2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381617 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Transfer döneminde adı sıkça bizimle anılan Gustavo Gomez, 8.5 milyon € karşılığında Milan'a transfer olmuş.

Çevrimiçi murat

Transfer döneminde adı sıkça bizimle anılan Gustavo Gomez, 8.5 milyon € karşılığında Milan'a transfer olmuş.
milana transfer olduysa süper adamdır.iyiki biz almadık.

Çevrimdışı matias_27

Kardeş sen kimsin? :alala:

sizler gibi  beşiktaşa gönülden bağlı sıradan bir beşiktaş taraftarıyım.sadece bilgi kanalım biraz açık ama kesinlikle transferle ilgili değil. ha şunun da belirteyim başkan transferde ser verir sır vermez ve yönetimde bile 2-3 kişinin dışında transferde baya bir yol katedilmeden kimsenin haberi olmaz.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Kapkarakartal

milana transfer olduysa süper adamdır.iyiki biz almadık.

Kime göre neye göre ? Daha ilk kez avrupada boy göstericek ne vereceği meçhul ve fiyat aşırı fazla.

Çevrimdışı MrtBlgc

Kime göre neye göre ? Daha ilk kez avrupada boy göstericek ne vereceği meçhul ve fiyat aşırı fazla.

Bir beklentileri var ki 8,5 m yi bayılmışlar.

Çevrimdışı matias_27

taraftar olarak yeni mhk yı iyi takip etmeli olası yanlış yönetimlerden önce gerekli tepki verilmeli sosyal medyada.testi kırıldıktan sonra yapmanın anlamı yok.burada beşiktaş taraftarı gerekeni yapacaktir buna inanıyorum. yıllarca bu takımın hakkı yenildi beşiktaş taraftarı artık buna engel olacaktır şampiyon yapacaksa bu takımı başkan değil şenol güneş değil şanlı taraftarımız yapacaktır çünkü biz iyi bir takımız iyi bir başkanımız var ve iyi ve sağlam karakterli oyuncularımız var bu takımı şampiyon yapacak en büyük güç büyük beşiktaş taraftarımızdır
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi murat

fiyat aşırı fazla olabilir ama paraguaydan futbolcu çıkmaza kadar iş ilerlemişti.biz 5 milyona alsaydık vasat adam muamelesi görecek alanada aldıranada saydırılacaktı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

fiyat aşırı fazla olabilir ama paraguaydan futbolcu çıkmaza kadar iş ilerlemişti.biz 5 milyona alsaydık vasat adam muamelesi görecek alanada aldıranada saydırılacaktı.

Bu işler böyle maalesef biz alınca Paraguay'dan bu zamana kadar kim çıkmışki buna bukadar para verdik denir Milan alınca güzelim adamı kaçırdık olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir İtalyan takımının Paraguaylı bir defans oyuncusuna 8.5 milyon vermesini de onu burada beğenmeyen arkadaşlar sorgulasın . 

Çevrimdışı AtayD

9m$ satin alma opsiyonuyla kiralanmis. Bonservis bayilmamislar, bizimkiler bari kiralik adam ariyorken bu cocugu deneselerdi. Hic olmazsa takim yasini dusururdu, isabetli bi yatirim olabilirdi.

Çevrimdışı anılnr

https://twitter.com/turgaydemirr/status/761190001950457856
Bir bu adam birde Hakan Gündoğar.Benim için ne derseler tersidir.İkisinden de hoşlanmıyorum.

Çevrimdışı RevivaL

Aras hazırlık kampının yıldızı. Olcay'ı kesebilecek mi çok merak ediyorum

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7'i kesecek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Umarım Olcay-Aras oynar.
Q7'yi hamle oyuncusu olarak görmek isterim.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 21:04:59 #Berat ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Olcay'ı bilmemde Q7 böyle oynamaya devam ederse Aras keser Q7'yi.

Çevrimdışı anılnr

Umarım Olcay-Aras oynar.
Q7'yi hamle oyuncusu olarak görmek isterim.
Eğer Gomez ve Sosa kalırsa,
            Gomez
Olcay      Sosa     Aras
        Özyakup Atiba

Şu ileri ucun oyuna hükmedemeyeceği bir maç yok.Bursaya attığımız tarz gollerden leblebi gibi atarız.

Çevrimdışı LuceGel

Sosa takıma dönene kadar Aras Sosanın saha içindeki rolunu paylaşır Sosa tam döndükten sonra ön taraf yanar. :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı abdusta

Beyler

3 saat önce yazdım
Alıntı
Bugun gazetelere düşmüş Milan düşünüyormuş,yarısı Lanus a aitmiş 7-8 milyon euro düşünülüyormuş,ama zor transfermiş
Beşiktaşı gaza getirme amaçlı olabilir,Milanın şu anda Carlos Bacca yı WHU 26 milyon pounda kitlemeden hiçbişi yapamaz
WHU da Milana muhtemelen Gökhan Töre tarifesi uygulamak istemiştir.

burdan bişi çıkmaz

saygılar

nereye gore hangi kaynaga göre alıp yorum yapılıyor anlayamadım
eger Türk spor basınıysa bu tamamen agitasyon Beşiktaş,Milan gustova uzerinden uydurma haber.

Beyler Milan batıyor,günlerdir yazıyorum para yok..Beşiktaş Sosa yı 4 milyon eurya satmaya kalksa dahi  Beşiktaşa onay veremeyeceklerdi
2 nedenden dolayı oyuncu satmaları lazım.Baccayı satamadılar,Çinlilere olan satış aşaması nedeniyle

İtalyan gazeteleri ise daha teklif edilmesi düşünülüyor yazıyor,o teklifde satın alma opsiyonu kiralama?
çünkü verebilecekleri parakasalarında yok,sizce Lanus klubu bunu kabul edermi?kiralamayı ?asla etmez..

Milanı unutun,Sosayı falan alacakları yok ancak boş hamleler yaparlar

Saygılar

Çevrimdışı anılnr

Beyler

3 saat önce yazdım
nereye gore hangi kaynaga göre alıp yorum yapılıyor anlayamadım
eger Türk spor basınıysa bu tamamen agitasyon Beşiktaş,Milan gustova uzerinden uydurma haber.

Beyler Milan batıyor,günlerdir yazıyorum para yok..Beşiktaş Sosa yı 4 milyon eurya satmaya kalksa dahi  Beşiktaşa onay veremeyeceklerdi
2 nedenden dolayı oyuncu satmaları lazım.Baccayı satamadılar,Çinlilere olan satış aşaması nedeniyle

İtalyan gazeteleri ise daha teklif edilmesi düşünülüyor yazıyor,o teklifde satın alma opsiyonu kiralama?
çünkü verebilecekleri parakasalarında yok,sizce Lanus klubu bunu kabul edermi?kiralamayı ?asla etmez..

Milanı unutun,Sosayı falan alacakları yok ancak boş hamleler yaparlar

Saygılar
West Ham Milan ile Bacca konusunda anlaştı.Bacca West Ham'ı reddetti.Yanlış bilgi vermeyelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7'i kesecek

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka yapıyor olmalisin :D

Zira buna cocuklar bile guler :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı khanlu

Aman ha bir Gökhan İnler' dir gidiyor bugün, hayırdır Fikret Başkan. Yapma bu hatayı, adam geçen sene oynamadı euro 16' da döküldü. Takımın hem maaş hem yaş dengesi ciddi oranda bozulmaya başladı, şimdi değil belki ama 2 yıl sonra sorunlar yaşarız.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı 38life

1 hazırlık maç iyla Quaresma'yı gözden çıkaranlar çok komik :) portekizdeyken de dünya yıldızımız var diyordu aynı tayfa :)

Ula adam 33 yaşına geldi hala taniyamadiniz adamı. Quaresma maçına göre oynar. Bir hazırlık maçında Quaresma'yı ciddi oynamasını bekliyorsanız diyecek bir şeyim yok. Kaç sene oldu hala taniyamadiniz demek ki. İlginç

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dikkat ediyorum da Aras Q7 yi keser , Q7 hamle oyunucusu olur diyenler Gecen sene Quaresma yedek kalir hamle oyuncusu olur diyen kişiler

Beyler Gecen sezon tutturamadiniz bu seson yine ayni totemi mi yapıyorsunuz :bandit:

Icinize mi oturdu gecen sezon Banko oynamasi ? Hala yedek kalir diyorsunuz ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Orta saha icin gökhan inler dışındaki alternatifler kimler olabilir sizce
Yani fiyat/performans olarak alabilecegimiz  adamlari soruyorum.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

maç'ı izleyemenler için bende izliyemedim :)

Adriano ne güzel oynamış öyle :D

Etiketler: