2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370639 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

halen gelmedi mi daha bu adriano :D

bizim marcelo ve rodolphonun eşlerini devreye sokmak gerek arasınlar yengeyi de fazla mızmızlanmasa  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Günaydın

Sosa nın Beşiktaşın istediği rakamlara gitmesi çok zor,eger 1 yılı kalmış olsaydı elden bir şekilde çıkması mantıklı
Italyan medyasından okudugum iş askıda olmayacak gibi,bütün Olay Sosa nın Milan da oynama arzusu üzerine ucuza kapatabilirmiyiz senaryosu üzerine kurulu
Sosa İtalyada başarılı olabilecekmi buyuk soru işareti diye yazılmıştı.
Görünen ,Sosa 1 yıl daha bizimle paşa paşa topunu oynayacak.

Velevki satıldığı düşünelim,yerine alınabilecek kişi ETO olabilir

Oguzhan ve ETO  kesinlikle  Sosa yı aratmazlar

ama sorun Eto nun bonservisinde Antalya borç batagında hem Etonun maliyetinden kurtulmak hemde bonservisden kazanmak istiyor
Başkanın Bonservis direncini kırması gerekecek,ama karşısında araba satıcısı Başkan var

saygılar

Çevrimdışı tangaz

bu leverkusendeki kiesslingin son durumu nasıl acaba? tam hocanın istediği santrafor tipi bence. ayrıca yanındakileri de golle buluşturabilme kabiliyetinde bir sitili var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

Günaydın

Sosa nın Beşiktaşın istediği rakamlara gitmesi çok zor,eger 1 yılı kalmış olsaydı elden bir şekilde çıkması mantıklı
Italyan medyasından okudugum iş askıda olmayacak gibi,bütün Olay Sosa nın Milan da oynama arzusu üzerine ucuza kapatabilirmiyiz senaryosu üzerine kurulu
Sosa İtalyada başarılı olabilecekmi buyuk soru işareti diye yazılmıştı.
Görünen ,Sosa 1 yıl daha bizimle paşa paşa topunu oynayacak.

Velevki satıldığı düşünelim,yerine alınabilecek kişi ETO olabilir

Oguzhan ve ETO  kesinlikle  Sosa yı aratmazlar

ama sorun Eto nun bonservisinde Antalya borç batagında hem Etonun maliyetinden kurtulmak hemde bonservisden kazanmak istiyor
Başkanın Bonservis direncini kırması gerekecek,ama karşısında araba satıcısı Başkan var

saygılar
Günaydın abi

Sosa bir sene daha kalırsa sence katkı sağlar mı ?

saygılar

Çevrimdışı arena_t2000

Ntv adriano imzaladi dedi simdi

Çevrimdışı kyiv

Takımın yaş ortalaması yükselmeye başladı. Önümüzdeki sezon sonunda 2,3 genç yerli veya gurbetçi transfer zorunluluk olacak gibi.

Çevrimdışı Kalyoncu

bu leverkusendeki kiesslingin son durumu nasıl acaba? tam hocanın istediği santrafor tipi bence. ayrıca yanındakileri de golle buluşturabilme kabiliyetinde bir sitili var.
5.5 milyon € yazıyor abi transfer sitesinde geçen sene 5 gol 4 asist 19 maç ilk 11 diğer 11 maç sonradan girmiş.güzel olur bencede yan ağlardan gol felan olur sevinir bu bizim taraftarlar döver bunu :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

Beşiktaş camiasını yakından takip eden Serdar Bilican'ın bilgilerine göre, Siyah Beyazlılar, takımdan ayrıldığını açıklayan Mario Gomez’in yerini Mancherster City’den Wilfried Bony ile doldurdu. Fildişi Sahili Milli Takımı forması da giyen golcü oyuncu ile kiralık olarak anlaşıldı. Wilfried Bony, gelecek sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Transferin sonlandırılması için bizzat İngiltere’ye giden Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Ormanı’nın transferde büyük rol oynadığı bildirildi.

2015 Ocak ayından beri Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Bony, İngiliz ekibi ile sahaya çıktığı 36 maçta toplam 6 gol attı.

Ayrıca Siyah Beyazlı takım, Fransız stoper Jeremy Mathieu transferinden vazgeçti.

Serdar Bilican | Sporundibi.com ÖZEL HABER

Bilmiyorum doğruluk payı varmıdır ama bu yoklukta duyum duyumdur :)

Çevrimdışı tangaz

5.5 milyon € yazıyor abi transfer sitesinde geçen sene 5 gol 4 asist 19 maç ilk 11 diğer 11 maç sonradan girmiş.güzel olur bencede yan ağlardan gol felan olur sevinir bu bizim taraftarlar döver bunu :)

çalışkan adamdı ben beğenirdim ama son 3 sene hiç seyretmedim arkadaşı

Çevrimdışı Kalyoncu

çalışkan adamdı ben beğenirdim ama son 3 sene hiç seyretmedim arkadaşı
Bende Llorente isterdim abi ama sevilla bırakmayacak gibi ciro immobile giderse Llorente kalır.aslında aday çok abi paramız olmadığı için sıkıntı.

Çevrimdışı alimm

Takımın yaş ortalaması yükselmeye başladı. Önümüzdeki sezon sonunda 2,3 genç yerli veya gurbetçi transfer zorunluluk olacak gibi.

bu sene barça'nın yaptığı gibi belirli bi seviyeye çıkmış ve potansiyelli genç isimler takviyesş yapılmalı önümüzdeki 2 sene...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş camiasını yakından takip eden Serdar Bilican'ın bilgilerine göre, Siyah Beyazlılar, takımdan ayrıldığını açıklayan Mario Gomez’in yerini Mancherster City’den Wilfried Bony ile doldurdu. Fildişi Sahili Milli Takımı forması da giyen golcü oyuncu ile kiralık olarak anlaşıldı. Wilfried Bony, gelecek sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Transferin sonlandırılması için bizzat İngiltere’ye giden Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Ormanı’nın transferde büyük rol oynadığı bildirildi.

2015 Ocak ayından beri Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Bony, İngiliz ekibi ile sahaya çıktığı 36 maçta toplam 6 gol attı.

Ayrıca Siyah Beyazlı takım, Fransız stoper Jeremy Mathieu transferinden vazgeçti.

Serdar Bilican | Sporundibi.com ÖZEL HABER

Bilmiyorum doğruluk payı varmıdır ama bu yoklukta duyum duyumdur :)
Bu adam böyle dediğine göre Bony'i unutun imkansız artik. Birisi de çıkmış higuain diyor hey Allah'ım. Suarez opsiyonlu kiralık haberini ilk kim girecek acaba

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene barça'nın yaptığı gibi belirli bi seviyeye çıkmış ve potansiyelli genç isimler takviyesş yapılmalı önümüzdeki 2 sene...

seneye yeniden yapılanmaya girmek şart kaliteli yaşlı yabancıları tutup diğer bölgeleri gençleştirmek lazım :)

Çevrimdışı wbishop82

Bu adam böyle dediğine göre Bony'i unutun imkansız artik. Birisi de çıkmış higuain diyor hey Allah'ım. Suarez opsiyonlu kiralık haberini ilk kim girecek acaba

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslına bakarsan inandığımdan paylaşmadım.Duyum ya da bilgi farketmez.Burası transfer forumu olduğu için bence fotomaç haberi bile olsa paylaşılmalı :) Transfer sezonun eğlenceli kısmı sanırım bu ve herkesin ilgisini o yüzden çeken bir dönem  :ok: Ben yönetimin haricinde kimsenin bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum.Ama eğlenmeye çalışıyorum :) söylediklerinde haklısın  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Siyah beyazlıların Avusturya kampındaki antrenmanlarına çıkmayan Jose Sosa’da flaş gelişme yaşandı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; daha önceden takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Arjantinli oyuncu, Beşiktaş’ın Avusturya kampından ayrıldı.

Jose Sosa’nın neden kamptan ayrıldığına dair ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı alimm

seneye yeniden yapılanmaya girmek şart kaliteli yaşlı yabancıları tutup diğer bölgeleri gençleştirmek lazım :)

Özellikle geri dörtlünün dengelnmesi taraftarıyım... Transfelerin tamamlanması sonrası daha net fikirler beyan edilir ileriki senelere dair....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Özellikle geri dörtlünün dengelnmesi taraftarıyım... Transfelerin tamamlanması sonrası daha net fikirler beyan edilir ileriki senelere dair....

evet :)

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa ayrılmış kamptan..yasaklı link özel

Çevrimdışı Kutay

Sosa için Milandan gelecek teklifi kabul edelim artık yapacak bir şey yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı rico_paşa

Adriano +kaliteli bi stoper (Konuşulan Gustavo Gomez'i pek beğenmedim Copa America da )+ Bony ya da remy geçen seneden daha iyi bir kadro kurulmuş olur.

Bir tek sosa problemi var o konu biraz soru işareti. (Derken kamptan ayrıldı haberleri geldi gidici heralde...)

Bir de Şenol hocanın kanatta da görev yapabilen sprinter bir forvet istediğini biliyorum şampiyonluk sonrası katıldığı bir programda söylemişti. Gökhan töre de gittiği için yeri geldiğinde Cenk uç forvet olarak kullanılıp Bony ya da Remy kanat forvet olarak değerlendirilebilir.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 11:51:38 rico_paşa ]
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı onurturan

Sosa  :s20: ne yapmaya calisiyo bu adam ..

Çevrimdışı wbishop82

-Adriano geldiyse eğer beklerimiz gerçekten Türkiye için çok yeterli düzeye gelecek.:friendship: (benim beklentim şampiyonluk.CL ilerleyen dönemler için öncelik olmalı)

-kale Fabri nin et mi,balık mı çıkacağına bağlı.kocamaaaaaan bir ????

-Açıklarımız bence şuan yetersiz.Kerim den pek beklentim yok.Olcay ı çok seviyorum sahada maçın tamamında olmasa da olması gereken bir oyuncu.Aras ı zamanında çok izledim.Eski Aras gibi dönse bile iyi oyuncu olmasına rağmen bize seviye atlatamayacağını düşünüyorum.Q7 eğer rekabeti hissetmezse beni korkutuyor açıkcası.Umarım bu senede takımı sahiplenmeye devam eder.açık pozisyonu için 1 üst düzey yardımcı forvet oynayabilecek transfer lazım

- Forvet malum

- Stoper için eldeki oyuncuların hiçbiri banko 11 oyuncusu değil benim gözümde.En kalitelisi Marcelo.Kesinlikle yumuşak ve sakar.PSV döneminden bu yana aynı.Bu yönü gelişemedi.Kafa topları ise harika.Rhodolfo yu beğenmeyenlerdenim.Lider karakterli ancak çok ağır ve kolay çalım yiyebiliyor.Kafa topları ve birazda ayağı düzgün.Alexis-Milo bir şekilde gönderilmeli.Tosic yetersiz olmasına rağmen hem sol bek hem sol stoper durumu nedeniyle kadro için önemli.Ayrıca Adriano gerekirse sol stoper oyanayabiliyor :ok:

- Veeeee en sorunlu bölge orta saha.Sosa yı artık saymıyorum.Bedenen burda olsa da ruhen çoktan gitti.Elde var atiba oğuzhan tolgay+necip en az 2 transfer şart oğlu şart.bu bölge hayati önem taşıyor.Umarım gözden kaçırmazlar.

Bu kadar kötü defans hattıyla,kaleciyle şampiyon olduk.Gomez i yeniden hayata döndürdük.Bunu orta sahamızla yaptık

Aslında olması gereken 2 STOPER-2 ORTA SAHA-1 AÇIK VE 1 SANTRAFOR
Beklentim 1 STOPER-1 ORTA SAHA VE 1 SANTRAFOR

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Sosa kamptan ayrılmış , beşiktaşın sosadan gelicek birkaç milyona ihtiyacı yok , bitirsinler futbol hayatını.  :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa kadro dışı bırakılmış.

Çevrimdışı tangaz

tarzım değil yoksa tam sövülecek adam bu sosa

Etiketler: