2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370806 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

dostum içerik bilgisine ulaşmadım ama gelen istihbaratlar gomezin bozulacağı ve biz de devam etmesini engelleyecek türden şeklinde dedikodular var.

Bari sen anlat @tangaz,  Erman gibi ucundan gösterme. :)

Çevrimdışı tangaz

Bana uyar.

bana da uyar  :D ama sayısal eksiklik var. zaten bu hafta  1 stoper alıyoruz merak etmeyin. yeni duyumcuyum dedim ya  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız Atıf'a ödemediklerini söyledikleri, ama ödediklerini bildiğimiz 2.5 milyon euro'yu hala kullanmış değiller.

Çeşitli tereddütleri olabilir bence.
Ben bir dost rumuzylan uefaya yazdim yaziyi, yakinda acarlar semsiyeyi, sonra bunlar aglarlar ispiyoncular diye

Çevrimdışı Kemal

Sosa nın dönme ihtimali yok , keşke Sosa dan gelen para + bütçemiz ile = Hakim

Veli ve Boykoyu Gönderip = Stoper

ve Pektemek takasıyla = Eto yapabilsek ,

takım boyut atlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana da uyar  :D ama sayısal eksiklik var. zaten bu hafta  1 stoper alıyoruz merak etmeyin. yeni duyumcuyum dedim ya  :bandit:
Uymaz. Tosic aynı zamanda sol beki yedekleyecek. Bu durumda elimizde sadece 2 stoper kalıyor. Beck'ten sol bek olmaz. Bu kadro planlamasıyla yola da çıkılmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

üstad bu linç konusunu @Hasan Tahsin ve @sozkul abilerimize danışalım son onay makamı da @Necmi abi olsun.

Dünyaya en çok zarar verenler saftiriklerdir, kesinlikle gözlerinin yaşına bakmamak lazım.  :D

Çevrimdışı tangaz

Bari sen anlat @tangaz,  Erman gibi ucundan gösterme. :)

@sozkul abi ben de ucundan biliyorum rivayete göre bir menajer gomezin menajeri aramış geydirmiş kimsin lan sen Beşiktaşı oyalıyorsun mealinde menajer sormuş kimsin lan sen deyince ben orman, fikret orman demiş ve telefonu suratına kapatmış. gomez de buna çok içerlemiş transferin başlangıçta bitmemesi uzamasında bunun etkisi olmuşmuş...vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Adam deli, uçlarda dolaşıyor, aşırı eleştirecek ya da övecek bişey bulamayınca bak ben neler biliyorum ha, tehdit moduna giriyor. Ulan adam gibi anlatsana kim aramış ne yapmış, söylemeyeceksende sus! Dedikodu yapmanın bile bir seviyesi var.
Abi dedikodu olsa iyi, foruma yazmadan once videosunu izledim, yazilan haberi iki sefer okudum bir poh anlamadim.
Gomezi aramislarmismista, gomez cildirmismis
Ulan ne demis adam, neden cildirsin koca alman panzeri, cocuk mu bu

Ben hic anlamadim bu olayi

Çevrimdışı tangaz

Abi dedikodu olsa iyi, foruma yazmadan once videosunu izledim, yazilan haberi iki sefer okudum bir poh anlamadim.
Gomezi aramislarmismista, gomez cildirmismis
Ulan ne demis adam, neden cildirsin koca alman panzeri, cocuk mu bu

Ben hic anlamadim bu olayi

abi nesi alman panzeri gomezin bildiğin bitli piyade çıktı herif 2 tank görünce sokaklarda pırrrrrr kaçıverdi.

Çevrimdışı mylife1903

@sozkul abi ben de ucundan biliyorum rivayete göre bir menajer gomezin menajeri aramış geydirmiş kimsin lan sen Beşiktaşı oyalıyorsun mealinde menajer sormuş kimsin lan sen deyince ben orman, fikret orman demiş ve telefonu suratına kapatmış. gomez de buna çok içerlemiş transferin başlangıçta bitmemesi uzamasında bunun etkisi olmuşmuş...vbvb
Ben orman, fikret ormana kadar siritarak okudum sonra orman fikret ormani gorunce, mal mal sesli sesli guldum millet tip tip bakiyor simdi.
Ne ulkeyiz yahu koca koca adamlar mahalle karisi gibi isler yapiyor. Bizim burada bir turk dizisi meshurdu fatmagul mudur nedir benim hanim izliyordu, kadin baska kulturden anlamiyordu tabii, en sonunda sordum
Yahu ne izliyon sunlari git belgesel falan izle, dedim
Fatmagulun dedi abisinin karisi var onu izliyorum boyle dedikoducu, icten pazarlikli bu kadar basit kadin gormedim, dedi. Bende gecen sene turkiyeye gonderdim onu

Çevrimdışı mylife1903

abi nesi alman panzeri gomezin bildiğin bitli piyade çıktı herif 2 tank görünce sokaklarda pırrrrrr kaçıverdi.
Evet abi panzer panzaer dedik iki tane eski pusku tank gorunce herifin radyator patladi, sanziman yag kacirdi butun sivilari birbirine karisti alman panzerinin

Çevrimdışı tangaz

Ben orman, fikret ormana kadar siritarak okudum sonra orman fikret ormani gorunce, mal mal sesli sesli guldum millet tip tip bakiyor simdi.
Ne ulkeyiz yahu koca koca adamlar mahalle karisi gibi isler yapiyor. Bizim burada bir turk dizisi meshurdu fatmagul mudur nedir benim hanim izliyordu, kadin baska kulturden anlamiyordu tabii, en sonunda sordum
Fatmagulun dedi abisinin karisi var onu izliyorum boyle dedikoducu, icten pazarlikli bu kadar basit kadin gormedim, dedi. Bende gecen sene turkiyeye gonderdim onu

peki seyahat dönüşü yenge pozitif mi yoksa negatif mi değişimler göstermişti  :)

Çevrimdışı Zafer55

Bir takım 5 milyon Mustafa ya öder,
Tanıdık bir şirket o takıma 5 milyonluk sponsor olur ve parayı öder
Aynı şirkete 7,4 Milyon raklamı 2,4 milyona yaparız.

FFP için 5milyon fazla paramız olur
1.4 mustafanın maaşını ödenir
1 milyon cepe girer...

Nasıl ama  :bandit:

5 milyon bonservis ise alan takımın mustafaya 3 yıl da ödeyeceği parayı kim verecek  :alala:
Boşverelim abi Allah bizi mustafayla sınıyor  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Uymaz. Tosic aynı zamanda sol beki yedekleyecek. Bu durumda elimizde sadece 2 stoper kalıyor. Beck'ten sol bek olmaz. Bu kadro planlamasıyla yola da çıkılmaz.

Tüm sezon için demiyorum, transfer döneminin sonuna kadar uyar.

Bence Tosiç-Marcelo ikilisi geçen sezon en güven veren tandemdi.

Çevrimdışı tangaz

kesin azizenin işidir bunlar mesela batur altıparmakı kulübe salan da oydu senin öyle bir tezin vardı ya ben altına imzamı atarım...

Çevrimdışı mylife1903

peki seyahat dönüşü yenge pozitif mi yoksa negatif mi değişimler göstermişti  :)
Degisim yok abi bu ruslar sabit insanlar ama olan bana oldu butun kralligimi kaybettim yahu.

Simdi ne desem hemen basliyor iste turk kanin tuttu, sizin orda da boyle, kadina saygi yok falan filan
Ulan butun gun bagiriyorsun az sus desem sesini yukseltme, sussam haaa kaale almiyorsun cevap bile vermiyorsun.
Boyle oldu turkiye sonrasi, hic gondermesem daha iyiydi. Bu tuzlu su bozuyor abi

Çevrimdışı mylife1903

Lucescu var bi de :) onu yazmayı atlamışsın  :D
Ooooo lucescu iyidir yahu keske daha onceden uye olsaydim, az heyecan yapardim

Çevrimdışı khanlu

Arkadaşlar, comebackmariogomez dedik haber sitelerine konu olduk. Birde şu Pektemek için bi aktivite içine girsek, varsa takipçisi bol olan bir beşiktaş taraftar sosyal medya hesabı tanıdığı olan bir el atsın. gomezle ilgili olanı besiktasordusu başlatmıştı galiba. Bu hak yiyen mustafa ve yüzsüz eşinin bi dikkatini çekmek lazım.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar, comebackmariogomez dedik haber sitelerine konu olduk. Birde şu Pektemek için bi aktivite içine girsek, varsa takipçisi bol olan bir beşiktaş taraftar sosyal medya hesabı tanıdığı olan bir el atsın. gomezle ilgili olanı besiktasordusu başlatmıştı galiba. Bu hak yiyen mustafa ve yüzsüz eşinin bi dikkatini çekmek lazım.

#Pleaseleaveuspektemek :P LOOOOOL
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Degisim yok abi bu ruslar sabit insanlar ama olan bana oldu butun kralligimi kaybettim yahu.

Simdi ne desem hemen basliyor iste turk kanin tuttu, sizin orda da boyle, kadina saygi yok falan filan
Ulan butun gun bagiriyorsun az sus desem sesini yukseltme, sussam haaa kaale almiyorsun cevap bile vermiyorsun.
Boyle oldu turkiye sonrasi, hic gondermesem daha iyiydi. Bu tuzlu su bozuyor abi

aynısı bende de var hemen sesini yükseltme sendromunu bende yaşıyorum ve seni anlıyorum, keşke göndermeyeydin be dostum ama olmuş artık...

Çevrimdışı tangaz

#Pleaseleaveuspektemek :P LOOOOOL

üstad daha basit daha bizden bişilerde olabilir #...... .. ... pektemek gibi  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Başkan dönemindeki transfer hataları listemi güncelledim;

1)Sezer
2)Pektemek
3) eneramo

Daha önceki sıralamam;

1)Sezer
2)Eneramo
3)Gökhan Süzen şeklinde idi

demek oluyor ki Süzen'i artık ilk sıralarada göremeyeceğiz. Pektemek biraz daha çalışırsa birinci sıraya yükselecektir.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 12:11:43 panic13 ]

Çevrimdışı panic13

üstad daha basit daha bizden bişilerde olabilir #...... .. ... pektemek gibi  :evillol:

#haydarımurtazayıçıkarttırmapektemek looooool^looool

Çevrimdışı tangaz

Başkan dönemindeki transfer hataları listemi güncelledim;

1)Sezer
2)Pektemek
3) eneramo

Daha önceki sıralamam;

1)Sezer
2)Eneramo
3)Gökhan güleç şeklinde idi

demek oluyor ki güleç'i artık ilk sıralarada göremeyeceğiz. Pektemek biraz daha çalışırsa birinci sıraya yükselecektir.

gökhan süzen diyecektin sanırım ama haklısın pektemek şirazemizi kaydırdığı için oluyor bunlar hep

Çevrimdışı Bishamon

#LutfenGitPektemek

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: