2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394961 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Tolgaydan formayı kimse alamaz bu sene
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Stadimizda mac izleme serefine bu aksam nail oldum cok sukur. Herseyiyle komple bir mabed olmus insallah uzun yillar evimizde guzel maclar izleriz.

Atiba bu sezon kaldigi yerden devam eder, Tolgay ise gecen seneki Sosayi hic mi hic aratmaz. Omer ise surpriz isler yapabilir, muthis kosulari var hizli oynuyor. İnsallah bu sezon da sampiyonuz.
@Necmi abi duymasın Ömer için kaplumbağ bile daha hızlı diyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca açıklamalarıyla yönetime haklı bir sitem etmiş gibi görünüyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

@Necmi abi duymasın Ömer için kaplumbağ bile daha hızlı diyor.

Bu aksam cok zeki oynadi cevre kontrolu cok iyi bir kere. Bos kosularla rakibi yordu begendim yani Necmi abi kizmasin ama iyi bir alternatif olabilir bu sezon :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Tolgay büyük maçlarda banko.  CL+derbiler

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu aksam cok zeki oynadi cevre kontrolu cok iyi bir kere. Bos kosularla rakibi yordu begendim yani Necmi abi kizmasin ama iyi bir alternatif olabilir bu sezon :)
Mp yi geç ben bile ondan daha hizli koşarım diyor Omer icin :D @Necmi abi

Ben buna katılmıyorum Omerin son vuruslari ve oyun akli Pektemekin bayagi uzerinde..

Omer iyi alternatif olur , Omer bugun ligde her takimda oynar ama Mp kesinlikle alt lig oyuncusu yani Ptt..

Pektemek = Gol atamayan Golcü
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 23:14:58 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mp yi geç ben bile ondan daha hizli koşarım diyor Omer icin :D @Necmi abi

Ben buna katılmıyorum Omerin son vuruslari ve oyun akli Pektemekin bayagi uzerinde..

Omer iyi alternatif olur , Omer bugun ligde ger takimda oynar ama Mp kesinlikle alt lig oyuncusu yani Ptt..

Aynen dostum ;) yalniz seninkine rehavet cokmus cok top ezdi :D

Çevrimdışı AmaralGürses

İlk iki sezon oynamadı mı ?  Kerim geldiğinin 2. sezonu 48 maça çıktı daha ne oynaması gerek ? Daha gelişim katetmedi için ne yapılması gerek. Herkesin dilinde kerimin genç olduğu var yahu bu adam 23 yaşında 1993 doğumlu. Yeni aldığımız Oğuzhan denilen çocuk 1997 li ve onunla arasında tam 4 yaş fark var gelişim göstermesi gereken Kerim değil Oğuzhan. Ben kerimden bu yaptıklarının fazlasını yapacağını düşünmüyorum.

48 mac nereden cikti bilmiyorum simdi transfermarkt'dan baktim, ilk sezonu butun sezon 190dk oynamis, ikinci sezon 1000dk, ortalama oyudna kaldigi sure 20dk civari. Gectigimiz sezon 700dk civari oynayip 4gol 3asist katki verdi. Kerim bu takimin degeridir, mutlaka sahip cikmaliyiz. Aydin Karabulut, Serdar Ozkan, Ali Kucik vs gibi "genclerle" bir tutulmamali, insallah Senol Hoca eksiklerini giderecek.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 23:16:50 AmaralGürses ]

Aynen dostum ;) yalniz seninkine rehavet cokmus cok top ezdi :D
Ben bugun maçı izleyemedim , Gördüğüm kadarıyla Fabri yine beğenilmiş

Boyko nasıldı yine mi kötüydü ?

Çevrimdışı Savaş

Sosa giderse potansiyelli genç bir adam almak lazım bu sene.  Tolgay'a yazık olacak yoksa. En olası kadro şu şekilde görünüyor.

Fabri
Gökhan       Rhodolfo                  Transfer      Adriano

Atiba               Tolgay

Aras                       Oğuzhan                   Quaresma

Transfer

Yedekler : Boyko - Marcelo - Necip - Beck - Transfer- Olcay - Cenk

Hal bu olunca Tolga - Kerim  - Tosic - Ömer gibi adamlar kadro dışı kalacak. Mustafa'yı hiç saymıyorum zaten..

Üzülürsem bir Kerim'e üzülürüm. Kiralık göndermek en mantıklısı mı olur bilemedim.

Bu şekildeki kadronun dezavantajı Oğuzhan Sosa kadar direnç ve sertlik verebilir mi o bölgede? Eğer veremezse ya Oğuzhan ya Tolgay yedek kalacaktır. Nerden baksan sıkıntı.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Boyko da iyiydi bugün icin rahat olsun

Çevrimdışı 38life

Boyko bugün ilk defa iyiydi. Yani çok aşırı zorlamadılar zaten ama iyiydi genel anlamda. Fakat Fabri daha iyiydi tabii ki :)

Çevrimdışı Levent BAL

Maçın fullü elinde olan varmı acaba :)

Aga bu adam cok dikkatimi çekti

Al bu adami Turk vatandasi yap adini da Süleyman koy :)

Az once Bir pozisyonda Q7 ve Adrianonun paslaşmalarını izedimde neler yapmışlar oyle :icool:

Barcaya izletsen kiskanir :D

Çevrimdışı onurturan

Maçın full 90 dakika videosunu bulabilecek ve paylaşabilecek olan varsa çok minnettar olurum.  :busted_cop:
Maçın fullü elinde olan varmı acaba :)
bana da bana da .  :clever:

Çevrimdışı Zafer55

Sosa giderse potansiyelli genç bir adam almak lazım bu sene.  Tolgay'a yazık olacak yoksa. En olası kadro şu şekilde görünüyor.

Fabri
Gökhan       Rhodolfo                  Transfer      Adriano

Atiba               Tolgay

Aras                       Oğuzhan                   Quaresma

Transfer

Yedekler : Boyko - Marcelo - Necip - Beck - Transfer- Olcay - Cenk

Hal bu olunca Tolga - Kerim  - Tosic - Ömer gibi adamlar kadro dışı kalacak. Mustafa'yı hiç saymıyorum zaten..

Üzülürsem bir Kerim'e üzülürüm. Kiralık göndermek en mantıklısı mı olur bilemedim.

Bu şekildeki kadronun dezavantajı Oğuzhan Sosa kadar direnç ve sertlik verebilir mi o bölgede? Eğer veremezse ya Oğuzhan ya Tolgay yedek kalacaktır. Nerden baksan sıkıntı.

Benim de kafamda kurduğum orta 3 lü atiba-tolgay-oğuzhan şeklindeydi (sosa mevzusundan önce de).bu üçlünün sosa ati ozi üçlüsünden daha dirençli olacağını düşünüyorum.
Bu arada yazdığın kadro 16-17 sezonu şampiyon kadrosu  :ok:  aras/olcay    q7/sosa-kerim de olabilir.Ancak kalede fabri varken yedekte boyko olamıyor ligde.(yerli kaleci şart)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay çok iyiydi be kesilmesi imkansız böyle giderse çok sevindim ayrıca arası da çok beğendim

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko da iyiydi ilk yarida zaten fazla top gelmedi ama iyi yer tuttugu bikac pozisyon var ama bence Fabri daha guven verdi.

Çevrimdışı Çağatay

gs maçında şu dizilişi bekliyorum
gg yerine beck, rhodo yerine de tosic olabilir.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 23:39:37 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Blackmd1

Maçın full yayını

Çevrimdışı b.damatoglu

Çok diri takım olur bu takım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Maçı kazanmamızdan daha çok Mustafa Pektemeğin yuhalanması hoşuma gitti
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçı kazanmamızdan daha çok Mustafa Pektemeğin yuhalanması hoşuma gitti
İlginç ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence beck ve tosic olur kerimde oynayabilir

Etiketler: