2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12409806 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Roncaglia adı neden hiç geçmedi geçmiyor anlamıyorum.
Aslında o da iyi transfer olurdu.

Haftalardır Ts ilgileniyordu Celta Vigo'ya gitmiş galiba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MrtBlgc

Konyaspor 25.000 kombineye ulasmis simdiden , Helal olsun :claps:

Lig boyle takimlarla Guzel

Keske taraftari olmayan takimlar bir bir dusse ligden de şöyle saglam taraftari olan takimlar ciksa lige..

Ligin kalitesi yukselse biraz
Sırf bu sezon yeni stadlarında oynayacaklar diye Sivas'la, Eskişehir'in düşmesini istemedim. Yeni stad yeni heyecan demek, taraftar demek, görsel şölen demek...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

onuda kaçırdık :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Celta Vigo'ya giden adam bize hayli hayli gelirdi. Üstelik boştaydı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

içimde gel-gitler yaşıyorum. bir yanım omeruo papy ikilisini kiralayalım beleşe diyor diğer yanım ise son güne kadar zorlayalım transferin bitmesine yakın yada kamp sonlarında gomez gibi bir düşeş denk getiririz belki diyor. içimde deli sorular...

papy-kolarov ikilisine fitim bende sosa ve gomez kalacak tabi :D

Çevrimdışı Tolga

Celta Vigo'ya giden adam bize hayli hayli gelirdi. Üstelik boştaydı.
Boşta olduğunu da düşünürsek güzel bir hamle olabilirdi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Boşta olduğunu da düşünürsek güzel bir hamle olabilirdi :)
Büyük ihtimal menajeri bizim menajerlerden biri değildi o yüzden gündeme gelmedi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

"Sosa'nın menejerinden açıklama var" adlı videoyu seyredin arkadaşlar  :lol: Burada paylaşamıyorum küfürlü :D

Çevrimdışı Savaş

Boateng'i alacaz bence. Dediydi dersiniz. 1+1'lik bi sözleşme bence yerinde olur.

Denemekten zarar gelmez. Baktık oyunuyo sözleşmesi devam eder, baktık olmuyo sene sonu sepetle gitsin. 1.5 - 1.7 arası bence makul olur denemeye değer.

Çevrimdışı panic13

İsmail Köybaşı (temsili)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Büyük ihtimal menajeri bizim menajerlerden biri değildi o yüzden gündeme gelmedi.

sorunun yanıtını bulmuşsun dostum  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Boateng'i alacaz bence. Dediydi dersiniz. 1+1'lik bi sözleşme bence yerinde olur.

Denemekten zarar gelmez. Baktık oyunuyo sözleşmesi devam eder, baktık olmuyo sene sonu sepetle gitsin. 1.5 - 1.7 arası bence makul olur denemeye değer.

1+1 yıllık olması koşuluyla denenebilir s.öztürke ne paralar akıttık 1,5 daha çöpe gitse batmayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi :D

http://twitter.com/tribunbesiktas/status/753569893329559552
@Necmi abinin bos konustugu nerde görülmüş :D

Dun Gece 1 saat Boatengi anlatti burada , bugun Hooooppp Boateng Beşiktaşa haberii :bandit: :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sorunun yanıtını bulmuşsun dostum  :tabe:
İsmi geçen adamların hepsinden daha faydalı olabilirdi bence, maliyet fayda açısından.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abinin bos konustugu nerde görülmüş :D

Dun Gece 1 saat Boatengi anlatti burada , bugun Hooooppp Boateng Beşiktaşa haberii :bandit: :busted_cop: :busted_cop:
Milan gibi rezalet durumda olan bir takımda bile kadroya giremiyorsa o kişi, uzak durulsun derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Real Madrid ve Barcelona'nın hedefinde olduğu söyleniyor doğru mu bilmiyorum. Bir de Birleşik Arap Emirliklerinde çok yüksek maaş alıyorlarmış oyüzden zor.
Ya alsın tabi de bu adamın hiç bir kariyer planlaması yok?  Sonuçta Avrupa'daki futbol başka bir seviye, ayrıca eğer iyi performans gösterirse ismini herkes öğrenecek. Kendi adına sırf para için Arabistan'da kalıyorsa büyük hata yapıyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Roncaglia adı neden hiç geçmedi geçmiyor anlamıyorum.
Geçti bir ara.. Şuanda en ciddi Trabzon ilgileniyor Türkiye'den galiba.

Çevrimdışı Nartallo

Şenol hoca Omeruo'u veto etmişşe bir kez daha helal olsun ona...

Eldekilerden hiçbir artısı yok, eksisi var...

Çevrimdışı 38life

Ya alsın tabi de bu adamın hiç bir kariyer planlaması yok?  Sonuçta Avrupa'daki futbol başka bir seviye, ayrıca eğer iyi performans gösterirse ismini herkes öğrenecek. Kendi adına sırf para için Arabistan'da kalıyorsa büyük hata yapıyor.

Bence de. Oyüzden gidip aklını çelelim :) Bizim başkan ikna eder onu. Beraber cumaya gideriz der :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçti bir ara.. Şuanda en ciddi Trabzon ilgileniyor Türkiye'den galiba.

Celta Vigo ile sözleşme imzaladı bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

neye göre kovalıcaz :D o zaman

Martín Demichelis veya Kolo Touré 2'side 35 yaşında 2'si de free 2'sinden birini 1 senelik.

Bu seneyi çıkartsın bari :)

O tarz adamları kovalayacağımıza, kiralık oyuncu kovalayabiliriz.

Birisi demişti dün, Papy Djilobodji ismini. Benim düşünceme göre tam isabet olur. İlla free oyuncu almaya gerek yok yani.

Çevrimdışı ekrembaser

"Sosa'nın menejerinden açıklama var" adlı videoyu seyredin arkadaşlar  :lol: Burada paylaşamıyorum küfürlü :D
Nerden izleyebiliriz

Çevrimdışı brkntcnr

Bence Sosa gelip özür dilerse, antrenmanlara gelmedigi her günün cezası da kesilirse gelip oynamasında bir sakınca yok. Elimizdeki orta sahayı korumamız şart. Özellikle bu sene. Ayrıca para olmadığından gereksiz yere bi mevkiye daha transfere gerek yok. Stoper-sol bek-santrafor alalım yeter. Çünkü ne milana ucuza vermek ne de a2 de antrenmana çıkarmak bizim için karlı olmaz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Roncaglia'nın whoscored rating'leri çok düşük, boyu da 1.79.

Etiketler: