Bu konuda çok ısrarcısın ama Eto'o bu takımda rahat oynar 90 dakikada
çıkarır o resimler geçen sene ham vücutla çekilmiş resimler daha sonra idman yediğinde vücudu bayağı
fit oldu 36 yaşda senin dediğin gibi bitik bir yaş değildir doğru yetersiz futbolcular fizikleriyle
oynadığı için 36 yı göremezler ama biz Eto'o dan bahsediyoruz kaldıki 36 değil 35 yaşında
35 ine 4 ay önce girdi yaşla sürekli algı yapıyorsun daha öncede olcayı 30 gösterdin sanırım
2 ay önce 29 a girdi. kendini haklı çıkarmak için birer sene ekliyorsun. Eto'o golcü kimliğiyle
gomezi donunda sallar Antalya gibi bir takımda çiftlik gibiyken 20 gol attı Beşiktaş antalya değil
gomez iyi golcü ama ceza sahasında her buluştuğu 4 pozisyondan biri belki gol olur ama eto'o
ceza sahasında buluşursa goldür o top kiminle oynadığının bir önemi yok.hiç koşmasa kutunun içinde kalsa 3-4
topla buluştururuz. Antalyada olduğu gibi orta sahadan top almak gibi bir derdide yok Beşiktaş zaten topu yıkar
bize lazım olan o topu kaleye sokacak adam yani oynasın gelecek sene gomezden fazla gol atacaktır.
birde forvet değil forvet arkası olarakta oynatabilirsin ilerdeki pas asist katkısı müthiş olur oziye cenke katacağı
katkıyı düşünemiyorum bile bırak oynamasını kulübe için bile transfer ederim.
Dünya futbol tarihinin en iyi on golcüsünü saysan Eto'o içinde olur. Ben Eto'o yu bir sene Beşiktaş forması içinde göreyim
daha başka ne isterim.
Abi yaşlarının üstüne +1 eklememin sebebi yılbaşından sonra yaşlarına +1 eklenecek olmasından kaynaklı.
Yoksa -1 +1 pek fazla önemi yok, ama aldığımız adam en nihayetinde yeni yaşına Beşiktaş forması ile gireceği için değişen pek birşey olmuyor. Bir yaş çok şey değiştirmez Eto 35 yaşında olsun 34 olsa da benim için birşey değişmeyecek 32'ye kadar kabulum. Atiba gibi ise en fazla 34'ü kabullenirim.
Eto'yu iyi izledim, dediğin özellikler adamda mevcut ama 75'den sonra adam cesede dönüyor. Sokarlar sağlık kontrolüne, güç-kuvvet, yağ oranı gibi tüm raporlar olumlu çıkarsa eyvallah.
Ama bu fotoğrafa iyi bak abi adam morgan freeman gibi çıkmış, dede gibi çıkmış, yaşı yüzüne vurmuş. Yüzündeki kırışıklıklar yogunluk belirtisi, yaşını belli bariz ediyor.