2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372144 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Alt yapıdan koy diyorsunuz da adam mı var? Ümit Karaal vardı ümitle beklenen.Yeterli bulmadı Şenol hoca heralde Adana Demirspora verildi.

Çevrimdışı tangaz

bende hep bebek kıyafetleri çıkıyor ..
Ama kuzenim gelip evde bi gün kalsın hemen karı kız çıkıyor :D

yakında batacaksın @onurturan özgür kerem parana kaka yapacak  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

tosiç oynar. beck oynar. gg oynar. hatta ve hatta olcay ya da atiba da oynar. seneye "nasıl elden çıkarırız", "boşuna şu kadar para veriyoruz" diyecegimiz bir adam olurdu eren. iyi ki almamışız.

Çevrimdışı onurturan

yakında batacaksın @onurturan özgür kerem parana kaka yapacak  :kop:
Sorma abi yaa bi gelemedi gitti sanki 10 senedir çocuk bekliyoz saçlarıma aklar düştü vallahi..
Aldım bezlerini  bakalım beklioz haber vericem size başlık açıcam bitane iban no paylaşıcam orda :D

Çevrimdışı khanlu

Pektemek'e cok yuklenildi tatil sonrasi ameliyat oldu diye bilmiyorum ne ameliyati oldugunu ama adam dunku beylerbeyi macinda oynamis , bir suru gol kacirmis gene gercide  :kop:
demekki oyle buyuk bir ameliyat olmadi ve birsey kacirmadi ve haksiz yere biraz fazla yuklenildi.

Olağan şekilde yüklenildi. Herşey tesadüf olabilir gerçekten fıtık olabilir. Ancak hiçbir şekilde taşlar yerine oturmuyor. Nasıl olurda tam antrenmanlar başlayacağı gün ameliyat olur, nasıl bir fıtıkmış ki bu tam o zamana denk gelmiş. Elbet akıllıdır ancak Pektemek' in bunu düşünecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum burada bir menajer yönlendirmesi olabilir.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alt yapıdan koy diyorsunuz da adam mı var? Ümit Karaal vardı ümitle beklenen.Yeterli bulmadı Şenol hoca heralde Adana Demirspora verildi.

2'si sol bek oynayabilen 3 bekimiz var. 4-5 maç sonra Beck'e bile yer bulamayacağız kadroda.

Şişirmeye gerek yok kadroyu Eren'le falan.

Gökhan Gönül'ün ve yerine Adriano'nun alınacağını bilseydim, İsmail'le sözleşme yenilenmesine de karşı çıkardım.

Çevrimdışı onurturan

Olağan şekilde yüklenildi. Herşey tesadüf olabilir gerçekten fıtık olabilir. Ancak hiçbir şekilde taşlar yerine oturmuyor. Nasıl olurda tam antrenmanlar başlayacağı gün ameliyat olur, nasıl bir fıtıkmış ki bu tam o zamana denk gelmiş. Elbet akıllıdır ancak Pektemek' in bunu düşünecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum burada bir menajer yönlendirmesi olabilir.
Bizim Yunus Emrede q7 sensörü var derdi mylife abi ..
Abi sende de pektemek sensörü var dua ediyorum yolda falan karşılaşmayın diye hukukçu kimliğini falan bi kenara bırakıp adamı kesin döversin sen :D

Çevrimdışı tangaz

Sorma abi yaa bi gelemedi gitti sanki 10 senedir çocuk bekliyoz saçlarıma aklar düştü vallahi..
Aldım bezlerini  bakalım beklioz haber vericem size başlık açıcam bitane iban no paylaşıcam orda :D

yenidoğan bebek için bez önerim prima premium care olacak. ıslak mendilde ise huggies'in yenidoğan serisi var saf su ve pamukdan oluşan onu öneririm  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay

Nisan 2016, 11:48:51 »

Eren'in oyun kurgusu İsmail'den daha zayıf. Savunmada ciddi defoları var. Asistleri ile ön plana çıkıyor; lakin bizde Rize'deki gibi bir oyun kurgusu yada hücumun önemli bir opsiyonu olamaz. Büyük takım beki olmak ve şu oyunu oynamak başka bir şey.

Dün de yaptırdığı penaltı oldukça amatörce idi.

Çevrimdışı onurturan

yenidoğan bebek için bez önerim prima premium care olacak. ıslak mendilde ise huggies'in yenidoğan serisi var saf su ve pamukdan oluşan onu öneririm  :D
ondan aldım zaten dalga geçti birisi benle 10 defa pisletecek günde git bim den al falan dedi..
Önce bi aklımı çeldi gibi oldu sonra tokatlayıp yolladım :D

Çevrimdışı khanlu

Bizim Yunus Emrede q7 sensörü var derdi mylife abi ..
Abi sende de pektemek sensörü var dua ediyorum yolda falan karşılaşmayın diye hukukçu kimliğini falan bi kenara bırakıp adamı kesin döversin sen :D

Kardeşim artniyet gördüm mü dayanamıyorum napıyım :) Birde mesleki şüphecilik mi dersin ne dersen de az çok kimin neyi neden yaptığını anlayabiliyorum, bu adamın durumunda da taşlar yerine oturmuyor. Söz konusu beşiktaş oldu mu ne hukukçusu, optik başkanın metine yaptığını yaparım vallahi :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı graser

#asporizlemebeşiktaşlı
 tagi mi açsak bende izlerken tifrit oluyorum %90 yorumcularına.
birde Zeki Uzundurukan diye bir gereksize spor müdürü kadrosunu vermişler.
yeminlen güvenip tuvalet temizlettirmem kendisine.

Çevrimdışı tuncaboylu

Unibaby yenidoğan ıslak mendil. Bizim fındıkkurdu da çok pişik oluyordu ilk bir kaç hafta, buna geçince rahatladık.

10 aylık şu anda.  :icool:

Çevrimiçi Savaş

Unibaby yenidoğan ıslak mendil. Bizim fındıkkurdu da çok pişik oluyordu ilk bir kaç hafta, buna geçince rahatladık.

Eren'i gs'ye kitlemisler buradaki hava ne bir bakayım dedim muhabbete bak ahahahhaa :D konu dışının dibi olmuş burda :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi yükleyenler genelde forum için değil başka siteler için yüklüyo. Sağolsun yutubda hiç saçma reklamlar izlemiyoruz :D
şimdi renkli siteleri açılıyor ordan kuruş kuruş topluyoruz
biriktirip forma maç bileti falan alıyoruz ihtiyacı olanlara yani renklilerden alıp
Beşiktaşa veriyoruz robin hut gibiyiz :D

Ben bizim yönetimi tanıyorsam ağustosun 20'sinden önce transfer falan olmaz
Umarım yanılırım

Çevrimdışı khanlu

#besiktasdusmaniaspor
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı tangaz

Allah uzun ve güzel bir ömür versin. ben iki markayı da denedim huggiesin dokusu daha güzel ve yumuşak  :D

Çevrimdışı tangaz

Eren'i gs'ye kitlemisler buradaki hava ne bir bakayım dedim muhabbete bak ahahahhaa :D konu dışının dibi olmuş burda :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle deme bebekler konunun tam ortasındalar geleceğin Beşiktaşlıları onlar  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

ondan aldım zaten dalga geçti birisi benle 10 defa pisletecek günde git bim den al falan dedi..
Önce bi aklımı çeldi gibi oldu sonra tokatlayıp yolladım :D

Bebek bezinde Huggies'ten memnunuz, mavi ya da pembesi var kız ya da erkek olmasına göre:)

Çevrimiçi Necmi

Dün de yaptırdığı penaltı oldukça amatörce idi.

iyide amatör oyuncular bile öyle penaltı yaptırmaz. halı sahada yapmazsın onu :D

Çevrimiçi Necmi

tam kadın muhabbetine dönmüş :D
şu konuları günlerde kadınlar konuşur sanırım
bilemedim şimdi belkide onlar toplandığında futbol
muhabbeti yapıyordur :evillol:

Çevrimdışı tangaz

iyide amatör oyuncular bile öyle penaltı yaptırmaz. halı sahada yapmazsın onu :D

öyle deme benim zamanında halı sahada her türlü penaltı yapmışlığım war  :D

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 15:47:34 Yusuf Elhuseyni ]

Çevrimiçi Necmi

yok şimdi biri internette bebek bezi popo mendili arayacak karşısına biz çıkacağız :evillol:

Etiketler: