2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354064 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

"tolgay - kucka - ozzy" üçlü orta sahası....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Veli yok. Tolgay'ın rolü belirsiz + sakat. Sosa da soru işareti olursa oraya versatil bir orta saha oyuncusu gerek. Sosa'nın oyun içi katkısını + skorerliğini satın almak kolay iş değil. Zaten en skorer kenar + golcünü kaybetmişsin.

Çevrimdışı brkntcnr

Juve Higuain i almış. Mandzukic' i bize kiralarlar mı acaba?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Baya bi vefasız çıktı Sosa. Baya baya vefasız.

Yazıklar olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

yazılanların gerçeklik payı varsa çok karlı bir hamle oldu  5.5 + kucka kiralık...31 yaşındaki futbolcuyu 5,5 satmak başarıdır bence.. yaptıgı şu terbiyesiz hareketlerine ragmen   kritik goller kritik asistlerle şampiyonlugumuzda katkısı olmuştur..yolu açık  şansı bol olsun :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı 38life

Sosa ile ilgili twitter açıklamasından sonra söylediklerim hala geçerli. Baya geçerli...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veli yok. Tolgay'ın rolü belirsiz + sakat. Sosa da soru işareti olursa oraya versatil bir orta saha oyuncusu gerek. Sosa'nın oyun içi katkısını + skorerliğini satın almak kolay iş değil. Zaten en skorer kenar + golcünü kaybetmişsin.
sosa,töre ve gomez kağıt üzerinde çok ciddi kayıp bu kayıplarla geçen sezon kadar gol atabileceğimizi sanmıyorum o yüzden daha az gol yememiz şart

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş, Jose Sosa için AC Milan'dan gelen €5.5M + Juraj Kucka teklifini kabul etti. Kucka kampa katılacak.
Orhan Yıldırım / Fanatik

böyle bir haber var.

Kucka'yı çok beğenmiyorum ama zaten 6'ya razıysak 500 bin euro'ya Kucka'ya kim hayır der? Ama gelgelelim haberin doğru olduğuna zerre kadar inanmıyorum.

Benim photoshop'u profil yapmışsın bakıyorum  :D

Çevrimdışı 38life

Eslem Öztürk zu CSKA Sofia  :lol:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şampiyon kadrodan gitmesini istemediğin 3 adam say deseler Gomez-Sosa-Atiba derdim. Gomez gitti Sosa gidiyor. Atibada gitmek istedi. Bir şampiyon olduk ülkeyi bi uzaylılar basmadı.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı TURKahvesi

Juve Higuain i almış. Mandzukic' i bize kiralarlar mı acaba?

haberin kaynağı nerede gösterirmisin rica etsem
gerçekten bu olursa Mandzukic neden olmasın kiralik olarak (gerekirse Vodafone karşılar kendisine vereceği ücreti)

Çevrimdışı brkntcnr

haberin kaynağı nerede gösterirmisin rica etsem
gerçekten bu olursa Mandzukic neden olmasın kiralik olarak (gerekirse Vodafone karşılar kendisine vereceği ücreti)
@DiMarzio' da gördüm twitter da da tüm spor sayfaları yazmış 94 milyonluk fesih bedelini ödeyerek almışlar.

TRANSFER - Gonzalo Higuain, Juventus'ta. Juve, €94M çıkış opsiyonunu ödeyerek oyuncuyu aldı. (SKY)
Bir de bu var.

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 13:46:27 brkntcnr ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:41:10 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

http://twitter.com/Lodbjk/status/756800532174499840
5 milyon € sunu alırız oyuncu da onlara kalır :D

Çevrimdışı 38life

Bryan Ruiz bizim olsa ne güzel olurdu...

Çevrimdışı kartal190321

hamle şansımız çogaldı
g.töre:3 m euro
sosa  :5.5 m euro
atınç  :1 m euro
alexis:1 m euro  satılırsa
miloseviç:1 m euro satılırsa yada kiralık
ömer: kiralık
mustafa: kiralık
veli: gönderilebilir

11 m euro yakın para eder
marcelo:1,2 m euro
adriano:800 bin euro

9 m euro transfer bütçemiz var gibi

matheu  kiralık
eto   3 m euro  alınma ihtimalı olabilir artı ömer verilir
g.gomez  5  m euro  alınabilir
bony kiralık alınabilir
gençlerden  irfan
osmanlıdan  musa
kayseriden  ogulcan   bu futbolcularıda  en az bir tanesini zorlarsın  almak için seneye ödemek koşuluyla borservisleri bi şekilde alınabilir bir kaç yılın kadrosunu kurmuş olursun..karanlık tablo birden tersine döndü umarım sosadan 5.5 gelir :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı TURKahvesi

@DiMarzio' da gördüm twitter da da tüm spor sayfaları yazmış 94 milyonluk fesih bedelini ödeyerek almışlar.

TRANSFER - Gonzalo Higuain, Juventus'ta. Juve, €94M çıkış opsiyonunu ödeyerek oyuncuyu aldı. (SKY)
Bir de bu var.

şimdi gördüm sayende
o zaman hep beraber Mandzukic'e çök çök çök diyelim başkan ve yönetime baskı yapalım
yeterki Mandzukic'i ikna etsin.

Çevrimdışı brkntcnr

şimdi gördüm sayende
o zaman hep beraber Mandzukic'e çök çök çök diyelim başkan ve yönetime baskı yapalım
yeterki Mandzukic'i ikna etsin.
Ellerinde higuain, dybala, mandzukic ve zaza var. Zaza da kiralasak güzel transfer olabilir.

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayindaki gerçekler!!

Sosa ayrılmadı,kendisinin disiplinsiz liği nedeniyle Şenol hocanın diğer oyuncuların
ahenk ve moralini bozmaması için kadro dışı bırakıldı ve Istanbula gönderildi.

Milan Sosayı 4 milyon euro ya almak istediği bile doğru değildir,Teklif 3,5 milyon euro ve 4 e çıkabileceği şeklindeydi ve hiç değişmedi
6 milyon- veya Oyuncu takası +para ise hiç doğru değildir,Milan gibi uyanık klup Beşiktaşdan oyuncu takasına girince ustune para ister
Peki kim uyduruyor bu haberleri?Beşiktaşı hazmedemeyen Türk spor medyası,Uyanın Kartallar!!

Beşiktaş ise Milanın teklifini reddettiği gibi,kendilerini  oyuncularını ayarttığı için önceki Sosa - Milan görüşme belgeleriyle FIFA ya şikayet edebilir.
Bu durumda Milana 1 yıl transfer yasagı,Sosaya ceza,Menejerinin ise lisansı iptal olabilir

Sosaya verilen kadro dışı ve kendi çalışmasını kendi yapması için verilen programa Sosa dakikası dakikasına uymak zorunda
hemde hiç istemediği Istanbul da

Bu durumda katılmaması - aksatması hala mız mız etmesi neticesinde hergun için para cezası işleyecek.

Tekrar ediyorum sizde italyan medyasına  bakın,Milan ın Sosa isteği falan yok,ancak neredeyse cuzi bir bonservisle bedavaya gelirse kabul edecek
Para düşkünü Sosa da para cezasıyla hayatının dersini alıyor boyle devam ederse futbol hayatı bitebilir.

Saygılar
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 14:06:17 abdusta ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosa olayindaki gerçekler!!

Sosa ayrılmadı,kendisinin disiplinsiz liği nedeniyle Şenol hocanın diğer oyuncuların
ahenk ve moralini bozmaması için kadro dışı bırakıldı ve Istanbula gönderildi.

Milan Sosayı 4 milyon euro ya almak istediği bile doğru değildir,Teklif 3,5 milyon euro ve 4 e çıkabileceği şeklindeydi ve hiç değişmedi
6 milyon- veya Oyuncu takası +para ise hiç doğru değildir,Milan gibi uyanık klup Beşiktaşdan oyuncu takasına girince ustune para ister
Peki kim uyduruyor bu haberleri?Beşiktaşı hazmedemeyen Türk spor medyası,Uyanın Kartallar!!

Beşiktaş ise Milanın teklifini reddettiği gibi,kendilerini  oyuncularını ayarttığı için önceki Sosa - Milan görüşme belgeleriyle FIFA ya şikayet edebilir.
Bu durumda Milana 1 yıl transfer yasagı,Sosaya ceza,Menejerinin ise lisansı iptal olabilir

Sosaya verilen kadro dışı ve kendi çalışmasını kendi yapması için verilen programa Sosa dakikası dakikasına uymak zorunda
hemde hiç istemediği Istanbul da

Bu durumda katılmaması - aksatması hala mız mız etmesi neticesinde hergun için para cezası işleyecek.

Tekrar ediyorum sizde italyan medyasına  bakın,Milan ın Sosa isteği falan yok,ancak neredeyse cuzi bir bonservisle bedavaya gelirse kabul edecek
Para düşkünü Sosa da para cezasıyla hayatının dersini alıyor boyle devam ederse futbol hayatı bitebilir.

Saygılar

o zaman ne diye duruyor başkan ve yönetim derhal şikayet etsin her geçen saniye dakika saat aleyhimize işliyor.

Çevrimdışı 38life

JOSE SOSA: "Artık Türkiye'de kalmak istemiyorum. Gerekirse futbolu bırakır, Arjantin'e dönerim. Kariyerime kendim karar veririm." (NTV Spor)

Çevrimdışı brkntcnr

Haberlere bakarsak;
5 sosadan
5 gomezden gelecek gibi.
2,5 töreden geldi.
Bunlar gerçekleşirse
12.5 milyon hakkımız olacak. 1.2 marcelo, 800 adrianoya gidecek. Elde 10.5 milyon kalacak. Santraforu kiralarsak 10.5 a 10 numara ve stoper transferi yapılabilir. Geçen yıldan daha iyi takım kurulabilir.

Çevrimdışı mylife1903

JOSE SOSA: "Artık Türkiye'de kalmak istemiyorum. Gerekirse futbolu bırakır, Arjantin'e dönerim. Kariyerime kendim karar veririm." (NTV Spor)
Densiz bak hele

Çevrimdışı Ersoy

Haberlere bakarsak;
5 sosadan
5 gomezden gelecek gibi.
2,5 töreden geldi.
Bunlar gerçekleşirse
12.5 milyon hakkımız olacak. 1.2 marcelo, 800 adrianoya gidecek. Elde 10.5 milyon kalacak. Santraforu kiralarsak 10.5 a 10 numara ve stoper transferi yapılabilir. Geçen yıldan daha iyi takım kurulabilir.

Sosadan 5 gelmez bence.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Etiketler: