2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354086 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O oyuncunun kararıdır. Benimde onaylamadığım bir durum Gomez'in yaptıkları. Ancak balon demen tamamen sacmalık. Her oyuncuda bizden giderken para kazandıracak diye bir kaide yok. Sonuçta Gomez bizde kiralıktı Demba Ba'nın bonservisi ise bizdeydi. Neden Demba Ba ile Gomez'i kıyasladın anlamadım doğrusu.

Kıyaslamak istiyorsan eğer Gomez derbilerde 4 gol atarken Demba Ba SIFIR çekmişti.
Güzel kardeşim ben senin abin belki de baban yaşındayım. Balon demen saçmalık demen yerine balon demen doğru değil desen anlayışla karşılarım. Her söylediğini elbette anlayışla karşılarım ancak büyüklerine karşı uslubun bu olmamalı. Benim için her Beşiktaş'lı kardeşim olduğu gibi sende benim has kardeşimsin. Ama insan bu yaşlarda hakaretiamiz uslubu hoş karşılayamıyor . Benim senden tek isteğim kardeşin de olsa abin de olsa uslubunu yerinde kullanman  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çare Eto'o. Ligde bu senede şampiyon olmamız lazım. Cl umrumda değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mustafa Pektemek'i en iyi ifade eden cümle 'Herşeyi yapmak isteyip hiçbir şeyi düzgün yapamayan futbolcu' . Bir şeyi yapmak istemek sürekli sağa sola koşup didinmekten daha fazlasını gerektirir . Bir şeyi yapabilmek beceri , üstün düşünsel faaliyetleri de  gerektirir aynı zamanda.

Çevrimdışı can1903

Olmazsa daha iyisini alırız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Aykan19o3

Geçen sene 30 puan fark attığımız Galatasaray 1 ön libero alırsa kadro kalitesi bakımından bir tık önümüze geçer an itibariyle.

Süper kupa'ya şu kadroyla çıkmayız umarım; Kale bitik, defans Gökhan hariç ümitsiz vaka, Oğuzhan 10 numara Tolgay 8 numara pozisyonlarında beklenilen etkiyi sağlar mı soru işareti, Gomez sonrası Cenk aklı başında hiçbir Beşiktaşlı'yı tatmin etmez.  :s20:

Tolga
Gökhan-Marcelo-Tosic-Beck
Atiba-Tolgay
Quaresma-Oğuzhan-Olcay
Cenk

Çevrimdışı mülkübey

Mario Gomez'den sonra Eren Derdiyok mu? Attan inip eşek değil bu.
Transfer komitesi Attan inip eşşeğe binmeğe çalışırken düşmüş
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi sozkul

Geçen sene niye satmadın o zaman Töre'yi?
1000 euro mevzusunun yalan olduğunu yazdık son durumla beraber ortaya çıktı. Bu kadar süre bekletmek veya beklemek saçmaydı, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, sonuç ortada elindeki en değerli adamı kaybettin.
Gitmesi gerektiğin hangi oyuncuna talip çıkacak ki? Yazdım burada ne Milosevis ne Pedro Ne Alexis ne Boyko şu saatten sonra satılabilir diye durum ortada hepsi tıpış tıpış idmanda.

Sen en azından kritik bölgeler için şu ana kadar bonservisi elinde olan oyuncular için hamle yapabilirdin onları da yapmadın, sonuçta bu kaotik ortamda Eren Derdiyok gibi 3. forvet yapmayacağın adamların peşine düşüyorsun. Bunun adı da plan program oluyor.

1000 avro mevzusu yalanmıymış Serhat?
Öyleyse Torunoğlu'nun gitmesi iyi olmuş,  ne işi var TV de Beşiktaş adına yalan söyleyen adamın yönetimde, sen ben herkes boşuna eleştirmiş o konuda yönetimi demekki.

Çevrimiçi sozkul

ben şahsen kendi adıma o konuda yönetimin arkasında durmam
@Serhat Akkaya kimsenin yönetimin arkasında durduğu yok sadece doğru olan adımları destekleme
durumu var yanlışın arkasında duracak halimiz yok

ben Eren'i  daha önce beğendiğimi söylemiştim @Necmi, sende "sengaliba onun FB li fotoğrafını görmedin" demiştin, cevap vermemiştim ama hiç ikna olmamıştım, o olay beni hiç ilgilendirmiyor çünkü, beni ilgilendiren bizim şampiyonluğumuza katkısı olur mu olmaz mı meselesi.
Hani yönetim açıkladı diye sonradan derdiyok güzellemeleri yapan adam yaftası bana yapıştırılamasın diye yapıyorum bu açıklamayı

Çevrimdışı mylife1903

Güzel kardeşim ben senin abin belki de baban yaşındayım. Balon demen saçmalık demen yerine balon demen doğru değil desen anlayışla karşılarım. Her söylediğini elbette anlayışla karşılarım ancak büyüklerine karşı uslubun bu olmamalı. Benim için her Beşiktaş'lı kardeşim olduğu gibi sende benim has kardeşimsin. Ama insan bu yaşlarda hakaretiamiz uslubu hoş karşılayamıyor . Benim senden tek isteğim kardeşin de olsa abin de olsa uslubunu yerinde kullanman  :)
@Hasan Tahsin abim yazmaya baslamis azicik ve saldiri altinda kalmis. Simdi con vayn filmlerinin amerigan suvarileri gibi olaya girmek istememen, uslup konusunda cekingecelerim oldugunu belirtmeme engel degil. Oha ne yazdim ulan, devlet baskani cumlesi gibin fiyakali oldu.
@Hasan Tahsin abim gomeze balon diyorsa, balondur.
Acin bakin ben de devamli yazdim begendigim tip oyuncu olmadigi, agir oldugunu ama tam bir winner karakterdir bunu da atlamamamiz lazim. Zaten gomez balon olmasaydi suana kadar takim bulurdu kendine, agustos ortasinda takimsiz kalirsa doner buraya tipis tipis.

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa Pektemek'i en iyi ifade eden cümle 'Herşeyi yapmak isteyip hiçbir şeyi düzgün yapamayan futbolcu' . Bir şeyi yapmak istemek sürekli sağa sola koşup didinmekten daha fazlasını gerektirir . Bir şeyi yapabilmek beceri , üstün düşünsel faaliyetleri de  gerektirir aynı zamanda.
O pektemeki fazla gundeme getirmiyoruz, belki kafasini gozunu forma icin dagittigindan saygimiz vardir ama butun sezon yatip sonra kampin ilk gunu operasyon gecirmek dunya futbol literaturune pektemek vakasi olarak girer

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kulüpsüz oyunculardan:

Adebayor (32)
Ibrahima Baldé (27)

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

gomez zaten kötüydü penaltı bile atamıyordu  :icool:

@Hasan Tahsin abi balon demişse gomez balonun en önde gidenidir. alman milli takımında sünepe gibiydi kimse pas vermiyordu buradaki o halleri bitirm delikanlılığı falan ortalarda yoktu. bakmayın götzede bir halt yoktu da şans buldu işte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

ayrıca şunu da belirteyim
son günlerde ortaya atılan bir dedikoduya göre Sosa - Luiz Adriano takası gerçek ise ben karşı çıkmam
bu durum beni son derece tatmin eder
basında ve sosyal medyada çıkan forvet adayı haberlerinden yola çıkarak sırasıyla Beşiktaş'a gelmesini istediğim oyuncular Eto'o,L.Adriano,Huntelaar,Llorente ve Remy bunlardan biri olursa iyi olur kanaatimce. (Balotelli Bony bunlara karşı çıkarım)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

O pektemeki fazla gundeme getirmiyoruz, belki kafasini gozunu forma icin dagittigindan saygimiz vardir ama butun sezon yatip sonra kampin ilk gunu operasyon gecirmek dunya futbol literaturune pektemek vakasi olarak girer
Kafasını gözünü dağıtması tesadüfi değil ki . Niye o kadar futbolcu varken Pektemek sürekli kafasını gözünü bir taraflarını dağıtır? Sağa sola koşup didinirken aklını kullanarak hareket etmemesinden. Şu anda arkadaşları Avusturya kampında kan ter içindeyken kendisi de İstanbul'da rehabilitasyonda.

Çevrimdışı İhsan

Çok ayıp . Hiç yakıştıramadım Benim gözümde Beşiktaş'ımıza 13 milyom euro kazandırıp giden Demba Ba'ların ayrı yeri vardır ama terör fasafisosu ile ayrılan gomez'lerin yeri her zaman doldurulur. Üzüldüm yazdıklarından

Haksızlık ediyorsun Gomez'e
Gomez bizim oyuncu değilki bizden ayrılsın... :alala:

Şampiyonlukta büyük payı vardı. Demba nın yapamadığını yaptı.

