2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396457 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

napsın umut fakirin ekmeği bu sene biliç yüzünden fakiriz, vermedi töreye 20 milyonu  :akuma:

11-13'e tavdık be abi :)

Çevrimiçi Necmi

O malum gecede moderasyona giren ben neden kaç gündür yazamıyordum. Ve neden moderasyona girdim? İçinizden bir admin veya @Necmi abi cevap verebilirler mi? Zeytinburnu'nda patlama oldu demek siyaset mi? Adalet nerede bunun?

@Necmi abi o gece sende yazmadın mı? Burada başka adminlerde vardı! Neden mesajlar silindi.

Sizin gözünüzde adalet sadece bayan ismi herhalde. Bu mesajı da silersiniz simdi. Ama silmeden önce buradaki herkese iyi okutun.
evet benim mesajlarımda silindi o günkü konu dışı tüm mesajlar silindi
konuşmalarınızı siyasetten uzak yapabilseydiniz silinmezdi.
neden yazamıyorsun herkes gibi sende 3 gün moderasyon aldın nopost yemedinki
moderasyonuda çok ateşli olanlar yazılarını kontrol edip öyle yayınlamak için verdik
koruma maksatlıydı forumun nerdeyse yarısıda aldı pek alada mesaj atabildiler
Adaletimizden memnun değilsen seni burda zorla tutan yok kardeşim
burda ne dediğini bilmeyen çoluk çocuğun sonrasında kendisine zarar verebilecek
seviyede mesaj yazmasına göz yumamazdık herhalde canın siyaset konuşmak istiyorsa
bunun için bir sürü platform var
He bu arada ben o gün tek bir siyasi kelime konuşmadım. tam tersi 24 saat gözümü kırpmadan forumda nöbet tuttum
kimse aptalca bir şeyler yapmasın diye bunuda yapmaz forumu kitler başımı ağrıtmazdım
bu konuda forum üyelerindende bir sürü teklif geldi ama hassas durum insanlar böyle yerlerde doğru bilgiye ulaşıyor diye
aktif tuttum ama bunu yapmak birilerinin propaganda yapmasına müsade etmek değildir.
haber amaçlı kullanmak farklı

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Berat

Oooo cok sert benim bile aklima gelmedi

Kaçmaz benden  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Kaçmaz benden  :icool:

@Necmi abi, @TWSS kardeşimize bir moderasyon please  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Moderasyon yetmez abi, hemen federasyona ydnin yanina gonderelim.

Çevrimdışı Berat

WikiLeaks'e döndüm  :iblush:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

huntelaar'a nedersiniz? bir sezonluguna kiralasak işimizi görür diye düşünüyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Gomez gittiyse care gene yeni yeniden mario

Çevrimdışı tangaz

WikiLeaks'e döndüm  :iblush:

wikileaks esas darbeyi yapacak diyorlardı var mı bi gelişme senin kulağın deliktir  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gomez gittiyse care gene yeni yeniden mario

mandzukiç olanı mı  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Luuk de Jong için uğraşsak olmazmı çokmu fazla bonservis isterler.sabah aspor da psv nin maç özetlerine denk geldim  orada izledim tam bizim sistemin oyuncusu yaşıda 25

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bu renkliye benzetme ağır olmadı mı? taner efendi benim yanımdan geçemez  :bandit:
bilemem onun rengi belli değil bulamaç gibi bir şey :bandit:
bir Beşiktaşa nefret kusuyor diğer bütün takımları yalıyor :bandit:
evet haklısın biraz ağır olmuş :D ne yapalım analiz deyince bir anda o aklıma geldi
başka analizci tanımıyorum :evillol:

Çevrimdışı Berat

wikileaks esas darbeyi yapacak diyorlardı var mı bi gelişme senin kulağın deliktir  :upto:

Çevrimdışı tangaz

evet haklısın biraz ağır olmuş :D ne yapalım analiz deyince bir anda o aklıma geldi

walla ben bu sene işyerinde analizlerle boğuldum desem yeridir. analiz ihtiyaçlarınız için contact with me, my IBAN number TR.....  :money:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Kalyoncu

Gürkan kubilay var bide hala ne iş yaptığını anlayamadığım istatistikci, diyetisyen,yemek programı sunucusu, futbol yorumcusumu çözemedim.

Çevrimdışı tangaz

Gürkan kubilay var bide hala ne iş yaptığını anlayamadığım istatistikci, diyetisyen,yemek programı sunucusu, futbol yorumcusumu çözemedim.

yorma kendini fenerli de geç işte  :D

Çevrimdışı mylife1903

Gurkan kubilay turkiyenin aynasi, herseye fikri var adamin, hepimiz gibi, icimizden biri tek problemi fazla fbli olmasi. Ustelik dohtor galiba o

Çevrimdışı Kalyoncu

yorma kendini fenerli de geç işte  :D
Abi ben bıraktım artık yorumcu çıktımı kapatıyorum spor programlarını bu kadar renkli hayranlığı gözü dönmüşlük olamaz geçen sene bu forumu buldum haberleri buradan öğreniyorum :) fener Rvp yi göndermeye çalışıyor bence golcü aramaya gerek yok gönderdikleri gibi çökelim adamda özlediği futbola tekrar dönsün

Çevrimiçi Necmi

Abi ben bıraktım artık yorumcu çıktımı kapatıyorum spor programlarını bu kadar renkli hayranlığı gözü dönmüşlük olamaz geçen sene bu forumu buldum haberleri buradan öğreniyorum :) fener Rvp yi göndermeye çalışıyor bence golcü aramaya gerek yok gönderdikleri gibi çökelim adamda özlediği futbola tekrar dönsün

bonservis almadan göndermezler bize gelmesin diyede uğraşırlar
yoksa alır 30 gol attırırız fena girer o goller fenere :evillol:

Çevrimdışı Berat

Aziz ve Pereira'nın şaşkınlık ifadeleri  :kop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi öylede adam sürekli salonda kendi başına çalışıyor  şimdi senelik 5 milyon € ödemek var belki direk gitsin diye serbest bırakırlar biz bedavaya alırız bizde çoşar çok renkli telef olur.bizim takıma giripte oraya adapte olmayan mutsuz olan çok az oyuncu olur.

Çevrimdışı tangaz

Aziz ve Pereira'nın şaşkınlık ifadeleri  :kop:

kadıköyde gol sevinci olarak kartal yapması paha biçilmez olur warya

Etiketler: