2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347878 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler ETO'0 yu begenmeyenler zamaninda Eto'o Interde , Barcadaki performasıni gösteremez diyenlerdir :tabe: :tabe:

Form Geçici klas kalicidir !!! Geçiniz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş yöneticileri dün Jose Sosa ile tekrar bir araya geldi. Teklif yapıldı. Artık iş tamamen Sosa'ya bırakıldı. 3 öneri yapıldı;
1. Teklif; Sözleşmeye zam yapalım takımda kal.
2. Teklif; 10 Milyonu euro getir ayrılalım.
3. Teklif; Eğer istemiyorsan FİFA'ya başvuracağız.

İnternette geçiyor.
  ütopik bir şey olmaz sosaya hiçbir Avrupa takımı o parayı vermez.

Çevrimdışı tangaz

araplar versin biz de önümüze bakalım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Drogba ile Eto yu kisyaslamayin diyenlere de ayrica tavim

Drogba hem kariyer olarak hemde Golcüluk olarak cok mu Ustun Eto'o dan ??

Bence degil..

Çevrimdışı Turco

Vay arkadaş 36 yaşındaki adamı öyle bir tarif ettin ki, bizi de gömdün ha.  :D

Normal bi insan için birşey değil abi ama futbolcu için o yaş fazladır bana göre. İstisnalar hariç tabi. İbrahimoviç kuvvet testinde takım rekoru kırmış ben bu adamın yaşına bakmam mesela. Vücudunda gram yağ bulunmayan Atiba'nın yaşına bakmam. Fil kuvvetine sahip Drogba'nın da pek yaşına bakmam. Ama Eto farklı benim gözümde.

Bildiğim şeyler var ama söyleyemiyorum maalesef !!! O da bana kalsın.

Mesele sadece Eto değil, beni tedirgin eden şey takımın yaş ortalaması.

Çevrimdışı Berat

6 - 6.5 civarı teklif gelse kulüp elden çıkarır zaten :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Form geçici klas kalıcıdır...

Çevrimdışı Yankee

Bu arada İstanbul'da güzel Meksika restoranı falan var mı? Bir ara canım acayip Taco çekiyordu bulamadım hiçbir yerde  :bawling:

Picante'yi önerebilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Normal bi insan için birşey değil abi ama futbolcu için o yaş fazladır bana göre. İstisnalar hariç tabi. İbrahimoviç kuvvet testinde takım rekoru kırmış ben bu adamın yaşına bakmam mesela. Vücudunda gram yağ bulunmayan Atiba'nın yaşına bakmam. Fil kuvvetine sahip Drogba'nın da pek yaşına bakmam. Ama Eto farklı benim gözümde.

Bildiğim şeyler var ama söyleyemiyorum maalesef !!! O da bana kalsın.

Mesele sadece Eto değil, beni tedirgin eden şey takımın yaş ortalaması.

Şahsen Türkiye Ligi'nin kalitesini düşününce, Eto'o nun yaşını çok problem etmiyorum. Hatta sadece sahadaki varlığıyla rakip savunmayı bozup da diğer oyunculara skor üretme şansı yaratabilir.

Ama eğer bildiğin ve Beşiktaş'ın menfaatine olacak bilgilerin varsa paylaşman iyi olur, belki bir sosyal medya örgütlenmesi ile hata yapılmasının önüne geçilebilir.

Gazetta dello Sport'un iddiasına göre, Alman yıldız Floransa ekibinin Avusturya'daki sezon öncesi kampına katılmak istemediğini ve geleceğiyle ilgili kararı kendisinin vermek istediğini kulübüne iletti.

Mario Gomez'in bu isteğine Mor Menekşeler'in ne cevap vereceği merakla beklenirken, Wolfsburg ve West Ham United'ın da ilgilendiği Alman yıldız için Borussia Dortmund'un 7 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı gelen haberler arasında...

Haber Kaynağı: Htspor

Çevrimdışı Turco

Şahsen Türkiye Ligi'nin kalitesini düşününce, Eto'o nun yaşını çok problem etmiyorum. Hatta sadece sahadaki varlığıyla rakip savunmayı bozup da diğer oyunculara skor üretme şansı yaratabilir.

Ama eğer bildiğin ve Beşiktaş'ın menfaatine olacak bilgilerin varsa paylaşman iyi olur, belki bir sosyal medya örgütlenmesi ile hata yapılmasının önüne geçilebilir.

Bildiğim şeyi kimse ile paylaşamam sorun da burda zaten. Paylaşırsam bana bunu söyleyenin başını yakarım ekmeğiyle oynarım o da olmaz tabii ki. Hayırlısı neyse o olsun...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağatay

geriden gelerek okuyorum da tangaz abi ve atalay'ı şu yemek muhabbeti yüzünden esefle kınıyorum

Çok ciddiyim 

Ayrıca açım... :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Drogba ile Eto yu kisyaslamayin diyenlere de ayrica tavim

Drogba hem kariyer olarak hemde Golcüluk olarak cok mu Ustun Eto'o dan ??

Bence degil..
Drogba aklas bir golcüdür seviye olarak Ba ile ölçülür.
Eto'o elittir. onun klasmanı messi CR ibrahimovic Gomez RVP ayarıdır.
Elit bir forvetin ölüsü bu ligde 20-25 atar nitekim antalyada attı.
Beşiktaş antalya değil arkadaşlar mukayeseniz bile şık olmuyor hiç bir
oyuncuya Beşiktaşda antalyada verilen taviz verilmezde oyuncu böyle bir şeyi teklif
edemezde Bizim çalışmalarımız daha ağırdır o nedenle geçen senenin üstüne koyacağı kesin
her şeyden öte futbol oynama arzusu olan daha eleğini asmamış oyuncu elbette uzun süreli
kontrat yapamayız ama bir yıl çok rahat götürür ligi diğer taraftan tecrübe olarak çok şey katacaktır takıma
cenke ozi kerim aras gibi oyunculara vereceği artıları düşünün.

Drogba aklas bir golcüdür seviye olarak Ba ile ölçülür.
Eto'o elittir. onun klasmanı messi CR ibrahimovic Gomez RVP ayarıdır.
Elit bir forvetin ölüsü bu ligde 20-25 atar nitekim antalyada attı.
Beşiktaş antalya değil arkadaşlar mukayeseniz bile şık olmuyor hiç bir
oyuncuya Beşiktaşda antalyada verilen taviz verilmezde oyuncu böyle bir şeyi teklif
edemezde Bizim çalışmalarımız daha ağırdır o nedenle geçen senenin üstüne koyacağı kesin
her şeyden öte futbol oynama arzusu olan daha eleğini asmamış oyuncu elbette uzun süreli
kontrat yapamayız ama bir yıl çok rahat götürür ligi diğer taraftan tecrübe olarak çok şey katacaktır takıma
cenke ozi kerim aras gibi oyunculara vereceği artıları düşünün.
Bende ayni seyi söylüyorum abi Drogba Eto dan ustun bir Golcü degilki

Drogbayi Goklere çıkarıp Eto yu gomenlere kiziyorum ben :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Gazetta dello Sport'un iddiasına göre, Alman yıldız Floransa ekibinin Avusturya'daki sezon öncesi kampına katılmak istemediğini ve geleceğiyle ilgili kararı kendisinin vermek istediğini kulübüne iletti.

Mario Gomez'in bu isteğine Mor Menekşeler'in ne cevap vereceği merakla beklenirken, Wolfsburg ve West Ham United'ın da ilgilendiği Alman yıldız için Borussia Dortmund'un 7 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı gelen haberler arasında...

Haber Kaynağı: Htspor

Dortmund daha 3 gün önce en yetkili ağızdan ilgilenmediğini açıkladı, hala bu haberi yapıyorlar.

Çevrimdışı Berat

Pancu futbol hayatını noktalamış.

Çevrimdışı onder23

Eto nun gelmesini istemeyenler burda eto nun kariyerini yaptıklarını tartışmiyor sadece 35 yaşına gelmiş bir oyuncunun Beşiktaş a ne vereceginden emin değiller

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Eto nun gelmesini istemeyenler burda eto nun kariyerini yaptıklarını tartışmiyor sadece 35 yaşına gelmiş bir oyuncunun Beşiktaş a ne vereceginden emin değiller

Ben kendi adıma neler yapabileceğini 3 aşağı 5 yukarı tahmin edebiliyorum. Mario Gomez geçen sene Beşiktaş'a gelirken de camiada homurdanmalar vardı çünkü Fiorentina kariyeri oldukça kötü geçmişti ama geldi buraya ve gol kralı oldu. Ha belki Etoo'nun yaşını handikap olarak değerlendirilebiliriz fakat geçen sene Antalya'da çok iyi bir sezon geçirmiş takımının gol yükünü fazlasıyla çekmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Ligin seviyesini düşünecek olursak bunun yanına da maddi yetersizlikleri eklersek Etoo transferi şuan için Gomez etkisi yaratabilecek tek oyuncu gibi gözüküyor. Ben böyle düşünüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eto'o'nun takımda olmasını herkes ister ama kafalarda "acaba yeter mi? acaba büyük maçlarda karakter ortaya koyar mı?" soruları var..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doganay

Eto kalsin Antalya'nin emekli futbolcusunu bize yakistiramiyorum. Antalya'ya gitmeden once bize gelseydi olurdu. O gobekle zor oynar bizde, hamle oyuncusu olarak sonradan oyuna alirsin kritik zamanda son 15-20 dk is gorur ama bize 1.golcu lazim.
Cenk Tosun'da daha o tecrubeyi edinemedi, hemen sinirleniyor gereksiz agresif davranislara giriyor. Biraz daha pissin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o'nun takımda olmasını herkes ister ama kafalarda "acaba yeter mi? acaba büyük maçlarda karakter ortaya koyar mı?" soruları var..
Karakterin kralını koyar, CL yarı finalinde Inter'de Barca'ya karşı 10 kişi kalmış takımda sol bek oynadı bu adam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomez'in gelirken ne vereceği belli miydi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Karakterin kralını koyar, CL yarı finalinde Inter'de Barca'ya karşı 10 kişi kalmış takımda sol bek oynadı bu adam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama işte bedeni müsade edecek mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

bu adriano kampa ne zaman katılacak ?

Etiketler: