2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348588 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Balotelli'nin bela bir tip olduğunu bilmeyen yok ama, bu kadarından da haberdar değildim :) Bildiğin psikopat! Bizim basın, ikinci maçta FETÖ'cü ilan eder bunu... Aman diyeyim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı tangaz

Velisi ile gitsin. Onu boş ver yemeği yaptın mı?

eve elimde malzemeler ile geldim bir baktım sembusek yapmış hanım ortadoğu mutfağından. bilmem bilirmisin ama görseli quesadillayı baya andırıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 01:13:22 AllstarUmut ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

eve elimde malzemeler ile geldim bir baktım sembusek yapmış hanım ortadoğu mutfağından. bilmem bilirmisin ama görseli quesadillayı baya andırıyor

Patile. İyi o da güzel.

Çevrimdışı acan07

Çevrimdışı Orhan

benim pampa o :D içten içten yürüdüm bakalım :D
Gece Gece iyi güldürdün ama  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Patile. İyi o da güzel.
Deniz ürünleriyle  aran nasıl ıstakoz nasıl bir şey yedin mi benim tadını en merak ettiğim deniz ürünü

Çevrimdışı acan07

Gece Gece iyi güldürdün ama  :kop:
:D west Ham a da çok yazdım iteleyelim diye . bilic prensini alır dedik almadı :D

Çevrimdışı AtayD

biraz konu dışı olacak ama kafama takılan bir detay var.. 2013-14 sezonundan beri stsl takımları (birkaç istisna dışında)niçin aynı numara fontunu kullanıyolar? estetik durmadıgı kanaatindeyim.

Çevrimdışı atalay

Deniz ürünleriyle  aran nasıl ıstakoz nasıl bir şey yedin mi benim tadını en merak ettiğim deniz ürünü

Bugün futboldan yemek gurmeliğine terfi ettim. Izgarası güzel, ama iyi bir yerde dene. Bence paellanın içinde de lezzetli oluyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Moleküler biyoloji ve genetik okumadım, bilemiyorum. @tangaz Çocuktan daha yeni haberim oldu.

Aklıma geldi şu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abartılacak bir yanı yok balık etine benziyor hafif karides gibi bir aroması var o kadar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı saricasi

Gomez Fiorentina'dan bonservisini istemiş.

Başkanın açıklaması, Gomez'in takım bulamaması vs. Çok mu detaylı düşünüyorum bilmiyorum, ama bir iki gündür sanki acayip bir kumpasın parçasıyız hissine kapıldım.

Gomez veda edermiş gibi yapıyor, biz alternatif arıyor gibi yapıyoruz, Gomez bonservisini alıyor, sonra gelip bize imza atıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün benim aklıma geldi bu soyledıgın  git gite ole bir sey vara yaklasıyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

en iyi deniz mahsulü balıktır. kılıç ve barbun çok lezzetliler ama bende her daim istavritin yeri ayrıdır, çocukluğumun lezzeti  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Var mı kokoreç tayfası ? :)

Çevrimdışı tangaz

Var mı kokoreç tayfası ? :)

kokoreç mevzuu akhisar deplasmanı sonrası dönmüştü geç kaldın  :lol:

Çevrimdışı Berat

kokoreç mevzuu akhisar deplasmanı sonrası dönmüştü geç kaldın  :lol:

Biliyorum vardım ya o zaman da yine patlatayım dedim saati geldi :D

Çevrimdışı tangaz

Biliyorum vardım ya o zaman da yine patlatayım dedim saati geldi :D

bira da lazım öyleyse sıcak hava da buz gibi iyi gider  :D

Çevrimdışı Berat

bira da lazım öyleyse sıcak hava da buz gibi iyi gider  :D

:serefe:

Çevrimdışı murat baltacı

Son durum nedir şimdi eto yu alıyoruz gomezde gerimi dönüyo :) eto-gomez-cenk forvet hattıyla rakiplere gol yağdırıyoruz ama böyle bi durumda sosanın takımda kalması şart asist kralınında kralı olur bu sene :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:39:22 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

o değilde bu alexisin gidişine @mylife1903  çok üzülecek.
Sorma abi burada tepki koyan arkadaslar alexisin degerini daha sonra arayacaklar.
Tiki mtikir parasini almak varken, yedek kalmayi istemeyen adam, karakterli adamdir.
Elimizdeki en hazir ve en iyi stoperdi ustelik eldekilerin hepsi tek tip yumusak, mulayim stoperler en serti tosic o da stoper oynayabilen bek.

Gelen adama bakacaz artik. Buyuk ihtimal uyum saglayamadi ulkeye kendi gitmek istedi. Ispanyol oyuncudan verim alamiyorsun ama cok zarar etmiyorsun abi, devamli takim bulunur.

Ulan yemek yemek dediniz, onu bunu yerken hizli trene gec kaldim, perisan oldum yollarda sonra, anca geldim sabah7de yuh

Çevrimdışı mylife1903

balotelli 1 yıllığına kiralandı 6.5 milyon euro opsiyonla detayları verecem ilerleyen zamanlarda  :)
Kozmetik isine benzemesin!

Çevrimdışı mylife1903

onu bekledim de gelmedi daha inşallah çok üzülmemiştir ..
Yok ben uzulmem, uzerim simdi gidip sacma sapan bir transfer yapacaklar bu cocugun da uyum sureci olacak falan filan derken, rodolfo daha gelecek derken ligin ilk yarisi bitecek.

Etiketler: