2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348566 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada İstanbul'da güzel Meksika restoranı falan var mı? Bir ara canım acayip Taco çekiyordu bulamadım hiçbir yerde  :bawling:

Meksika restaurantı soruyosun istediğin şey Taco oldu mu şimdi :D Valla söverek yaparlar ben söyleyim sana :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Koyden indim sehire filminde zeki alasyanin altinlari saydigi unutukmaz bir sahne vardir
Hah bu herifin adini duyunca aklima o sahne geliyor ama altin yerine ceviz

Dohuzmindohsanzekiz dohuzmundohsantohuz, ben baskan olacam mi emmi
Bir ihi uc

Ahaha. Ceviz dedi adam gerçekten, ciddi ciddi yayınladı bunu internetten. Internetten yayınladı diyorum bak, kahvede arkadaşlarıyla konuşurken söylemedi yani.

Başkan olacağım dedi, sonra ceviz dedi. "50 lira üyelik aidatlarıyla amatör şubeleri ihya edeceğim" dedi.

Muazzam bir özgüven, Galatasaray Lisesi mezunu olmanın sonucu mu acaba?

Çevrimdışı Bishamon

Meksika restaurantı soruyosun istediğin şey Taco oldu mu şimdi :D Valla söverek yaparlar ben söyleyim sana :evillol:

Örnekti sadece  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ne için kullandığından bağımsız konuşuyorum, elbette bir yere faydası oldu.

Ama bu sene transferde bonservis olarak kullanamıyoruz işte. Hiç bir yere harcamayıp bankaya yatırsaydık da bonservis ödemesi olarak kullanamayacaktık.
Para varsa kulup fb gibi yapsin deniyor yahu, hani bonservis deeel, serbest kalma bedeli, biz deeeel atif odedi, gibi
Uefa da bunu yedi, yersen

Bence uefa bunu yemez, semsiyeyi soktular zaten yakinda acmaya calisirlar.

Servis yollarindan bir bypass yapilabilir ama kotu yola dusmeye, esseen aklina garpuz gabugu sohmaya gerek yok, uefa ne diyosa o

Ayagimizi yorganimiza gore uzatalim bu uefa keske yd zamani patlatsaydi tokati simdiye iki tane fazladan sampiyonlugumuz olurdu.

Opsiyonlu kiralik almak istedigimiz oyuncu icin en iyi yontem. Al 1000 yuro simdi kalan 9.999.000yuro seneye

Çevrimdışı tangaz

Meksika mutfağından 'Quesadilla' @tangaz basit ve lezzetli.

dayanamadım google amcaya sordum sevdim bu yemeği tam benlik akşama yapayım ben bunu @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum ben 15 sene yalnız yaşadım her yemeği yaparım elim de yatkındır el lezzetim de fevkaladedir ama okumuş adam gibi olamayız.
portakallı pekin ördeği de yapabiliyor musun abi  :evillol: :evillol: :evillol: :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada İstanbul'da güzel Meksika restoranı falan var mı? Bir ara canım acayip Taco çekiyordu bulamadım hiçbir yerde  :bawling:

İstanbul'da Tacofit vardı tavsiye ederim duruyorsa

Nispetiye Caddesi No:42 A (Nispetiye), İstanbul

Bu arada tortilla olsada yesek.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 16:01:49 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı atalay

@atalay yemek ismi değil tarif lazım şimdi google amcaya kim soracak bir de yanlış tarif çıkar karşımıza rezil kepaze oluruz  :D bir de ben çok acılı yemek yiyemiyorum kıpkırmızı olurum bir de saçlarımın dibi kaşınır  :icool:

Jülyen doğranmış tavuğu sarımsak, soğan ve baharatlar ile pişirip, tortillanın içine koyuyorsun. İçine mozzarelle - cheddar - dil peyniri de kullanabilirsin. Ben kırmızı, sarı, yeşil biberli ballı yapıyorum. Sonra tortillayı tavada kızartıp, yiyorsun.  :D @tangaz 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#SONDAKİKA | MARİO GOMEZ Kendisini Taşıyan Özel Uçakla Saat 17:00 da İstanbul'a Gelecek Ve BEŞİKTAŞ Yönetimiyle Son Kez Masaya Oturacak.. (NTVSPOR)

Beyleeerrr :ishock:

Edit : Kolpa galiba Ntv nin resmi sitesinde yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

İstanbul'da Tacofit vardı tavsiye ederim duruyorsa

Nispetiye Caddesi No:42 A (Nispetiye), İstanbul

Bu arada tortilla olsada yesek.

Sağ ol uygun olduğum bir zaman giderim  :D

Çevrimdışı tangaz

portakallı pekin ördeği de yapabiliyor musun abi  :evillol: :evillol: :evillol: :D

yapmadım ama tarifini ver hemen yapayım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

#SONDAKİKA | MARİO GOMEZ Kendisini Taşıyan Özel Uçakla Saat 17:00 da İstanbul'a Gelecek Ve BEŞİKTAŞ Yönetimiyle Son Kez Masaya Oturacak.. (NTVSPOR)

amma trolleniyorsun ha yunus :D  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yav heyecandan çakmağı yiyodum az daha :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Jülyen doğranmış tavuğu sarımsak, soğan ve baharatlar ile pişirip, tortillanın içine koyuyorsun. İçine mozzarelle - cheddar - dil peyniri de kullanabilirsin. Ben kırmızı, sarı, yeşil biberli ballı yapıyorum. Sonra tortillayı tavada kızartıp, yiyorsun.  :D @tangaz

@atalay dayanamayıp yemek.com dan baktım sen daha güzel tarif etmişsin onlar 2 saat yok julyen doğra şöyle böyle gevelemişler ben senin tarifi bal hariç uygulayacağım  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dayanamadım google amcaya sordum sevdim bu yemeği tam benlik akşama yapayım ben bunu @atalay
karides varsa tereyağlı acı soslu karides tavsiye ederim abi atıştırmalık olur tabi

Çevrimdışı Tolga

:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Çelişkiyi kes :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Tortlla nereden bulunabilir.Bildiğin lavaş olsa olmuyor mu  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Euer mario yok artık gitti
Mecnun oldunuz iyice  :D

Çevrimdışı tangaz

migroslarda bulunuyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada içerden birisi olduğum için bilgi vereyim, restauranta gidip ucuz bir şey isterseniz hem garson azarlanıyor hem de söverek yapılıyor o yemek :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada içerden birisi olduğum için bilgi vereyim, restauranta gidip ucuz bir şey isterseniz hem garson azarlanıyor hem de söverek yapılıyor o yemek :evillol:

Gidip nachos söyleyeceğim  :D :D

Çevrimdışı atalay

@atalay dayanamayıp yemek.com dan baktım sen daha güzel tarif etmişsin onlar 2 saat yok julyen doğra şöyle böyle gevelemişler ben senin tarifi bal hariç uygulayacağım  :ok:

Bunu yap, sonra Fajitas tarifi vereceğim.  :D

Tortillayı büyük marketlerde rahat bulursun. Bulamazsan ince lavaş al ki tavada kıtır kıtır olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gidip nachos söyleyeceğim  :D :D

Şefi can evinden vurursun :kop:

Etiketler: