2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348594 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Beyler RESMİ HESAP GOMEZİ TEKRAR TAKİP ETMİŞ ????

twitter'da kulubün resmi Almanca sayfasıda hala takip ediyor gomezi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu sosyal medya olmasa napardık biz a dostlar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi Guti bile 1 bucuk sene de aşık oldu bu takıma gerçekten umudum var .

Gomez Fiorentina'dan bonservisini istemiş.

Başkanın açıklaması, Gomez'in takım bulamaması vs. Çok mu detaylı düşünüyorum bilmiyorum, ama bir iki gündür sanki acayip bir kumpasın parçasıyız hissine kapıldım.

Gomez veda edermiş gibi yapıyor, biz alternatif arıyor gibi yapıyoruz, Gomez bonservisini alıyor, sonra gelip bize imza atıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brci

twitter'da kulubün resmi Almanca sayfasıda hala takip ediyor gomezi

Fırtına öncesi sessizlik .. Haydi hayırlısı .

Çevrimdışı brci

Başkanın açıklaması, Gomez'in takım bulamaması vs. Çok mu detaylı düşünüyorum bilmiyorum, ama bir iki gündür sanki acayip bir kumpasın parçasıyız hissine kapıldım.

Gomez veda edermiş gibi yapıyor, biz alternatif arıyor gibi yapıyoruz, Gomez bonservisini alıyor, sonra gelip bize imza atıyor.

Akıl akıldan üstündür . Çok sevdim bu yorum ve olasılığı

Çevrimdışı 38life

Ve "100 yılın transfer operasyonu: 40 soruda Mario Gomez'i nasıl aldım." kitabının çıkışı.

Çevrimdışı tangaz

:upto:
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 00:32:26 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez hayalleri güzel. Ancak kendimize 2.ci bir hayal kırıklığı yaratıyoruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Mario Gomez hayalleri güzel. Ancak kendimize 2.ci bir hayal kırıklığı yaratıyoruz diye düşünüyorum.

olsun hayal kırıklığı bile ayrı güzel gomezin  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Gomez ile yenilgiler bile tatlı  :D :D

Çevrimdışı alimm

1 - 1.5 ay sakat olan lucas leiva'yı bizim başkan bedava alır ;) İi de olur aslında :D:D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

1 - 1.5 ay sakat olan lucas leiva'yı bizim başkan bedava alır ;) İi de olur aslında :D:D

başkan tüm taraftarı mezarcı yaptı  :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

olsun hayal kırıklığı bile ayrı güzel gomezin  :biggrinking:

Benim yıllar yıllar önce sevdiğim kıza söylediğim şey geldi aklıma: "Uğruna çektiğim en ufak acıyı, en büyük mutluluklara değişmem."

Ne olacak bu Mario Gomez aşkı  :) O da bizi böyle seviyor mudur?

Ta Ntvspordaki açıklamalarından sonra yakmıştım ben ağıtımı gerçi...

Çevrimdışı tangaz

ulan biliç durup durup küfrediyorum sana adamlar kazma milike falan bile 28 milyon eurolar ödüyor sen galaksi yıldızı töreye 20 milyon keş parayı çok gördün  :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim yıllar yıllar önce sevdiğim kıza söylediğim şey geldi aklıma: "Uğruna çektiğim en ufak acıyı, en büyük mutluluklara değişmem."

Ne olacak bu Mario Gomez aşkı  :) O da bizi böyle seviyor mudur?

Ta Ntvspordaki açıklamalarından sonra yakmıştım ben ağıtımı gerçi...

:duman:

http://twitter.com/EagleSharpness/status/758056144422203397
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

:upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fikret başkan transferleri hızlı bitirsin şl için kale arkasına takımın kareografisi hazırlansın bu arada ihsallah şl icin 3d birseyler hazırlanıyordurzira acılıs macındaki
sönük kaldı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:39:30 atalay ]

Çevrimdışı atalay

henrik larssonun oğlan 19 yaşına gelmiş acaba babasının genlerini almışmıdır? ona mı yürüsek? cenkin arkasındaki cenk rolü için olabilir mi? @atalay

Moleküler biyoloji ve genetik okumadım, bilemiyorum. @tangaz Çocuktan daha yeni haberim oldu.

Çevrimdışı Karabay

başkan fiorentinaya böyle bir gol atmaz. Heleki gecen seneki anlaşmadan sonra. Bunun milanın sosa için bize yaptığından farkı mı var

Çevrimdışı TURKahvesi

şu aşamada bana göre Sosa'nın yerini doldurabilecek yegane oyuncu Lucas Lima'dır
daha iyisi bulunursa ne mutlu bize
belki (umarım) bir el atar başkan ve yönetim.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 01:08:26 Özgür ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyimser gomez senaryosu : ülkenin 15 20 günde iyice düzelmesi ve gomezin takım bulamaması 4 m eurodan 2+ 1 yıllık sözleşme herkese iyi geceler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ulan biliç durup durup küfrediyorum sana adamlar kazma milike falan bile 28 milyon eurolar ödüyor sen galaksi yıldızı töreye 20 milyon keş parayı çok gördün  :akuma:
12'ye fittik onu bile vermedi halbuki töreyi çok iyi kullanıyordu

Çevrimdışı tangaz

Moleküler biyoloji ve genetik okumadım, bilemiyorum. @tangaz Çocuktan daha yeni haberim oldu.

olimpiyatlar için davet almış ama babası göndermemiş  :alala: @atalay

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 17:25:56 atalay ]

Etiketler: