2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394061 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Falcao Monaco formasıyla Fener'e 2 tane çaksın, bize 10 milyon euro kazandıracak.  :D :D

taş gibi santrafor her türlü kazandırıyor  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Necmi

dost acı söyler :akuma:

abi onu bunu bırakında yerine kim gelecek
sosa nasıl geldi hatırlıyormusun
adı şanı yoktu ortada transferin son günü pat önümüze koydular
bu kim diyorduk :)
birde ne tepkiler olmuştu diegoyu almadık fenere kaptırdık çakmasını aldık diye :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2016, 16:18:07 Necmi ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

falcaonun neresi risk :alala:
ama onun maaşını ödeme imkanımız yoktu
gomezi oynattığın paraya falcaoyu oynatamazsın. :D
5 milyon euroya gelirdi bence abi ve sakatlık yaşamazsa bizim sistemde totalde 50 golü bulabilirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi biraz pahalı olmuş bence önemsiz bir maç için
Bana da tam tersi Makul geldi bilet fiyatları :alala:

Hem Derbi hemde Ucunda kupa olan bir mac icin 75 tl cok değil

Vodafone arenada siradan maclarda bile 150 tl idi kale arkasi bilet fiyatlari..

Sezon icinde de butun derbilerde her takimin bilet fiyatlari bu rakamdan daha yuksek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiye ligi için yeter de artar bile :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

falcaonun neresi risk :alala:
ama onun maaşını ödeme imkanımız yoktu
gomezi oynattığın paraya falcaoyu oynatamazsın. :D

abi şimdi burada kantitatif risk analizi dersi verdirtme bana  :icool: herifin son 2 senesi verileri her türlü risk analizi sonuçlarını önümüze döker...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Türkiye ligi için yeter de artar bile :)

Sonunda en gerçekçi kadroyu kurdun :D

Çevrimdışı Necmi

5 milyon euroya gelirdi bence abi ve sakatlık yaşamazsa bizim sistemde totalde 50 golü bulabilirdi
o paraya gelmezdi neden gelsin sanırım net maaşı on milyondan fazla

Çevrimdışı KUMANOVALI

sosa nasıl geldi hatırlıyormusun
adı şanı yoktu ortada transferin son günü pat önümüze koydular
bu kim diyorduk :)
birde ne tepkiler olmuştu diegoyu almadık fenere kaptırdık çakmasını aldık diye :bandit:

abi orası öylede
adamın münih , a.madrid görmüşlüğü var
boş değildi ama tutturamıyordu

yeni alacağımız adamdan randıman alırsak tek sebebi Şenol hoca olacaktır..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu süper kupa maci biletleri Tff sitesinden satiliyormus , Bilet gelirini kulüpler almıyormu :alala:

Yoksa bir kismini kulupler bir kismini Tff mi aliyor ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Futbolarena remy ile anlaşıldı gomezin durumunun kesinleşmesi bekleniyor diyor.
Anlaşıp bekletmek moda oldu :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Eldeki kadro dan muhtemel kaybımız Gomez le sınırılı olur

31 yaşındaki Sosa nın satış imkanı 6.2 milyon euro bence  gerçekci degil,Adı anılan Milan takımı İtalyan gazetelerine göre
Olimpik lyonlu 25 yasındaki Clément Grenier ile ilgilendiğini bununda 6-7 milyon euro halledebileceği yazılıyor.

Bir diğer yandan ülkenin durum belirsizliği,Dünya ekonomik krizi,Klubun Borç temizleme hamlesi düşünüldüğünde
şampiyonlar liginde tur atlama başarısından ziyade Uefa gruplara kalma ama en önemlisi Lig şampiyonlugunu tekrar kazanacak
bir takımı elde tutma hedef olmalıdır.

Bu nedenle yuksek maliyetli super oyuncu beklentilerim yok,bir yandanda maaş dengesi politikasının 1-2 yıl daha gecen yıl seviyelerinde kalması
klubun elini rahatlatacaktır.

Sonuç olarak kiralama - satın alma opsiyonlu sol bek-sol ayak stopper Beşiktaşın çözümü gibi görünüyor.

Bir noktada Kampana ve Kolarov un yuksek maaş ları konusunda yorum yapmak istiyorum
M.city gecen sene takımdan haftalıklarında indirim yapması istendi ve yapıldı.Okuduğum Bu yılda sakatlık,yaşlarının ilerlemesi ve yedek kalacakları nedeniyle
ciddi indirim istiyorlar.Ancak buna yanaşmayan Kampana ve Kolarovun aynı maaş veya uzeri bir başka takıma gitmek istiyor,yerlerine oyuncu isteyen Pepe ye
ne yazıkki krizde olan M.city uygun oyuncu bulamıyor.
Eğer bulsalardı satış için izin verilecekdi ama birçok takım Beşiktaş gibi sırada olacakdı,fakat ödenecek maaş ve kiralama ücretleri çok zorlayacakdı.

Her halükarda Beşiktaşın Bu yılıda ucuz maliyetli transferlerle şampiyonluk olup önümüzdeki yıl daha iyi transferlere ve takım yenileme çalışmalarına başlaması

Bu kadar detay yazdım bir görüşümüde ekleyeyeyim

Şampiyonluk o kadarda kolay degil bu sene
Konya-Osmanlıspor-Başakşehir diğerlerinden (renkliler-uşaklar)daha kuvvetli

saygılar
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2016, 16:30:50 abdusta ]

Çevrimdışı Arena_

Dün geceki uyarımdan sonra siyaset yapmakta ısrar eden 3 kişinin forumla ilişkisi kesildi
bazı arkadaşlar sakinleşsin diye moderasyona alında bazı küfür ve hakaret içeren
mesajlar atan arkadaşlar nopost aldı. Bunları yaparken her hangi bir görüş farkı gözetmeden adil
olmaya çalıştık.

Burada herkes siyasi düşüncesi ne olursa olsun Beşiktaşlıdır. herkes aynı şeyi düşünemez
o nedenle birbirimizin görüşlerine saygılı olalım biz Beşiktaşız. Bunu asla unutmayalım.
Kendi içimizde ayrışmayalım.

O malum gecede moderasyona giren ben neden kaç gündür yazamıyordum. Ve neden moderasyona girdim? İçinizden bir admin veya @Necmi abi cevap verebilirler mi? Zeytinburnu'nda patlama oldu demek siyaset mi? Adalet nerede bunun?

@Necmi abi o gece sende yazmadın mı? Burada başka adminlerde vardı! Neden mesajlar silindi.

Bunları yaparken her hangi bir görüş farkı gözetmeden adil
olmaya çalıştık.

Sizin gözünüzde adalet sadece bayan ismi herhalde. Bu mesajı da silersiniz simdi. Ama silmeden önce buradaki herkese iyi okutun.

Sonunda en gerçekçi kadroyu kurdun :D

en gerçekci kadro derken ? :)

Transfer yapmadanda kadromuzun yettiğni göstermek istedim ancak yinede sosa'dan gelecek para ile sosa'nın yerine bir adam alınacak bir tane sol bek alınacak 1 tane forvet alınacak gerçek kadro o zaman :)

Çevrimdışı Berat

en gerçekci kadro derken ? :)

Transfer yapmadanda kadromuzun yettiğni göstermek istedim ancak yinede sosa'dan gelecek para ile sosa'nın yerine bir adam alınacak bir tane sol bek alınacak 1 tane forvet alınacak gerçek kadro o zaman :)

Bir ara Kolarov ve Kompany vardı o kadroda yanılmıyorsam :D

Bence de bu kadro lige yeter, zaten CL umrumda değil ligi almamız lazım :D

Çevrimdışı Necmi

abi şimdi burada kantitatif risk analizi dersi verdirtme bana  :icool: herifin son 2 senesi verileri her türlü risk analizi sonuçlarını önümüze döker...
sende şimdi Taner karaman gibi analiz yapma :bandit:
falcoadan bahsediyoruz adam mezardayken transfer etsek 20 gol atar
o tip oyuncuları EPL verileriyle analiz edemezsin orda atletik oyuncular
öne çıkar. Almanya bile onun için uygun ortam değil ispanya fransa portekiz hollanda Türkiye
ve tüm latin amerika onun yıldızlaşacağı yerler birde sakatlıkla boğuştu.

Çevrimdışı Berat

Bir de ben Olcay - Quaresma yapardım kesinlikle ;)

@cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

sende şimdi Taner karaman gibi analiz yapma :bandit:
falcoadan bahsediyoruz adam mezardayken transfer etsek 20 gol atar
o tip oyuncuları EPL verileriyle analiz edemezsin orda atletik oyuncular
öne çıkar. Almanya bile onun için uygun ortam değil ispanya fransa portekiz hollanda Türkiye
ve tüm latin amerika onun yıldızlaşacağı yerler birde sakatlıkla boğuştu.

bu renkliye benzetme ağır olmadı mı? taner efendi benim yanımdan geçemez  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana da tam tersi Makul geldi bilet fiyatları :alala:

Hem Derbi hemde Ucunda kupa olan bir mac icin 75 tl cok değil

Vodafone arenada siradan maclarda bile 150 tl idi kale arkasi bilet fiyatlari..

Sezon icinde de butun derbilerde her takimin bilet fiyatlari bu rakamdan daha yuksek..
iyide yunus orası vodafone arene burası benim için önemsiz bir stad :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir ara Kolarov ve Kompany vardı o kadroda yanılmıyorsam :

Bence de bu kadro lige yeter, zaten CL umrumda değil ligi almamız lazım :D
arkadaş fazla iyimser  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Yav hala eski solbekimiz ile sözleşme yenilemedik diye yönetim başarısız diyen tipler çıkıyor  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

arkadaş fazla iyimser  :evillol:

napsın umut fakirin ekmeği bu sene biliç yüzünden fakiriz, vermedi töreye 20 milyonu  :akuma:

Etiketler: