2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348560 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi Ömer'e nasıl güvenebiliyorsunuz ki ? Son hazırlık maçında vasattı
yetersiz.
Yapacak bir şey yok şartlar böyle
Ben de isterim iyi bir golcünün gelmesini

Çevrimdışı tangaz

Bunu yap, sonra Fajitas tarifi vereceğim.  :D

Tortillayı büyük marketlerde rahat bulursun. Bulamazsan ince lavaş al ki tavada kıtır kıtır olsun.

yenge mutfakta iyi sanırım  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Kaşarlı tost isteyen var mı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu yap, sonra Fajitas tarifi vereceğim.  :D

Tortillayı büyük marketlerde rahat bulursun. Bulamazsan ince lavaş al ki tavada kıtır kıtır olsun.

Fajita baharatının 1 kavanoz fiyatı 70-80 TL arası değişiyor yalnız :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Vurmayın beni ama MP, Ömer'den çok daha iyi.Sağlıklı kalabilse iyi olurdu ama  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

amma trolleniyorsun ha yunus :D  :evillol:
Yok olm ya haberi kopyaladiktan sonra resmi sayfaya baktım yok oyle bir haber :s20: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kaşarlı tost isteyen var mı :D
Karışık tercih ederim :bandit:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:21:30 atalay ]

Çevrimdışı Turco

Bu konuda çok ısrarcısın ama Eto'o bu takımda rahat oynar 90 dakikada
çıkarır o resimler geçen sene ham vücutla çekilmiş resimler daha sonra idman yediğinde vücudu bayağı
fit oldu 36 yaşda senin dediğin gibi bitik bir yaş değildir doğru yetersiz futbolcular fizikleriyle
oynadığı için 36 yı göremezler ama biz Eto'o dan bahsediyoruz kaldıki  36 değil 35 yaşında
35 ine 4 ay önce girdi yaşla sürekli algı yapıyorsun daha öncede olcayı 30 gösterdin sanırım
2 ay önce 29 a girdi. kendini haklı çıkarmak için birer sene ekliyorsun. Eto'o golcü kimliğiyle
gomezi donunda sallar Antalya gibi bir takımda çiftlik gibiyken 20 gol attı Beşiktaş antalya değil
gomez iyi golcü ama ceza sahasında her buluştuğu 4 pozisyondan biri belki gol olur ama eto'o
ceza sahasında buluşursa goldür o top kiminle oynadığının bir önemi yok.hiç koşmasa kutunun içinde kalsa 3-4
topla buluştururuz. Antalyada olduğu gibi orta sahadan top almak gibi bir derdide yok Beşiktaş zaten topu yıkar
bize lazım olan o topu kaleye sokacak adam yani oynasın gelecek sene gomezden fazla gol atacaktır.
birde forvet değil forvet arkası olarakta oynatabilirsin ilerdeki pas asist katkısı müthiş olur oziye cenke katacağı
katkıyı düşünemiyorum bile bırak oynamasını kulübe için bile transfer ederim.
Dünya futbol tarihinin en iyi on golcüsünü saysan Eto'o içinde olur. Ben Eto'o yu bir sene Beşiktaş forması içinde göreyim
daha başka ne isterim.

Abi yaşlarının üstüne +1 eklememin sebebi yılbaşından sonra yaşlarına +1 eklenecek olmasından kaynaklı.
Yoksa -1 +1 pek fazla önemi yok, ama aldığımız adam en nihayetinde yeni yaşına Beşiktaş forması ile gireceği için değişen pek birşey olmuyor. Bir yaş çok şey değiştirmez Eto 35 yaşında olsun 34 olsa da benim için birşey değişmeyecek 32'ye kadar kabulum. Atiba gibi ise en fazla 34'ü kabullenirim.

Eto'yu iyi izledim, dediğin özellikler adamda mevcut ama 75'den sonra adam cesede dönüyor. Sokarlar sağlık kontrolüne, güç-kuvvet, yağ oranı gibi tüm raporlar olumlu çıkarsa eyvallah.

Ama bu fotoğrafa iyi bak abi adam morgan freeman gibi çıkmış, dede gibi çıkmış, yaşı yüzüne vurmuş. Yüzündeki kırışıklıklar yogunluk belirtisi, yaşını belli bariz ediyor.

Çevrimdışı TURKahvesi

çıldırtırsınız siz yemin ediyorum
şu yemek huyunuzdan vazgeçin artık
sizler buradan dile getirdikçe millet yutkundukça yutkunuyor
yeter kesin şu yemek mevzusunu  :)

Çevrimdışı saricasi

Beşiktaş yöneticileri dün Jose Sosa ile tekrar bir araya geldi. Teklif yapıldı. Artık iş tamamen Sosa'ya bırakıldı. 3 öneri yapıldı;
1. Teklif; Sözleşmeye zam yapalım takımda kal.
2. Teklif; 10 Milyonu euro getir ayrılalım.
3. Teklif; Eğer istemiyorsan FİFA'ya başvuracağız.

İnternette geçiyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı cursedofdragon

Yapacak bir şey yok şartlar böyle
Ben de isterim iyi bir golcünün gelmesini

cenk,ömer değil en kötü eto gelir :)

Çevrimdışı yigitcan1903

cenk,ömer değil en kötü eto gelir :)
Onun da şartları önemli
Bakalım artık

Onun da şartları önemli
Bakalım artık
şart mart yok oyuncu sözlemesine madde koydurmuş :)

Eto bizde oynamak istiyor antalyada tutamaz yani :)

Çevrimdışı yigitcan1903

şart mart yok oyuncu sözlemesine madde koydurmuş :)

Eto bizde oynamak istiyor antalyada tutamaz yani :)
Oyuncunun da şartları olabilir
Buranın Beşiktaş olduğunu hissedecek bir sözleşme yapılırsa olur

Çevrimdışı Berat

2 M € yeter  :bandit:

oyuncunun şartları antalyadan daha az ücrete imza atarım.
25 gol altında atarsam paramın yarısını almam.
son kez şampiyonlar liginde oynamak istiyorum :)

Bizim isteğimiz tek şey disiplinli olması antalyada arkadaşları 1 gün izin alırken ona 2 gün veriliyormuş bu tip maddeleri koydurucaz sözleşmesine başka birşey yok :)

Çevrimdışı tangaz

oyuncunun şartları antalyadan daha az ücrete imza atarım.
25 gol altında atarsam paramın yarısını almam.
son kez şampiyonlar liginde oynamak istiyorum :)

Bizim isteğimiz tek şey disiplinli olması antalyada arkadaşları 1 gün izin alırken ona 2 gün veriliyormuş bu tip maddeleri koydurucaz sözleşmesine başka birşey yok :)

antalyada fahri elçi gibi görevleri de vardı  :D bir de kendi vakfı ile baya mesai yapıyordu. mesela altın top ödülüne gidiyorum başkan deyip gidiyordu. bunları büyük takımlarda yapması ahengi bozabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yaşlarının üstüne +1 eklememin sebebi yılbaşından sonra yaşlarına +1 eklenecek olmasından kaynaklı.
Yoksa -1 +1 pek fazla önemi yok, ama aldığımız adam en nihayetinde yeni yaşına Beşiktaş forması ile gireceği için değişen pek birşey olmuyor. Bir yaş çok şey değiştirmez Eto 35 yaşında olsun 34 olsa da benim için birşey değişmeyecek 32'ye kadar kabulum. Atiba gibi ise en fazla 34'ü kabullenirim.

Eto'yu iyi izledim, dediğin özellikler adamda mevcut ama 75'den sonra adam cesede dönüyor. Sokarlar sağlık kontrolüne, güç-kuvvet, yağ oranı gibi tüm raporlar olumlu çıkarsa eyvallah.

Ama bu fotoğrafa iyi bak abi adam morgan freeman gibi çıkmış, dede gibi çıkmış, yaşı yüzüne vurmuş. Yüzündeki kırışıklıklar yogunluk belirtisi, yaşını belli bariz ediyor.

Vay arkadaş 36 yaşındaki adamı öyle bir tarif ettin ki, bizi de gömdün ha.  :D

antalyada fahri elçi gibi görevleri de vardı  :D bir de kendi vakfı ile baya mesai yapıyordu. mesela altın top ödülüne gidiyorum başkan deyip gidiyordu. bunları büyük takımlarda yapması ahengi bozabilir.

eğer gelirse yapamacağının eto'da farkında :) Büyük takımın nedemek olduğunu bilen adam sonuçta barça'da oynadı :)

Çevrimdışı onurturan

migroslarda bulunuyor
evet ben de ekşide gördüm şimdi
ben de yapacam canımı çektirdiniz.. :acim: :acim: :acim:

Vay arkadaş 36 yaşındaki adamı öyle bir tarif ettin ki, bizi de gömdün ha.  :D

35 yaşında 36 değil henüz  :)

Seneye 36 olucak :)

Şenol Güneş takımlarında gol kralı olan oyuncular:

1995/1996 - Şota Arveladze (25)
2004/2005 - Fatih Tekke (31)
2011/2012 - Burak Yılmaz (33)
2014/2015 - Fernandao (22)
2015/2016 - Mario Gomez 26)

Bakalim yeni Gol kralimiz kim olacak :naughty: :eyes

bu yaş mevzusuna da takılmayan bu kadar önemli olan oyuncunun kendini kaç yaşında hissettiği :)

Guti bize 33 yaşında geldi mesala kendini istanbulun barları yerine Beşiktaş'a verseydi efsane olurdu :)

Pirlo 37 yaşında halen oynuyor :)

Quaresma 32 yaşında 33 yaşına girecek halen döktürüyor :)

Etiketler: