2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349475 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kalede yine Tolga olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı abdusta

4 gundur Asporda Kolarov ismi geçmiyor butun yorumcular İsmail ve Beck dönüşümlü oynar diye text okuyup duruyorlar
Bugun nihayetinde Ali Cansun taraftarlar sorusu uzerine transferi bilmiyorum dedi.

Birileri ismi ortayamı attı?olamaz zira kaynaklar hep ingiliz basın kaynaklı.

Gustava Gomez ve Kolarov konusu bize belirsiz ,iyimser olarak pazarlıklar gizlice suruyor diye düşünüyorum

bekliyoruz üç vakte kadar

saygılar,

Not:Necmi beye, uyelik işlemlerini ciddiye aldıgınızda iş Passolig detay sorgulamasına kadar gider.

Çevrimdışı sozkul

ben kaleciye baktığımda kaleci tipi varmı ona bakarım. Fabrinin maçlarının tamamını hiç izlemedim ama adamda tip olarak iyi reflekse sahip bir tip var. yakın mesafede çok top çıkarır gibi birde karşı karşıyalarda iyi gibi tip var. mesela boyko ya baktığımda 'Allah boy vermiş gerisini koy vermiş' lafı aklıma geliyor. maçlarını izlemediğimden ukalalık yapmak istemiyorum. altıncı hislerime göre fabri 1. kaleci olacak...

Taffarel'in yalnızca tipine baksan ne düşünürdün merak ettim şimdi? Birde bizim Fevzi. Hiç seyretmeden yani.

Çevrimdışı kyiv

Bu transfer ücretinde kulübün iyileştirmeye niyetlenmesine de futbolcunun iyileştirme talebinde bulunmasını da anlayamıyorum. Futbolcu ile süreli sözleşmenin anlamı ne o zaman?İyi ki bir şampiyon olundu çoğu futbolcunun bir yerleri kalkmış.Scout ekibi işini iyi yapsın seneye de şampiyon olunca takımda kimse kalmayacak anlaşılan.

Çevrimiçi Necmi

o kadar ince ayrıntıyı nerden bilebilir ki abi adam tangaz abi sizler yazıyonuz da öğreniyoruz.. onun da dediği gibi suç o gazetecide.. uzman olması gereken bir konuda yapıyor bide bunu..
bu ince ayrıntı değilki Beşiktaş taraftarı o gazeteci bozuntularından daha bilgili
transferi kap a bildirmek zorundasın ama ödediğin ücret ticari sır olduğu için bildirmek zorunda değilsin
bu dönüp şirketinin zararına kullanılabilirki kullanılıyor. O nedenle tercihine bağlı ister bildirirsin istersen bildirmezsin
GG yi bildirdik çünkü bu menfaatimizeydi. :evillol:
Resmi site açıkladı bunu uyanık olsun biraz yanlış bir bilgiyi doğruymuş gibi yorum katarak açıklamasın yorumsuzda
yayınlayabilir.  Fabri ye kap gelmeme sebebi: işte kızdığım bu kelime, doğru söylediğine neye göre hükmettinde
referans olarak gösteriyorsun.

Çevrimdışı ardiles

Sevilla 19 yaşındaki David Soria yı 50 bin euro bedelle altyapıya transfer etti.

2 yıl eğitim verdi Sevilla II'de toplam 10-15 maç oynattı. Bu yıl A takıma aldı hiç maç oynamamış ve deneyimsiz kaleciyi Avrupa kupasındaki tüm maçlarda oynattı. Avrupa ligi final maçında dahi as kaleci Rico yedekti Soria ilk 11 de başarıyla oynadı ve kupayı aldılar.

Juventus 18 yaşındaki Nicola Leali yi 3,5m euroya transfer etti. 4 yıldır asansör takımlara kiralık göndererek mundar ediyor. Her sene yeni takımında yaptığı idmanlar genelde günü kurtarmak amaçlı olunca zayıf yönlerini geliştiremedi, yan topları bir türlü düzeltemedi ve 2. hamlelerde zayıf kalıyor. Şu anki değeri 1m euro ancak eder.

Beşiktaşın amacı 2. kaleci transfer etmekse eğer Leali cevheri orada duruyor.

Çok yetenekli olan ama takımında bir türlü dikiş tutturamayanlarda var. 500 bin euroya alınabilecek Chievo dan Andrea Seculin gibi...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa'ya söylendiği gibi 4 teklif edildiyse,  Avrupalıların gözünde ligimizin değeri ve saygınlığı iyice düşük demektir.

Bu durumda ileriki yıllarda oyuncu satarak para kazanmamız zor olacak.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
31 yaşındaki sosaya 2.5 m euro yıllık vereceğine 8 milyona milana paketle daha iyi. hiç değilse cepte 10 m euro ile forvet arkası ararsın ve rahatçada bulursun.

Sosa talep edebilir bu normal,

ama ortada bir sözleşme var,yeni fiyat için yeni sözleşme gerekir,
bu durumda Sayın Başkan yeni sözleşmede süre uzatımı örnegin 1 yıl daha fazla kontrat ve zamlı fiyat önerebilir ama bu 2 milyonu geçmez sanırım

saygılar

Çevrimdışı fore_kazık

Taffarel'in yalnızca tipine baksan ne düşünürdün merak ettim şimdi? Birde bizim Fevzi. Hiç seyretmeden yani.

abi her ikisinide dünya gözüyle gördüğüm için yorumum objektif olmaz  :D

Çevrimiçi Necmi

4 gundur Asporda Kolarov ismi geçmiyor butun yorumcular İsmail ve Beck dönüşümlü oynar diye text okuyup duruyorlar
Bugun nihayetinde Ali Cansun taraftarlar sorusu uzerine transferi bilmiyorum dedi.

Birileri ismi ortayamı attı?olamaz zira kaynaklar hep ingiliz basın kaynaklı.

Gustava Gomez ve Kolarov konusu bize belirsiz ,iyimser olarak pazarlıklar gizlice suruyor diye düşünüyorum

bekliyoruz üç vakte kadar

saygılar,

Not:Necmi beye, uyelik işlemlerini ciddiye aldıgınızda iş Passolig detay sorgulamasına kadar gider.
Belkide aldığımız için bahsetmiyorlardır :D
üyelik işlerini ciddiye almadığımızda burda ciddiye almadığımız kişiler ciddiye aldığımız kişilerin atılmasına neden olacak işler yapıyor.
kimliğini gizleyen insanın renkli olma ihtimali çok yüksektir. şu ana kadar hiç yanılmadık amaç burayı trollemektir.
mesela herkese söylemeyiz özellikle bazı isimlere ısrarcı oluyoruz.
sorun sadece kimlik değil başka kıstaslarımızda var.

Çevrimdışı s4rc4stic

Bizim mustafa'nın bi videosunu yapsak avrupa'da ki menajerlere versek diye düşünürken adamın golü yok yahu..en son golünü fi tarihinde balıkesir'e mi ne atmış..ulan mustafa mottonu yesinler... :lol: :lol:
idmanda gol atıyor mudur acaba?  :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

iyi bir tolgay sosa'nin görevine üstlenebilir, ama en az 7-8 verilirse sosa gönderebilinir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mehmetkorfez

yaşını girmen gerekiyor  @mehmetkorfez
Gireyim de tapatalktayım nasıl giriliyor?

Çevrimdışı onurturan

:kop: 

Çevrimiçi Necmi

Gireyim de tapatalktayım nasıl giriliyor?
tapatalkta giremezsin kardeşim ya bana pm at doğum tarihini ben gireyim
yada pc başına geçtiğinde kendin girersin girde moderasyondan çıkarayım böyle bizede iş
çıkartıyorsun :D  @mehmetkorfez

Çevrimdışı onurturan

Bu transfer ücretinde kulübün iyileştirmeye niyetlenmesine de futbolcunun iyileştirme talebinde bulunmasını da anlayamıyorum. Futbolcu ile süreli sözleşmenin anlamı ne o zaman?İyi ki bir şampiyon olundu çoğu futbolcunun bir yerleri kalkmış.Scout ekibi işini iyi yapsın seneye de şampiyon olunca takımda kimse kalmayacak anlaşılan.
herkes kendi bakış açısına göre adalet peşinde abi.. sen sosa olsan pektemeğin 1.5 m euro (tam emin değilim) aldığı yerde nasıl davranırdın?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

milan sosa için çok para vermek istemiyor oki ellerinde alabilceğimiz oyuncu varmı?? 8 m dan daha fazlaya satmış gibi oluruz

[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2016, 01:02:33 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı tangaz

senle aynı düşünüyorum ama dünyadaki çoğu takımda oluyor böyle şeyler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar kimlik gizlemenin mantığı yok işin garibi tanışıyoruz ismini bilmediğimiz için tuhaf
oluyor mesela s4rc4stic bu kardeşimize nasıl hitap edelim :D
bu tip şeyler burdaki samimiyeti düşürüyor. Baskıcı olmak istemiyoruz ama
gerçek kimliğiyle girenler daha usturuplu oluyor birde daha çok saygı görüyor.
mesela @Serhat Akkaya  gerçek kimliğiyle girmemiş olsaydı çoktan atılırdı.
ama kimliği Beşiktaşlılığını ortaya koyduğunda her düşüncesi kabullenmesek bile saygı
görüyor. Çok sert olduğu halde hiç şikayet edilmez şikayetler genelde kimliği yaşı olmayanlar üzerinde
yoğunlaşıyor. Eskiden önemsemezdik ama bunun avantajlarını dezavantajlarını tecrübe ettik o nedenle
ısrarcıyız. yoksa kimsenin ismini yaşını öğrenmek gibi bir merakımız yok. benim için 15 yaşındaki üyede
60 yaşındakide bir, hatta küçük olana daha hoşgörülü oluyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

milan sosa için çok para vermek istemiyor oki ellerinde alabilceğimiz oyuncu varmı?? 8 m dan daha fazlaya satmış gibi oluruz

Bundan 15 yıl önce söylesem deli derlerdi, ama şimdi Milan'dan alınacak pek fazla adam göremiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

J.menezle luiz adrianoyu versinler yeter :)) parada veririz 3-5 bişey :))

Çevrimdışı s4rc4stic

arkadaşlar kimlik gizlemenin mantığı yok işin garibi tanışıyoruz ismini bilmediğimiz için tuhaf
oluyor mesela s4rc4stic bu kardeşimize nasıl hitap edelim :D
bu tip şeyler burdaki samimiyeti düşürüyor. Baskıcı olmak istemiyoruz ama
gerçek kimliğiyle girenler daha usturuplu oluyor birde daha çok saygı görüyor.
mesela @Serhat Akkaya  gerçek kimliğiyle girmemiş olsaydı çoktan atılırdı.
ama kimliği Beşiktaşlılığını ortaya koyduğunda her düşüncesi kabullenmesek bile saygı
görüyor. Çok sert olduğu halde hiç şikayet edilmez şikayetler genelde kimliği yaşı olmayanlar üzerinde
yoğunlaşıyor. Eskiden önemsemezdik ama bunun avantajlarını dezavantajlarını tecrübe ettik o nedenle
ısrarcıyız. yoksa kimsenin ismini yaşını öğrenmek gibi bir merakımız yok. benim için 15 yaşındaki üyede
60 yaşındakide bir, hatta küçük olana daha hoşgörülü oluyoruz.

hocam inan hiç prosedürü bilmediğim hızlı hızlı doldurmuştum formu..Tolga bu arada ismim..kusuruma bakmayın :)

Çevrimdışı tangaz

Sosa'ya söylendiği gibi 4 teklif edildiyse,  Avrupalıların gözünde ligimizin değeri ve saygınlığı iyice düşük demektir.

Bu durumda ileriki yıllarda oyuncu satarak para kazanmamız zor olacak.

öyle zaten, bugün naklen yayın ihalesi ile alakalı da bir grup arkadaşımız dünyaya satacak şirkete verilsin paralar artsın diyordu bir diğer grup (ben :) ) dünyada bu lig izlenmez bizim dışımızda top oynayan yok seyirci yok tekme çok  diyorduk. düşün ligin en pahalı yerli oyuncusu olan Töre dahi alınmıyor kiralanıyor bir bakalım diyorlar. salih uçanın durumu ortada emenike gitti hali ortada döndü. kısaca ligden dışa açılan oyuncuların hali ortada. bu arada en popüleri olan arda turan atleticodan ayrılınca ilk cümlesi "artık deli gibi koşmaktan kurtulduğum için çok mutluyum" olmuştu. inan bu cümle dahi türk oyuncular ve süper ligin mantalitesi analiz edilirken göz önünde tutuluyordur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Pektemek sakatlandi, bedava bile gonderemeyiz artik bu sulugu. Tore'yi 3'e kiraladik, patlama yaparsa 16 milyon gibi cuzi bir ucrete kaybedecegiz, sivarsa bu sefer de degerini kaybedecek. Ustune kaleye Fabri diye bir adam alindi, Gomez gidici gibi, bir de Ismail'le 1.4 milyona sozlesme olacagi iddialari dolaniyor. Soyleyecek bir sey bulamadim, ne hayaller kurmustum onumuzdeki 4-5 sezonu domine edecektik. Bu kafayla cok zor gorunuyor, Insallah yanilirim.

16 milyon gibi cüzi ücret mi?

Bir bardağın boş tarafından anca böyle bakılır heralde.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

16 milyon gibi cüzi ücret mi?

Bir bardağın boş tarafından anca böyle bakılır heralde.

Patlama yaparsa 16 milyon cerez parasi premier lig kulupleri icin, en azindan satin alma opsiyonu 17-18 olabilirdi. Zaten ucuza kiraliyorsun, bari opsiyonu yuksek koy. Yonetim hatasidir.

Etiketler: