2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350522 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

sosa bir açıklama yapmış twitter hesabından ispnayolca veya ingilizce bilen biri buraya ne dediğini yazabilir mi

https://twitter.com/josesosaok/status/752595847867666432
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 23:16:22 Samet Ç ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

İsmail futbolu bırakıp boksa yönelecekmiş...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

hadi canım :D  Burda necmi abiler zeki abiler cumaya belli olur dedi uçağın saatine kadar belli :D hatta içinde süprüz bile olabilir diyorlar :D  :evillol:
He doğrudur abi ben sadece twitter da gördüğümü yazdım  :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa'ya artık "yolun açık olsun"dan başka diyecek bir şey yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

sosa terör sebebiyle ayrılmak istiyormuş  :akuma:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı ZEKI

Teror olaylarından sonra aytrilmak istemis menejeri havaalanindaki saldiridan iki saat once ordaysmi iki kizimi korumam lazim diyor. O yuzden ayrilma karari aldim diyor. (kısaca)

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa'nın yaptığı basın bildirisi. Para hiçbir zaman konuşulmadı, kızlarım için endişeleniyorum, eşimden uzakta oynamak istemiyorum demiş, kulüp yetkilerinden de yardım istemiş. Son patlamadan dolayı çok korktuk, menejerim o gün 2 saat arayla ölmedi vs gibi bir şeyler söylemiş, yolu açık olsun ama önce adam gibi para getirsin kulübe. Alıcı olmadan gitmemeli bir yere..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Jose Sosa: "Ailem ve çocuklarım için korkuyorum. Eşim İstanbul'da yaşamak istemiyor. Ayrılmak istediğimi Beşiktaş'a bildirdim."

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

sosa bir açıklama yapmış twitter hesabından ispnayolca veya ingilizce bilen biri buraya ne dediğini yazabilir mi

Terör olaylarından dolayı eşinin ve ikizlerinin güvenliğinden korktuğu için transfer talebinde bulunmuş. Kesinlikle kontrat veya para problemi olmadığını söylemiş. Patlamalardan sonra eşi İstanbul'da yaşamak istemiyormuş ve kendisi de ailesinden uzakta futbol oynamak istemiyormuş. Havaalanındaki patlamadan iki saat önce menajeri oradaymış, bu yüzden bu olay çok etkilemiş Sosa ailesini.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ekrembaser

Menajerinin havaalanındaki bombadan 2 saat önce orda olduğunu karısının çok korktuğunu çocuklarının birer mucize olduğunu ve onları koruması gerektiğini bu yüzden ayrılma kararı aldığını ve çözüm bulmaya çalıştıklarını söylemiş

Çevrimdışı s4rc4stic

sosa kısaca ailem yaşanan olaylardan dolayı burada kalmak istemiyor..bende onlardan uzakta futbol oynamak istemiyorum diyor..yani sosa the end..

Çevrimdışı talha

Dediğim gibi işte bu olay konuşuluyordu ve karısı kesinlikle haklı

Şimdi heryerde oluyor orası ayrı ama Avrupa da yılda bir kere olan olay İstanbul da beş kere falan oldu insanların korkması normal biz resmen öğrenilmiş çaresizlik durumundayız ama onlar için bu olaylar resmen kaos ve korku demek

Hem Sosa yı hem de karısını çok iyi anlıyorum ve inşallah bu durum yeni gelecek transferler etkilemez temennim bu

Olaylar zaten bu şekilde bir yıl daha sürerse seneye kimse kalmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı acan07

bu adama hem senelik 1.6  1.7 para yatırarak mundar etmeye gerek yok. getirsin 5-6 kağıt gitsin .

Çevrimdışı Kutay

sosa'dan gittikçe soğumaya başladım eşi doğurana kadar fıtık etti bizi zaten şimdi de terör bla bla  fb'de gs'de o kadar yabancı oyuncu var keza bizdede öyle onlar neden gitmek istemiyor?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Berat

Durumum hakkında bir açıklama yapma gereği duydum.

Ailemle ilgili kişisel sorunlarım olduğu için Beşiktaş tarafımdan transferimi istedim.

Eşim İstanbul'da yaşamaktan korkuyor ve ben çocuklarım açısından korkuyorum.

Havaalanındaki patlama bize çok yakındı ve temsilcilerim patlamadan iki saat önce ordaydılar. Bu olaydan sonra ben de ailemi korumak için ayrılma kararı aldım, onları korumak istiyorum. Önceliğim ailem sonra futbol geliyor.

Kulüp ile aramdaki görüşmeler yenileme veya zam için değil, herkes için uygun çözümü arıyoruz. Taleplerimi kulüp yetkililerine belirtmiş durumdayım ailemden uzak futbol oynamak istemiyorum.

Bundan dolayı böyle bir karar aldım diye bitirmiş.

Hızlı bir çeviri yapmaya çalıştım hata yaptıysam affola.

Çevrimdışı s4rc4stic

saygı duymak lazım..Aile herşeyden önemli..

Çevrimdışı onder23

Sosa nın açıklamasında atatürk havaalanına olan saldırı bize çok yakın.
Eşim artık burda korkarak yaşamak istemiyor. Bu koşullar altında oynayamam. Benim için birinci şey ailem futbol ikinci sırada.
Kulübümle görüştüm herkes için ortak bir yol bulmaya çalışıyoruz.
Çok sıradışı bir sezon geçirdik fakat bu kararı almak zorundayım demiş kısaca

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sosa olayı çok fazla uzadı, adamın tavrı net: gitmek istiyor.

Bunu bu topraklarda doğmuş büyümük hayatını idame ettirmiş vatandaşların hatrı sayılır bir kısmı düşünürken, elin terör görmemiş Arjantinlisi düşününce mi suç oluyor ? Bence kesin gitmeli, zorla güzellik olmaz.

Yönetimin bu kadar zorlamak dışında bu saatten sonra o bölgeye acilen kim takviye edilmeli bunun üzerinde durması lazım. Tolgay kadroya monte edilip Oğuzhan'a mı kendi rolü dışında Sosa rolü verilecek, yoksa yeni bir 'Sosa' mı alınacak, bu acilen cevaplanmalı.

Çevrimdışı Savaş

Adam bi yerde haklı. Kalma mecburiyeti yok. Kendini daha güvenli hissettiği bi yerde yaşamak en doğal hakkı, aynı bizim gibi.

Bu açıklamadan sonra kalmaz daha da. Yerine Belhanda'ya yürüyeceğiz muhtemelen. Bana kalsa Atiba - Tolgay ön tarafa Oğuzhan da olur gerçi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Sosa'nın yerine adam bakalım yapıcak bişey yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa olayı çok fazla uzadı, adamın tavrı net: gitmek istiyor.

Bunu bu topraklarda doğmuş büyümük hayatını idame ettirmiş vatandaşların hatrı sayılır bir kısmı düşünürken, elin terör görmemiş Arjantinlisi düşününce mi suç oluyor ? Bence kesin gitmeli, zorla güzellik olmaz.

Yönetimin bu kadar zorlamak dışında bu saatten sonra o bölgeye acilen kim takviye edilmeli bunun üzerinde durması lazım. Tolgay kadroya monte edilip Oğuzhan'a mı kendi rolü dışında Sosa rolü verilecek, yoksa yeni bir 'Sosa' mı alınacak, bu acilen cevaplanmalı.

sorun şu ki 4 milyon € veriyor milan takımı. 6-7 milyon €  gibi bir rakam verirlerse satıcaz bizde zarar etmek istemiyoruz.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Pascal Nouma ‏@pnouma21  2 dk.2 dakika önce
Respect to your decision my friend, but this is destiny, i was so close to die. Anyway thanx for all 🏁🏁🏁
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Patlamalar konusında sonuna kadar haklı Sosa. Böyle olmamalıydı ayrılığı. İnşallah yerini doldurabiliriz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: