2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12379831 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Remy hata olur. Hiç hocanın sistemine uygun bir oyuncu değil, pivot santrafor lazım bize.

Bence Mario Gomez'in karar vermesini hızlandırmak için blöf yapıyoruz.
Adam resmi hesaplarından kalmayacağını açıkladı neyi hızlandırıyoruz çocuk oyuncağı değil ki bence bu iş.Gomez olmayacak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı tangaz

Bravo, sayfa sayfa konuşmalarını hatırlıyorum Fikret Orman'ın altyapıya verilecek önem yapılacak yatırımlar konusunda, yalnızca ilk aylarda tabiiki.
Şiimdi sorsan çok kızar, vaktimiz ve paramız vardıda yapmadık mı diyebilir, her eleştiriye kızıyor çünkü, ama maalesef bütün YK ları çok zayıftı, maalesef bu ülkede herşey tek adama bağlı ve yatay örgütlenmeyle ilgili becerimiz ve kültürümüz çok zayıf. O işleri yapacak düzgün adam bulunamıyor bulunduğunda bir yerlerde adam yiyiciler, dedikoducular ve ego lar ortaya çıkıyor.

bu konular önder özen ilk göreve geldiğinde dillendirildi ama hayata geçirilmedi, her zamanki gibi proje düzeyinde kaldı hatta 4+4+4 gibi birşeyler söylemişti önder özen. gerçi proje bile denmez ya aslında sadece fikir aşamasında kaldı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Renton

llorente>swansea -1 pivot

Çevrimdışı Renton

Başkan basın toplantısında ben bazen yem atıyorum dedi arkasından gomez belki kalır da belli olmaz dedi 2 haftadır onun peşinde sürükleniyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

gomezin olma ihtimalini soranlara bir yüzde de ben vereyim %7,5
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Atletik departman + Milan LAB modeli, Altyapı ve pilot takımı projesi, Futbol Direktörü vesaire hiçbiri ya hayata geçmedi yada başarısız oldu. 4 yıl da az bir süre değil. Son olarak altyapıda iyi işler çıkaran Emrah Bayraktar'ın görevine son verdiler. Bu konuları uzunca ayrıntılarıyla işleyeceğim fakat hem zaman istiyor hem de garip bir muhalefet var. Anlatmaya değmez.

ben serpil hamdi tüzünden bu yana iyi işler çıkaran bir isim hatırlamıyorum.

Çevrimdışı atalay

ben serpil hamdi tüzünden bu yana iyi işler çıkaran bir isim hatırlamıyorum.

İmkanlar doğrultusunda iyi işler çıkarıyordu. Oyunculara üst yapı için doğru organizasyon sağlayamaz, altyapı için gerekli hizmeti veremezsen pratikte güçlü bir karşılığı olmuyor elbette. Serpil Hamdi döneminin futbol iklimi ve gerekliliği ile bugününki mukayese edilemez. Keza Beşiktaş'ın konjonktürü de... Ayrıca Serpil Hocanın ülke futbolunda muadili yok. 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu konular önder özen ilk göreve geldiğinde dillendirildi ama hayata geçirilmedi, her zamanki gibi proje düzeyinde kaldı hatta 4+4+4 gibi birşeyler söylemişti önder özen. gerçi proje bile denmez ya aslında sadece fikir aşamasında kaldı  :D
Bu 4+4+4 gibi planlamalar eksik aksak işleyen ama belli bir seviyede yol almış organizasyonlar için geçerli. Beşiktaş altyapısında ise şu an yapılması gereken kriz yönetimi.

Çevrimdışı tangaz

İmkanlar doğrultusunda iyi işler çıkarıyordu. Oyunculara üst yapı için doğru organizasyon sağlayamaz, altyapı için gerekli hizmeti veremezsen pratikte güçlü bir karşılığı olmuyor elbette. Serpil Hamdi döneminin futbol iklimi ve gerekliliği ile bugününki mukayese edilemez. Keza Beşiktaş'ın konjonktürü de... Ayrıca Serpil Hocanın ülke futbolunda muadili yok.

görüşlerine katılmakla birlikte emrah bayraktar kısmı hakkında yorum yapamıyorum zira incelemedim. serpil hoca örneğini de sonrasını da tümüyle sonuç odaklı değerlendirerek yaptım. altyapıdan oyuncu çıkarma konusu için başkanın net adımlar atması ve kararlı olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Buna taraftar kültürünü de ekle. Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla artık bir hatada ipe asıyorlar genç oyuncuları ve ona şans veren hocaları.

Bu Recepler Gökhanlar az gol yedirmedi bize gençliklerinde, hele Recep kendi kalesine röveşata bile atardı. Şimdi olsa taraftar sosyal medyada öyle bir linç ederdi ki, adam tesislere bile gelemezdi.

Çevrimdışı tangaz

Buna taraftar kültürünü de ekle. Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla artık bir hatada ipe asıyorlar genç oyuncuları ve ona şans veren hocaları.

Bu Recepler Gökhanlar az gol yedirmedi bize gençliklerinde, hele Recep kendi kalesine röveşata bile atardı. Şimdi olsa taraftar sosyal medyada öyle bir linç ederdi ki, adam tesislere bile gelemezdi.

aynı recep milli maçda orta+top şişirme arası bir top çıkarmıştı 50 metreden falan top süzüle süzüle gol olmuştu ve uefa gecenin golü seçilmişti  :D

Çevrimdışı Zafer55

Oğuzhan Aydoğan antremanda imiş

Çevrimdışı brkntcnr

Gil gelecek diyorlar. Kimdir nedir bilemem. Brezilyalı olması avantaj savunmada iyi anlaşırlar. Fakat yine portekiz çetesi gibi bi olay yaşamayız umarım. 29 yaşındaymış ayrıca. Kiralıktır umarım.

Çevrimdışı panic13

Altyapı konusu biraz netameli. 8+8+8 modeli vizyon ve ilke olarak güzel bir adımdı ama arkasında durulmadı. Bana göre sebepleri;

1) İstanbul büyük bir metropol olduğu için artık yeteri kadar fakir ve yırtmaya aç çocuk gelmiyor.
2) Çocuk çok yetenekli değilse, aileler spora hobi olarak bakıyor. Maddi durumlar eskisi kadar kötü olmadığı için çocuk bir şekilde eğitimini tamamlıyor.
3) Altyapı için eskisi gibi sal çaıyra oynasın durumu yok. Ciddi para ve organizasyon gerekiyor. Bizde sadece Serpil Hamdi Tüzün bile nasıl fark yaratmıştı sadece vizyon ile. Şimdi ise altyapı imkanlarından tutun oyuncu yetiştirmedeki zorluğa kadar bir çok problem var.
4) gurbetçi futbolcular, zaten Almanya/Hollanda gibi ülkelerde üst seviye yetiştiği için, oradan arta kalanlar bile bizim seviyemizde iş görüyor. Zaten baktığımızda gurbetçi futbolcular artık milli takımında omurgasını oluşturuyor.
5) Genç oyuncular çabuk doyuyor. Türkiye'deki temel eğitim eksikliği ve sosyal yapı yüzünden "mücadeleci" değil "yırtma" üzerine bir durum söz konusu. Genç futbolcunun cebine EUR 1 milyon canlıyı koyup, o adam ev+araba ve sevgili sahibi olunca artıkfutbolla ilişkisi memuriyetten öteye geçmiyor. Mesela türk Basketbolcular genelde daha eğitimli ve dünya görüşü olarak daha açık ailelere mensup olduğu için para kazansa dahi yetiştirilme tarzı daha evrensel olduğu için gelişimine sekte uğramıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Altyapı konusu biraz netameli. 8+8+8 modeli vizyon ve ilke olarak güzel bir adımdı ama arkasında durulmadı. Bana göre sebepleri;

1) İstanbul büyük bir metropol olduğu için artık yeteri kadar fakir ve yırtmaya aç çocuk gelmiyor.
2) Çocuk çok yetenekli değilse, aileler spora hobi olarak bakıyor. Maddi durumlar eskisi kadar kötü olmadığı için çocuk bir şekilde eğitimini tamamlıyor.
3) Altyapı için eskisi gibi sal çaıyra oynasın durumu yok. Ciddi para ve organizasyon gerekiyor. Bizde sadece Serpil Hamdi Tüzün bile nasıl fark yaratmıştı sadece vizyon ile. Şimdi ise altyapı imkanlarından tutun oyuncu yetiştirmedeki zorluğa kadar bir çok problem var.
4) gurbetçi futbolcular, zaten Almanya/Hollanda gibi ülkelerde üst seviye yetiştiği için, oradan arta kalanlar bile bizim seviyemizde iş görüyor. Zaten baktığımızda gurbetçi futbolcular artık milli takımında omurgasını oluşturuyor.
5) Genç oyuncular çabuk doyuyor. Türkiye'deki temel eğitim eksikliği ve sosyal yapı yüzünden "mücadeleci" değil "yırtma" üzerine bir durum söz konusu. Genç futbolcunun cebine EUR 1 milyon canlıyı koyup, o adam ev+araba ve sevgili sahibi olunca artıkfutbolla ilişkisi memuriyetten öteye geçmiyor. Mesela türk Basketbolcular genelde daha eğitimli ve dünya görüşü olarak daha açık ailelere mensup olduğu için para kazansa dahi yetiştirilme tarzı daha evrensel olduğu için gelişimine sekte uğramıyor.

bir hafta sonu basket maçımız sonrası kaya ve futbol maçımız sonrası ismaylll röportajları arka arkaya yayınlanmıştı. fark gece ve gündüz kadar keskindi  :)

Çevrimdışı Bishamon

Biz bu yeni gelenleri neden hoşgeliniz falan demiyoruz? Fabri de Oğuzhan'da sessiz sakin geldi resmi hesap bir şey yazmadı.

Çevrimdışı mülkübey

başkan bugün kolundan tutup 1-2 cengaver getirse ne hoş olur  :D
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı panic13

bir hafta sonu basket maçımız sonrası kaya ve futbol maçımız sonrası ismaylll röportajları arka arkaya yayınlanmıştı. fark gece ve gündüz kadar keskindi  :)

İsmail arka arkaya 2 anlamlı cümle kurabiliyor mu yav :) Onunla Necip röportajları vallahi ömür törpüsü. Bi de Cenk'e, Ozzy'ye, Olcay'a falan bak :D Herifler sanki kayınçoları ile geyikteymiş gibi rahatlar tv karşısında :D

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezon kesin olarak satın alınma taahhütüyle Gil'in kiralanması planlanıyormuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu yetersizler₁ vergileri sıfırlanıyorda bizimkiler neden hala duruyor.. Bizimkilerinde derhal ankaraya gidip vergileri azaltması lazım.. 100 m tl den kurtulabiliriz böylece

Çevrimdışı atalay

Eğitimi de salt diplomaya indirgememek lazım. Kültürel seviye ve kavrama yeteneği önemli. Kendini ifade edebilme sorunu toplumumuzun genel problemi. @tangaz Avrupa'da genç oyunculara bu konuda seminerler verip, maç sonlarında flash interview da görüşlerini alıyorlar. Bu arada İsmail 3 dil bilen, ülke futbolundaki futbolculara nazaran edebiyat merakı nispeten daha yüksek seviyede olan biri. @panic13 Genel seviyeyi siz düşünün.

Çevrimdışı tangaz

Gelecek sezon kesin olarak satın alınma taahhütüyle Gil'in kiralanması planlanıyormuş.

yanına da mathieu olsun bari yedekleri de marcelo ve rodolfo :)

defans hattına bak:

gg gil mathieu adriano

arkalarına da çek bir ospina  :bandit:

ulan uefa ulan ffp  :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Bu A Spor'dakiler gerçekten kör cahiller.

Diyorlar ki hani BJK, 1000 euro'ya Nisan'da Gomez'i alıyordu niye alamadılar diye konuşuyorlar.

Gomez kalmak isteseydi çoktan o sözleşme imzalanmıştı ama bunlar hala ortada gazeteciyim diye dolaşıyorlar.

Bunları görünce her zaman söylediğim şeyi söylüyorum bu ülkede futbol muhabiri ya da gazeticisi olmak lazımmış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Eğitimi de salt diplomaya indirgememek lazım. Kültürel seviye ve kavrama yeteneği önemli. Kendini ifade edebilme sorunu toplumumuzun genel problemi. @tangaz Avrupa'da genç oyunculara bu konuda seminerler verip, maç sonlarında flash interview da görüşlerini alıyorlar. Bu arada İsmail 3 dil bilen, ülke futbolundaki futbolculara nazaran edebiyat merakı nispeten daha yüksek seviyede olan biri. @panic13 Genel seviyeyi siz düşünün.

Bilmiyordum İsmail'in bu özelliğini, dediğin tespit kesinlikle doğru. Genel olarak ülke şartlarını göz önüne almadan altyapı problemini çözmek zor. Almanya gibi olaya objektif ve bilimsel bakmamız lazım. Yeni bir model bile kurmaya gerek yok, taklit etsek yeter. Burada da hep bahsettiğimiz temel yetersizlikler ortaya çıkıyor.

Ayrıca Türkiye takım sporlarında oyuncu yetiştirmeyen bir ülke değil. Hem kadın hem erkek basketbol/voleybol/hentbol gibi dallarda oyuncu yetiştiriyoruz. Demek ki bazı şartlar sağlandığında bu iş kotarılabiliyor.

Etiketler: