2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347803 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Alinti

Benim takımım da Almanya'da oynarken İnönü'ye  Beşiktaş maçlarını izlemeye gelen Vodafone Arena'ya  ilk çıktığında gözleri dolan CENK TOSUN  varken
Eren ve  burak istemem sizin olsun.. BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU
CENK TOSUN'U EZDİRMEYİZZZ

+1903
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takimdan kim gitsin dediklerinde BİZ :tabe:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 23:11:37 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o ve eren ikisi birden düşünülüyormuş.eren çok para istemiş.murat özen söyledi.
Eto'o ile ilgili çok detay paylaşacaklarmış transfer bittikten sonra, patronları Beşiktaş'ın çıkarları için yazmamalarını istemiş bu detayları.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

ben bizim başkanın bir çılgınlık yapıp balotelliyi alacağını tahmin ediyorum  :biggrinking:

:us:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ETO'O BİTMİŞ :icool: diyolar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Eto'o ve eren ikisi birden düşünülüyormuş.eren çok para istemiş.murat özen söyledi.
Eto'o ile ilgili çok detay paylaşacaklarmış transfer bittikten sonra, patronları Beşiktaş'ın çıkarları için yazmamalarını istemiş bu detayları.

kıçı kırık eren yıllık 2,5 istemiş sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

ömer bu golü @Necmi abiye hediye etmiş  :bandit:
@tangaz bende arada bir futbol oynadığımda güzel goller atıyorum
ama bu beni Beşiktaşın forveti yapmıyor :bandit: bak hayatımda gördüğüm en yavaş oyuncu demiyorum
hayatımda gördüğüm en yavaş insanlardan biri zaten hiç 90 dakika oynayamamasınında bir nedeni vardır illaki
bir hoca bilemi düşünmez bu iyi golcü 90 dakika oynatayım diye adam ligin en vasat takımında bile
son on dakikada oyuna girebiliyordu. :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz bende arada bir futbol oynadığımda güzel goller atıyorum
ama bu beni Beşiktaşın forveti yapmıyor :bandit: bak hayatımda gördüğüm en yavaş oyuncu demiyorum
hayatımda gördüğüm en yavaş insanlardan biri zaten hiç 90 dakika oynayamamasınında bir nedeni vardır illaki
bir hoca bilemi düşünmez bu iyi golcü 90 dakika oynatayım diye adam ligin en vasat takımında bile
son on dakikada oyuna girebiliyordu. :D

ben sadece son vuruşları ülkedeki kazma golcülere nazaran baya iyi diyorum temposuna falan bişi demiyorum abi @Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 23:18:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı atalay

Yarın Hoffenheim ile hazırlık maçı var. Oynaması halinde Sebastian Rudy'i takip etmek gerek. Süle, Schär, Vargas da var lakin bu isimlerin transfer ihtimalleri pek yüksek değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Eren'in bonservisi 4 milyon yıllık istediği 2 milyonun üzerindeymiş.

Çevrimdışı Ersoy

Sosa'ya Fiorentina'da talip olmuş 8M ye gidebilir Milan veya Fio'ya kapışsınlar hatta Fio ile pazarlığa Gomez'i de ekleyebilir miyiz ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brci

Beyler RESMİ HESAP GOMEZİ TEKRAR TAKİP ETMİŞ ????

Çevrimdışı Kalyoncu

kıçı kırık eren yıllık 2,5 istemiş sanırım
İstesin abi o :) bende oturduğum yerde 2.5 istiyorum kimsenin verdiği yok.mustafa pektemek nasıl yapıyor bunu bilmiyorum işinin ehli bir arkadaş.

Çevrimdışı Bishamon

Yarın Hoffenheim ile hazırlık maçı var. Oynaması halinde Sebastian Rudy'i takip etmek gerek. Süle, Schär, Vargas da var lakin bu isimlerin transfer ihtimalleri pek yüksek değil.

Vargas olabilir aslında.Klupte çok kötü oynuyor

Çevrimdışı cursedofdragon

bırakmışmıydı ki ?

Çevrimdışı Kalyoncu

Takibi bırakmışmıydı?

Çevrimdışı brci

bırakmışmıydı ki ?
Aynen bırakmıştı o gün açıklamayı yaptığı gün mesela gökhan töre , serdar , günay bunları hep bıraktı Mario neden duruyor ???

Çevrimdışı onurturan

o değilde bu alexisin gidişine @mylife1903  çok üzülecek.
onu bekledim de gelmedi daha inşallah çok üzülmemiştir ..

Çevrimdışı EagleForce

Mourinho, Balotelli ile olan bir anısını anlatıyordu; maçın 43 üncü dakikasında sarı kart görmüş. devre arasında 15 dakikanın 14 dakikasını Balotelliye atılmaması konusunda uyarmaya harcamış. maç başlamış ve kırmızı...

Senol Hoca'ya guveniyoruz ama sihirbaz da degil sonucta. Mario kolay kolay adam olmaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa bizim bir taraftarın şampiyonluk kupası ile çekilmiş fotoğrafını beğenmiş kalacak naz yapıyor hala :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen bırakmıştı o gün açıklamayı yaptığı gün mesela gökhan töre , serdar , günay bunları hep bıraktı Mario neden duruyor ???

ilginç :)

Çevrimdışı doganay

bu herif dediyse doğru olma ihtimali yüksek
Ne demis ki  :)

Sosa isi tamamdir gibi birsey olsa gerek ama  :D

Etiketler: