2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373324 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

duyumcu kimliğimi ilan ediyorum arkadaşlar bu hafta 2 tane KAP var biri stoper  :bandit:
Kaynak bacaklarimin ust tarafindaki yagli bolge deme de

Çevrimdışı tangaz

Evet evet oguzhan orda olmamis, mustafa+vodafone arenayi verseler gene kabul etmem.

Mustafayi kabul ettirmek icin herifin maasini bizim odememiz, ustune para vermemiz ve guzel paket yapmamiz lazim.

antlaştık şartları kabul ediyorum verdim gitti mustafayı  :friendship:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi biz pektemeği bi takıma kiralasak.Kiralama bedeli atıyorum 700bin euro alsak ama pektemeğin yıllık ücretini biz ödesek.Bu durum da o 700 bini transferde kullanabiliyormuyuz.300 bin de ömerden alsak 1m € yapar.

Çevrimdışı tangaz

Kaynak bacaklarimin ust tarafindaki yagli bolge deme de

haber kaynaklarımı söyleyemem deşifre olmaması gereken çok üst düzey kişiler  :ssss:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şimdi biz pektemeği bi takıma kiralasak.Kiralama bedeli atıyorum 700bin euro alsak ama pektemeğin yıllık ücretini biz ödesek.Bu durum da o 700 bini transferde kullanabiliyormuyuz.300 bin de ömerden alsak 1m € yapar.

teknik olarak evet kullanabiliriz varsa bir talipli hemen paketi yapalım  :D

Çevrimdışı mylife1903

Cüneyt Arkın ve Fikret Hakan'ın "Unutulmayanlar" filmi vardı. O geldi aklıma siz linç diyince  :D
Sen simdi fikret hakan dedin serbest cagrisimdan aklima ilk gelen tarik akanli bir filmi oldu, bunlar cok fakir falan, birinin cocugu verem mi oluyordu neydi, agla agla hatta fazla aglamaktan filmi tam cikaramadim.
Ikinci aklima gelen de gene fikret hakanin bir filmi oldu. Bu amca bir genc kadini aliyordu arabasina, sonra kadin ben bundan cocuk dogurdum, diyordu adama test yapiyorlar fikret hakan iki cocuklu kisir cikiyordu,msonra nuri alco falan filan

Çevrimdışı tangaz

iyi fikir aslında 1,5e kiralasak ama maaşının tamamını biz ödesek bonservis ödemeleri için transfer bütçesi yapmış oluruz...

Çevrimdışı OrhanAker

duyumcu kimliğimi ilan ediyorum arkadaşlar bu hafta 2 tane KAP var biri stoper  :bandit:
Abi baktın kimsede ses seda yok iş başa düştü yani :D inanmak istiyorum :D

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi fikir aslında 1,5e kiralasak ama maaşının tamamını biz ödesek bonservis ödemeleri için transfer bütçesi yapmış oluruz...

Kiraladığın adamın maaşını ödediğin zaman, bedelsiz kiralamış olursun abi.  :D

UEFA yemez bunları. :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

Sen simdi fikret hakan dedin serbest cagrisimdan aklima ilk gelen tarik akanli bir filmi oldu, bunlar cok fakir falan, birinin cocugu verem mi oluyordu neydi, agla agla hatta fazla aglamaktan filmi tam cikaramadim.
Ikinci aklima gelen de gene fikret hakanin bir filmi oldu. Bu amca bir genc kadini aliyordu arabasina, sonra kadin ben bundan cocuk dogurdum, diyordu adama test yapiyorlar fikret hakan iki cocuklu kisir cikiyordu,msonra nuri alco falan filan

ikinci filmi hatırladım sanırım izmitte yazlık sinemada tahta sandalyelerde izlemiştik çocukken sıcak yaz akşamları tahta sandalye + film + uludağ gazoz  :D şimdi düşündüm de hiç çocuk filmimiz yoktu o yıllarda çocuk yıldızların oynadığı filmlerde gülerdik falan ama bi yerde göz yaşı da olurdu illa ki  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Kiraladığın adamın maaşını ödediğin zaman, bedelsiz kiralamış olursun abi.  :D

UEFA yemez bunları. :ebebe: :ebebe:

niyeymiş atıf şeyşuyu yiyen uefa bunu da pek ala yer  :acim:

Çevrimdışı tangaz

Abi baktın kimsede ses seda yok iş başa düştü yani :D inanmak istiyorum :D

haftaya pazartesi tebrikleri kabul günüm bu hafta 2 tane KAP gelecek biri stoper. sonra krallığımı ilan edeceğim  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

antlaştık şartları kabul ediyorum verdim gitti mustafayı  :friendship:
Abi boyle bir olay literaturde azdir, masterda falan dilemma decisions diye gosterilir bu mustafa.
Bana kalsa hemen cekerim karsima, verir parasini kovarim.

Zihni sinir sorulari vardir ya

-efenim sizi dun ruyamda gordum, ucak kazasinda oluyordunuz bugun ucmayin, der sirketin bekcisi
-tamam lan ucmam, icime kurt dustu der zengin adam
Ama is cagirir adam gene basar havaalanina gider fakt ucaga binemez, iskillenir, barda oturup bir iki duble yuvarlarken ucagin dustugu haberini alir, basar sirkete doner, adami cagirttirir
-yahu kardes hayatimi sana borcluyum, al sana 250bin dolar pirim ama kovuldun der.

Mustafa da boyle bisi, yapildi bir hata ustunde durmayacaksin, kovacaksin huzuru bozuyor adam, muhafazakar futbolcu kontejyanindan oynuyor, keske fetocu falan ciksaydi simdiye gondermislerdi.

Çevrimdışı LuceGel

6 22 yaş arası her sene birkaç ay Antalya'ya giderdim oradan kötü bir yer düşünemiyorum abi  :D
Ordan bir Alanya yapsaydın Antalya nimet gelirdi sana  :D Adanada dönemsel çılgın havalar oluyor dönemsel nem sıcak olarak ama nem isteyen Alanyaya gitsin  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

haftaya pazartesi tebrikleri kabul günüm bu hafta 2 tane KAP gelecek biri stoper. sonra krallığımı ilan edeceğim  :biggrinking:
Yetmez ama evet, diyerekten seni ustat sosyalkartalim tahtina aday gosteriyorum, o neydi bu islerin piri mi ne demisti ulan unuttum simdi, kiral miydi, prens miydi

Çevrimdışı tangaz

Yetmez ama evet, diyerekten seni ustat sosyalkartalim tahtina aday gosteriyorum, o neydi bu islerin piri mi ne demisti ulan unuttum simdi, kiral miydi, prens miydi

yokyok uluğ bilgeydi galiba  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

niyeymiş atıf şeyşuyu yiyen uefa bunu da pek ala yer  :acim:

Yalnız Atıf'a ödemediklerini söyledikleri, ama ödediklerini bildiğimiz 2.5 milyon euro'yu hala kullanmış değiller.

Çeşitli tereddütleri olabilir bence.

Çevrimdışı tangaz

bu arada kısa sürede stoper almazsak lige marcelo tosiç tandemi ile başlayacakmışız gibi görünüyor

Çevrimdışı İhsan

Bir takım 5 milyon Mustafa ya öder,
Tanıdık bir şirket o takıma 5 milyonluk sponsor olur ve parayı öder
Aynı şirkete 7,4 Milyon raklamı 2,4 milyona yaparız.

FFP için 5milyon fazla paramız olur
1.4 mustafanın maaşını ödenir
1 milyon cepe girer...

Nasıl ama  :bandit: 

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Yalnız Atıf'a ödemediklerini söyledikleri, ama ödediklerini bildiğimiz 2.5 milyon euro'yu hala kullanmış değiller.

Çeşitli tereddütleri olabilir bence.

hiç bir tereddütleri yok eksiklerinin bir 10 numara olduğunu düşünüyorlar sadece, o parayada 10 numara alamaz bu saflar onların alabilecekleri 10 numara en az 8 milyondur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Araştırmacı gazetecilik örneğiyle sosyalkartal'ın geçen seneki bazı mesajlarını getirdim önünüze:

« : 17 Temmuz 2015, 00:57:31 »
Pektemek için rusyadan gelen 4 mil euro'luk teklif Şenol Güneş'in yoğun ısrarıyla reddedildi Şenol hoca tüm Sorumluluğu üzerine aldı

« : 14 Temmuz 2015, 01:30:36 »
A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer

Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra

« : 12 Temmuz 2015, 18:26:09 »
Remy ve Kulübüyle her konuda anlaştık ama bekletiliyor başkan sır gibi bir operasyon yönetiyor   

« : 08 Temmuz 2015, 21:47:24 »
Remy 8.5 mil euro opsiyonla kiralandı 1 yıl dudşak içinde 2.1 mil euro Ödenecek bunlar kono gibi yatıramaz beni

« : 03 Temmuz 2015, 02:23:36 »
remy hayırlı olsun desem

« : 02 Temmuz 2015, 23:56:04 »
kono gelmezse ben ve forumdakiler  :outtahere:

@sosyalkartal, bugün kap gelmezse, kılıcımı saçınla kurutacağım dostum.   :hiho:

Çevrimiçi sozkul

Ben anlamadim o konuyu, aramis, gomez kizmis, diyor erman.
Aramis tamam da ne demis bu menecer. Kimmis?
Neler donuyor yahu, sonra ben aziz yildirim bu ismailin menecerini gondermis olabilir, dedigimde olay cikiyor. Neler donmus vay vay vah

Erman o konuyu anlatirken sarhostu bence, ben bile anlamadim ne dedigi ne anlatmak istedigini, birilerini ustu kapali tehdit mi etmeye calisti ne yapti...

Anlayan, anlamayanlara anlatsin

Adam deli, uçlarda dolaşıyor, aşırı eleştirecek ya da övecek bişey bulamayınca bak ben neler biliyorum ha, tehdit moduna giriyor. Ulan adam gibi anlatsana kim aramış ne yapmış, söylemeyeceksende sus! Dedikodu yapmanın bile bir seviyesi var.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada kısa sürede stoper almazsak lige marcelo tosiç tandemi ile başlayacakmışız gibi görünüyor

Bana uyar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Araştırmacı gazetecilik örneğiyle sosyalkartal'ın geçen seneki bazı mesajlarını getirdim önünüze:

« : 17 Temmuz 2015, 00:57:31 »
Pektemek için rusyadan gelen 4 mil euro'luk teklif Şenol Güneş'in yoğun ısrarıyla reddedildi Şenol hoca tüm Sorumluluğu üzerine aldı

« : 14 Temmuz 2015, 01:30:36 »
A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer

Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra

« : 12 Temmuz 2015, 18:26:09 »
Remy ve Kulübüyle her konuda anlaştık ama bekletiliyor başkan sır gibi bir operasyon yönetiyor   

« : 08 Temmuz 2015, 21:47:24 »
Remy 8.5 mil euro opsiyonla kiralandı 1 yıl dudşak içinde 2.1 mil euro Ödenecek bunlar kono gibi yatıramaz beni

« : 03 Temmuz 2015, 02:23:36 »
remy hayırlı olsun desem

« : 02 Temmuz 2015, 23:56:04 »
kono gelmezse ben ve forumdakiler  :outtahere:

@sosyalkartal, bugün kap gelmezse, kılıcımı saçınla kurutacağım dostum.   :hiho:
Lucescu var bi de :) onu yazmayı atlamışsın  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

yokyok uluğ bilgeydi galiba  :alala:
Ulug bilgehan abi simdi hatirladim yahu hatta bunun adina besiktasin ortasina dikilitasa tas dikmisler ustune yazmislar

butun foruma değin kondurmuş.
İkisi arasında idi uksuz Balotelli anca oturur imiş.
Balotelli imiş. Eto kağan imiş.
Buyruğu yime bilge imiş erinç, alp imiş erinç, beğleri yime boyları yime düz imiş.
Onu için ili anca tutmuş erinç.
İli tutup gokhan tore etmiş.
Özü anca pektemek olmuş.

Etiketler: