-Adriano geldiyse eğer beklerimiz gerçekten Türkiye için çok yeterli düzeye gelecek.

(benim beklentim şampiyonluk.CL ilerleyen dönemler için öncelik olmalı)
-kale Fabri nin et mi,balık mı çıkacağına bağlı.kocamaaaaaan bir ????
-Açıklarımız bence şuan yetersiz.Kerim den pek beklentim yok.Olcay ı çok seviyorum sahada maçın tamamında olmasa da olması gereken bir oyuncu.Aras ı zamanında çok izledim.Eski Aras gibi dönse bile iyi oyuncu olmasına rağmen bize seviye atlatamayacağını düşünüyorum.Q7 eğer rekabeti hissetmezse beni korkutuyor açıkcası.Umarım bu senede takımı sahiplenmeye devam eder.açık pozisyonu için 1 üst düzey yardımcı forvet oynayabilecek transfer lazım
- Forvet malum
- Stoper için eldeki oyuncuların hiçbiri banko 11 oyuncusu değil benim gözümde.En kalitelisi Marcelo.Kesinlikle yumuşak ve sakar.PSV döneminden bu yana aynı.Bu yönü gelişemedi.Kafa topları ise harika.Rhodolfo yu beğenmeyenlerdenim.Lider karakterli ancak çok ağır ve kolay çalım yiyebiliyor.Kafa topları ve birazda ayağı düzgün.Alexis-Milo bir şekilde gönderilmeli.Tosic yetersiz olmasına rağmen hem sol bek hem sol stoper durumu nedeniyle kadro için önemli.Ayrıca Adriano gerekirse sol stoper oyanayabiliyor

- Veeeee en sorunlu bölge orta saha.Sosa yı artık saymıyorum.Bedenen burda olsa da ruhen çoktan gitti.Elde var atiba oğuzhan tolgay+necip en az 2 transfer şart oğlu şart.bu bölge hayati önem taşıyor.Umarım gözden kaçırmazlar.
Bu kadar kötü defans hattıyla,kaleciyle şampiyon olduk.Gomez i yeniden hayata döndürdük.Bunu orta sahamızla yaptık
Aslında olması gereken 2 STOPER-2 ORTA SAHA-1 AÇIK VE 1 SANTRAFOR
Beklentim 1 STOPER-1 ORTA SAHA VE 1 SANTRAFOR