb'ye karşı göstermelerini de beklerim. Belki o zaman samimiyetlerine inanırım.

Çevrimdışı Berat

Antalyaspor'un ve hatta tüm Anadolu takımlarının aynı tepkiyi gs'ye ve fb'ye karşı göstermelerini de beklerim. Belki o zaman samimiyetlerine inanırım.

Olur mu öyle şey ? Çarpılırız vallahi.

Çevrimdışı Kutay

Umarım yönetim resmi siteden açıklama yapıp Antalya'ya cevap vermez  kesinlikle kaale almamalıyız basit bir Anadolu kulübünü
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanılgınız burda osmanlı alır bunun riskine girer biz Beşiktaşız  siz scoutluktan ne
anlıyorsunuz bizim 14 yabancı kontenjanımız var ve şampiyon olmamızın için her bir
kontenjana ihtiyacımız var bunları parlama ihtimali olacak diye yabancıyla dolduramayız
yerli opsiyonun var alır şansını denersin ama yabancıda birileri alır dener sen onda ışık görürsen
300 yerine 3 M verir ondan alırsın onuda 20 ye 30 a pazarlarsın sonra yani 300 binlik oyuncuları toplamak osmanlı gibi
takımların işi bizim işimiz değil biz anca milli takım seviyesine yükselmiş belli bir yol katetmiş oyuncunun peşine düşeriz
onlarıda 300 bine alamayız mesela dortmunt moru nasıl aldı iki yıldır takip ediyorlarmış ama almadılar
alsalar çok daha ucuza kapatırlardı milli takıma geldi kendini burda gösterdi ondan sonra astronomik bir paraya aldılar
çünkü öncesi riskdi sonra risk olmaktan büyük ölçüde çıktı. Büyük takımlar osmanlı gibi transfer yapmaz
sizde artık büyük takım taraftarı gibi düşünün biz ancak gelecek gördüğümüz oyuncuları alt yapı seviyesinde alt yapımıza alırız
yada büyük takım alt yapılarından geçmiş artık olmuş denebilecek seviyede oyuncuları en fazla riske girerek alırız
ozi ler gibi mesela
İlaveten 24 yaşına kadar Norveç ligi'nden yükseğe çıkamamış adam aldı diye yönetimi topa tutarlardı.

Mesela bugün gidip Bodo'nun 25 yaşındaki santraforunu alsak oluşacak infiali düşünemiyorum,  kimse de scouting i övmez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu konuda sizlere katılmıyorum

Biz Miloyu Isvec takimi Aik Solna dan , Pedroyu da Kolombiya dan aldik , Utku da buna ornek verilebilir 3.ligden aldik

Eger bir futbolcu da potansiyel varsa alinir

300.000 € alınabilir bir risktir , Alirsin yaparsin 5 yillik kontrat Tutarsa ne ala tutmazsa saga sola kiralarsın 2-3 sene , Hicbir sey kaybetmezsin..

Ozellikle Afrika pazarina acilmak lazim mesela..

Akhisar Niasseyi 50.000 € ya alip yillik 100.000 € maasa oynatip 5.5 milyona Rusya ya satti oradanda 13 milyon € ya Epl ye gitti adam..

Chelsea , City gibi takimlar Afrikadan gençleri yok parasına alip uzin sureli kontrat yapip Surekli saga sola kiralayip para kazaniyorlar biz neden yapmayalim tada neden yapamayalim illa olmuş futbolcu almak zorundasin diye bi kaide mi var

City , Chelsea , Dortmund gibi takimlar kucuk takimmi ??
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 22:01:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Zafer55

Bu Antalya gibilerinin kume dusup birdaha cikamamasini istiyorum. Eskiden Ankaragucu boyleydi. 2-3 yasi gecmis oyuncu alip kendilerine dev aynasindan bakiyorlardi.

Allahin gerizekali yoneticileri, Eto'o gittiginde kume dusme adaylarinin basinda geliyorsunuz. Eto'o giderse hangi buyuk kulubun kapisini calacaksiniz? Berbat mali durumunuzdan dolayi "bize Omer'i bedelsiz kiralayabilirmisiniz.....?" demekten ote gidebilecek kulup degilsiniz. Kime kafa tutuyorsunuz?

Bari birde kurallari derin derin inceleseler. 30 yas ustu oyuncu sozlesmesinde kalan sureci alacak maasini verip fesih edebilirkem, 36 yasina girecek oyuncu icin bonservis beklemek aptalliktan baska birsey degil.

Insallah kume duserler.

Nasıl bir kural o ?

Umarım yönetim resmi siteden açıklama yapıp Antalya'ya cevap vermez  kesinlikle kaale almamalıyız basit bir Anadolu kulübünü
Turkiye kupamiz 10 tane bu arada..

O iade ettiğimiz kupa geri verildi bize.

Anamizin ak sütü gibi Helal kupadir o kupa..

Çevrimdışı brkntcnr

Ben bu konuda sizlere katılmıyorum

Biz Miloyu Isvec takimi Aik Solna dan , Pedroyu da Kolombiya dan aldik , Utku da buna ornek verilebilir 3.ligden aldik

Eger bir futbolcu da potansiyel varsa alinir

300.000 € alınabilir bir risktir , Alirsin yaparsin 5 yillik kontrat Tutarsa ne ala tutmazsa saga sola kiralarsın 2-3 sene , Hicbir sey kaybetmezsin..

Ozellikle Afrika pazarina acilmak lazim mesela..

Akhisar Niasseyi 50.000 € ya alip yillik 100.000 € maasa oynatip 5.5 milyona Rusya ya satti oradanda 13 milyon € ya Epl ye gitti adam..

Chelsea , City gibi takimlar Afrikadan gençleri yok parasına alip uzin sureli kontrat yapip Surekli saga sola kiralayip para kazaniyorlar biz neden yapmayalim tada neden yapamayalim illa olmuş futbolcu almak zorundasin fiye bi kaide mi var

City , Chelsea , Dortmund gibi takimlar kucuk takimmi ??
Pedro ve Milo alındığı zamanla şimdiki bir değil. Utku da yerli. Yerli oyuncuda istediğin kadar genç al ama yabancıda 14 kişilik kontenjanın çok iyi olmalı. O kontenjanı bu tip transferlerle doldurmak mantıklı değil. Tabi şampiyonluğa oynamayacak, sadece oyuncu satışına odaklanacaksan ayrı. Chelsea City o oyuncuları alıp kiralıyorlar çünkü AB pasaportu olmayanlar ab pasaportu alıyor ve yerli sayılıyor. Aynı zamanda da şuan oynayamayacağı için boş kalmasın oynasın gelişsin diye kiralıyorlar.  Yani alıp kadroya kaydetmiyorlar direkt. Biz önce as kadroyu tamamlayalım da, sonra geleceğe yönelik transfer yaparız. Şuan o seviyede değiliz.

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 22:01:56 brkntcnr ]

Çevrimdışı Kutay

Turkiye kupamiz 10 tane bu arada..

O iade ettiğimiz kupa geri verildi bize.

Anamizin ak sütü gibi Helal kupadir o kupa..
1975, 1989, 1990, 1994, 1998, 2006, 2007, 2009, 2011
 o kupayıda saydım toplamda 9 tane oluyor  vikipediden buldum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pedro ve Milo alındığı zamanla şimdiki bir değil. Utku da yerli. Yerli oyuncuda istediğin kadar genç al ama yabancıda 14 kişilik kontenjanın çok iyi olmalı. O kontenjanı bu tip transferlerle doldurmak mantıklı değil. Tabi şampiyonluğa oynamayacak, sadece oyuncu satışına odaklanacaksan ayrı.

Çözüm alt yapıda düzgün bir planlamanın içinde yer alacak  pilot takım.

Pedro ve Milo alındığı zamanla şimdiki bir değil. Utku da yerli. Yerli oyuncuda istediğin kadar genç al ama yabancıda 14 kişilik kontenjanın çok iyi olmalı. O kontenjanı bu tip transferlerle doldurmak mantıklı değil. Tabi şampiyonluğa oynamayacak, sadece oyuncu satışına odaklanacaksan ayrı.

Yahu 10 tane alalim demiyorum ki

2-3 tane bu tarz oyuncu alınabilir tabi cok iyi analiz edilmeli alinacak futbolcular

1 Sene pilot takima yolla orda oynasin ondan sonra zaten talip olacak Anadolu kulübü cikar 1 senede orda oynar sonra gelir bizde oynar

Ha Potansiyeli cok yuksektir 1 yıl kirada oynayip sonra gelip senin banko oyuncunda olabilir..

İşte burada is Scoot ekibine düşüyor..

Çevrimdışı linux

Siyahi & Fransız Kiralık ( Opsiyonlu ) remy diyorlar doğruluk payı nedir ?

1975, 1989, 1990, 1994, 1998, 2006, 2007, 2009, 2011
 o kupayıda saydım toplamda 9 tane oluyor  vikipediden buldum
:alala: :alala:

Ben niye 10 diye biliyorum yahu :alala:

Hatta O ibb macin da spiker 10.cu kupa diye anons etmisti sanki oradan aklimda oyle kalmis o zaman

Çevrimdışı brkntcnr

Evet ama uzun vadede yapılacak birşey bu. Başkan daha önce denedi takım falan buldu ama lafta kaldı.Şuan girişilecek bir iş değil. Seneye şampiyon oluruz, transferdeki kısıtlamamız kalkar,  gelirlerimizi daha doğru kullanırız ve as kadromuzu eksiksiz bir şekilde kurarız ancak daha sonra scouting sistemi, pilot takım vsvs. kurulabilir bence. Yani kurulsa bile doğru olmaz şuan yeterince ilgilenilemez, bi kere o işi yapacak personel bile yok.

Adanasporla yapilan anlasma ne oldu , Hala gecerli mi :alala:

Çevrimdışı Kutay

:alala: :alala:

Ben niye 10 diye biliyorum yahu :alala:

Hatta O ibb macin da spiker 10.cu kupa diye anons etmisti sanki oradan aklimda oyle kalmis o zaman
bu bir işaret olabilir abi seneye hem ligi alıp 3.yıldızı takarız hemde kupayı alıp 10'larız inşallah  :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI