2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371915 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi Chrome/Mozilla/Safari kullanıyorsan ITcilere gerek yok , direkt eklenti olarak kur 10 saniyeni almaz :D

dostum bizim bilgisayarlarda bireysel hiç bir şey kuramazsın mesele beceri değilde onay süreci sadece IT.cilerden geçiyor  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Eren Albayrakı neden almadık diye kıyameti koparan arkadaşlar
görmüştür herhalde neden alınmadığını burda bazen öyle saçma sapan konuşuluyorki
tahammül sınırını aşıyor 3 takımında sol bek hayati ihtiyacıyken hiç kimse dönüpde eren albayraka
bakmamış ama burdaki bazı arkadaşlar başakşehire kaptırdık diyordu :D

Kimse ilk 11E koymuyordu ki adamı.Adriano'nun yedeği olarak iyi olmaz mıydı yani?

Çevrimdışı tangaz

dün bende başakşehirin 11ine baktım da tek yeni transfer eren vardı forvetleri sayısal olarak da eksik. acilen bir pektemek gerek kendilerine  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Ülkede yerli sol bek olmadığı için Eren'i yedek olarak ben de yazdım hala da aynı fikirdeyim.

İsmail'e imza attıracağız diye uğraştık sonra önerdiğimiz teklifi kabul etmedi çekti gitti. Şuan takımda yedek sol bek yok.

Eren en azından cüzi bir miktara gelir kadroda alternatif oluştururdu.

İsmail'le geçen sezon şampiyon olduk çok çabuk unutulmuş. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada sanırım Milan sonunda satılmış.

Çevrimdışı tangaz

Kimse ilk 11E koymuyordu ki adamı.Adriano'nun yedeği olarak iyi olmaz mıydı yani?

olmazdı...

Çevrimiçi Necmi

Adblocker yükle abi :)
neden foruma kastınmı var kaldıralım o zaman reklamları :bandit:
kimse bize silah dayamıyor. yayınlayın diye. zaten 3 ayda bir forma parası anca geliyor.
engellemeye çalıştığınız reklamlardan bu güne kadar kaç arkadaş mutlu oldu forma maç bileti
sağlanarak tabi birde damlada olsa Beşiktaşa katkı oluyor :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

olmazdı...

Yerine kim oynayacak? Tosic deme sol bek için çok yetersiz.

Çevrimdışı tangaz

Ülkede yerli sol bek olmadığı için Eren'i yedek olarak ben de yazdım hala da aynı fikirdeyim.

İsmail'e imza attıracağız diye uğraştık sonra önerdiğimiz teklifi kabul etmedi çekti gitti. Şuan takımda yedek sol bek yok.

biz geçen sene ismaille değil de ismaile rağmen şampiyon olduk demek daha doğru olacaktır. erenin cüzi miktarı 800bin falan olacak ve çöpe gidecek paradır. adrianonun yedeği tosic,beck,atiba,olcay...

Çevrimdışı tangaz

Yerine kim oynayacak? Tosic deme sol bek için çok yetersiz.

yetersiz tosiç ereni cebinden çıkarır ayrıca erenin oynadığı bekin olcay alasını oynar. beck ve atiba ereni ...sallar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kimse bize silah dayamıyor. yayınlayın diye. zaten 3 ayda bir forma parası anca geliyor.
engellemeye çalıştığınız reklamlardan bu güne kadar kaç arkadaş mutlu oldu forma maç bileti

Abi yükleyenler genelde forum için değil başka siteler için yüklüyo. Sağolsun yutubda hiç saçma reklamlar izlemiyoruz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yetersiz tosiç ereni cebinden çıkarır ayrıca erenin oynadığı bekin olcay alasını oynar. beck ve atiba ereni ...sallar.

Don demek ayıp mı abi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ismailin yerine onun onda biri olmayan birinimi alternatif görüyorsun
alt yapıdan al sol bek daha iyi olur en azından kendi oyuncumuzu mutlu ederiz. :bandit:

Çevrimdışı onurturan

google işini biliyor :D
renklilerde kendini o şekilde ele veriyor  :evillol:
sürekli renkli takım siteleri çıkıyor diyenlerde sabah akşam oralarda dolanıyor :bandit:
bende hep bebek kıyafetleri çıkıyor ..
Ama kuzenim gelip evde bi gün kalsın hemen karı kız çıkıyor :D

Çevrimdışı Tolga

biz geçen sene ismaille değil de ismaile rağmen şampiyon olduk demek daha doğru olacaktır. erenin cüzi miktarı 800bin falan olacak ve çöpe gidecek paradır. adrianonun yedeği tosic,beck,atiba,olcay...
Beck hariç hiçbiri Adriano'nun yerine sol bekte oynayamaz ki 3 kulvarda oynayacağımzı düşünürsek her mevkide alternatifimizin bol olması gerekir.

İsmail'e rağmen şampiyon olduysak yedeğimizin Eren olması o kadar da abartılacak birşey değil herhalde.

1+1 yıllık sözleşme yapardın bu yılki performansına göre de sözleşmeyi uzatıp uzatmamayı tercih ederdin.

Sözleşmesi sona erdiği için yazmıştım bonservisi hala Ç.Rize de olsaydı para verip alalım demezdim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 maçla dünyanın en kötü futbolcusu ilan ediyoruz 1 maçla dünyanın en iyi kalecisi yaptığımız gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Don demek ayıp mı abi :evillol:

değil elbette ama belki arkadaşlar farklı materyallerde sallamak isterlerse die çoktan seçmeli bıraktım. fill in the blanks  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

ismailin yerine onun onda biri olmayan birinimi alternatif görüyorsun
alt yapıdan al sol bek daha iyi olur en azından kendi oyuncumuzu mutlu ederiz. :bandit:
Abi kusura bakma ama İsmail ile Eren arasında öyle fark yok.

İsmail uygun bir fiyata yedek olmayı kabul etseydi karşı çıkmazdım.

Fb'ye gitmesi de tamamen Fb'nin bizden oyuncu alıp taraftarına şirin gözükme hareketidir yani beğendiklerinden almadılar İsmail'i :D

Alt yapıdan sol bek olarak oynatabileceğimiz bir oyuncumuzun olduğunu düşünmüyorum bu arada.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

aynen.

ayrıca rojo da adrianoyu yedekler  :bandit:

Çevrimdışı onurturan

bu işlerden hiç anlamam ama bu kadar geniş bir platform için bence az geliyor abi  :money:
bide bi şirket değil ki  arkadaş kimin ilgi alanı neyse o alanda bütün seçen :money:kleri sunuyo sana..
üç ayda bi forma parası neymiş  :steamed:

Çevrimdışı tangaz

Beck hariç hiçbiri Adriano'nun yerine sol bekte oynayamaz ki 3 kulvarda oynayacağımzı düşünürsek her mevkide alternatifimizin bol olması gerekir.

İsmail'e rağmen şampiyon olduysak yedeğimizin Eren olması o kadar da abartılacak birşey değil herhalde.

1+1 yıllık sözleşme yapardın bu yılki performansına göre de sözleşmeyi uzatıp uzatmamayı tercih ederdin.

Sözleşmesi sona erdiği için yazmıştım bonservisi hala Ç.Rize de olsaydı para verip alalım demezdim.

adam duran top ortaları ile 3 asist yaptı die adamı iyi sol bek yaptınız geçen sene oysa savunma performansı yerlerde sürünen bir oyuncu eren...

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada bir şey dikkatimi çekti hakkını verip sizlerle paylaşmak istedim
Alper Bahadır'ın dün attığı twitter mesajında ezeli rakiplerimizin muhabirleri (spor yazarları) rakiplerine (özellikle Beşiktaş'a karşı) karşı ahlaksız Beşiktaş'ın muhabirlerinin hemen hemen büyük çoğunluğu kendi takımına karşı ahlaksız
hakikaten bunlar para için itibarları için her yol mübağ zihniyetine bürünmüş beş para etmez insanların yaşadığı bir ülkedeyiz maalesef.

Çevrimdışı Tolga

adam duran top ortaları ile 3 asist yaptı die adamı iyi sol bek yaptınız geçen sene oysa savunma performansı yerlerde sürünen bir oyuncu eren...
Eren'in çok kaliteli olduğunu söylemiyorum bende ama İsmail ile uzatmayı düşünüyorsak Eren de pekala yedek olarak düşünülebilirdi benim söylemek istediğim bu.

İsmail'in yaptığı savunma ve kademe hatalarını hatırlatmama gerek yok sanırım. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Eren Albayrakı neden almadık diye kıyameti koparan arkadaşlar
görmüştür herhalde neden alınmadığını burda bazen öyle saçma sapan konuşuluyorki
tahammül sınırını aşıyor 3 takımında sol bek hayati ihtiyacıyken hiç kimse dönüpde eren albayraka
bakmamış ama burdaki bazı arkadaşlar başakşehire kaptırdık diyordu :D

Neustadter ile N'koulou yu unutma abi.  :bandit: :bandit:

Etiketler: