2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347018 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bu basına diyecek kelime bulamıyorum.  Beşiktaş da yaparak dökümü Alexis Delgado gitti deyip algı oluşturma çabasındalar. Yazıklar olsun...!

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Turco

Ömer'in harika golü, net gözükmüyor ama kalede boyko var galiba  :lol:

Çevrimdışı mülkübey

Hadi Cenk bunlardan bir tık ötede diyelim

ama özellikle Pektemek Ömer gibi Tr ligi için bile vasat forvet hattımız varsa  eto kabul edilebilir bir risk bence

Gomez- eto -Cenk - Ömer  olsa çok daha iyi olurdu tabi .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı saricasi

Ne kadar çabuk telaşlanıyorsunuz anlamıyorum, ona bakarsanız fabride borsaya hiç bildirilmedi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yasin02

Fikret Orman dün Gomez yerine, Mario belkide şimdi çıkar gelir demişti sanırım. O Mario, Mario Mandzukic olamaz mı acep  :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fikret Orman dün Gomez yerine, Mario belkide şimdi çıkar gelir demişti sanırım. O Mario, Mario Mandzukic olamaz mı acep  :D

Mario Balotelli daha olası :P

Çevrimdışı bjk4ever

tv.de adriano bu yıl için FFP.yi 150bin euro etkileyecek die bilgi geçtiler. ona istinaden arkadaşlar sanırım benzer formülü zikretmiş olabilirler.

Bir denetci olarak aciklayayim. Cunku ayni aptalligi Emre Bol da yapmistim televizyonda. Fenerbahce'nin butcesi var, cunku Nani'den alacagi para nakit, ama Skrtel'e odeyecegi para 2 taksit ve bu fark ediyor vs diye atmisti kafadan.
Oyle bir durum yok; accounting'de matching principle denen olay var. Taahhutler ve alacaklar olustuklari donemde deftere yazilir. Alacak/verecek transferinin ne zaman olacagi senin donem karini/zararini etkilemez, sadece cash flow'unu etkiler. Ki mantiksal olarak zaten bunun bir izahi yok; cunku bu sekilde biz 49 milyonunu seneye (anlasmamiz bittigi zaman) odemeyi kabul ederek 50 milyonluk transfer yapabiliriz. Mantiksiz tabii. Adriano icin 600.000 euro odemeyi 2016'da taahhut ettiysek o accounting period'da muhasebe edilir tumuyle. Yani tv'dekiler sallamislar her zamanki gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bide sürekli bizim kadroya yaşlı diyenler ve huzur evine döndük diyenler şu kadroya baksınlar.Normalde burda paylaşmamam gerekiyor biliyorum ancak görün diye paylaşıyorum.

Buffon : 38
Barzagli : 35
Chiellini : 31
Bonucci : 29
Evra : 35
Dani Alves : 33
Khedira : 29
Marchisio : 30
Pjanic : 26
Higuain : 28
Dybala : 22

Çevrimdışı abdusta

https://twitter.com/ovuncozdem/status/757996431466696704

Adriano imza olayı;

Barcelonadan ilerirde daha çok topçu alacağımız için bilinmesinde fayda var

Barcelonada sözleşmeler 31 temmuzda biter,Bu nedenle imza gunu 1 Agustos a kadar Adriano kampa katılamıyor

saygılar

Çevrimdışı sosyalkartal

Gençler hazırmıyız balotelli beşiktaşta  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Adriano imza olayı;

Barcelonadan ilerirde daha çok topçu alacağımız için bilinmesinde fayda var

Barcelonada sözleşmeler 31 temmuzda biter,Bu nedenle imza gunu 1 Agustos a kadar Adriano kampa katılamıyor

saygılar
Ya da bizim başkan, oyuncunun SSK'sı ay başında işlemeye başlasın diye geciktiriyor olabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ömer'in harika golü, net gözükmüyor ama kalede boyko var galiba  :lol:

Evet hocam Boyko kalede, emmee büüle de gol yenmez  :D

twitter.com/AlkolukBaskan/status/757957051637194752
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yasin02

Bide sürekli bizim kadroya yaşlı diyenler ve huzur evine döndük diyenler şu kadroya baksınlar.Normalde burda paylaşmamam gerekiyor biliyorum ancak görün diye paylaşıyorum.

Buffon : 38
Barzagli : 35
Chiellini : 31
Bonucci : 29
Evra : 35
Dani Alves : 33
Khedira : 29
Marchisio : 30
Pjanic : 26
Higuain : 28
Dybala : 22

Mandzukic ile ilgili üst üste 2. mesajım olacak: Mandzukic, hazır yedek kalmışken ,ki sanırım Zaza'da halen Juve'de, Beşiktaş'ımıza gelmesini çok isterim biliyorum benim isteğimle olacak iş değil :D ancak başkan zamanında "Gomez giderse daha iyisi gelir." sözünü eto'o veya balotelli için söylememiş olmalı.
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı tangaz

Evet hocam Boyko kalede, emmee büüle de gol yenmez  :D

twitter.com/AlkolukBaskan/status/757957051637194752

ömer bu golü @Necmi abiye hediye etmiş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sağlam bilgi mi yoksa heyecan yapalım die sallıyomusun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

delgado gitmis quaresmayla kankaydı yeni kankisi adriano olsun
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

:mj: gönder abi gönder

Çevrimdışı onurturan

10 dakka böyle oynasa yeter .
Ama unutmamak gerek bizden başka hiçbir takımın kalesinde Boyko yok..

Çevrimdışı İhsan

Ofsayt diye kimse müdahale etmemiş gibi duruyor.
Iptal edilen golü mu necmi abiye layık gördün 😂
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

O değilde Sosa ve Gomez kalırsa efsane bir kadro olucak zira sadece stoper transferi yapıp sezonu kapatıcak yönetim

Gomez

Quaresma - Sosa -  Aras

Oğuzhan - Atiba

Adriano - Transfer - Rhodolfo - GG77

Fabri
Yedekler :Tolga, Tolgay , Cenk,Frei,Olcay,Marcelo,Necip

Arasın yerine dzus isterim acıkcası bursa vermez ama adamlarda laz inadı var dzus olmazsa Etoda olur tek stoper transferi ile kapatmayalım kanat forvet arkası kullanırız
ama hepsi hayal iste  :bawling:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

O değilde Sosa ve Gomez kalırsa efsane bir kadro olucak zira sadece stoper transferi yapıp sezonu kapatıcak yönetim

Gomez

Quaresma - Sosa -  Aras

Oğuzhan - Atiba

Adriano - Transfer - Rhodolfo - GG77

Fabri
Yedekler :Tolga, Tolgay , Cenk,Frei,Olcay,Marcelo,Necip

Arasın yerine dzus isterim acıkcası bursa vermez ama adamlarda laz inadı var dzus olmazsa Etoda olur tek stoper transferi ile kapatmayalım kanat forvet arkası kullanırız
ama hepsi hayal iste  :bawling:

Bu gidiş forma alıp sırtıma 'Transfer' yazdırcam ☺
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu gidiş forma alıp sırtıma 'Transfer' yazdırcam ☺

:evillol:
Hep bu yönetim son gün bırakıyorlar transfer isini neden böyle yapıyorlar ondan sonra oyuncunun maliyeti artıyor diyor baskan sen
son gün bırakırsan tabi artar adam mecbur alıcak diye yükseltiyor fiyatı
Sadece Beşiktaş

Etiketler: