2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363088 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alınılabilir bir risk bence yıllık maliyeti 2 m euro civarı olursa Vodafone arenadaki atmosferde acayip işler de yapabilir çok acayip yetenekli bir adam ben şahsen istiyorum Beşiktaş ölüyü diriltir abi  :evillol: :evillol:
Ya hep risk misk işlerine giriyoruz da Nasreddin Hoca misali ya tutarsa diye yola çıkılmaz ki. Tutmazsa şampiyonluktan olma riskin var şimdi bu alınabilecek bir risk mi? Balotelli bir sol açık veya sağ açık olsaydı derdim ki bu riski alalım ama forvet öyle bir bölge değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Amokachi'nin oğulları 2 gündür u-21'de deneniyormuş. Beğenilirse kalıcaklarmış.

Biraz genden aldılarsa iki tane ayıboğanımız olabilir. :D Biri sol açık diğeri forvet oynuyormuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya hep risk misk işlerine giriyoruz da Nasreddin Hoca misali ya tutarsa diye yola çıkılmaz ki. Tutmazsa şampiyonluktan olma riskin var şimdi bu alınabilecek bir risk mi? Balotelli bir sol açık veya sağ açık olsaydı derdim ki bu riski alalım ama forvet öyle bir bölge değil.
sende haklısın ama şartlarımız ortada maddi sıkıntılar devam ediyor satmadan alamama olayı çok kötü

Çevrimdışı yigitcan1903

Akla mantığa uygun adamları son olaylardan sonra getirebileceklerini sanmıyorum
Ya bu tarz adamlar gelecek ya da mevcutla devam edicez
Bi sürpriz olmazsa lig başlar transfer döneminin sonlarına kadar bekleriz birileri düşer belki diye
Bi düşeşe daha ihtiyacımız var ama şans her zaman gülmüyor tabii

Çevrimdışı OrhanAker

Biraz genden aldılarsa iki tane ayıboğanımız olabilir. :D Biri sol açık diğeri forvet oynuyormuş.
Biri iyi çıksa yine iyi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

takımda siyahi forvet ve hızlı kanat oyuncusu ihtiyacı var :D

Çevrimdışı İhsan

Eto,balotelli hepsi ayrı risk taşıyor
Eto önemli katkı yapar,belki gomez kadar gol de atar ama etki olarak aynı şeyi yaratır mı şüpheliyim
Ama bunu yapması da bir şey tabii,şartlar zor
Balotelli ise hiç kimseyi sallamayabilir,tam bomba

Eto yaşlı,
Ballotelli Deli
Cenk Genç
Evet üçüde ayrı bir risk, ama üçü bir arada çok iş yapar. Toplamda 30 - 40 Gol atarlar
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ve Eto'o açıkladı! 'Beşiktaş'ta oynamak...' http://buff.ly/2akWzSm
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zekotha

Şu an zaten 3 tane forvet oyuncumuz var üstüne 2 tane daha alınacağını düşünenleri hayalperest buluyorum. Eto'o Balotelli Gomez ya da başka biri ama tek forvet gelir. Cenk de muhteşem bir forvet oyuncusu sadece Türk olduğu için hakettiği değeri görmüyor. 2 tane yabancı gelirse Cenk ne olacak? Bizim yurtdışına satma ihtimalimiz olan futbolcular Tolgay, Frei, Oğuzhan, Aras ve Cenk bunları bir şekilde parlatacak şekilde bir transfer politikamız olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Eto yaşlı,
Ballotelli Deli
Cenk Genç
Evet üçüde ayrı bir risk, ama üçü bir arada çok iş yapar. Toplamda 30 - 40 Gol atarlar

bence de 3lü paket en mantıklısı olur. eto'o 1 yıl oynasın 15-20 gol atsın cenk zaten bizim 13-14de o sıkıştırsın. balotelli satınalma opsiyonlu kiralık olsun tutarsa al parlat sat misali olsun bu senede 10+ skor yapsın oh miss...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence de 3lü paket en mantıklısı olur. eto'o 1 yıl oynasın 15-20 gol atsın cenk zaten bizim 13-14de o sıkıştırsın. balotelli satınalma opsiyonlu kiralık olsun tutarsa al parlat sat misali olsun bu senede 10+ skor yapsın oh miss...
Abi biraz hayal olmuş bu ya. Kaç maç yapıyoruz ki bu gol sayılarına ulaşacaklar?  Oynadıkları her maçta gol mü atacak bu adamlar? Maç başına 1 gol ortalamasına Ronaldo sahip dünyada sadece. Türkiye kupasında gol atan Balotelli'yi mi parlatacaksın? Biraz gerçekçi bakmak mantıklı. Eto'o Cenk artı Ömer yeter şu aşamada. Balotelli artı Eto'o ya o kadar maaş verecek paramız yok versek de alacağımızın karşılığı aynı oradan olmayacak en azından Balotelli tarafında.
Korku akıl katilidir.

Merak edenler , Adriano ile ilgili hic foto paylasilmiyor diyenler için.. :busted_cop:

Adriano Vodafone Arena yi gezmiş :eyes
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 10:20:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Bu arada neden foto gelmedigi de ortaya çıkmış

Adriano ile resmi sozlesme henuz imzalanmadigi ve KAP a aciklanmadigi icin Hastanede Çekilen ve servis edilen foto yonetime buyuk sıkıntı yaratmış ve fotolari çeken Acibadem calisanlarini tespit etmek icin çalışma başlatılmış.

Çevrimdışı tangaz

Abi biraz hayal olmuş bu ya. Kaç maç yapıyoruz ki bu gol sayılarına ulaşacaklar?  Oynadıkları her maçta gol mü atacak bu adamlar? Maç başına 1 gol ortalamasına Ronaldo sahip dünyada sadece. Türkiye kupasında gol atan Balotelli'yi mi parlatacaksın? Biraz gerçekçi bakmak mantıklı. Eto'o Cenk artı Ömer yeter şu aşamada. Balotelli artı Eto'o ya o kadar maaş verecek paramız yok versek de alacağımızın karşılığı aynı oradan olmayacak en azından Balotelli tarafında.

balotelli ilk çıktığı yıllarda hücumun sol tarafında da oynuyordu bu denenebilir her ikisi de alınması durumunda. soldan top taşıyabildiği gibi sağdan gelişen ataklarda içe girip arka direk bindirmesiyle pozisyon alması iyidir. 19 yaşındaydı bir maçını izlemiştim romaya karşı totti ve de rossi acımasızca tekmeler savuruyordu bu genç irisine ve milim sarsılmıyordu namıssız maç sonu 2 kişiyi kırmızı ile şutlatmıştı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada maaş konusunda o kadar paramız yok mottosu artık doğru değil. bu kavram stad açılmadan önce evet doğruydu çünkü doğru düzgün stad gelirimiz yoktu ama artık bu gelirimiz de var ŞL gelirlerimiz de olacak ve bu bağlamda oyuncu maaşlarının total gelirin belirli yüzdesini geçemez şartını sağlamamız çok da zor olmayacak. yönetim burada takım içi dengeleri çok oynatmamaya çalışıyor esas kriter bu. başkan bu sene 500bin forma satışı hedefi koymuş ve ben ŞL maçlarının da gazı ile ve olası şampiyonluğumuzla gerçekleştirilebilir bir hedef olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

balotelli ilk çıktığı yıllarda hücumun sol tarafında da oynuyordu bu denenebilir her ikisi de alınması durumunda. soldan top taşıyabildiği gibi sağdan gelişen ataklarda içe girip arka direk bindirmesiyle pozisyon alması iyidir. 19 yaşındaydı bir maçını izlemiştim romaya karşı totti ve de rossi acımasızca tekmeler savuruyordu bu genç irisine ve milim sarsılmıyordu namıssız maç sonu 2 kişiyi kırmızı ile şutlatmıştı...
boğa gibi adam hem güçlü hem hırslı abi olimpiyattan çok etkilenmişti vodafone arenada şaha kalkabilir bu adam  :)

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Gunaydin herkese...yonetimden bir krose bekliyorum acikcasi,everton'dan lukaku favorim,bu kadar sakinlik hayra alamet degil  :tabe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Ayni mesaj iki defa gitmis,pardon  :iblush:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada maaş konusunda o kadar paramız yok mottosu artık doğru değil. bu kavram stad açılmadan önce evet doğruydu çünkü doğru düzgün stad gelirimiz yoktu ama artık bu gelirimiz de var ŞL gelirlerimiz de olacak ve bu bağlamda oyuncu maaşlarının total gelirin belirli yüzdesini geçemez şartını sağlamamız çok da zor olmayacak. yönetim burada takım içi dengeleri çok oynatmamaya çalışıyor esas kriter bu. başkan bu sene 500bin forma satışı hedefi koymuş ve ben ŞL maçlarının da gazı ile ve olası şampiyonluğumuzla gerçekleştirilebilir bir hedef olduğunu düşünüyorum.
Bence hala sıkıntılı durumdayız. Maaş düzeni önemli. Halen elimizde satamadığımız ve satamazsak, kiralayamazsak bu sene boşa para ödeyeceğimiz aşağıdaki adamlar var.

Veli Kavlak
Mustafa Pektemek
Milosevic
Boyko (Ben kadroya bile gireceğini sanmıyorum bu sene)

Sırf bu dört adamın maaşı bonuslar hariç senelik 15 milyon TL..
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 10:39:03 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Basin harika ya

Beck, baba oldu haberi var hemen altina not dusmusler "gg transferi sonrasi gitmeyi dusunuyor"

Ben de bekliyordum bir senol gunesi gondermediler, hoca nezaman istifa edecek, diye tak haberi girmisler arap takimi 10milyon amerigan dolari veriyormus yillik.

Senol hocayi dubaiye gondersek karsiliginda 20myon dolar alsak bu saf parasini kullanabiliyor muyuz?

Çevrimdışı tangaz

aslında şu trabzonun aldığı genç çocuğu (bero) yatırımlık biz alabilirdik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basin harika ya

Beck, baba oldu haberi var hemen altina not dusmusler "gg transferi sonrasi gitmeyi dusunuyor"

Ben de bekliyordum bir senol gunesi gondermediler, hoca nezaman istifa edecek, diye tak haberi girmisler arap takimi 10milyon amerigan dolari veriyormus yillik.

Senol hocayi dubaiye gondersek karsiliginda 20myon dolar alsak bu saf parasini kullanabiliyor muyuz?
Tabiki para paradır  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: