@Hasan Tahsin abim yazmaya baslamis azicik ve saldiri altinda kalmis. Simdi con vayn filmlerinin amerigan suvarileri gibi olaya girmek istememen, uslup konusunda cekingecelerim oldugunu belirtmeme engel degil. Oha ne yazdim ulan, devlet baskani cumlesi gibin fiyakali oldu.
@Hasan Tahsin abim gomeze balon diyorsa, balondur.
Acin bakin ben de devamli yazdim begendigim tip oyuncu olmadigi, agir oldugunu ama tam bir winner karakterdir bunu da atlamamamiz lazim. Zaten gomez balon olmasaydi suana kadar takim bulurdu kendine, agustos ortasinda takimsiz kalirsa doner buraya tipis tipis.
Ben takım bulmasa böyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum.
fioya tekrar dönmeyi zerre kadar düşünmüyordur. Fioda onu bedava bile verse
11 M€ kâr etmiş oluyor o nedenle takım bulmakta zorlanacağını düşünmüyorum
sorun takım bulmak değil onun için o takımın hangi seviyede olacağı
bizim elde edeceğimiz %50 de bence masal olur fio onu bedavada olsa bir şekilde elden çıkaracaktır.
Gomez bizde elde ettiği başarıyı bir başka takımda elde edermi ben sanmıyorum
ama biz gomezin verdiğini bir çok oyuncudan elde ederiz. Buda bir gerçek.
Ba bu kadroda Biliçin defans taktiğiyle bile 20 gole yaklaşmıştı Şenol hocanın
hücum futbolu her forvete 20+ gol attırır. bunu en azından yönettiği diğer takımlardan biliyoruz
her oynattığı takımdan gol kralı çıkartmak en azından rastlantı değil.
Birde bunun üzerine Beşiktaş kalitesi girdiğinde her forvetten randıman alacağı aşikar
cenk bize gelmeden önce bu kadar golcümüydü.
Cenk şu anda birinci forvet olabilirmi sanmıyorum henüz o winner özelliği yok bir gün bunu denemek zorundayız
ama o sene bu sene olmamalı. Şu anda gelecek ortalamanın üstü bir forvet hem Cenk için faydalı olur.
hemde uzun maratonda zar atmamış oluruz. Gomez gitmesine üzüldüm ama kesinlikle olmazsa olmaz bir
oyuncu değil yolu açık olsun yeri dolmaz değil Bu arada Ba ondan çok daha iyi bir golcüydü.
Ba nın geçen sene derbilerde başarılı olamaması Biliçin derbilerde rakipten korkmasından kaynaklanıyordu.
avrupa kupasındaki rakiplere karşı yırtıcı olabilen bir oyuncu neden derbilerde sönük kalsın bu tamamen biliçin
hediyesiydi. Cenke tek güvenemediğim şey soğukkanlılığını koruyamaması çok fazla Beşiktaş taraftarı
bizim tribünde yaşadığımız duyguları oda sahada yaşıyor. Biraz daha soğukkanlı olduğunda bizim forvet aramamıza gerek kalmaz
yoksa gol vuruşları bence gomezden çok daha iyi birde oyuncular cenki gomezi besledikleri kadar beslemiyorlar