Kusura bakmayın yaşınızı görememişim. Üslubum için özür dilerim.
genç olanlara karşı normalmi

Bence yaş önemli olmamalı hatta gençlere öyle davranmak gerekirki
onlarada toplum içersinde örnek olasın
@Hasan Tahsin in sana alınacağını sanmıyorum
bunu dert etmeyecek kadar olgun biri ama daha genç olanlar bu tip söylemi daha farklı algılayacaktır.
ben o nedenle sürekli üslubunu eleştiriyorum.
Birde sana tavsiyem asla maniplasyon yapma kaç gündür cezan için hani uçak geçti dediğim için aldım falan diyorsun ya
burda silinen mesajları sadece siz göremiyorsunuz yoksa gerçekten silinmiyor ve ben senin yazdığın mesajları
geri getirebilirim bunu yapmıyorsam seni düşündüğüm için yapmıyorum. O gece bir çok arkadaşı moderasyona aldım
olayın ne kadar süreceğini ne yöne gideceğinide kestiremediğim için 3 er gün verdim burda nerdeyse hiç biriniz
(yaşı büyük olanlar ayrı tutuyorum) askeri darbe yaşamadınız ve sonuçlarını kestiremezsiniz burda düşünmeden yazacağınız
bir kelime bile sizin gelecekteki tüm hayatınızı karartır. Bu ülkede insanlar ağır işkencelere maruz kaldı yıllarca içerde yattı
sonra hiç bir şey olmamış gibi serbest bırakıldı çünkü suçlanacakları bir suç yoktu. Benim kaç arkadaşım o dönem
işkencelerde sakat kaldı biliyormusun o nedenle iktidarları beğenirsin beğenmezsin bunuda demokratik ortamda
istediğin şekilde dile getirirsin ama askeri darbe farklı bir şey işte orda fikrini dile getirdiğin için bitersin ben burda hiç bir Beşiktaşlının
siyasi düşüncesi ne olursa olsun zarar göreceği bir ortamı yaratmam o nedenlede evet bazı şeyleri kısıtlamak zorunda kaldım
çünkü ülkede askeri darbe oluyor siz burda kalkmış forumda özgürlüklerinizin kısıtlanmasından bahsediyorsunuz.
@Arena