İnşallah her kiralık oyuncumuz Gomez katkısı yapar

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

@Hasan Tahsin abim yazmaya baslamis azicik ve saldiri altinda kalmis. Simdi con vayn filmlerinin amerigan suvarileri gibi olaya girmek istememen, uslup konusunda cekingecelerim oldugunu belirtmeme engel degil. Oha ne yazdim ulan, devlet baskani cumlesi gibin fiyakali oldu.
Acin bakin ben de devamli yazdim begendigim tip oyuncu olmadigi, agir oldugunu ama tam bir winner karakterdir bunu da atlamamamiz lazim. Zaten gomez balon olmasaydi suana kadar takim bulurdu kendine, agustos ortasinda takimsiz kalirsa doner buraya tipis tipis.

Sevgili @Hasan Tahsin , bencede Gomez Avrupada balon olacak, değeri zaman ve mekan kavramlarından ayrı değerlendiremeyiz, burada herşey üst üste düşmüştü, Şenol Güneş'in futbol anlayışı onun için biçilmiş kaftandı, e zamanda onun lehine işlemiyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Dünyada terör olayları olmayacak bir ülke yok. Ama terör örgütleri hiç bir zaman yıldız oyuncuların oynadığı bir takımı hedef almadı. Vodafone arenadaki şampiyonluk kutlamalarını ve hele ki o boğaz turunu unutamıyorum. Dünyada her futbolcuya nasip olmaz . Hazmedemiyorum açıkçası

Hasan Bey (henüz tanışmadığımız için 'Abi' diye hitap edemiyorum :),

Tabi her yerde terör olayı olabilir ama ne Fransa'yı, ne de Belçika'yı Türkiye'yle kıyaslamak mümkün değil ne yazık ki...

Türkiye'de sadece son 1 yıl içinde 12 büyük terör saldırısı yaşandı.

Bu saldırıların 4'ü İstanbul'da, 3'ü Ankara'daydı.

333 kişi öldü, 1200'den fazla kişi yaralandı.

Sonra bir anda, sakin gibi görünen bir yaz akşamında, darbe girişiminde bulunuldu. İstanbul'un kalbi olan boğaz köprülerinde tanklar yürüdü...

265 kişi öldü, 1440 kişi yaralandı.

Son 1 senenin bilançosu 598 ölü, 2640'tan fazla yaralı.

Ülkemize olan sevgimiz ve bağlılığımızın refleksiyle yaptığımız 'beğenmeyen gitsin', 'sanki sadece Türkiye'de terör var' gibi yorumları doğru bulmuyorum.

Bahsettiğimiz oyuncular, 25-30 yaşında çocuklar. Aynı yaşta eşleri var, küçücük çocukları var... 'Aman oğlum dikkat et' diyen anneleri babaları var... 'Bizim de eşimiz, çocuğumuz, ailemiz var' refleksini de kabul edemiyorum, zira Türkiye onların ülkesi değil.

Velhasıl kelam, içim kan ağlıyor da olsa ben bu çocuklara kızamıyorum.

Görüşlerinize sonuna kadar saygı duymakla beraber, katılmadığımı belirtmek istedim.

Sevgiler.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

bende gomeze geçen seneki performansı şampiyonlukta ki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum hatta şimdiden özledim kendisini, diğer taraftan bu ülkede kalmak istememesini anlıyorum hatta hak veriyorum AMA genede kabullenemiyorum ve kariyerinin en berbat sezonunu geçirmesini diliyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arena_

Kusura bakmayın yaşınızı görememişim. Üslubum için özür dilerim.

Çevrimdışı Arena_

ben Eren'i  daha önce beğendiğimi söylemiştim @Necmi, sende "sengaliba onun FB li fotoğrafını görmedin" demiştin, cevap vermemiştim ama hiç ikna olmamıştım, o olay beni hiç ilgilendirmiyor çünkü, beni ilgilendiren bizim şampiyonluğumuza katkısı olur mu olmaz mı meselesi.
Hani yönetim açıkladı diye sonradan derdiyok güzellemeleri yapan adam yaftası bana yapıştırılamasın diye yapıyorum bu açıklamayı

Eren Derdiyok Sezer Öztürk v2. Şikeci adam istemiyoruz

Çevrimdışı tangaz

Eren Derdiyok Sezer Öztürk v2. Şikeci adam istemiyoruz

+1, bizim maçın hemen ertesinde yedi sülalesini toplayıp feneri desteklemek için tiribündeki yerini alan adam. ben eren alınırsa bu yönetim gidene dek takımı desteklemem. ereni alacağına hamza küçükköylüye şans ver ama 5.ol gıkımı çıkarmam.

Çevrimiçi Necmi

Ben takım bulmasa böyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum.
fioya tekrar dönmeyi zerre kadar düşünmüyordur. Fioda onu bedava bile verse
11 M€ kâr etmiş oluyor o nedenle takım bulmakta zorlanacağını düşünmüyorum
sorun takım bulmak değil onun için o takımın hangi seviyede olacağı
bizim elde edeceğimiz %50 de bence masal olur fio onu bedavada olsa bir şekilde elden çıkaracaktır.
Gomez bizde elde ettiği başarıyı bir başka takımda elde edermi ben sanmıyorum
ama biz gomezin verdiğini bir çok oyuncudan elde ederiz. Buda bir gerçek.
Ba bu kadroda Biliçin defans taktiğiyle bile 20 gole yaklaşmıştı Şenol hocanın
hücum futbolu her forvete 20+ gol attırır. bunu en azından yönettiği diğer takımlardan biliyoruz
her oynattığı takımdan gol kralı çıkartmak en azından rastlantı değil.
Birde bunun üzerine Beşiktaş kalitesi girdiğinde her forvetten randıman alacağı aşikar
cenk bize gelmeden önce bu kadar golcümüydü.
Cenk şu anda birinci forvet olabilirmi sanmıyorum henüz o winner özelliği yok bir gün bunu denemek zorundayız
ama o sene bu sene olmamalı. Şu anda gelecek ortalamanın üstü bir forvet hem Cenk için faydalı olur.
hemde uzun maratonda zar atmamış oluruz. Gomez gitmesine üzüldüm ama kesinlikle olmazsa olmaz bir
oyuncu değil yolu açık olsun yeri dolmaz değil Bu arada Ba ondan çok daha iyi bir golcüydü.
Ba nın geçen sene derbilerde başarılı olamaması Biliçin derbilerde rakipten korkmasından kaynaklanıyordu.
avrupa kupasındaki rakiplere karşı yırtıcı olabilen bir oyuncu neden derbilerde sönük kalsın bu tamamen biliçin
hediyesiydi. Cenke tek güvenemediğim şey soğukkanlılığını koruyamaması çok fazla Beşiktaş taraftarı
bizim tribünde yaşadığımız duyguları oda sahada yaşıyor. Biraz daha soğukkanlı olduğunda bizim forvet aramamıza gerek kalmaz
yoksa gol vuruşları bence gomezden çok daha iyi birde oyuncular cenki gomezi besledikleri kadar beslemiyorlar

Çevrimiçi Necmi

Haksızlık ediyorsun Gomez'e
Gomez bizim oyuncu değilki bizden ayrılsın... :alala:

Şampiyonlukta büyük payı vardı. Demba nın yapamadığını yaptı.

İnşallah her kiralık oyuncumuz Gomez katkısı yapar

aslında @İhsan Ba nın yapamadığını yapan gomez değilde
Biliçin yapamadığını yapan Şenol hocaydı. asla gomezin emeğini küçümsemem
Teşekkür ederim yolu açık olsun derim.
hakettiğinin ötesindede yüceltmek doğru değil önceki sene şampiyon olamamamızı
Ba ya bağlamak ne kadar yanlışsa bu seneki şampiyonluğumuzuda tek başına gomeze yazmak
o derece yanlış ve diğer oyunculara haksızlık oluyor. Katkısı olmuştur ama büyük emek orta sahanındır.
orta saha ve kanatlar o kadar çok pozisyon yarattıki ortalama üzeri her forvet bu rakamlara ulaşırdı.

Çevrimdışı Antitez

adı geçen oyuncular genelde çaprazları koparmış oyuncular oluyor
bizim başkan çağraz bağ kopmasının tedavisini mi buldu acaba
Eren Derdiyok da çaprazları koparmış

Etiketler: