2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395203 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brci

Benim anlamadığım şey Fikret Orman'ın açıklamasına göre 1000 € durumu varken Gomez'in menajeri bizimkilere teklif yapmış.Siz 1000€ ya alın Beşiktaş&Gomez arasında sözleşme yapalım Fiorentina ortadan kalksın diye.Fikret Orman Fiorentina ile ilişkileri düşünerek reddetmiş.Kendiside hatta ''Gomez bizimle anlaşsın Fiorentina ile her türlü hallederiz.'' demişti.Benim merak ettiğim şey Gomez şuan gerçekten bizimle anlaştı biz Fiorentina'yı mı bekliyoruz ? Yoksa Gomez'le maaş pazarlığı mı yapıyoruz ?

vallahi yemin ediyorum beynim yandı ama Gomez den nefret etmeme ramak kaldı. Umarım yanılırım adam bizi mahçup eder .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 saat önce gomezle anlaşıldı haberleri geliyordu 1 saat içinde ne değişti de gitti 2'side gerçek değil 10 gün içinde belli olur gomez işi

Çevrimdışı rico_paşa

ha bu gün ha yarın derken lig başlayacak transfer yok hala  :s20: :s20: :s20: :s20: :steamed: :steamed:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı ayayhan

gomez dönecekse bile f.orman 3.5 m vermez, adam zaten sakat anlaşma yapsan bile idmana çıkaramıycaksın

son gün bekleniyor olabilir fio da son sezonu mecbur vericek bonservisiz

ben böyle düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez dönecekse bile f.orman 3.5 m vermez, adam zaten sakat anlaşma yapsan bile idmana çıkaramıycaksın

son gün bekleniyor olabilir fio da son sezonu mecbur vericek bonservisiz

ben böyle düşünüyorum

mantıklı bana da öyle geliyo 6.5 m euro falan pek mantıklı değil

Çevrimdışı Tolga

bu adamı hele o açıklamasından sonra nasıl hiçbir kulüp kapmadı hayretle izliyorum adam euro 2016 da Almanyanın forveti olarak oynadı yav iyi de oynadı hemde .
Sebebi basit aslında.

5-6 m euro'yu kimse ona vermiyor ve vermez de bu yüzden hiçbir yere imza atamadı.

Benim beklentim daha az paraya başka bir takımda oynamasıydı fakat öyle bir düşünce de değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ayayhan

belkide ne vericem 1000 euro

onuda vermiyorum demiştir :))))

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sebebi basit aslında.

5-6 m euro'yu kimse ona vermiyor ve vermez de bu yüzden hiçbir yere imza atamadı.
bizde vermeyelim 4 m euro + bonuslara bu iş huzur içinde çözülsün :D

Çevrimdışı Tolga

bizde vermeyelim 4 m euro + bonuslara bu iş huzur içinde çözülsün :D
Bu ayın 20-25'ine kadar oyalayacak bizi.

Bunun sonu Melo'ya benzemez umarım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu ayın 20-25'ine kadar oyalayacak bizi.

Bunun sonu Melo'ya benzemez umarım.
dünkü takımı beğendim ben eto'da gelse ligde şampiyon oluruz ki bu bana yeter :D

Çevrimdışı brci

Sebebi basit aslında.

Benim beklentim daha az paraya başka bir takımda oynamasıydı fakat öyle bir düşünce de değil.

Bence artık profosyonellikten karaktersizliğe doğru ince bir çizgi üzerinde gidiyor tekrar ediyorum bu dediklerimi yutturur umarım .

Çevrimdışı tangaz

gomez de sosa da büyük yanlış yapmışlardır bize. ikisi de şu terbiyesizliği yapmasalardı şimdiye çoktaaan stoper transferi de bitmişti ve kaçıncı hafta turlarızın hesabını yapıyor olurduk forumda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

dünkü takımı beğendim ben eto'da gelse ligde şampiyon oluruz ki bu bana yeter :D
Gomez gelmiyorsa zorlamanın bir mantığı yok. Zaten şu saatten sonra gelecekse bile gönülsüz geleceği kesin.

Daha fazla zaman kaybetmeden getirelim Eto'yu olsun bitsin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez de sosa da büyük yanlış yapmışlardır bize. ikisi de şu terbiyesizliği yapmasalardı şimdiye çoktaaan stoper transferi de bitmişti ve kaçıncı hafta turlarızın hesabını yapıyor olurduk forumda.
sonuçta bu zamana kadar da beklenmemeliydi ama kızamıyorum da yönetime 15 temmuz ve ffp'nin getirdiği kısıtlama elimizi bağlıyor maalesef abi :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sonuçta bu zamana kadar da beklenmemeliydi ama kızamıyorum da yönetime 15 temmuz ve ffp'nin getirdiği kısıtlama elimizi bağlıyor maalesef abi :bandit:

öyle ters köşe yaptılar ki yönetime söyleyecek söz bırakmadılar... özellikle de sosa  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Caner seneye Türkiye'ye dönerse şaşırmam. :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öyle ters köşe yaptılar ki yönetime söyleyecek söz bırakmadılar... özellikle de sosa  :akuma:
sosasız oynarız da gomezsiz daha zor abi tam bir yıldız tek kelimeyle sosa'nın inişli çıkışlı performansları vardı 2 senedir çok iyi topçu ama istikrarlı değildi giderse karalar bağlamam açıkçası çok büyük karaktersizlik yaptı o açıklaması kabul edilemez  :s20:

Çevrimdışı terapati

Açıkçası Gomez olayında daha önceden tezgahlanmış bir durum olduğunu pek düşünmüyorum. Şansını denedi ve henüz büyük ikramiye falan kazanmadı. Bizi çok büyük olasılıkla "amorti" olarak gördüğü için burada eziyeti taraftar çekiyor. İçinde bulunduğumuz şartlardan ötürü zamanında resti çekip başka oyuncu da alamadığımız için böyle bekliyoruz biz de. Ancak aksi bir durum var ve bu süreç tamamiyle Fiorentina'yı sıkıştırıp aradan çıkarmak için oluşturulmuşsa, o zaman Fikret Başkan'ın oturup bir kitap yazması farz olur  :biggrinking:

Bunun yanında Gomez nitelik ve nicelik olarak istediğimiz bir forvet (özellikle de geçen yıl yaptığı katkıdan sonra) sanıyorum bunda hemfikiriz. Ancak, bazı arkadaşlarda olduğu gibi, dönse dahi mental ve fiziksel olarak bir Fiorentina performansı izletecek endişem de mevcut. Aynı Sosa'nın dönmesi durumunda göstereceği performansın bende soru işareti olması gibi. Gerçi her yerde bir şey yazıyor, çiziliyor ama esas Fikret Başkan gerçekten ne düşünüyor, bunu kimsenin bilmesinin imkanı yok. Neticede böyle oturup bekliyoruz, rüzgar essin diye kafada deli sorular  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner seneye Türkiye'ye dönerse şaşırmam. :icool:
caner zu gs :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi duymasın Ömer için kaplumbağ bile daha hızlı diyor.
evet çok farklıydı eski ömer gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş.
Beni çok şaşırttı. isma düşmanlığım yoktur Beşiktaşa fayda sağlayacaksa kucak açarım.
Bu şekilde devam ederse cenkide iter. yeterki ben yanılayım. Golü attığında sevincini gördüm
o gol sevinci değildi takımda kalmak istiyor belli onun mutluluğu @ahmetx

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evet çok farklıydı eski ömer gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş.
Beni çok şaşırttı. isma düşmanlığım yoktur Beşiktaşa fayda sağlayacaksa kucak açarım.
Bu şekilde devam ederse cenkide iter. yeterki ben yanılayım. Golü attığında sevincini gördüm
o gol sevinci değildi takımda kalmak istiyor belli onun mutluluğu @ahmetx
ne olursa olsun pektemekten daha kaliteli bir oyuncu Necmi abi taraftarlarla da arasında bir sorun yok pektemekle yollar ayrılmalı Ömer'de 3.forvet olarak kalırsa iyi olur.

Çevrimdışı Necmi

Bu aksam cok zeki oynadi cevre kontrolu cok iyi bir kere. Bos kosularla rakibi yordu begendim yani Necmi abi kizmasin ama iyi bir alternatif olabilir bu sezon :)
Neden kızayım benim tek bakış açım Beşiktaştır ve Beşiktaşa fayda sağlayacaksa sıcak bakarım
herkese ömeri akşam beğendim. Bu şekilde mücadeleci olursa takıma katkısı olur. Benim hazmedemediğim
bir oyuncunun Beşiktaş formasını giydiğinde vurdumduymaz olması.  @EMİR EMRE

Çevrimdışı Paletli Vinç

Ömer şişmanoğlunda adanadan gelen ersan adem gülüm havası var 10+ gol inşallah bu sezon :)

hazırlık maçınıda sayalım kaldı 9 gol  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hani bu senenin transferleri belliydi sevgili yönetim?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: