2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350714 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Stopper

Pepe? dersem

ismi hiç geçmedi dünkü basın toplantısında :))

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı onder23

gomez'in gelirken ne vereceği belli miydi ?
Gomez her ne kadar az oynasada üst düzey futbol oynadı eto kaç senedir üst düzey maç yapmadı anzi de sonra ssmpdoria da geçen sene Antalya da.  Ayrıca gomez kariyeri için geldi bize bir amacı gayesi vardı ben eto da onu göremiyorum

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Adriano neden imzalamadi hala

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Kartal Ç

Oyuncuların kariyerleri ve saha için oyun tarzlarından bağımsız olarak, 2016-2017 sezonu için 90 dakikalarda takıma total faydaları açısından bakarsak,

A) Şampiyonlar ligi için,
B) Avrupa ligi için,
C) TR ligi için,
D) Haftada 2 maç oynanan periyotlar için / 10 günde 3 maç oynanan periyotlar için,

31 yaşındaki bir gomezin gidip 35 yaşındaki etonun gelmesiyle, geçen sezona göre gol yollarında kaliteyi arttırmış mı oluruz yoksa düşürmüş mü ?

Tamamen bilgi amaçlı soruyorum. Yaşın etkisi atiba misali oyuncunun kendisine bakmasıyla doğrudan alakalı bir durum. gs ye geldiğinde 35 yaşında olan drogbanın katkısı ortada.

Anket mi yapsak  :D

Çevrimdışı Tolga

Eto'o geçen sezon Türkiye'ye gelip Antalya'da 20 gol atmış olmasaydı bu yaşta yurt dışından alıp getirmek büyük risk olurdu katılıyorum.

Fakat geçen sezon bu lig de Antalyaspor formasıyla gayet başarılı oldu ve neler yapabileceğini gördük. Yurt dışından oyuncu getirmek zaten zordu ve son olaydan sonra iyice zorlaştı.

Ayrıca Kulübün mali durumu da ortada.

Bunları düşündüğümüz zaman Eto'o işimizi bu lig de görür. 1+1 yıllık sözleşme yapılır, gelecek yaz zaten yeni bir forvet alırız eğer istenirse Eto'o ile 1 yıl daha uzatırız olur biter.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez her ne kadar az oynasada üst düzey futbol oynadı eto kaç senedir üst düzey maç yapmadı anzi de sonra ssmpdoria da geçen sene Antalya da.  Ayrıca gomez kariyeri için geldi bize bir amacı gayesi vardı ben eto da onu göremiyorum

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomez'i aldığımızda sakatlıktan çıktı gol bile atamıyordu :)

Yeniden biz hayata döndürdük onu :)

Bitmiş denilen eto antalyaya yatmaya geldi para için geldi denilen eto 20 gol attı :)

Adamın amacı yok diyorsunuz adam 25 gol altında atarsam paramın yarısını almam diyor.Son kez şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diyor ? :)

Demek ki amacı var :)

Çevrimdışı brkntcnr

Stoper olarak kimlerle görüşüyoruz ve adaylarımız kimler?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sarp

Adriano 'nun konuşulan paralara barcelona tarafından serbest bırakılmayacagi yazıyor.

Adriano 'nun konuşulan paralara barcelona tarafından serbest bırakılmayacagi yazıyor.

?

Çevrimiçi Samet Ç

Kim yazıyor onu.  :alala: :alala:

Çevrimdışı Tolga

Stoper olarak kimlerle görüşüyoruz ve adaylarımız kimler?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gustavo Gomez, Mathieu ve son olarak Vida basında yazıldı...

Çevrimdışı doganay

Stopper

Pepe? dersem

ismi hiç geçmedi dünkü basın toplantısında :))

saygılar

o piskopata futbol oynamasi yasaklanip ,lisansi iptal edilmeli.
Besiktas'a yakistirmayi ise asla Kabul edilemz.

Bunu ancak cani ruyhlu biri yapabilir.

şu adriano neden kamp'a katılmıyor ya.Herkes birşeyler uyduruyor  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Transfer bitmemiş olsaydı başkan, basının önünde açık açık Adriano'yu transfer ettik falan demezdi.

Transfer bitmemiş olsaydı başkan, basının önünde açık açık Adriano'yu transfer ettik falan demezdi.

iyide bu adam neden kamp'a katılmıyor neden birtane fotoğrafını paylaşmadık resmi hesaptan ?

Çevrimdışı doganay

Adriano imzalamamis olsa, Istanbul'a gelip Besiktas formasi giyermiydi.

Çevrimdışı Tolga

iyide bu adam neden kamp'a katılmıyor neden birtane fotoğrafını paylaşmadık resmi hesaptan ?
Bilemiyorum ama transferde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı Türkiye'ye getirmezdik ya da stadı gezdirmezdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/bjkigdir/status/757961235208044545

Mehmet Çiftçi kolpacının önde gidenidir, adamı Milliyet'ten bile kovdular.

1 hafta önceki bir haberi yeni sanıp yazıyor da olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Eto'o'nun takımda olmasını herkes ister ama kafalarda "acaba yeter mi? acaba büyük maçlarda karakter ortaya koyar mı?" soruları var..
geçen sene ligde attığı 20 golun 5ini fener gs ve Beşiktaşa atmış ve bunu
antalyada oynarken yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz attığı diğer gollere bakarsan
bursa osmanlı konya başakşehir akhisar gibi ligin kalburüstü takımlarına atıldığını görürsün
buda zor maçlarda çok ciddi karakter koyduğunu gösterir @Yusuf Tekeli
renklilerden 7 puan almış bir takımdan bahsediyoruz bir tek bizden puan alamadılar
heleki feneri eto'o tek başına yendi hocaları bile yoktu adamların şampiyonluktan olduğu maçtı o maç
antalyaya yenildikten sonra bir daha toparlanamadılar.

Çevrimdışı atalay

Onay vermediğim bir oyuncunun daha ömrü kısa sürdü. Adios Amigo!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

geçen sene ligde attığı 20 golun 5ini fener gs ve Beşiktaşa atmış ve bunu
antalyada oynarken yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz attığı diğer gollere bakarsan
bursa osmanlı konya başakşehir akhisar gibi ligin kalburüstü takımlarına atıldığını görürsün
buda zor maçlarda çok ciddi karakter koyduğunu gösterir @Yusuf Tekeli
renklilerden 7 puan almış bir takımdan bahsediyoruz bir tek bizden puan alamadılar
heleki feneri eto'o tek başına yendi hocaları bile yoktu adamların şampiyonluktan olduğu maçtı o maç
antalyaya yenildikten sonra bir daha toparlanamadılar.

Abi ama bu sene Şampiyonlar Ligi de var. Allah korusun Cenk'e bişey olsa 90 dakika oynamak zorunda olacak her maç.

Aslında yanlış ifade etmişim, karakter elbette koyacaktır ama bedeni kaldırabilir mi diye endişelerim var..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mavi Tuna

Alexis Delgado, İspanyol Aleves takımı ile anlaşmış ve kulüpten ayrılmış.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Etiketler: