2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373334 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ya herifler Dante'yi hala Bayern Münih'te zannediyorlar, "Beşiktaş Dante transfer için Bayern'le masaya oturdu" diye haber yapıyorlar.

O masada konuşulanları düşünsene. :D :D
Dün onu duyunca direk kanalı değiştirdim :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Anladım. Zamanında aynı dertten muzdariptim. Öğren o zaman, sen kazançlı çıkarsın.  :eyes

Alman olsaydı iyiydi  :evillol:

Şaka bir yana temel şeyleri öğrenirim de, hem kişisel hem de yüksek lisans planlarımda önemli olacağı için Almanca öğrenmeyi planlıyorum. Birçok kişideki ön yargı yok bende kabadır vs , bir mezun olayım da planlaması yapıldı scouting sağlam  :icool:

Çevrimdışı onurturan

İngilizce'dir diğeri de, Türkiye'de herkes İngilizce bilir sonuçta.  :D Konuşamasalar bile anlarlar.
Aklıma hep cemyılmaz geliyo sizin yüzünüzden :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

bol bol pratik yapman lazım. ben ingilterede hafif alkollu girmiştim speaking sınavına. 8 almıştım :D

@Yusuf Elhuseyni Are you native speaker ?  :biggrinking:

Abi yüzlerce sayfa cıktı aldım sürekli okuyup, kendı kendıme konuşup, ıphone kaydettim dınlıyorum.  :halay: ( hobby-music-reading-city problems ne varsa )

Daha önce native kımse ıle kıonusmadm ondan bı heyecan Skype üzerinden konuşmaya başladım UK'de kı hocalarla.

Bunun dışında da yapacak bısey yok sanırım =)

Çevrimdışı onurturan

Dil ailesi ve alt kollar veya cümle yapılarındaki farklılardan doğan bu tarz sıkıntılar oluyor. En başta gramere takılı kalmamak, bolca pratik yapmak ve kendine uygun bir metot yaratmak lazım. Mesela İspanyolca sondan eklemeli bir dil olduğu için kolayca öğrendim. Ben dil konusunda yetersizim fakat Türkçe dışında üçü ölü dil olmak üzere beş dil konuşup, yazabiliyorum. Biraz da çabalamak, istemek önemli. Yoksa önemli aksan ve telaffuz problemlerim var. Neyse filoloji mevzusunu yeniden canlandırmayalım. Bu arada malum şahıs Arapça, İngilizce ve Almanca biliyor. @tangaz
Ona en çok "dönemin sol beki" demeyi seviyorum :D

Çevrimdışı tangaz

Ona en çok "dönemin sol beki" demeyi seviyorum :D

yalnız sol bek konusunda cidden stabilize yoldan otoyola çıktık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Doğru. Ailelerin tavrı ve eğitim konusunda kadın voleybolcuları belki de spor camiasında en nitelikli bireyler yetiştiriyor. Fakat birçok sporcu ile tanıştım halen hayat perspektifi konusunda önemli bir kısmın yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu arada sen nasılsın, yabancılaşma ve varoluşçuluk üzerine çalışmaların nasıl gidiyor. Tavsiye kitapları okudun mu?

Zaten en önemli mesele başlarında oyuncuları yönlendirecek bir mentor olmaması. Futbolda zaten yok yol gösteren. Ufak hesaplarla mal gibi bakıyorlar biraz parlayan oyunculara. Basketbol/voleybol/Hentbol gibi branşlarda ise oyuncular iyi yönlendirilmiyor. aileler daha bilinçli olduğu için genç oyunculşar daha rahat ama bir yerde kariyer/para/eğitim gibi konular çarpışıyor. Sanırım Uğur Meleke ve MEtin Tekin bahsetmişti daha önce, memlekette oyuncudan çok antrenör problemi var diye.

Albert Camus'lardan sonra Osmanlı'nın çöküş yılları ve İttihat ve Terakki üzerine okumam gereken kitaplar vardı. Onlara başladım  yavaştan. Gerçi darbe teşebbüsünden sonra daha çok FETÖ kumpasları (balyoz, ergenekon, askeri casusluk, çalınan sorular) üzerine kitaplar okuyorum. ağzım açık kalıyor yaşananları okuyunca. FETÖ militanları insan falan değil, zombi. Başka açıklama bulamıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bir kaç gündür tatil için otel araması yapmıştım internette 2 gündür forumda çıkan reklamlar hep otel tanıtımları ve mayolu kızlardan ibaretti. şimdi 2 satır yabancı diller mevzusu geçtik anında forum dil kursu reklamları göstermeye başladı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

Metin Albayrak: "Oğuzhan Aydoğan kararı Şenol hocanın ya A takıma çıkaracak ya da Aras gibi kiralık verip olgunlaşıp geri gelecek." (Sabah)

26 yaşındaki Aras yarım sezonda 3 maçla olgunlaştı döndü he :)

Oğuzhan Belçika ya da Hollanda'ya kiralanmalı

Çevrimdışı Berat

bir kaç gündür tatil için otel araması yapmıştım internette 2 gündür forumda çıkan reklamlar hep otel tanıtımları ve mayolu kızlardan ibaretti. şimdi 2 satır yabancı diller mevzusu geçtik anında forum dil kursu reklamları göstermeye başladı  :D

Adblocker yükle abi :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

@Yusuf Elhuseyni Are you native speaker ?  :biggrinking:

Abi yüzlerce sayfa cıktı aldım sürekli okuyup, kendı kendıme konuşup, ıphone kaydettim dınlıyorum.  :halay: ( hobby-music-reading-city problems ne varsa )

Daha önce native kımse ıle kıonusmadm ondan bı heyecan Skype üzerinden konuşmaya başladım UK'de kı hocalarla.

Bunun dışında da yapacak bısey yok sanırım =)

abi imkanın varsa 1 aylıgına da olsa yurtdışına çıkmanı öneririm. yoksa ingilizce altyazılı film/dizi izleyip izlerken gerye sarıp sesli şekilde tekrarla mesela ne biliyim. etrafında kimse yokken yapmanda fayda var :D youtube'dan lyricsli şarkıları dinle-izle. rap ya da rock olmasın tabi şarkılar. arkadaşlık sitelerine uye olup yabancı kız bulup skype vb araçlarla iletişim kur :D

Çevrimdışı tangaz

Zaten en önemli mesele başlarında oyuncuları yönlendirecek bir mentor olmaması. Futbolda zaten yok yol gösteren. Ufak hesaplarla mal gibi bakıyorlar biraz parlayan oyunculara. Basketbol/voleybol/Hentbol gibi branşlarda ise oyuncular iyi yönlendirilmiyor. aileler daha bilinçli olduğu için genç oyunculşar daha rahat ama bir yerde kariyer/para/eğitim gibi konular çarpışıyor. Sanırım Uğur Meleke ve MEtin Tekin bahsetmişti daha önce, memlekette oyuncudan çok antrenör problemi var diye.

Albert Camus'lardan sonra Osmanlı'nın çöküş yılları ve İttihat ve Terakki üzerine okumam gereken kitaplar vardı. Onlara başladım  yavaştan. Gerçi darbe teşebbüsünden sonra daha çok FETÖ kumpasları (balyoz, ergenekon, askeri casusluk, çalınan sorular) üzerine kitaplar okuyorum. ağzım açık kalıyor yaşananları okuyunca. FETÖ militanları insan falan değil, zombi. Başka açıklama bulamıyorum.

bunları şimdi küt pat die ortaya döküp okunulabilir kılanlar, keşke zamanında istihbarat birimlerine de ulaştırsalardı da onlarda bilgi sahibi olsalardı  :locked:

Çevrimdışı tangaz

Adblocker yükle abi :)

tabii şirkette IT.cilere söyleyim bunu yükleyin die sonra forum erişimim kısıtlansın di mi  :olmaz

Çevrimdışı doganay

Pektemek'e cok yuklenildi tatil sonrasi ameliyat oldu diye bilmiyorum ne ameliyati oldugunu ama adam dunku beylerbeyi macinda oynamis , bir suru gol kacirmis gene gercide  :kop:
demekki oyle buyuk bir ameliyat olmadi ve birsey kacirmadi ve haksiz yere biraz fazla yuklenildi.

Çevrimdışı TURKahvesi

Bu A Spor'dakiler gerçekten kör cahiller.

Diyorlar ki hani BJK, 1000 euro'ya Nisan'da Gomez'i alıyordu niye alamadılar diye konuşuyorlar.

Gomez kalmak isteseydi çoktan o sözleşme imzalanmıştı ama bunlar hala ortada gazeteciyim diye dolaşıyorlar.

Bunları görünce her zaman söylediğim şeyi söylüyorum bu ülkede futbol muhabiri ya da gazeticisi olmak lazımmış.
ülkemiz yalakalıktan geçilmiyor
spor basının büyük çoğunluğu cahil oğlu cahil ve en önemlisi satılık bunlar.

Çevrimdışı Berat

tabii şirkette IT.cilere söyleyim bunu yükleyin die sonra forum erişimim kısıtlansın di mi  :olmaz

Abi Chrome/Mozilla/Safari kullanıyorsan ITcilere gerek yok , direkt eklenti olarak kur 10 saniyeni almaz :D

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan Aydoğan hakkında hiç bir fikrim yok.
Ama "kiralama" konusunda var.Şöyleki ben hiç bir genç oyuncumuzun kiraya gidip sonrada takımda oynayacak şekilde geri döndüğünü  hatırlamıyorum.Hatta Arda dışında fb ve gs için de böyle bir örnek anımsamıyorum.
A takımda olmayacaksa koysunlar u21 e enazından gözümüzün önünde durur.Maçsa u21 de de maç yapar.

Çevrimiçi Necmi

google işini biliyor :D
renklilerde kendini o şekilde ele veriyor  :evillol:
sürekli renkli takım siteleri çıkıyor diyenlerde sabah akşam oralarda dolanıyor :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

başakşehire shakhtar çıkmış. young boysa elendiler gerçi ama başakşehirden cacık olmaz bence. maddi olarak imkanları olmasına ragmen hala adam gibi bir forvet almadılar. mehmet batdal inadından kurtulamadı avcı. bi de gidip eren albayrak'ı aldılar. onun yuzunden eleneceklerdi nerdeyse. taş atmak için söylemiyorum ama ereni bize layık görenler vardı. umarım izlemişlerdir maçı :) ugur-eren bek ikilisi ile kevgire dönerler shakhtara karşı.

Çevrimdışı yigitcan1903

başakşehir shakhtar çıkmış. young boysa elendiler gerçi ama başakşehirden cacık olmaz bence. maddi olarak imkanları olmasına ragmen hala adam gibi bir forvet almadılar. mehmet batdal inadından kurtulamadı avcı. bi de gidip eren albayrak'ı aldılar. onun yuzunden eleneceklerdi nerdeyse. taş atmak için söylemiyorum ama ereni bize layık görenler vardı. umarım izlemişlerdir maçı :)
Mustafa Pektemek ilaç olur onlara

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

Pektemek'e cok yuklenildi tatil sonrasi ameliyat oldu diye bilmiyorum ne ameliyati oldugunu ama adam dunku beylerbeyi macinda oynamis , bir suru gol kacirmis gene gercide  :kop:
demekki oyle buyuk bir ameliyat olmadi ve birsey kacirmadi ve haksiz yere biraz fazla yuklenildi.
söyledik küçük bir fıtık operasyonu oldu diye sanki sakatlığı varda tedaviyi geciktirmiş gibi
konuştu bazı arkadaşlar kasık fıtığı doğuştanda olabilir anidende ortaya çıkabilir.
güzel bir gecenin ertesinde soluğu hastanedede alabilirsin :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Aklımı okudun abi :D
İnse biraz maaşından inmiyor ki  :D

Çevrimiçi Necmi

başakşehire shakhtar çıkmış. young boysa elendiler gerçi ama başakşehirden cacık olmaz bence. maddi olarak imkanları olmasına ragmen hala adam gibi bir forvet almadılar. mehmet batdal inadından kurtulamadı avcı. bi de gidip eren albayrak'ı aldılar. onun yuzunden eleneceklerdi nerdeyse. taş atmak için söylemiyorum ama ereni bize layık görenler vardı. umarım izlemişlerdir maçı :) ugur-eren bek ikilisi ile kevgire dönerler shakhtara karşı.
Eren Albayrakı neden almadık diye kıyameti koparan arkadaşlar
görmüştür herhalde neden alınmadığını burda bazen öyle saçma sapan konuşuluyorki
tahammül sınırını aşıyor 3 takımında sol bek hayati ihtiyacıyken hiç kimse dönüpde eren albayraka
bakmamış ama burdaki bazı arkadaşlar başakşehire kaptırdık diyordu :D

Etiketler: