2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359499 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Gözümüzde bitirdi kendini sosa ihtiyacımız olmasa sözleşmesinin sonuna kadar a2de oynasın derdim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa-Honda takası win-win. Versinler bitsin veya Kucka+2-3 bir şeyler versinler verelim gitsin.

Çevrimdışı Ersoy

Sosa-Honda takası win-win. Versinler bitsin veya Kucka+2-3 bir şeyler versinler verelim gitsin.
Honda kabul etmez gibi Japon adam gelemez böyle terör olaylarına falan.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Gözümüzde bitirdi kendini sosa ihtiyacımız olmasa sözleşmesinin sonuna kadar a2de oynasın derdim.

ihtiyacımız yok oynasın a2 de

Çevrimdışı LuceGel

Duy sesimizi süründür Sosayı yönetim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı murat_

kesinlikle burnundan getirsin yonetim terbiyesiz herif kurnazlik yapacakti ama cok sukur yonetim yemedi gerekirse a2 de devam.etsin 2 yil boyunca arjantinede gidemessin hem cocuklarindan hem o cadaloz karisindan ayri kalsin en sonda da futbol hayati bitsin saygisiz herif

Çevrimiçi Samet Ç

Paraya ihtiyacımız olmasa Sosa'ya yapılacak en güzel şey halde patates-soğan çuvalı taşıtmak olurdu. En kral paraları bu ülkede kazanıp en kral yerlerde oturuyorlar hala daha terördü falan filandı gibi sebepler ile mutsuz oluyorlar. Bu kulüp senin karının doğumunda sıkıntı olmasın diye doğurana kadar özel doktor tuttu. Taraftar karınla birlikte doğum yapacaktı neredeyse karşılığı bu muydu ? Gel de sövme.

Çevrimdışı cursedofdragon

sosa'dan gelecek paraya ihtiyacımız olmasa a2 de süründürelim derdim ama 6-7 milyon € getirsin gitsin.

Çevrimdışı tangaz

bence de sosayı a2 ye yollayalım süründürelim eften püften sebeplerle de ceza kesip para ödemeyelim. iyice kepaze edelim 2 sene sonunda yaşıda 34e dayanır kariyeri biter
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosa için 6 m.euroya satıldı haberleri dolaşıyor
eğer 6 m.euro peşin para ise çok iyi yok 2 sene veya 3 seneye yayıldıysa kötü bir transfer olayıdır.

Çevrimdışı abdusta

Günaydın abi

Sosa bir sene daha kalırsa sence katkı sağlar mı ?

saygılar

Sosa kadro disi birakildi ve istanbula dondu
Bunun anlami su
Seni kesinlikle satmayacagiz ve kimse Besiktas dan buyuk degildir
Simdi Sosa dusunsun istanbuldan ayrilirsa buyuk ceza yiyecek
Besiktas 4milyon eurosu olmayan kucuk takim degildir ihtiyacida yok
Eger Besiktasi seviyorsaniz Sosayi bedavaya satalim dusuncesinden vazgecin
Yonetim dogru bir hamle yapmistir

Saygilarimla

Çevrimdışı tangaz

bu arada ülkenin bulunduğu ortamı madem oyuncular gerekçe gösterip gitmek istiyorlar o zaman yönetimin derhal uefaya müracaatı gerekir ffp.nin esnetilmesi için mesela bonservis ödemesi için bir 10 milyon euro opsiyon istenebilir nihayetinde ŞL katılıyoruz ordan temiz 25 milyon  garanti gelecek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

eğer gerçekten sosa kadro dışı bırakılıp bonservisini getir git dendiyse ve ardından 3-4 m euro gibi bir rakama giderse bu büyük rezilliktir , oh ne güzel ya , diyelimki beşiktaşta oynuyorum filanca kulübe gitmek istiyorum bonservisimi veremiyorlar ağlıyım sızlıyım kulüp mecbur göndersin oh ne ala kebap , sözleşme namusdur yahu böyle rezillik olurmu

Çevrimdışı Renton

Kuckaya fitim ustune para vermeselerde olur
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Kuckaya fitim ustune para vermeselerde olur
Adriano + 5 milyon teklif eden bir takımdan bahsediyoruz. Kucka + bir şeyler kopartabilirsek fena olmaz.

Çevrimdışı LuceGel

Milanıda elimizde varsa belgelerle fifaya şikayet etmemiz gerek adamlar iyice meydanı boş buldular.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Renton

Milanıda elimizde varsa belgelerle fifaya şikayet etmemiz gerek adamlar iyice meydanı boş buldular.
Takimin marka degerinin dusmemesi icin yonetimin izledigi yol cok basarili.Her isteyen gidemez oyle diger futbolcularda bunu anlamistir artik.Milanada ceza yedirebilirsek cok guzel olur

Çevrimdışı Renton

Adriano + 5 milyon teklif eden bir takımdan bahsediyoruz. Kucka + bir şeyler kopartabilirsek fena olmaz.
:lol: O teklif benim mantigima sigmamisti ama haklisin.Kuckanin ustune 4 aliriz
Edit:simdi kucka +5.5 haberini gordum :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 12:30:53 Renton ]

Çevrimdışı Tolga

Sosa'yı ucuza bırakırsak yarın başka futbolcular da aynı taktikle kaçıp gitmeye çalışır.

Mutlaka kulübün menfaatine uygun bir şekilde gitmeli...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

sezon ortasında da yazdım sosayı severdim ama asla derbilerin topçusu olamadı. yerine ozzie geçerse şayet maalesef o da derbilerin topçusu olamadı halen. birini alacaksak bu boşluğu doldurabilecek adam alalım yoksa almayalım.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2016, 12:35:10 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

sezon ortasında da yazdım sosayı severdim ama asla derbilerin topçusu olamadı. yerine ozzie geçerese şayet maalesef o da derbilerin topçusu olamadı halen. birini alacaksak bu boşluğu doldurabilecek adam alalım yoksa almayalım.
Derbilerde agirlik koyacak genc futbolcu alamayiz cok pahali kasar futbolculara yonelmemiz lazim

Çevrimdışı brkntcnr

Sosanın bu yaptığı hiç yakışmadı. Kucka+ Luiz Adriano isteyelim gerekirse 2-3 de biz verelim harika olur. 

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Sosanın bu yaptığı hiç yakışmadı. Kucka+ Luiz Adriano isteyelim gerekirse 2-3 de biz verelim harika olur. 

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adriano terör yüzünden gelmek istemiyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Jose Sosa için AC Milan'dan gelen €5.5M + Juraj Kucka teklifini kabul etti. Kucka kampa katılacak.
Orhan Yıldırım / Fanatik

böyle bir haber var.

Etiketler: