2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348600 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gomez Fiorentina'dan bonservisini istemiş.

Başkanın açıklaması, Gomez'in takım bulamaması vs. Çok mu detaylı düşünüyorum bilmiyorum, ama bir iki gündür sanki acayip bir kumpasın parçasıyız hissine kapıldım.

Gomez veda edermiş gibi yapıyor, biz alternatif arıyor gibi yapıyoruz, Gomez bonservisini alıyor, sonra gelip bize imza atıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim yonetim bunu dusunur, planlar, anlatir ama alman adamin akli almaz, anlamaz yahu

Ya siz alternatif ararken bulursaniz birini, ya ben ortada kalirsam, tilkileri rahatsiz eder aklini

Çevrimdışı mylife1903

eve elimde malzemeler ile geldim bir baktım sembusek yapmış hanım ortadoğu mutfağından. bilmem bilirmisin ama görseli quesadillayı baya andırıyor
Yenge forumu mu okuyor yoksa, takip ediliyon reis.

Çevrimdışı mylife1903

Abartılacak bir yanı yok balık etine benziyor hafif karides gibi bir aroması var o kadar :D
Marmara denizinden buyukce yengecleri pavuryalari topla ayni iste tadi, oyle tvlerde gosterildigi gibi falan bir tadi yok. Yemesi havali, iyi satiyirlar, zeytinyagli dolmayi degismem be istakoza, luferden sonra yedigim en iyi balik eti ise kilic baligidir. Yemesi kolay, tembel adamim.

Futbol takiminin ahcisi olsam devamli kilicbaligi pisirirdim. Balik yemeyene tavuk diye kakalardim, kuru olmus diyene, diyet et diye sokardim, izgarasi da harika olur. Hem faydali hem diyet et, futbolcular yesin ozellikle mustafa gibi omega3 ihtiyaci cok olan kardeslerimiz var.

Çevrimdışı murat baltacı

Balotelli riskini alıyosak yanında etoyuda alalım hem q7 eto balotelliyi dizginler futbol oynaması için yönlendirir özellikle q7 ile iyi anlaşırlar bence ama tek başına balotelli büyük risk olur saçmalarda gecelere akarsa şampiyonluk gider he oynarsa enteresan işler yapar tabi öylede bi yetenek. Balotelli eto alınırsa birliktede oynayabilirler cenkte kenarda kozumuz olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nereye kadar yazacağız, hiç mi konuşmayacağız? Sadece soruyorum.
Periscope

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yenge forumu mu okuyor yoksa, takip ediliyon reis.

arasıra bakıyor zaten, bütün gün napıyorsun orda diye kavga ederken sokuşturuyor lafı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Marmara denizinden buyukce yengecleri pavuryalari topla ayni iste tadi, oyle tvlerde gosterildigi gibi falan bir tadi yok. Yemesi havali, iyi satiyirlar, zeytinyagli dolmayi degismem be istakoza, luferden sonra yedigim en iyi balik eti ise kilic baligidir. Yemesi kolay, tembel adamim.

Futbol takiminin ahcisi olsam devamli kilicbaligi pisirirdim. Balik yemeyene tavuk diye kakalardim, kuru olmus diyene, diyet et diye sokardim, izgarasi da harika olur. Hem faydali hem diyet et, futbolcular yesin ozellikle mustafa gibi omega3 ihtiyaci cok olan kardeslerimiz var.

abi kılıçbalığı en güzel tuza bulayıp oluyor böyle 2 parmak kalınlığında tuz hamuru hazırlanıp üzerini alçıya alır gibi kaplıyorsun fırında  ya da tandırda uzun uzun pişiriyorsun sonra çekiç+murç alçıyı kırıp çıkarıyorsun balığı ve hücuuuum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

atiba 2 senelik yeni sözleşme diyorlar maaşı da 1den 1,5a yükseltilmiş olumlu hamle....

Çevrimdışı İhsan

Adam topu kurtarmak için hiçbir refleks gösterme zahmetine girmiyor. Hep böyle çift kale maçlarda...

ofsayt diye hepsi durdu. Tekrar izle bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Satmasaydık daha da zararda olacaktık :)

Alexis

İşini yaptı, önemli gol attı ve gitti. Yolu açık olsun
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi kılıçbalığı en güzel tuza bulayıp oluyor böyle 2 parmak kalınlığında tuz hamuru hazırlanıp üzerini alçıya alır gibi kaplıyorsun fırında  ya da tandırda uzun uzun pişiriyorsun sonra çekiç+murç alçıyı kırıp çıkarıyorsun balığı ve hücuuuum  :D
abi tuzda balık enfes bir şeydir bende çok severim hayatımda yediğim en iyi balık büyük balık güzel oluyor tr de  en güzel balıklardan biride egede lagos ya lahoz derler Akdeniz'de grida oda çok güzeldir kaya balığı derinlerde yetişir tavsiye edilir yanına'da deniz börülcesi, atom,köpoğlu ve rakıyla beraber süper olur  :D :D@tangaz abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atiba 2 senelik yeni sözleşme diyorlar maaşı da 1den 1,5a yükseltilmiş olumlu hamle....
abi ben 2 bile verseler sesimi çıkarmazdım  Pektemek'den sonra :D güvenim sonsuz adama arkana bakmaya gerek yok jübile'den sonra kesinlikle kalmalı Beşiktaş'da

Çevrimdışı İhsan

Mario Gomez hayalleri güzel. Ancak kendimize 2.ci bir hayal kırıklığı yaratıyoruz diye düşünüyorum.

Beşiktaş bu işte.
Acı ve Sevinç aynı etki yaratıyor bizde. Bırak hayal kırıklığı olsun.

Ayrıca: Hayallerimizle çok iyi reklam yapıyoruz yurtdışında  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

ulan biliç durup durup küfrediyorum sana adamlar kazma milike falan bile 28 milyon eurolar ödüyor sen galaksi yıldızı töreye 20 milyon keş parayı çok gördün  :akuma:

Biz maalesef Transfer politikamızı Töre'nin gidişine bağladığımızı belli ettik.
WHU bunu bildiği için fazla vermedi. Nede olsa göndermek zorundaydık.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş bu işte.
Acı ve Sevinç aynı etki yaratıyor bizde. Bırak hayal kırıklığı olsun.

Ayrıca: Hayallerimizle çok iyi reklam yapıyoruz yurtdışında  :ebebe:
İhsan abi hayalden öte gomez 15 20 gün takım bulamazsa tekrar bize dönebilir Başkan bunu demek istedi pusuya yatmış bekliyoruz resmen  :D

Çevrimdışı İhsan

Balo gelsin. Eren de gelsin.

Balo-Cenk-Eren  :icool:
Balo - Cenk - Eto  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

İhsan abi hayalden öte gomez 15 20 gün takım bulamazsa tekrar bize dönebilir Başkan bunu demek istedi pusuya yatmış bekliyoruz resmen  :D

@Mehmet Ali C.
Gomez gelmez diye düşünüyorum.
Ama gelirse de hiç şaşırmam  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

abi tuzda balık enfes bir şeydir bende çok severim hayatımda yediğim en iyi balık büyük balık güzel oluyor tr de  en güzel balıklardan biride egede lagos ya lahoz derler Akdeniz'de grida oda çok güzeldir kaya balığı derinlerde yetişir tavsiye edilir yanına'da deniz börülcesi, atom,köpoğlu ve rakıyla beraber süper olur  :D :D@tangaz abi

@Mehmet Ali C. dur abicim daha kahvaltı bile yapmadım  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Balo - Cenk - Eto  :bandit:
Balotelli ile yola çıkmayalım lütfen. Adam kariyeri boyunca tüm sezondaki attığı gol sayısı 18 i geçmemiş. Mental sıkıntıları olan birisi, Quaresma'dan bir şekilde faydalanabiliyorsun ama Balotelli gibi forvet pozisyonunda olan bir adamdan beklentin gol atmasıdır, sırf deli dolu diye bu işe gireceksek elimizde patlar, yine Cenk'in eline bakarız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Biz maalesef Transfer politikamızı Töre'nin gidişine bağladığımızı belli ettik.
WHU bunu bildiği için fazla vermedi. Nede olsa göndermek zorundaydık.

aynen öyle abi bu büyük hatayı yaptığımız gün gibi ortada :(

Çevrimdışı tangaz

Balotelli ile yola çıkmayalım lütfen. Adam kariyeri boyunca tüm sezondaki attığı gol sayısı 18 i geçmemiş. Mental sıkıntıları olan birisi, Quaresma'dan bir şekilde faydalanabiliyorsun ama Balotelli gibi forvet pozisyonunda olan bir adamdan beklentin gol atmasıdır, sırf deli dolu diye bu işe gireceksek elimizde patlar, yine Cenk'in eline bakarız.

ben de öyle düşünüyorum. balotelli gibiler çıkar dünya kupası finalinde iz bırakır ne bileyim şampiyonlar liginde 3-4 gol atar gruplardan da çıkarır ama bunlar hep kısa parkur koşularıdır. lig gibi uzun parkurlarda istikrarlı ve güven veren kişilerle şampiyonluklar kazanılır ben balotelli gelirse derbilerde falan fark yaratsa da 15 golü geçemeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben de öyle düşünüyorum. balotelli gibiler çıkar dünya kupası finalinde iz bırakır ne bileyim şampiyonlar liginde 3-4 gol atar gruplardan da çıkarır ama bunlar hep kısa parkur koşularıdır. lig gibi uzun parkurlarda istikrarlı ve güven veren kişilerle şampiyonluklar kazanılır ben balotelli gelirse derbilerde falan fark yaratsa da 15 golü geçemeyeceğini düşünüyorum.
alınılabilir bir risk bence yıllık maliyeti 2 m euro civarı olursa Vodafone arenadaki atmosferde acayip işler de yapabilir çok acayip yetenekli bir adam ben şahsen istiyorum Beşiktaş ölüyü diriltir abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Eto,balotelli hepsi ayrı risk taşıyor
Eto önemli katkı yapar,belki gomez kadar gol de atar ama etki olarak aynı şeyi yaratır mı şüpheliyim
Ama bunu yapması da bir şey tabii,şartlar zor
Balotelli ise hiç kimseyi sallamayabilir,tam bomba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam çok daha muhteşem kadrolarla 18 golü geçememiş o da avrupa kupası lig filan dahil. Son iki sezonu zaten felaket durumda. 2 Maç parlar sonra yine başkalarının ayağına bakarız. Başkan böyle adamları seviyor ama tekrar ifade edeceğim burası rehabilitasyon merkezi değil 1-2 tane tuttu diye hep tutacak değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi ugurkartalizma

Günaydın forum.

Konunun adı yanlış kalmış.Artık 2016/17 Dünya Lezzetleri yapsak daha iyi olur gibi..

Etiketler: