2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350445 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Mylife abi pektemek konusunda da aynı performansı bekliyoruz :D sinerjiyi yaratalım :D

Çevrimdışı ZEKI

Töre ye hic uzulmedim Olcaydan daha az katki yapmis bir adamdan bahsediyoruz.
Olcay bu paraya kiralansaydi hepimiz sevinirdik. Bos verin Besiktas yavas yavas safralarindan kurutuluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu forumun düşünceleri benim için çok önemli ne dersiniz Kolarov bitti mi ? :halay: :bandit: :bandit:
Bence %100 bitti

Kolarov kesinlesmeseydi Ismail aciklanmazdi diye düşünüyorum

Kolarov kesinlestigi an Ismail kapinin onune koyuldu ( Resmi siteden Aciklama yapildi ) benim görüşüm bu yönde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Reisi avatari degistir falan diye takiliyodun dun, ne oldi

dediğim oldu işte o at hırsızı kılığı ile bu kutsal formayı giyen adam  :bansign: :bansign: :bansign:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Adamın en iyi sezondaki istatistikleri buysa en kötüyü siz düşünün..
Şu adamdan kurtuldukya gerisi  sorun değil :))

Şu iki adam bi kolarov etmez :))

Çevrimdışı fatih kayhan

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 üstad çok kurcalama bu mevzuyu  herif 7 senedir yetişemedi. bizi yetiştirememe tazminatı ödemeye mahkum ederler sonra  :busted_cop:
7 sene be abi dile kolay herif ilk golunu attiginda cocugum yoktu cocuk eylulde okula gidecek, omur torpusu yemin ediyorum.
Bi 5 milyon yuro sabir parasi hak etti bu camia bence, kas a basvuralim, videolari verelim fb zaten mimlimbir tazminat cikartiriz ordan, bizim baskan bir bosman kanunu gibi ismail kanunu yazar

Çevrimdışı kyiv

Ceylan Çalışkan ve Emre Bolu bir dert almış Kolorov yıllık 4 milyon euro çok para...çoook...Ama Skretel 4 milyon euro çok değil, Serdar Aziz 2 milyon euro çok değil...

Kolorov bir gelsin üstümüze düşeni yapıp bol bol harcama yapmalı kartal yuvalarından. Çevrede ne kadar çocuk, eş dost çocuğu varsa ürün alalım lütfen...

İsmailin gidişinin şerefine herkesi kartal yuvalarından ürün almaya davet ediyorum!

Şimdi yerli transferde aynen şunu yapmak lazım:

https://twitter.com/ycoraporen/status/752583694418862080
Eren derdiyok yabanci statusunde :alala: (İsviçre vatandasi )

2.cisi Eren fbli gerek yok , Futbolculugunu begeniyorum orasi ayri konu..

Çevrimdışı Berat

Hemşerim yaşınızı girmeniz gerek.

Derdiyok'un hayatımda bu kadar yorulmadım açıklamasından sonra gelmesini de hiç istemiyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Ümit karaal geçen sezon bayrampaşada 29 maçta süre almış..kolarovun arkasına atalım işte kapabildiğini kapsın kupada ligdeki bazı maçlarda yedeklesin yeter şimdilik.
Şans verelim şu çocuğa :)

Çevrimdışı TANERCAN

Mehmet ILGAZ ‏@mehmedilgaz

İsmail Köybaşı da Tümer Metin'in, "Her futbolcu FB'de oynamadan kesinlikle futbolu bırakmamalı" sözünü dinleyip, "Çubuklu'yu" seçti!

35 dk.35 dakika önce

Mehmet ILGAZ ‏@mehmedilgaz

Sen, "FB'nin sakalını kesersin" FB senin, "Anlaştım" dediğin futbolcuyu alarak, "Ciğerini söker"

###############

Fenerli kafası mod on

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Pektemek i de gönderip, 21 yaşından önceTr de en az 3 yıl top oynamış 2 futbolcuya ihtiyaç var.4 oyucu yazılmalı UEFA İiçin Pektemek giderse elde bu şarta uyan tek  Gökhan GÖNÜL  ve Tolga ZENGİN kalıyor.öAlt yapı oyuncuları olmuyor. Alt yapıya da 4 oyuncu isteniyor. Oraya NECİP, VEYSEL, HAMZA ve ESLEM yazılır.

2+6 da olabiliyor

Çevrimdışı mylife1903

Mylife abi pektemek konusunda da aynı performansı bekliyoruz :D sinerjiyi yaratalım :D
Pektemek konusu hassas cocuk yeni ameliyat oldu, sinerji icin bir demet tiyatrodan saldiray abiyi cagiriyorum, yardimci olacak.

Kelebek etkisi yaratacak benim avatarim, buradan kanatlanacak ve hepimizin enerjisiyle kanat cirpacak, nevzat demir tesislerinde ise firtina cikacak, mario gomez bizim olacak.

Çevrimdışı s4rc4stic

Sorma abi futbolda rok hamlesi yaptik, sah ve mat
senin sinerjininde katkısı çok tabii :lol:

7 sene be abi dile kolay herif ilk golunu attiginda cocugum yoktu cocuk eylulde okula gidecek, omur torpusu yemin ediyorum.
Bi 5 milyon yuro sabir parasi hak etti bu camia bence, kas a basvuralim, videolari verelim fb zaten mimlimbir tazminat cikartiriz ordan, bizim baskan bir bosman kanunu gibi ismail kanunu yazar
:kop: :kop: :kop:

Abi yemin ediyorum Alemsin yaa

Çevrimdışı ZEKI

gelen ucak ozel ucak tabiki ama bos gelmez bir kisi icin ozel ucak kalkarmi acaba ne dersiniz?

Çevrimdışı cursedofdragon

ismailin gitmesine bende sevindim.artık transferler tek tek açıklanmalı.birde bu yerli oyuncu sayısı eksikliği ne durumda.kolarov kesinlikle alınmalı ama tosic yedeklemesi zor.ya altyapıdan yada gelecei açık yerli bir sol bek alınmalı.

milyon kere yazdık kolarov'un yedeği yok çok abi.

alt yapıdan gelen ümit karaal var tosic var ve sol bek oynayabilen beck var :)

bakınız ümit karaal bide bu 1-2 sezon önce adam şimdi ne biçim fizik yapmış :D

Çevrimiçi Samet Ç

gelen ucak ozel ucak tabiki ama bos gelmez bir kisi icin ozel ucak kalkarmi acaba ne dersiniz?
Nene için kalkmıştı abi zamanında Kolarov için kalkmazsa ayıp olur  :D :D

Ceylan Çalışkan ve Emre Bolu bir dert almış Kolorov yıllık 4 milyon euro çok para...çoook...Ama Skretel 4 milyon euro çok değil, Serdar Aziz 2 milyon euro çok değil...

Kolorov bir gelsin üstümüze düşeni yapıp bol bol harcama yapmalı kartal yuvalarından. Çevrede ne kadar çocuk, eş dost çocuğu varsa ürün alalım lütfen...

İsmailin gidişinin şerefine herkesi kartal yuvalarından ürün almaya davet ediyorum!
Sirf su 3 adam yüzünden Urun almayan Taraftarlarimiz var gercekten var yani..

Neyse 1 nden kurtulduk darisi diger 2 sinin basina

Diger 2 sini yazmaya gerek duymuyorum herkes biliyor zaten..

Çevrimdışı OrhanAker

Pektemek konusu hassas cocuk yeni ameliyat oldu, sinerji icin bir demet tiyatrodan saldiray abiyi cagiriyorum, yardimci olacak.

Kelebek etkisi yaratacak benim avatarim, buradan kanatlanacak ve hepimizin enerjisiyle kanat cirpacak, nevzat demir tesislerinde ise firtina cikacak, mario gomez bizim olacak.
Ameliyat olmasaydı iyiydi :bandit: gerçi yılın 3-2 sinde sakat zaten :kop: nasıl gönderecez bu çocuğu ya :bandit:

Boyle birsey olabiir diyorsun sanirim :busted_cop: :bandit: @ZEKI abi

Çevrimdışı mylife1903

milyon kere yazdık kolarov'un yedeği yok çok abi.

alt yapıdan gelen ümit karaal var tosic var ve sol bek oynayabilen beck var :)

bakınız ümit karaal bide bu 1-2 sezon önce adam şimdi ne biçim fizik yapmış :D

Enseyi karartmaya gerek yok, atiba var, olcay var, veli var kiz futbol takimin sag beki var hic olmadi yasin sulun oynar

Çevrimdışı tangaz

@ZEKI abi yapma yoksa 2 kişi mi :) bu kadar heyecanı kalbim kaldırmaz bir günde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

olmaz bunlar eren derdi yok fenerlinin teki gereksiz pektemek'i ts'ye verebiliriz ancak okay yokuşluğu kolay alamayız ki gerekde yok zaten yeterince kabarık o bölge.irfan can olabilir :)

Etiketler: