O malum gecede moderasyona giren ben neden kaç gündür yazamıyordum. Ve neden moderasyona girdim? İçinizden bir admin veya @Necmi abi cevap verebilirler mi? Zeytinburnu'nda patlama oldu demek siyaset mi? Adalet nerede bunun?
@Necmi abi o gece sende yazmadın mı? Burada başka adminlerde vardı! Neden mesajlar silindi.
Sizin gözünüzde adalet sadece bayan ismi herhalde. Bu mesajı da silersiniz simdi. Ama silmeden önce buradaki herkese iyi okutun.
evet benim mesajlarımda silindi o günkü konu dışı tüm mesajlar silindi
konuşmalarınızı siyasetten uzak yapabilseydiniz silinmezdi.
neden yazamıyorsun herkes gibi sende 3 gün moderasyon aldın nopost yemedinki
moderasyonuda çok ateşli olanlar yazılarını kontrol edip öyle yayınlamak için verdik
koruma maksatlıydı forumun nerdeyse yarısıda aldı pek alada mesaj atabildiler
Adaletimizden memnun değilsen seni burda zorla tutan yok kardeşim
burda ne dediğini bilmeyen çoluk çocuğun sonrasında kendisine zarar verebilecek
seviyede mesaj yazmasına göz yumamazdık herhalde canın siyaset konuşmak istiyorsa
bunun için bir sürü platform var
He bu arada ben o gün tek bir siyasi kelime konuşmadım. tam tersi 24 saat gözümü kırpmadan forumda nöbet tuttum
kimse aptalca bir şeyler yapmasın diye bunuda yapmaz forumu kitler başımı ağrıtmazdım
bu konuda forum üyelerindende bir sürü teklif geldi ama hassas durum insanlar böyle yerlerde doğru bilgiye ulaşıyor diye
aktif tuttum ama bunu yapmak birilerinin propaganda yapmasına müsade etmek değildir.
haber amaçlı kullanmak farklı