2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371285 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben linç etme taraftarıyım. :s19: :kar: :hiho:
Ha..., baktık ki Kap geldi, özür dileriz olur biter.
 :us:
Balotelli'de patladı büyük ihtimalle bunda da patlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

abi arkadaş kendini şöyle savunabilir; kandırılmışım...
malum yeterli bir savunma şekli ülkemizde biliyorsun, en kötü forum üyelerinin yarısı destekler :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bana garip geldi abi açıkçası, pek yatmadı aklıma.

Bu arada kulüp yalanladı demin bu konuşmayı, gerçi Gomez'in ya da menajerinin yalanlaması daha mantıklıydı. Bu da garip geldi şimdi.

haberi fatih doğan da doğrulamıştı. ben kendi kaynağımla sohbet ettim ama renk vermedi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Çok gecikiyoruz. Genelde duruma olumlu bakarım ancak kadroda Sosa ve Gomez'in de ayrıldığını düşündüğümüz durumda çok büyük bir nicel nitel eksiklik oluşuyor. Geçen seneye orta alanda eksik başlamıştık. Şimdi orta alan eksikliğinin yanına, stoperde ve santrafordaki eksikler eklendi.

Şu an alınacak oyuncunun bile ortalama verimi 1 ayda bulacağını hesaplamalıyız. Endişelenmemek elde değil.

En azından stoper ve santrafor meseleleri şu hafta içerisinde çözülmeli. Sorunların sayısı azalmalı. Kötü bir sezon başlangıcından korkuyorum ki kötü başladığımız zamanlarda yarıştan erken kopabilen bir takımız, daha önce bunu gördük.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok imkansız değil aslında: Antalyaspor 2 senede Eto'o ya 7 milyon euro vermek zorunda.

Pektemek ise Beşiktaş'tan 3 senede 4.5 milyon alacak. Habere göre Beşiktaş'ın Antalyaspor'a ilave 1 milyon vereceği ve Eto'o nun geçen seneden kalan 1.5 milyonluk bir alacağı olduğu konuşuluyor, Antalyaspor bu sayede o 4.5'un 2.5'undan kurtulmuş oluyor, Pektemek'i 3 sene 2.5'a oynatmış olacak. 4.5 milyon euro'luk bir tasarruf da cabası.

Mevcut şartlarda daha iyisini yapabilmeleri zor, iş ki Pektemek gitmeyi kabul etsin.
olaya sadece para açısından bakarsan yarın alıp getirirler ama olay para değil, Pektemek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

:D :biggrinking:
malum yeterli bir savunma şekli ülkemizde biliyorsun, en kötü forum üyelerinin yarısı destekler :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Benim bahanem hazir: ben forumun yenisiyim, kandirildim

Çevrimdışı tuncaboylu

olaya sadece para açısından bakarsan yarın alıp getirirler ama olay para değil, Pektemek..

Pektemek tamam da, para işin kritik noktası. Bursaspor Serdar Aziz karşılığında Sercan'ı, Kasımpaşa Umut'u alıyor Eren karşılığında.

Neden? Yanında para geliyor böyle çil çil. Onların gözünde Umut Bulut bizim Pektemek'ten beter. Onlar herifi sahada görüyorlar her hafta, biz görmüyoruz en azından.

O yüzden oluru var. Olmasına şüphe düşüren tek nokta, kısıtlı transfer bütçemizin 1 milyonunu verecek olmamız.

Çevrimdışı tangaz

Benim bahanem hazir: ben forumun yenisiyim, kandirildim

üstad bu linç konusunu @Hasan Tahsin ve @sozkul abilerimize danışalım son onay makamı da @Necmi abi olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muhteşem bir yorum abi  :ok: :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek tamam da, para işin kritik noktası. Bursaspor Serdar Aziz karşılığında Jem Paul'ü, Kasımpaşa Umut'u alıyor Eren karşılığında.

Neden? Yanında para geliyor böyle çil çil. Onların gözünde Umut Bulut bizim Pektemek'ten beter. Onlar herifi sahada görüyorlar her hafta, biz görmüyoruz en azından.

O yüzden oluru var. Olmasına şüphe düşüren tek nokta, kısıtlı transfer bütçemizin 1 milyonunu verecek olmamız.
Pektemek bi yere gitmez, talibi de çıkmaz. Transfer dönemi sonunda tekrar konuşuruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek bi yere gitmez, talibi de çıkmaz. Transfer dönemi sonunda tekrar konuşuruz.
2018'de adam futbolu bırakabilir kimse almaz o adamı alanında  aklından şüphe ederim  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Pektemek tamam da, para işin kritik noktası. Bursaspor Serdar Aziz karşılığında Sercan'ı, Kasımpaşa Umut'u alıyor Eren karşılığında.

dün rıza hocayı dinlemedin sanırım dostum kasımpaşa olarak küçülmeye gidiyoruz bütçemiz yok umutu istiyorum ama o maaşı ödeyemeyiz cincon her koşulda o parayı bize gelmese de ödeyecek nasılsa, bize göndersinler maaşının bir kısmını biz kalanını onlar öder dedi ancak bu koşullarla umutu alabiliriz dedi...

Çevrimdışı alimm

burada hiç dillendirmedik. bir menajerin gomezi/menajerini fikret ormanmış gibi araması konusuna ne diyorsunuz?
ya konu sıkıntı zaten de... Bu tür konular hep aspor da patlak veriyor ben buna ayar oldum...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

dün rıza hocayı dinlemedin sanırım dostum kasımpaşa olarak küçülmeye gidiyoruz bütçemiz yok umutu istiyorum ama o maaşı ödeyemeyiz cincon her koşulda o parayı bize gelmese de ödeyecek nasılsa, bize göndersinler maaşının bir kısmını biz kalanını onlar öder dedi ancak bu koşullarla umutu alabiliriz dedi...

Biliyorum abi, benim dediğim senaryoya göre Eto'o da aynı şekilde oluyor:.

Eto'o için 1 milyon bonservis + Eto'o nun geçen seneden kalan alacaklarını kullansınlar Pektemek'in maaş ödemesi için.

Çevrimdışı tangaz

ya konu sıkıntı zaten de... Bu tür konular hep aspor da patlak veriyor ben buna ayar oldum...

aspor bizim düşmanımız bu net zaten ama dediğim gibi isteyen katılmayabilir ama fatih doğan da haberi doğrulamıştı...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sosyalkartal tam troll. Eski yazdıklarına baktım sallamışta sallamış, hala ondan bir şey bekleyen varsa beklemesin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

üstad bu linç konusunu @Hasan Tahsin ve @sozkul abilerimize danışalım son onay makamı da @Necmi abi olsun.
@Hasan Tahsin abimiz az lince maruz kalmisti gecenlerde, bir intikam atesi yakabilir. @sozkul abi birazdan gelir de @Necmi abi de sikinti var.
ben lince dahil olurken biraz sapitabilir @Necmi abi gelisine cakar moderasyonu.

Bu linc olayini dengeli yapmak lazim, linc tramvay gibidir, dogru istasyonda inmek lazim, sonra ikincil hasar olusturabiliriz, kontrollu linc lazim

Çevrimdışı mylife1903

2018'de adam futbolu bırakabilir kimse almaz o adamı alanında  aklından şüphe ederim  :evillol:
Mustafa+oguzhani verseler etoyu vermem manyak miyim ben takimi bozacam, guluyoruz aglanacak halimize. Su adamin aldigi para da azicik hakkim varsa

Çevrimdışı tangaz

Biliyorum abi, benim dediğim senaryoya göre Eto'o da aynı şekilde oluyor:.

Eto'o için 1 milyon bonservis + Eto'o nun geçen seneden kalan alacaklarını kullansınlar Pektemek'in maaş ödemesi için.

mantığın doğru antalya mali açıdan rahatlayacak zaten adamların geçen senden etoya 1,5-2 milyon euro civarı borcu kalmış gelecek 2 sene de 7 milyon euro taahhütleri var nerden baksan 8 milyon euro içerdeler pektemeği alsalar 8 milyon olan delik 3e düşer, burada sıkıntı pektemeki kabul ettirmek. herif kamp falan görseydi hazırlık maçlarında da şansa 1 gol atsaydı belki itelerdik ama adam ortada yok geçen sezon sonundan beri adama dair çıkan tek foto amerika da yaptığı 2.balayı fotoları...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mustafa+oguzhani verseler etoyu vermem manyak miyim ben takimi bozacam, guluyoruz aglanacak halimize. Su adamin aldigi para da azicik hakkim varsa
oğuzhan  :alala:

Çevrimdışı tangaz

duyumcu kimliğimi ilan ediyorum arkadaşlar bu hafta 2 tane KAP var biri stoper  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhan  :alala:
Evet evet oguzhan orda olmamis, mustafa+vodafone arenayi verseler gene kabul etmem.

Mustafayi kabul ettirmek icin herifin maasini bizim odememiz, ustune para vermemiz ve guzel paket yapmamiz lazim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Hasan Tahsin abimiz az lince maruz kalmisti gecenlerde, bir intikam atesi yakabilir. @sozkul abi birazdan gelir de @Necmi abi de sikinti var.
ben lince dahil olurken biraz sapitabilir @Necmi abi gelisine cakar moderasyonu.

Bu linc olayini dengeli yapmak lazim, linc tramvay gibidir, dogru istasyonda inmek lazim, sonra ikincil hasar olusturabiliriz, kontrollu linc lazim
Cüneyt Arkın ve Fikret Hakan'ın "Unutulmayanlar" filmi vardı. O geldi aklıma siz linç diyince  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: