2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12378387 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Kerem Demirbay daha yeni transfer olmadimi. Atiyorlar yine.!

Çevrimdışı Ersoy

Benteke haberi taraftarla dalga geçmektir crystal palace 30M civarı verip alamamıştı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mellfred

Olimpiyat oyunlarında isveç Kolombiya'yla oynamış. Milosevic oynadı mı bilgisi olan var mı ?

Çevrimiçi murat

Herkese merhabalar ,

Bu da benim ilk mesajım olsun . Tartışmaya ortadan girdim ama , Benteke iyidir, iyi  :D
hoşgeldin.

Çevrimdışı autopsy

Benteke kesinlikle çok iyi oyuncu da tamamıyla masa başı haberi bence de . Sağlam bonservis ödemeden almak hayal gibi birşey.

Çevrimdışı BlackEagle26

Boateng Beşiktaş'ta !

Arkadaşlar bende yönetime yakın bir aile dostumuzdan duyum aldım Boateng ile her konuda anlaşmışız ama Ancelotti izin verirse gelecekmiş  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

benteke için buralar çok uzak şimdilik, boşuna yemeyin birbirinizi en iyi ihtimal remy'yi alırız oralardan ki bence eto'o bu yılki santraforumuz olacak, dönmezse gomez

Çevrimdışı mellfred

Aras-Olcay favorim. Kerimden  bir şey beklemiyorum. Querasma arada bi kaç gol asist sıkıştırır. Özellikle cl'de performans bekliyorum ondan. Uluslararası arenada kendinden bahsettirmek isteyecektir. Porta'ya döndüğünde de  cl'de iyi performans gostermişti

Çevrimdışı D-MAN

şok şok şok  :evillol: :evillol: :evillol:  00.30 da buluşalım

Benteke Benteke hadi koy Fener'e bakın bu da uydu :D

Çevrimiçi Mehmet57

Real Madrid'de ki Mariano Diaz hazirlik maclarinda dikkatimi cekmisti, felaket bir gol atmisti Chelsea'ye. 23 yasinda ama hala A takimda oynamadi, ama Real Madrid B'de 40 macta 30 golu var, santrofor.

Boyle oyuncular ucuza kapatabilirsek denenmeli.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada Gil ile baya ciddi aşama kaydedildiği söyleniyor ama ben ısar ediyorum aradığımız tamamlayıcı değil Rhodo ve Marcelo varken alınmamalı bunlardan birini gönderip Gil'i alıp yanınada tamamlayıcı alıcaksan o olur.

Çevrimiçi Mehmet57

Bahsettigim oyuncu

Ve Chelsea'ye attigi gol. Kesin izleyin.

Zaten Dortmund falan altyapilara bakiyorsak her sezon bir iki tane boyle ucuz oyuncu deneyelim.

Çevrimdışı alimm

Bu arada Gil ile baya ciddi aşama kaydedildiği söyleniyor ama ben ısar ediyorum aradığımız tamamlayıcı değil Rhodo ve Marcelo varken alınmamalı bunlardan birini gönderip Gil'i alıp yanınada tamamlayıcı alıcaksan o olur.

gil diyenlerin bazıları mathieu de diyor...
 gönül - gil - mathieu - adriano çok iyi olurda mathieu ihtimali yok...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Gomez
Olcay.           Ozi.          Aras
                         Tolgay
                  Atiba     
Adriano  Bocchetti vida  GG
                   FABRİ

Dinamo kiev' in kadrosuna baktım kalecileri çöp.. Boykoyu iteleyebilirsek + 3-4 m a vida alınabilir gibi.. Bochetti de 2 m olsa bu kadro oluşabilir.. Şu gelen 10 m teklif umarım doğrudur ve q7 yedir :))

Çevrimdışı D-MAN

viyanada olduğum maçları takip ediyorum genç dinamik 177 boyu müthiş sol ayağıyla  henüz 21 yaşında olmasına rağmen 188 maçta 47 gol 21 asist yapan Louis Schaub bu sene de ligleri başladı ve toplam 5 maça çıktı resmi olarak 2 golü 1 de asisti var çok yakından bildiğim bir oyuncu kesin alınması gerekir en fazla 4-5 milyon euroya olur buradan yönetime direk sesleniyorum en azından izlenip incelensin 1 hafta Louis Schaub 2 sene sonra premier lige 30 milyona giderken demişitim derim

Çevrimiçi Kapkarakartal

gil diyenlerin bazıları mathieu de diyor...
 gönül - gil - mathieu - adriano çok iyi olurda mathieu ihtimali yok...

2'si güzel olur ona bir lafım yok ancak bu bölgeye 1'den fazla takviye olacağını sanmıyorum ve elinde o bölgede oynayan yeterli/yetersiz tartışılır bukadar adam varken gereksizde. Bize Gil değil Gil'in tamamlayıcısı lazım bizde bundan 2 tane var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boateng Beşiktaş'ta !

Arkadaşlar bende yönetime yakın bir aile dostumuzdan duyum aldım Boateng ile her konuda anlaşmışız ama Ancelotti izin verirse gelecekmiş  :evillol:

Hele otur bi soluklan yeğenim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Yani anlıyorum herkes istiyor ki en iyisi gelsin ama içinde bulunduğumuz ffp kurallarını aranızda bilmeyen olmadığına eminim.2m euro harcama bütçemiz varken yıldız ve formda bi golcü transfer etme ihtimalimizi de burdan hesaplamak zor olmasa gerek.

Bir de bu şu kadar gol atmış ezberinden de kurtulmak lazım, ne sen Liverpool'sun ne de senin ligin Premier League.Benteke dediğiniz topçu adı geçen isimlerin hepsinden fersah fersah iyidir, mevcut durumda da Belçika altın neslinin 1. santraforudur.Bu burun kıvırma işinin de cılkı çıktı diyorum ben ufaktan kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim 5 sene önce edu-almeida-pektemek oynuyordu takımında hangi ara Remy'ler Benteke'ler kötü topçu oldu onu anlamadım?

Çevrimdışı Kutay

Herkese merhabalar ,

Bu da benim ilk mesajım olsun . Tartışmaya ortadan girdim ama , Benteke iyidir, iyi  :D
:hosgeldin abi umarım iyi vakit geçirirsin burada
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bi kaç isim daha eklenebilir :))) tv lerin , gazatelerin, gazetecilerin , muhabirlerin taraftarlardan para kazanması ne kadar kolay...şu geldi bu geldiyle milleti kandıyorlar.

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 01:04:59 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı alimm

şöyle de bir şey var 7 ay önce 8.5 M€ bedel ile transfer olan birisi için opsiyon ne kadar koyarlar ki....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı D-MAN

viyanada olduğum maçları takip ediyorum genç dinamik 177 boyu müthiş sol ayağıyla  henüz 21 yaşında olmasına rağmen 188 maçta 47 gol 21 asist yapan Louis Schaub bu sene de ligleri başladı ve toplam 5 maça çıktı resmi olarak 2 golü 1 de asisti var çok yakından bildiğim bir oyuncu kesin alınması gerekir en fazla 4-5 milyon euroya olur buradan yönetime direk sesleniyorum en azından izlenip incelensin 1 hafta Louis Schaub 2 sene sonra premier lige 30 milyona giderken demişitim derim
sosayı gönderip bentekeyi kiraladıktan sonra son transferimiz SCHAUB olmalı ister 10 yıl oynat  10 numarada ister 3 sene sonra 20 ye okut çok ciddiyim

Çevrimdışı Berat

Benteke bidon, Boyko King Kong heralde hey hey..

Etiketler: