2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375570 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Adam sakatlandı ameliyat oldu, resmi sitede haber bile çıkmadı onu geçtim tek bir satır bile yazılmadı, böyle böyle unutucaz adamı benden söylemesi :)

bana 4 yıl boyunca yıllık 5 milyon lira verin hayatınızdan tümüyle çıkarım bir daha adımı bile hatırlamazsınız  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o satışı durduran engelleyen başkanı satılmasın çok iyi golcü golü kokluyor die yönlendiren kişiyi açıklıyorum : TAYFUR HAVUTÇU
Tayfur Sakarya'lı bu Pektemek'de öyle. Başka sözüm yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

masaj dedin ayıp ettin dostum olan var olmayan var şimdi işyerinde 100 tane kazmanın ortasındayız sen masaj diyorsun ooof offf. kar yağar mı bu mevsimde harbiden?
Kar yagabulu, dolu dusebulu ama ayu kesin cikar, spa keyfi be abi azicik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamuoyuna Açıklama

Bugün Sabah gazetesinde Erman Toroğlu imzalı 'Gomez'e Başkan oyunu' başlıklı haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde geçen, Gomez'in transfer sürecinde bir Türk menajerin kendisini 'başkan' olarak tanıtıp aranması gerçek dışı olup, böyle bir olay yaşanmamıştır.

Taraftarımızın ve kamuoyunun kulübümüz dışında yapılan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

burada hiç dillendirmedik. bir menajerin gomezi/menajerini fikret ormanmış gibi araması konusuna ne diyorsunuz?
Ben anlamadim o konuyu, aramis, gomez kizmis, diyor erman.
Aramis tamam da ne demis bu menecer. Kimmis?
Neler donuyor yahu, sonra ben aziz yildirim bu ismailin menecerini gondermis olabilir, dedigimde olay cikiyor. Neler donmus vay vay vah

Erman o konuyu anlatirken sarhostu bence, ben bile anlamadim ne dedigi ne anlatmak istedigini, birilerini ustu kapali tehdit mi etmeye calisti ne yapti...

Anlayan, anlamayanlara anlatsin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada ligin başlamasına 18 gün kaldı ve üç bölge eksik. Gelen adamların ilk 1-2 hafta 11 de oynayabileceğini sanmıyorum allahtan maçlarımız zayıf rakiplerle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Pektemek takas haberleri geçiyor veya konuşuluyor, akli melaikeleri yerinde herhangi bir kulüp pektemek'i üste para versen dahi almaz, üstelik şu an sakat olan adamı hiç kimse almaz. Antalya'nın Eto'o yu verip Pektemek'i alacağını ciddi ciddi düşünen arkadaşlar varsa da bence bi doktora görünsün :)
Ne antalyasi serhat, pektemek icin shaktar, kiev, torino devrede.
Pektemek gibi bir oyuncuyu antalya ne yapsin biz boyko+pektemek=raketci denkelemine odaklandik.

Pirlanta gibi cocuk, cok cesur, cok yetenekli az para aliyor burda

Çevrimdışı federo

Artık erkenden takım oluşsun kamplar ful kadro olsunu geçtik.. Geç olsun temiz olsun modundayız. Eylüle kadar Stoper-Orta Saha- Forvet omurgasını sağlam bir şekilde oluştururuz umarım. Orta saha ve forvette Sosa-Gomez soru işareti de süreci yavaşlatıyor. Benim ilk beklediğim stoper bölgesi. Diğer iki bölge Sosa-Gomeze bağlı ve bence Eylül ayını bulacak. Erken olursa ETO olur sadece.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık erkenden takım oluşsun kamplar ful kadro olsunu geçtik.. Geç olsun temiz olsun modundayız. Eylüle kadar Stoper-Orta Saha- Forvet omurgasını sağlam bir şekilde oluştururuz umarım. Orta saha ve forvette Sosa-Gomez soru işareti de süreci yavaşlatıyor. Benim ilk beklediğim stoper bölgesi. Diğer iki bölge Sosa-Gomeze bağlı ve bence Eylül ayını bulacak. Erken olursa ETO olur sadece.
31 Ağustos'ta transfer dönemi bitiyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Umut güner haberini yalanlayacaklarmı bakalım.

Çevrimdışı mylife1903

o satışı durduran engelleyen başkanı satılmasın çok iyi golcü golü kokluyor die yönlendiren kişiyi açıklıyorum : TAYFUR HAVUTÇU
Abi o tayfur kaptana, riza kaptana uyuz oldugum kadar uyuz oluyorum. Besiktasin kaptaniydi diye bu ve bunun gibilere camiayi emanet edenler yuzunden bu hallerdeyiz.
Riza:yula, kursat, adem
Tayfur:ibrahim akin, iskender, pettemet

Bu camia 100yildir boyle capsizliklar gormemistir bence

Çevrimdışı tangaz

Kar yagabulu, dolu dusebulu ama ayu kesin cikar, spa keyfi be abi azicik

bi spa keyfimiz olmadı beya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı rico_paşa

Umarım sezona damga vuracak oyuncunun Tolgay olacağının farkındasınızdır. Geçen sene o sakatlığı yaşamasaydı sezona damga vuracağına inanıyordum inş bu sene gösterecek. :steamed: :steamed:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Kamuoyuna Açıklama

Bugün Sabah gazetesinde Erman Toroğlu imzalı 'Gomez'e Başkan oyunu' başlıklı haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberde geçen, Gomez'in transfer sürecinde bir Türk menajerin kendisini 'başkan' olarak tanıtıp aranması gerçek dışı olup, böyle bir olay yaşanmamıştır.

Taraftarımızın ve kamuoyunun kulübümüz dışında yapılan bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

yönetim böyle bir açıklama yapmak zorunda, kalkıp evet öyle bir şey olmuş demek biz aciziz böyle basit oyunlar bizim üzerimizde oynanabiliri itiraf etmek demektir. spor medyasında nadir güvendiğim adamlardan biri olan fatih doğan da haberin doğruluğunu teyid etmişti...

Çevrimdışı mylife1903

bi spa keyfimiz olmadı beya
Donus yolunda devamli online olacam, kap kap kap kapi bekleyecem. Simdi ogleden sonrasi izindeyim. Bugun kap gelmezse linc edecez mi bu sosyalkartali

Çevrimdışı tangaz

Donus yolunda devamli online olacam, kap kap kap kapi bekleyecem. Simdi ogleden sonrasi izindeyim. Bugun kap gelmezse linc edecez mi bu sosyalkartali

gece 12ye kadar süresi var linç gelebilir ama ben gene de bir fırsat verme taraftarıyım daha topluma kazandıracaz bızdığı  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

belliymiş zaten tespit edilmiş, lakin gomez veya menajeri de tam malmış böyle bir tlf geldiyse sonrasında sorgulamayıp sazan gibi atlamaları falan filan ...

Ne demiş arayan kişi telefonda abi?

Çevrimdışı tangaz

dostum içerik bilgisine ulaşmadım ama gelen istihbaratlar gomezin bozulacağı ve biz de devam etmesini engelleyecek türden şeklinde dedikodular var.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez cildirdigina gore
Telefon acan almanca kufur etmistir.

Yahu ben anlayamadim olayi hala. Ermani izleyin cok komik bir suru sey soyluyor ama hic birsey soylemiyor falan filan

Canlandiramiyorum sahneyi,

Menecerin derdi ne, birinden komut alip mi aramis acep,

Çevrimdışı İhsan

31 Ağustos'ta transfer dönemi bitiyor..

Hele şükür. Bitsin de kurtulalım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi umut güzel bişi ama söz konusu olan kişi Pektemek maalesef  :by2:

Çok imkansız değil aslında: Antalyaspor 2 senede Eto'o ya 7 milyon euro vermek zorunda.

Pektemek ise Beşiktaş'tan 3 senede 4.5 milyon alacak. Habere göre Beşiktaş'ın Antalyaspor'a ilave 1 milyon vereceği ve Eto'o nun geçen seneden kalan 1.5 milyonluk bir alacağı olduğu konuşuluyor, Antalyaspor bu sayede o 4.5'un 2.5'undan kurtulmuş oluyor, Pektemek'i 3 sene 2.5'a oynatmış olacak. 4.5 milyon euro'luk bir tasarruf da cabası.

Mevcut şartlarda daha iyisini yapabilmeleri zor, iş ki Pektemek gitmeyi kabul etsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hele şükür. Bitsin de kurtulalım
Allahtan bu tarihte bitiyor transfer dönemi  :evillol: Yönetime kalsa eylül ayı ekim ayı sonuna kadar bekler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

gece 12ye kadar süresi var linç gelebilir ama ben gene de bir fırsat verme taraftarıyım daha topluma kazandıracaz bızdığı  :lol:

Ben linç etme taraftarıyım. :s19: :kar: :hiho:
Ha..., baktık ki Kap geldi, özür dileriz olur biter.
 :us:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

dostum içerik bilgisine ulaşmadım ama gelen istihbaratlar gomezin bozulacağı ve biz de devam etmesini engelleyecek türden şeklinde dedikodular var.

Bana garip geldi abi açıkçası, pek yatmadı aklıma.

Bu arada kulüp yalanladı demin bu konuşmayı, gerçi Gomez'in ya da menajerinin yalanlaması daha mantıklıydı. Bu da garip geldi şimdi.

Etiketler: