2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350427 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Fener medyası tekrardan kıvırmaya başladı yarın bi sol bekle görüşme var olmazsa İsmail alınacak diye çok mu sevindik acaba?😄😄

Çevrimdışı mylife1903

@ZEKI abi yapma yoksa 2 kişi mi :) bu kadar heyecanı kalbim kaldırmaz bir günde
Toredir ikinci tore
Esyalarini almak icin hani

Çevrimdışı cursedofdragon

gelen ucak ozel ucak tabiki ama bos gelmez bir kisi icin ozel ucak kalkarmi acaba ne dersiniz?

abi heyecanlandırma şimdi bizi :D

Çevrimdışı mylife1903

Fener medyası tekrardan kıvırmaya başladı yarın bi sol bekle görüşme var olmazsa İsmail alınacak diye çok mu sevindik acaba?😄😄
Hepsi benim sucum 1254 tane mesaj yazinca ismail hakkinda hepsini silene kadar rapor olarak vermis herifler, @atalay o pozisyonlari cikartmayacakti

Çevrimdışı BlackEagle26

Ali Ay:  İstanbul’a gittiğimizde Fikret Başkanla görüştük, ‘Ben anca 3 milyon Euro verebilirim, onu da şu anda veremem’ dedi.

çok bile  :icool:

Toredir ikinci tore
Esyalarini almak icin hani

yada belçikalı yürü yavrum yürü belçikalı yürü çok olmadı ama olduğu kadar olmadığı kader :D

Çevrimdışı Berat

Ulan İsmail nasıl havayı değiştirdin bir anda :D

Çevrimdışı ZEKI

kolarov garanti, Kompany icin arastiriyorum birileri var diyor birileri yok diyor.

Çevrimdışı TURKahvesi

şimdiden belirteyim aklınızda olsun
Beşiktaş ş.ligine direkt katıldığı için (daha doğrusu şampiyon olduğumuz için) genç takımımız (hangi yaş altı bilmiyorum) UEFA youth league (UEFA gençler ligi) gruplarına katılacak
haliyle Ü.Karaal gibi gençlerimizin oynama şansı vardır sanırım
ayrıca maçları hangi yerde (stad) oynayacağımız açısından özellikle İstanbul'da oturan futbol tutkunları (Beşiktaş taraftarı) açısından ilgi çekici görünmekte.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Ay:  İstanbul’a gittiğimizde Fikret Başkanla görüştük, ‘Ben anca 3 milyon Euro verebilirim, onu da şu anda veremem’ dedi.

Baskan gibi Baskan :claps:

Cok bile 3 milyon , isi biliyor adam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Fikret başgaan  :icool:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu yetistirme parasi var ya
Biz de ismail uzerinden sabir parasi talep etsek 5 milyon euro, nasil
iyi fikir

Çevrimdışı ekrembaser

Hepsi benim sucum 1254 tane mesaj yazinca ismail hakkinda hepsini silene kadar rapor olarak vermis herifler, @atalay o pozisyonlari cikartmayacakti
😂😂😂😂

Çevrimdışı brkntcnr

Bursa' lı Emre,
Trabzon' lu Okay, Yusuf
Gençlerbirliği İrfan Can, Ahmet Çalık
Konya Ömer Ali Şahiner

birini bile alsak iyi olabilir. Keşke Cengiz Ünder' i biz alsaydık Altınordu' dan. 700 bin € gibi bir rakama gitti.

Çevrimiçi Necmi

özel uçak tutmuşlar tek kişiye bizim başkan müsriflik yaparmı sence.
Duyum değildir başkanı tanıyoruz :D

Çevrimdışı mylife1903

Ulan İsmail nasıl havayı değiştirdin bir anda :D
Ya sorma ben giden bir futbolcunun arkasindan bu kadar sevinildigi hic gormedim.

ismail zaten 1 sene fbde oynamaya calisir sonra yatisa gecer 3 sene sonrada survivorda ileriz.

Çevrimdışı Kutay

kolarov garanti geliyor mu şimdi gerçekten, ben hala tam emin değilim kolarovun geleceğine
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

sana o kadar yazma dedim :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Sercan Dikme Kolarov bu hafta açıklanacak demiş.

Çevrimdışı onder23

Bu arada resmi sitede futbolcular kısmında ismail hemen çıkarılmış defansta miloseviç de yok
Fakat forvette gomez duruyor  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Bu sene alınabilecek iki yerli vardı biri çağlar digeride irfancan diğer isimlerin riski daha çok.

Çevrimdışı Berat

Bu arada resmi sitede futbolcular kısmında ismail hemen çıkarılmış defansta miloseviç de yok

Gözden hiçbir ayrıntı kaçmıyor :)

Çevrimdışı mylife1903

Resmimsite cokmustu yahu ismail sonrasi, yeniliyorlardi demek

Sercan Dikme Kolarov bu hafta açıklanacak demiş.

hadi canım :D  Burda necmi abiler zeki abiler cumaya belli olur dedi uçağın saatine kadar belli :D hatta içinde süprüz bile olabilir diyorlar :D  :evillol:

pektemek'te çıksın ordan ömer gelsin oraya yakışmıyor hiç.

Bide kolarov bide kompany isteriz :D

Aras'ta yok  :alala:

Etiketler: