2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371617 defa] 2016/17 Transfer Sezonu
Benteke'nin Liverpool'da başarısız olduğunu düşünmüyorum.Liverpool'u Real Madrid yapmaya gerek yok bu kadroyla sıradan bir Avrupa takımı.Seneye yine ilk 5 göremezler

Arkadaşlar büyük oranda bir Fransız futbolcu ile anlaşılmış ismi öğrenemedim ama
Oyuncuyla anlaşmış derken?
Klüp de dahil mi buna,işin zor kısmı klübü ikna etmek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benteke'nin Liverpool'da başarısız olduğunu düşünmüyorum.Liverpool'u Real Madrid yapmaya gerek yok bu kadroyla sıradan bir Avrupa takımı.Seneye yine ilk 5 göremezler
İşte siradan bir avrupa takimi dedigin takimda Kadroya bile gireyen adama burada kral olur dediginiz icin kızıyorum bende
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

Remy, BPL'de tum kariyerinde 28 golu var: gelsin.
Balotelli, tum BPL kariyerinde 21 golu var: gelsin
Demba Ba, BPL kariyeri boyunca 43 golu var: kral
Benteke , Aston Villa'da sadece 49 BPL golu var: bidon.

Ok. Bye.

Çevrimdışı BlackEagle26

Serdar yellow mountain güvenmiyordumda Oğuzhanı ilk o yazdı yine bişeyler biliyor olabilir. Piyasada yeni mesut olarak bahsedilen oyuncu varmıydı acaba  :alala:

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 3 dk.3 dakika önce
BJK şu an geleceğin Mesut Özil'ini listeye aldı. Ben canlı seyrettim. Yakar her yeri

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 38 sn.38 saniye önce
bjk, yeni Mesut konusunda çok gizli hareket ediyor. Scout ekibi müthiş.

Çevrimiçi Mehmet57

Yeni mesut ozil kim ya😂

Çevrimdışı can1903

Papy zu Sunderland.

Gil zu Beşiktaş.

Zbam  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı D-MAN

ante coric gelse var ya ufff süper olur ? ya  da asensio opsiyonlu kiralık

Çevrimdışı Türkay

Benteke Liverpool için balon transfer oldu çünkü 40 milyon verdiler ama Benteke kesinlikle çok iyi oyuncu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı D-MAN

Son bilgi... BJK'de Bi oyuncuya 10 milyon euro'luk teklif geldi. Gel de ayıkla pirincin taşını

SRDAR SARIDAĞ

Çevrimdışı saricasi

Bentekeyi begenmeyenler var şaşırdım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Benteke Liverpool için balon transfer oldu çünkü 40 milyon verdiler ama Benteke kesinlikle çok iyi oyuncu.
Iste O parayi ancak Liverpool gibi enayi bir kulup verirdi zaten bunu anlatmaya calisiyorum

Liverpool bu , 5 - 8 milyonluk oyunculara 30 - 40 milyon € lari sacip sonra Rezil olan bir kulup

Çevrimdışı matias_27

Oyuncuyla anlaşmış derken?
Klüp de dahil mi buna,işin zor kısmı klübü ikna etmek

kulübünün bırakma ya da opsiyonlu kiralama durumu varmış.bir kaç güne haber bekleniliyor.bu arada kadro yaş ortalaması arttığı için genç gurbetçi oyunculara yönelim söz konusu özellikle almanyadan ve bu başkanın çok önem verdiği bir konu ffp dan dolayı kadronun yaş ortalamasının artmasından rahatsız bir kaç genç gurbetçi oyuncu ile temas halinde başkan özellikle almanyada yetişmiş oranın alt yapı kültürünü almış gençler istiyor
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Türkay

Iste O parayi ancak Liverpool gibi enayi bir kulup verirdi zaten bunu anlatmaya calisiyorum

Liverpool bu , 5 - 8 milyonluk oyunculara 30 - 40 milyon € lari sacip sonra Rezil olan bir kulup

Liverpool çok para verdi diye bu futbolcuyu kötü yapmaz. Kulübün parası çok harcayacak yer arıyor anlamına gelir :D

Son bilgi... BJK'de Bi oyuncuya 10 milyon euro'luk teklif geldi. Gel de ayıkla pirincin taşını

SRDAR SARIDAĞ
Kim olaki :alala:

Ozi olamaz 20 milyon Paundlar konuşuluyor

Takimda baska o paralari edecek kim var ? Q7 ye Çin xen teklif mi var acaba :alala:

Çevrimiçi Savaş

Yeni mesut ozil kim ya😂
Kerem Demirbay'dan bahsediyor. Almanyada ki kadın hakemlere laf etmişti. Baya bi tepki almıştı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool çok para verdi diye bu futbolcuyu kötü yapmaz. Kulübün parası çok harcayacak yer arıyor anlamına gelir :D
Yok o kulup Aptal bir kulup anlamına gelir

Yillardir Epl de transfere en fazla para harcayan kuluplerin basinda gelmesine ragmen en vasat kadroyu kurup rezil olmak ayri bir basaridir çünkü :bandit:

Liverpool , Ingilterenin Fenerbahcesidir bu konuda

Çevrimdışı Tolga

Kerem Demirbay'dan bahsediyor. Almanyada ki kadın hakemlere laf etmişti. Baya bi tepki almıştı.

Kerem Demirbay'ın uzun zamandır transfer listesinde olduğu söyleniyordu. Yani evet o olabilir.

Yeni transfer olmuş o zaman o değildir.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 23:54:15 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı D-MAN

Kim olaki :alala:

Ozi olamaz 20 milyon Paundlar konuşuluyor

Takimda baska o paralari edecek kim var ? Q7 ye Çin xen teklif mi var acaba :alala:
yok hocam ozi çok iyi beğeniyoruz genç eyvallah da çin dışında kimse türkiyeden bir oyuncuya 20 milyondan fazla vermez

Çevrimdışı Bishamon

Kerem 23 yaşında ne genci? Zaten daha yeni transfer olmuş.

yok hocam ozi çok iyi beğeniyoruz genç eyvallah da çin dışında kimse türkiyeden bir oyuncuya 20 milyondan fazla vermez
Oziye verirler

Arsenal vermeye hazir..

Epl ve Eredivise Alt yapisina sahip Ve avrupada bilinen bir oyuncu Oguzhan bu benim sahsi görüşüm Turkiye de bu paralari edecek tek futbolcu suan Oğuzhan dir

Oguzhan oyun akliyla , Estetigiye ve akil dolu vuruslariyla bu ligin uzerinde bir oyuncu bu hem yeteneginden dolayi hemde Uzun yillar Avrupa alt yapisinda egitim almasindan dolayı
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 23:58:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Bu Liverpool ve Fb yönetimleri arasinda ciddi bir BAG olabilir

Cunku her iki takimin yönetimleri her transfer sezonunda degeri 1 olan Oyunculara 4 odeyip sonra rezil oluyorlar :bandit:
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2016, 00:00:15 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Türkay

https://twitter.com/serdarsaridag/status/761663428071133185

Kerem sanırım :D

Çevrimdışı T.Yapici

Bir oyuncu ismi çıkıyor kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor, üstelik bahsedilen oyuncu Benteke! boş bir adam değil buna rağmen ortak bir noktada uzlaşılamıyor. Buradan sayın başkanın ne kadar ince eleyip sık dokuması gerektiği anlaşılıyor. Yani, tutup Falcao gelse belki onuda beğenmeyen çıkacak, bilemiyorum. Aslına bakarsanız başkan olmakta zor taraftar olmakta en temizi menajer olacaksın :evillol: bu konuşmanın sonunuda böyle bitirmeyi hiç düşünmüyordum çok ciddi bir şeyler anlatırken aniden güldüm falan, değişik. Neyse, günlüğüme bir şeyler karalamış gibi oldu böyle güzel oldu  :D Bu kafaları bize hep Beşiktaş yaşatıyor işte.  :ebebe:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı autopsy

Herkese merhabalar ,

Bu da benim ilk mesajım olsun . Tartışmaya ortadan girdim ama , Benteke iyidir, iyi  :D

Etiketler: