2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384944 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle26

Milan 5-6 versin en azından vermezler mi ? :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Durumum hakkında bilgilendirme yapmam gerek.

Beşiktaş'tan transferimi istiyorum, Buna ihtiyacım var çünkü ailemle kişisel problemlerim var.
Eşim İstanbul'da, Türkiye'de yaşamaktan korkuyor ve ben kızlarım için de korkuyorum.

Havalimanındaki saldırı bize çok yakındı çünkü 2 menajerim 2 saat önce oradaydılar. Bu olaydan sonra ailem ve ben İstanbul'dan ayrılma kararı aldık. 2 kızım var, mucize gibiler, onları korumak istiyorum.
Önceliğim ailem, sonra futbol.
Beşiktaş'la olan durumum bir sözleşme yenileme değil, herkes için iyi bir çözüm arayışındayız. Kulüpten bütün yetkililerle konuştum ve bu durumu çözmelerini istedim çünkü ailemden uzak futbol oynamam, oynayamam. Beşiktaş kulübüne aileme ve bana yardım ettikleri için şükranlarımı sunuyorum.

Olağanüstü 2 yıl geçirdik, başka tür nedenlerden dolayı bu kararı almak zorundayım."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

sorun şu ki 4 milyon € veriyor milan takımı. 6-7 milyon €  gibi bir rakam verirlerse satıcaz bizde zarar etmek istemiyoruz.

Sosa'nın gitmeye yakın tavrından sonra Milan'ın çok fazla rakam artıracağını sanmıyorum ama bu işlerin uzmanı değilim. Uygun şartlar olursa fiyatın artması tabi ki bir Beşiktaşlı olarak benim de temennimdir. Lakin pek umudum yok o konuda.

Çevrimdışı brci

Geçenlerde yazdım , defalarca söyledim hala da söylüyorum bu olaylar yaşanmasa idi çok farklı bir yerdeydik . Gomez nisan ayında opsiyonunu kullanmıştı hatta yazık lanet olsun Teröre lanet !

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'nın yolu açık olsun. Adamın kendine göre haklı sebepleri var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Empati yapmak lazım. Hangimiz böyle bir karar almazdı? Kişiden kişiye fark var.. Başkası devam ederken başkası edemiyor işte.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Sosa nın yerine o tarzda hem 10 numara hem de kanat oynayacak tarzda bir oyuncu bakmalıyız

Çevrimdışı Kutay

bu sosa ukraynada oynarken orada savaş yok muydu rusya ile ben mi yanlış hatırlıyorum başka bir şey uydurmalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mrred

Ya arkadaş ne bahtsız bir takımız biz ya adamın menajeri havaalanındaymış çok sinirliyim .
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ersoy

Yolu açık olsun ne diyelim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı acan07

sosanın yeri isim olarak baya baya dolar ama onun gibi bizim oyun sistemimize faydalı oyuncu bulmamız çok zor.
o yüzden hoş geldin 4-4-2 . bu bek ve kanatlarla 4-4-2 oynarız gibime geliyo.

Çevrimdışı sallapati

beyler çok kritik bir eşikteyiz.. kesinlikle Sosanın gitmesine izin verilmemeli.. Sosa giderse diğer yabancıları nasıl motive edeceksin İStanbulda yaşamaya...

antrenmana katılmadığı her gün 40bin euro ceza kesilmeli... BU blöfü yememeliyiz

Çevrimdışı Berat

Sevincimiz yine 1 saat sürdü.

Çevrimdışı mrred

Olay yine döndü dolaştı ülkenin güvenlik sorunlarına iyi yönetilememesine geldi. Konuşmayım diyorum susayım diyorum ya sabır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ekrembaser

Kardeşim ordan da kaçtı athletico Madrid de kiralıktı o sezon sonra Ukrayna'ya dönmek istemedi bize geldi ucuza aldık
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 23:34:48 ekrembaser ]

Çevrimdışı celiker1

Olay yine döndü dolaştı ülkenin güvenlik sorunlarına iyi yönetilememesine geldi. Konuşmayım diyorum susayım diyorum ya sabır.
+1
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sosa olayi kotu oldu simdi, yarin aciklasaydi keske butun keyfimi kacirdi.
Simdi ileriye bir adam lazim.
Acele etmeye gerek yok bence o bolgeye onceleri oguzhani kullaniriz, olcay oynar zaten 10numara giyiyor olcay.
Once solbek, gomez transferleri lazim.

Çevrimdışı MrtBlgc

bu sosa ukraynada oynarken orada savaş yok muydu rusya ile ben mi yanlış hatırlıyorum başka bir şey uydurmalı
Zaten onun için geldi Türkiye'ye. O zaman IŞİD falan bu kadar eylem yapmıyordu 2 sene evvel.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

savaştan kaçıp ondan buraya geldi zaten.

Çevrimdışı ugurkartalizma

İsmailin sevincini bile yaşayamadık ya bu nedir

Çevrimdışı onder23

Kafasına gitmeyi koyduysa en az zararla bu durumu atlatmalıyız.
Yabancı futbolculara bu sebep ile kızamazsınız adam haklı.
Bu ülkede yarın ölmeyeceğimizin bir patlama olmayacağının kim garantisini verebilir.
Aynısı belçikada da oldu. Brüksel saldırısı sonra anderletch den bir futbolcu sezon bitince buradan ayrılacağım demişti.

Çevrimdışı ozankarakoc

İsmail'le Marcelo'yu karşılaştıracak halimiz yok, ama Türkiye şartlarında İsmail'in kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tosic'ten çok çok daha iyiydi ve Kolarov gelecekse, yedekte İsmail'in bekleyecek olması beni memnun ederdi.

Her şey bir yana, İsmail Köybaşı, büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin son 20 yıl içinde kadrosuna kattığı en efendi adam. Umarım üç gün sonra çıkıp 'Beşiktaş üçüncü büyük', 'Doğuştan Fenerbahçeliyim', 'Kanım sarı lacivert akıyor' deyip, gece kulübü kapılarında kaza yapıp, taraftar falan dövmeye başlamaz, o formayı bile Beşiktaşlı duruşuyla giymeyi başarır. Yolu açık olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

Bize 1 saat gülmek haram
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Kapkarakartal

Milan'la Keisuke Honda takası veya bonservisiyle satıp Gaston Ramirez alıp gelecek parayıda savunmaya ve Gomez'e harcasak nasıl olur.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bu sebepten ayrılmasına izin verilirse takımda yabancı kalmaz.
Gomez falan da gelmez.Ayrılacaksan ayrıl bu açıklama bize zarar veriyor

Etiketler: