2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12409767 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Bence de. Oyüzden gidip aklını çelelim :) Bizim başkan ikna eder onu. Beraber cumaya gideriz der :D
Ya bi ara Muhammed Zidan fırtınası vardı, Beşiktaş kesin alacak geliyor falan demişlerdi. Bu çocuğa baktıkça onu hatırlıyorum sebepsizce. Ama o daha çok çalımcıydı böyle pasör değil.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

"Fikret Orman Sosa'ya randevu vermedi"

Bu haber tam dogru değil,kasıtlı bu şekilde yapılmış..

Fikret başkan Sosa ya sorumlulukları ve ortada geçerli sözleşme olduğunu hatırlattı ve geregini yapmasını istedi
yani önce antremanlara katıl,süreç içerisinde ANÇ ile görüşürsün dedi.

Sosa şu anda son kozlarını oynuyor,zaman aleyhine işliyor,Yönetimde Sosa nın paragöz oldugunu biliyor ve dogru duruşla dogru strateji izliyor.

Bazı yorumcular Sosa gonulsuz,Sosa A2 ye gider verim alınmaz diye yazılsa bile bence hiçde oyle degil

Şu an tek derdi takımda kalmak ve para hatta maç başları bile çok önemli.Birçok klub avantajınıda kadro dışı kalırsa kaybedecegini biliyor.

kısaca vaka mustafa pekdemek vakasına dönüşmez.

klüp affetse bile bu milletin ekmeğini yiyen birinin iftira gibi demeç vermesi hiç hoş değil,ama genede hatadan dönene kucagımız açık..!!

saygılar

Çevrimdışı MrtBlgc

Celta Vigo ile sözleşme imzaladı bile.
Hayırlı olsun o zaman... Ya biz Gustavo Gomez'i alıp getireceğiz, bakın göreceksiniz. Hatta öyle 4.5 falan da olmayacak. 3-3.8 arası bir şey bekliyorum ben..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Milan gibi rezalet durumda olan bir takımda bile kadroya giremiyorsa o kişi, uzak durulsun derim.

Muhalefet olmak için demiyorum, bence de gelmesin.

Ama başka bir noktadan bakın: Fiorentina gibi rezalet durumda olan bir takımda bile kadroya giremeyen bir kişiyi aldık ve fena çıkmadı :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Roncaglia'nın whoscored rating'leri çok düşük, boyu da 1.79.
Cannavaro 1.76
Puyol 1.78
Barresi 1.76

Boyunun ufak olması kafa toplarında etkisiz olmadığını göstermez, zıplaması ve kafa topu özellikleri çok iyi. Sen de taktın şu whoscored a :) Gomez'in bize gelmeden önceki whoscored ratingleri nasıldı acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi 38life

Nerden izleyebiliriz

Ersin Ucer'i takip et son videosuna bak :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Muhalefet olmak için demiyorum, bence de gelmesin.

Ama başka bir noktadan bakın: Fiorentina gibi rezalet durumda olan bir takımda bile kadroya giremeyen bir kişiyi aldık ve fena çıkmadı :)
Gomez ile Boateng'in geçmişini bir mi tutalım demek istiyorsun? Ayrıca Gomez'in geldiği sezonu Fiorentina 4.bitirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Teşekkürler

Çevrimdışı tuncaboylu

Cannavaro 1.76
Puyol 1.78
Barresi 1.76

Boyunun ufak olması kafa toplarında etkisiz olmadığını göstermez, zıplaması ve kafa topu özellikleri çok iyi. Sen de taktın şu whoscored a :) Gomez'in bize gelmeden önceki whoscored ratingleri nasıldı acaba?

Roncaglia'nın weaknees'i olarak "Aerial Duels" diyor sitede, Cannavaro ve Puyol'dan farklı belli ki.  :tabe:

Çevrimdışı BlackEagle26

Sonu süprizli :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Roncaglia'nın weaknees'i olarak "Aerial Duels" diyor sitede, Cannavaro ve Puyol'dan farklı belli ki.  :tabe:
Güçlü özellikleri de tam Şenol Güneş'in görmek istediği türden özellikler öyle bakacak olursak. Ayrıca yanında oynayacak adamlar zaten 1.90 civarında. Topun önünde kalması ve kesiciliği iyi olması önemli bir etken. İlla bana muhafelet olmak için bir şeyler bulacaksın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez ile Boateng'in geçmişini bir mi tutalım demek istiyorsun? Ayrıca Gomez'in geldiği sezonu Fiorentina 4.bitirdi.

Bir takımda forma şansı bulamaması tek referans olarak değerlendirilmemeli diyorum, yoksa Boateng'in alınmaması konusunda %100 katılıyorum sana.

Gomez'in oynadığı seneyi 4. bitiren Fiorentina 64 puan toplarken, Milan geçen sene 57 puan topladı. Çok acayip bir fark yok yani.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2016, 16:47:16 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Güçlü özellikleri de tam Şenol Güneş'in görmek istediği türden özellikler öyle bakacak olursak. Ayrıca yanında oynayacak adamlar zaten 1.90 civarında. Topun önünde kalması ve kesiciliği iyi olması önemli bir etken. İlla bana muhafelet olmak için bir şeyler bulacaksın :)

Sana özel değil ya, bak cursedofdragon'a da Cacares konusunda muhalefet oldum.  :lol: :lol:

Bu adamlar bizim aradığımız tarzda değiller bence, N'koulou'yu hava toplarında eksik diye istemeyen hoca'ya Roncaglia ismini sunarsan kabul etmez zaten.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir takımda forma şansı bulamaması tek referans olarak değerlendirilmemeli diyorum, yoksa Boateng'in alınması konusunda %100 katılıyorum.

Gomez'in oynadığı seneyi 4. bitiren Fiorentina 64 puan toplarken, Milan geçen sene 57 puan topladı. Çok acayip bir fark yok yani.
biz 5 puan farkla şampiyon olduk :) Birisi dördüncü olduğu sezon diğeri 10. oldu. Niye böyle hep kısır döngüye giriyoruz seninle? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sana özel değil ya, bak cursedofdragon'a da Cacares konusunda muhalefet oldum.  :lol: :lol:

Bu adamlar bizim aradığımız tarzda değiller bence, N'koulou'yu hava toplarında eksik diye istemeyen hoca'ya Roncaglia ismini sunarsan kabul etmez zaten.
Hava topu için boyunun devasa olması gerekmiyor. Burak Yılmaz'da hayvan gibi boy var doğru düzgün hava topu alamaz, CAnnavaro, Puyol gibi adamlarla hava topuna çıksan 10 toptan 1-2 sini ancak alırsın bu zamanlama ve sıçrama kabiliyetinle ilgili bir şey. Boyuna bakarak adam alıyorsak zaten orada yanlış bir şey var demektir.
Çok basitinden NBA'den 2 örnek vereceğim defalarca ribaund şampiyonu olan Denis Rodman ve Charles Barkley'in boyları kaçmış bir bakmanı rica ederim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

biz 5 puan farkla şampiyon olduk :) Birisi dördüncü olduğu sezon diğeri 10. oldu. Niye böyle hep kısır döngüye giriyoruz seninle? :)

Senin de hoşuna gidiyor bence, kabul et.  :evillol: :evillol:

Şunu diyorum aslında:
Gomez'li Fiorentina 64 puan aldı, 4. oldu.

Boateng'li Milan 57 puan aldı, 7. oldu.

O anlamda söyledim yani, abartı bir fark yok ikisinin oynadığı ortamda.

Öte yandan tekrar belirteyim, Boateng konusunda sana katılıyorum. Sosa giderse katkı yapma ihtimali yüksek bir adam almalıyız, kumar oynama lüksümüz yok.

Çevrimdışı mylife1903

Hava topu için boyunun devasa olması gerekmiyor. Burak Yılmaz'da hayvan gibi boy var doğru düzgün hava topu alamaz, CAnnavaro, Puyol gibi adamlarla hava topuna çıksan 10 toptan 1-2 sini ancak alırsın bu zamanlama ve sıçrama kabiliyetinle ilgili bir şey. Boyuna bakarak adam alıyorsak zaten orada yanlış bir şey var demektir.
Çok basitinden NBA'den 2 örnek vereceğim defalarca ribaund şampiyonu olan Denis Rodman ve Charles Barkley'in boyları kaçmış bir bakmanı rica ederim.
Boy degil islevi gibi bir klise girdikten sonra cogaltalim, basketbolda ribaundlarin %70i pota seviyesinin altinda alinirdi eskiden, yer tutmak, oyun takibi, oyuncu kontrolu ziplamaktan ve uzun boylu olmaktan onemlidir. Futbolda da benzerdir hava topu mucadelesi, vucudunu iyi kullaniyorsan, zamanlaman iyiyse, yer ve alan kontrolun iyiyse, oyunu iyi takip edip, rakip futbolculari taniyorsan her hava topunu alirsin.
Mesela fb macinda ismail orta keserken 190lik stopere ne gerek var? Top zaten hepitopu 1.5m yukselmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çalıştığım yerden sordun, 1 sene NBA spikerliği yapmıştım Digiturk'te.  :D

Tek kriter boy değil, haklısın. İlk mesajımda eksik belirtmişim sadece boyunu söyleyerek. Bu Roncaglia girdiği hava topu mücadelelerinin çoğunu kaybetmiş, o kötü bir referans.

Dediğin gibi boy yeterli bir referans değil, ama iyi zıplamak da değil. Timing'i kötüyse ve yanlış zamanda zıplıyorsa, iyi zıplasa da hava topu alamaz.

@atalay buralardaysa bir karara varmamızı sağlar aslında, benim elimdeki tek done istatistikler.

Çevrimdışı Bishamon

Bir oncaglia için tartışmayın iyi adam olsaydı zaten Celta Vigo ve Trabzon'dan daha iyi takımlar isterdi :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bir stoper, Kolarov, Gomez. Mario olan. Çok mu şey istiyoruz acaba :alala: :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir oncaglia için tartışmayın iyi adam olsaydı zaten Celta Vigo ve Trabzon'dan daha iyi takımlar isterdi :D

Squawka'da da karşılaştırdım.

Marcelo girdiği hava topu mücadelelerinin %75'ini, Rhodolfo ve Kjaer %70'ini kazanırken, Roncaglia %60'ını kazanabilmiş.

Pek talibi çıkmamasının temel sebebi bu olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

O denis rodman varya ayni ben biraz guneste fazla kalmis verisyonum, ayni tarz oynarim ustelik van dam ustayla double team diye manyak otesi bir filmi vardir. Severim tipsizi

Çevrimdışı mylife1903

Bir stoper, Kolarov, Gomez. Mario olan. Çok mu şey istiyoruz acaba :alala: :alala:
Kolarofu verseler zaten satis fisimizi alip cikalim transfer marketinden

Etiketler: