2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357976 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Eren  aziz istedi diye  tüm maç ayakları poposuna vura vura koştu . Beşiktaş a gelirse ikinci sezercik vakası olur diye tahmin ediyorum .

Karakterli diyoruz Winner diyoruz bulunan  fener fanı eren mi yani ? İhtimal vermem

Tek forvette Cenk e güvenip Cenk'le oynadığımız Zaman 1-2 maç sıkıntılı olduğumuz gol bulamadığımız dönemler olacaktır . İşte bu maçlar kötü sonuçlandığında taraftar ve takım çöker. Bu nedenle Cenk'e güvenerek yola çıkılmaz . (Tek forvet )düzeninde Cenk tahminime göre ligde 15 + gol bulur . Bize gomez gibi 25+ lazım .

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakmayın yaşınızı görememişim. Üslubum için özür dilerim.
genç olanlara karşı normalmi :alala:
Bence yaş önemli olmamalı hatta gençlere öyle davranmak gerekirki
onlarada toplum içersinde örnek olasın @Hasan Tahsin in sana alınacağını sanmıyorum
bunu dert etmeyecek kadar olgun biri ama daha genç olanlar bu tip söylemi daha farklı algılayacaktır.
ben o nedenle sürekli üslubunu eleştiriyorum.
Birde sana tavsiyem asla maniplasyon yapma kaç gündür cezan için hani uçak geçti dediğim için aldım falan diyorsun ya
burda silinen mesajları sadece siz göremiyorsunuz yoksa gerçekten silinmiyor ve ben senin yazdığın mesajları
geri getirebilirim bunu yapmıyorsam seni düşündüğüm için yapmıyorum. O gece bir çok arkadaşı moderasyona aldım
olayın ne kadar süreceğini ne yöne gideceğinide kestiremediğim için 3 er gün verdim burda nerdeyse hiç biriniz
(yaşı büyük olanlar ayrı tutuyorum) askeri darbe yaşamadınız ve sonuçlarını kestiremezsiniz burda düşünmeden yazacağınız
bir kelime bile sizin gelecekteki tüm hayatınızı karartır. Bu ülkede insanlar ağır işkencelere maruz kaldı yıllarca içerde yattı
sonra hiç bir şey olmamış gibi serbest bırakıldı çünkü suçlanacakları bir suç yoktu. Benim kaç arkadaşım o dönem
işkencelerde sakat kaldı biliyormusun o nedenle iktidarları beğenirsin beğenmezsin bunuda demokratik ortamda
istediğin şekilde dile getirirsin ama askeri darbe farklı bir şey işte orda fikrini dile getirdiğin için bitersin ben burda hiç bir Beşiktaşlının
siyasi düşüncesi ne olursa olsun zarar göreceği bir ortamı yaratmam o nedenlede evet bazı şeyleri kısıtlamak zorunda kaldım
çünkü ülkede askeri  darbe oluyor siz burda kalkmış forumda özgürlüklerinizin kısıtlanmasından bahsediyorsunuz.
@Arena

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı İhsan

aslında @İhsan Ba nın yapamadığını yapan gomez değilde
Biliçin yapamadığını yapan Şenol hocaydı. asla gomezin emeğini küçümsemem
Teşekkür ederim yolu açık olsun derim.
hakettiğinin ötesindede yüceltmek doğru değil önceki sene şampiyon olamamamızı
Ba ya bağlamak ne kadar yanlışsa bu seneki şampiyonluğumuzuda tek başına gomeze yazmak
o derece yanlış ve diğer oyunculara haksızlık oluyor. Katkısı olmuştur ama büyük emek orta sahanındır.
orta saha ve kanatlar o kadar çok pozisyon yarattıki ortalama üzeri her forvet bu rakamlara ulaşırdı.

@Necmi abi
bu açıdan bakarsan geçen sezon yapamadığımızı bu senen yaptık diyebiliriz. :-)
Bence aniden beğenilmeyen Gomez Demba dan daha iyi performans gösterdi daha kritik goller attı ve daha çok puan kazandırıd ve daha önemlisi derbilerde ayakta kaldı. Demba iyi gününde çoşuyordu ama iyi defansa karşı çabuk yılıyordu

Yanlış anlaşılmasın Demba yı çok iyi ve faydalıydı ama Gomez daha çok iş yaptı bence.

Kim ne derse desin Gomez'in katkısı hiç yoktan yarattığı kritik gollerle çok büyüktü. Olaylardan dolayı bize gelmek istememesini saygıyla karşılarım. Yaptıkları için teşekkür ederim, yolu açık olsun.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hasan Bey (henüz tanışmadığımız için 'Abi' diye hitap edemiyorum :),

Tabi her yerde terör olayı olabilir ama ne Fransa'yı, ne de Belçika'yı Türkiye'yle kıyaslamak mümkün değil ne yazık ki...

Türkiye'de sadece son 1 yıl içinde 12 büyük terör saldırısı yaşandı.

Bu saldırıların 4'ü İstanbul'da, 3'ü Ankara'daydı.

333 kişi öldü, 1200'den fazla kişi yaralandı.

Sonra bir anda, sakin gibi görünen bir yaz akşamında, darbe girişiminde bulunuldu. İstanbul'un kalbi olan boğaz köprülerinde tanklar yürüdü...

265 kişi öldü, 1440 kişi yaralandı.

Son 1 senenin bilançosu 598 ölü, 2640'tan fazla yaralı.

Ülkemize olan sevgimiz ve bağlılığımızın refleksiyle yaptığımız 'beğenmeyen gitsin', 'sanki sadece Türkiye'de terör var' gibi yorumları doğru bulmuyorum.

Bahsettiğimiz oyuncular, 25-30 yaşında çocuklar. Aynı yaşta eşleri var, küçücük çocukları var... 'Aman oğlum dikkat et' diyen anneleri babaları var... 'Bizim de eşimiz, çocuğumuz, ailemiz var' refleksini de kabul edemiyorum, zira Türkiye onların ülkesi değil.

Velhasıl kelam, içim kan ağlıyor da olsa ben bu çocuklara kızamıyorum.

Görüşlerinize sonuna kadar saygı duymakla beraber, katılmadığımı belirtmek istedim.

Sevgiler.
senin bakışın iyi niyetli bakış birde pencerenin diğer yüzünden bakalım o zaman
bu ülkede yaşayan futbol oynayan yüzlerce oyuncu var ama nedense bir korkan zaten gitmek isteyen
iki oyuncu oluyor diğerlerinde mangal kadar yürek var demek. sadece sosa ve gomez senin dediğin katagoride
gomezin zaten kalmayacağı nisan ayından beri dilleniyordu Sosanında gitmek istediği bilinmeyen bir şey
değil çirkin olan onların bunu bahane etmesi yoksa yabancı olanlar için bu ülke türklerden çok daha güvenli
en fazla sınır dışı edilirler. Türkiye zor günlerden geçiyor ve bu tip göz önünde olan insanların bu tip açıklamaları
bu ülkeye büyük zarar verir sen gerçekten korkmuş olsan bile uluslar arası kamuoyuna bu tip bir açıklama yapamazsın
bu ülkeyi güvenli bulmuyorum ne demek bunun zararı bir tek senin gitmen değilki yarın bu sözleri alıp uefa
ülkeyi güvensiz ilan ederse maçları dışarda oynamaya mahkum ederse ne yapacaksın Bu ülke bunu hak etmiyor
kardeşim o nedenlede kişisel menfaatlerine böyle bir şeyi karıştırmaları affedilemez bir şey.
Bu ülke onlar için avrupanın herhangi bir ülkesinden çok daha güvenlidir. Bir çok ülkede yapamayacakları tavır
ve davranışta bile bu ülkede korunur ve örtbas edilirler.
aslında ilk açıklamasını burda eleştirmiştim bir çok arkadaş haklı bulmuştu o zamanki bahanesi takımın yetersiz olmasıydı
sonra eline daha sağlam bir mazeret geçti onu kullandı sonuçta sözleşmeli oyuncumuz değil bir açıklama yapmak
zorunda değil benden bu kadar demesi yeterliydi. Yarın takım bulamasa dönüp gelir adım gibi eminim. o zaman güvensiz ülke olmaz.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Takıma bekar topçu alın  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ ve sol bekler roket. Stoper ve forvet lazım Sosa giderse yerine adam lazım.

Çevrimiçi Mehmet57

Foruma bir ara verdim. Yasanan olaylardan dolayi insan futboldan da sogudu. Umarim en kisa zamanda ulke olarak bunu gerimizde birakiriz, sadece bir hatira olarak kalir.

Transferlerde bu durumda etkilenecektir. Ozellikle Avrupali futbolcular tedirgin olur, Afrikali ve Guney Amerika'li oyuncular daha alisik gibi (Sosa gibi bahane arayanlar haric).

Psikolojik acidan Gomezden Eren'e taraftara darbe olur. Bir yanda dunyaca unlu gol krali Gomez, diger yanda Kasimpasali Eren Derdiyok. Lakin, Eren cok yetenekli bir santrofor. Bence 20+ gol atabilir, ama dedigim gibi psikolojik acidan ters tepki eder.

Adriano hayirli olsun diyebilirmiyiz? Kolarov'a en iyi alternatif. Cift ayakli, pas oyununa cok yatkin bir oyuncu.

Çevrimdışı Kalyoncu

Geçen sene 30 puan fark attığımız Galatasaray 1 ön libero alırsa kadro kalitesi bakımından bir tık önümüze geçer an itibariyle.

Süper kupa'ya şu kadroyla çıkmayız umarım; Kale bitik, defans Gökhan hariç ümitsiz vaka, Oğuzhan 10 numara Tolgay 8 numara pozisyonlarında beklenilen etkiyi sağlar mı soru işareti, Gomez sonrası Cenk aklı başında hiçbir Beşiktaşlı'yı tatmin etmez.  :s20:

Tolga
Gökhan-Marcelo-Tosic-Beck
Atiba-Tolgay
Quaresma-Oğuzhan-Olcay
Cenk
Yazdığın kadro ile bide + ismail vardı ve deplasmanda yenmiştik hatırlatayım dedim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Adriano, multiposition özellikli bir oyuncu. Üçlü ve dörtlü savunmanın sağ ve solunda aynı zamanda sol/sağ dış gibi de oynayabilir. Güçlü oyun kültürü olan bir ekipten gelmesi artı değer. Yaşı handikap onun dışında iyi tercih olur. 

Çevrimdışı LuceGel

Adianoyla anlaşmışız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı TURKahvesi

senin bakışın iyi niyetli bakış birde pencerenin diğer yüzünden bakalım o zaman
bu ülkede yaşayan futbol oynayan yüzlerce oyuncu var ama nedense bir korkan zaten gitmek isteyen
iki oyuncu oluyor diğerlerinde mangal kadar yürek var demek. sadece sosa ve gomez senin dediğin katagoride
gomezin zaten kalmayacağı nisan ayından beri dilleniyordu Sosanında gitmek istediği bilinmeyen bir şey
değil çirkin olan onların bunu bahane etmesi yoksa yabancı olanlar için bu ülke türklerden çok daha güvenli
en fazla sınır dışı edilirler. Türkiye zor günlerden geçiyor ve bu tip göz önünde olan insanların bu tip açıklamaları
bu ülkeye büyük zarar verir sen gerçekten korkmuş olsan bile uluslar arası kamuoyuna bu tip bir açıklama yapamazsın
bu ülkeyi güvenli bulmuyorum ne demek bunun zararı bir tek senin gitmen değilki yarın bu sözleri alıp uefa
ülkeyi güvensiz ilan ederse maçları dışarda oynamaya mahkum ederse ne yapacaksın Bu ülke bunu hak etmiyor
kardeşim o nedenlede kişisel menfaatlerine böyle bir şeyi karıştırmaları affedilemez bir şey.
Bu ülke onlar için avrupanın herhangi bir ülkesinden çok daha güvenlidir. Bir çok ülkede yapamayacakları tavır
ve davranışta bile bu ülkede korunur ve örtbas edilirler.
aslında ilk açıklamasını burda eleştirmiştim bir çok arkadaş haklı bulmuştu o zamanki bahanesi takımın yetersiz olmasıydı
sonra eline daha sağlam bir mazeret geçti onu kullandı sonuçta sözleşmeli oyuncumuz değil bir açıklama yapmak
zorunda değil benden bu kadar demesi yeterliydi. Yarın takım bulamasa dönüp gelir adım gibi eminim. o zaman güvensiz ülke olmaz.

https://twitter.com/evrenmanchester/status/755828349411397632

Çevrimdışı MrtBlgc

Adriano geliyorsa yine Kolarov kesin bitti diyen bütün duyumcular patladı.

Çevrimiçi Mehmet57

Adriano Kolarov'dan cok da kotu degil. Hatta daha iyi diyenleri de anlayabilirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abiler Allah askina Ba , Gomezden iyi Golcü demeyin Çarpılırsınız !

Gomez kim Ba kim ?

Tamam ikisini de cok sevdik ama mantikli olalim

Biri Topclass diğeri bir alt kategori bana göre

Suan da bile Dunyanin en iyi 10 forvetinden biri bana göre ki bir cok kiside böyle düşünüyor

Biri WINNER buyuk maclarin buyuk oyuncusu digeri Hem Winner degil hemde Buyuk maçların oyuncusu degil

Sapla samani karistirmayalim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk4ever

Çok fantezi yapmaya gerek yok aslında. Ver Mustafa Pektemek + 1-2 milyon al Etoo'yu antalyadan.

Şu darboğazda bir sene götürsün seni. 20+ yapar.

Ya arkadas boyle sacma sapan takas onerilerinde bulunmaktan vazgecmiyorsunuz.
Adam takiminin yildizini, reklam yuzunu, bilmem kac gol atmis oyuncusunu senin 30 dakika oynamamis 3. forvetine niye takas etsin.
Kaldi ki adamlar nasil o maasi versin Pektemek'e, o ayri konu.
Adamlar dese ki Emrah Bassan+2 milyon euro karsiliginda Oguzhan'i verin bize, sen ne dersin? Ayni hesap cunku.
Hepimiz Besiktas'liyiz, ama birazcik mantik arkadaslar. Sadece sana ozel olarak demiyorum, surekli bu tur sacma sapan takas
onerileri yaziliyor, o yuzden soyluyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi
bu açıdan bakarsan geçen sezon yapamadığımızı bu senen yaptık diyebiliriz. :-)
Bence aniden beğenilmeyen Gomez Demba dan daha iyi performans gösterdi daha kritik goller attı ve daha çok puan kazandırıd ve daha önemlisi derbilerde ayakta kaldı. Demba iyi gününde çoşuyordu ama iyi defansa karşı çabuk yılıyordu

Yanlış anlaşılmasın Demba yı çok iyi ve faydalıydı ama Gomez daha çok iş yaptı bence.

Kim ne derse desin Gomez'in katkısı hiç yoktan yarattığı kritik gollerle çok büyüktü. Olaylardan dolayı bize gelmek istememesini saygıyla karşılarım. Yaptıkları için teşekkür ederim, yolu açık olsun.
elbette kritik maçlar kazandırdı ama bu birazda bu seneki takımın winner kişiliğinde saklı geçen sene bunu sağlayamamıştı
bu sene derbilerde takım ayakta kaldı. Hatırla golleri bir tek gs ilk maçta attığı gol tamamen ona aittir. Diğer gollerde son vuruşu yapan oldu.
şampiyonlukta elbette büyük katkısı oldu bunu inkar edemeyiz. Benim söylemek istediğim bu değil
bu sene ba da olsa aynı katkıyı verirdi. nasıl falcao gelse on saniye sonra unuturuz diyoruz işte gomez değil son vuruşları iyi olan
her forvet aynı katkıyı verirdi. Benim söylediğim Ba nın son vuruş yeteneği gomezden çok daha iyiydi.
ba nın kaçırdığı çok az pozisyon var gomez çok fazla kaçırdı. ba savunmacı bir takımda oynadı gomez hücumcu bir takımda oynadı
bence farkı bu doğurdu Gomez çok iyi bir forvet ama Ba ya haksızlık etmeyelim oda çok iyi bir forvetti
debileri söylüyorsun gomez daha iyi diyorsun bende avrupa maçlarını söylerim Ba daha iyi derim toplam oynadıkları maçlara
bakalım kimin daha iyi olduğu ortaya çıkar Ba da aslında gomez kadar attı :D çünkü gomez avrupada atamadı
ba leblebi gibi atıyordu. gomez bu sene 28 gol attı sanırım Ba da geçen sene 27 veya 28 atmıştı diye hatırlıyorum
ligdeki fark Biliçin oyun tarzından kaynaklıydı çünkü avrupada hücum futbolu oynuyorduk Ba da leblebi gibi atıyordu.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Forumdaki büyüklerimizden duyum alan var mı Adriano ile ilgili.Bence iyi olur,G.Gomez ve Remy gelirse ligte devamını getirir,ŞL'de 2.tur için mücadeleci olabiliriz.Ancak bu transferler gelmeli bir an önce

Çevrimiçi murat

Ben takım bulmasa böyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum.
fioya tekrar dönmeyi zerre kadar düşünmüyordur. Fioda onu bedava bile verse
11 M€ kâr etmiş oluyor o nedenle takım bulmakta zorlanacağını düşünmüyorum
sorun takım bulmak değil onun için o takımın hangi seviyede olacağı
bizim elde edeceğimiz %50 de bence masal olur fio onu bedavada olsa bir şekilde elden çıkaracaktır.
Gomez bizde elde ettiği başarıyı bir başka takımda elde edermi ben sanmıyorum
ama biz gomezin verdiğini bir çok oyuncudan elde ederiz. Buda bir gerçek.
Ba bu kadroda Biliçin defans taktiğiyle bile 20 gole yaklaşmıştı Şenol hocanın
hücum futbolu her forvete 20+ gol attırır. bunu en azından yönettiği diğer takımlardan biliyoruz
her oynattığı takımdan gol kralı çıkartmak en azından rastlantı değil.
Birde bunun üzerine Beşiktaş kalitesi girdiğinde her forvetten randıman alacağı aşikar
cenk bize gelmeden önce bu kadar golcümüydü.
Cenk şu anda birinci forvet olabilirmi sanmıyorum henüz o winner özelliği yok bir gün bunu denemek zorundayız
ama o sene bu sene olmamalı. Şu anda gelecek ortalamanın üstü bir forvet hem Cenk için faydalı olur.
hemde uzun maratonda zar atmamış oluruz. Gomez gitmesine üzüldüm ama kesinlikle olmazsa olmaz bir
oyuncu değil yolu açık olsun yeri dolmaz değil Bu arada Ba ondan çok daha iyi bir golcüydü.
Ba nın geçen sene derbilerde başarılı olamaması Biliçin derbilerde rakipten korkmasından kaynaklanıyordu.
avrupa kupasındaki rakiplere karşı yırtıcı olabilen bir oyuncu neden derbilerde sönük kalsın bu tamamen biliçin
hediyesiydi. Cenke tek güvenemediğim şey soğukkanlılığını koruyamaması çok fazla Beşiktaş taraftarı
bizim tribünde yaşadığımız duyguları oda sahada yaşıyor. Biraz daha soğukkanlı olduğunda bizim forvet aramamıza gerek kalmaz
yoksa gol vuruşları bence gomezden çok daha iyi birde oyuncular cenki gomezi besledikleri kadar beslemiyorlar

ba nın gelişiyle gomezin bizden gittiği form kapışır.ba nın gidişiyle gomezin gelişi de kötü anlamda kapışır.aminu da bu arada 3. golü attı.herkes n diaye derken ben aminu diyordum.bu sene dahada iyi olacak galiba.buralarda görmeyiz gibi gelecek sezon.

Çevrimdışı can1903

Bir Adriano daha alalım bu forvete olsun. LÜTFEN.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: